Mai multe
Pentru ziua de astazi, va dedic o poezie vesela, plina de dragalasenie!!Zi minunata!!!__EU GREIERELE �NDR�GOSTIT Auzi și tu clipit de gene? E-un greier mic și juc�uș, �ndr�gostit de-o buburuz�, deznoad� doruri pe-un arcuș. A vrut s�-i scrie o scrisoare cu picioruș muiat �n tuș, Dar dac� se pierdea pe drum sau o fura vreun spiriduș? Așa c� s-a-mbr�cat pastel, �n frac de iris violet Și-a luat vacanț�-ntreag� var�, timp s�-i ajung� berechet, S�-nalțe zmeie de magie și s� str�bat� zeci de leghe, S�-mpart� anotimp la doi c-o dragoste f�r� pereche. A mai chemat un licurici, maestru-n tainele iubirii, S�-l lumineze la r�scruci �nspre gr�dina fericirii. C�-i trubadur prea bine știți, zburdalnic și cu capu-n nori, Ades se pierde prin frunziș, vis�nd la stele �n culori. Atras de-aroma prim�verii, sc�ldat �n vis de frenezie, R�sfaț� corzile viorii fiind secondat de-o p�p�die. Cu ochi zglobii ca dou� perle și z�mbet de polen fardat, S�rut-aripa buburuzei și-ofteaz� scurt și vinovat. �nduioșat� m�m�ruța, respir� clipa de tandrețe, Sub pleoape-i joac� bobi de rou�, emoționat�-i d� binețe, Aripi deschide-n evantai și grațios se-nalț�-n zbor, R�m�n doar stele-n cuib de suflet și-un c�ntec �ndoliat de dor.___Popa Ines Vanda http://www.youtube.com/watch?v=CUxCzdziUpE |
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Mai 2016 07:05 |
||
|---|---|---|
http://www.youtube.com/watch?v=2GoAbWp__jQ
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Mai 2016 07:07 |
||
Da, bem cafeaua ca e ora potrivita. http://img30.dreamies.de/img/677/b/s8bbptwhoe3.gif Sper ca ai dormit bine si esti ok.
|
||
|
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Mai 2016 07:13 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-05-11 07:13:04Da, bem cafeaua ca e ora potrivita. Sunt "fresh" si fericita, pentru ca mezina mea mi-a facut o mare bucurie, va prezenta o lucrare personala, de la facultate, la o conferinta, ce va avea loc la Sibiu in curand!!!! I-am spus de "n" ori, ca va fi, in viata ei, ce va dori sa fie!!! Am dormit excelent, sunt bine, sa vad cum va fi ziua de acum incolo!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Mai 2016 07:25 |
||
Felicitari ficei tale. Sper sa ai o zi insorita... Si eu de asemenea. Ieri a plouat putin si a fost innorat toata ziua, azi se pare ca va fi soare...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Mai 2016 07:29 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-05-11 07:29:22 Ca si aici, draga Rotty, vom vedea ce va fi!! Multumesc, o sa-i transmit fiicei mele, diseara, cand ne vom intalni acasa!!! Asa sa fie, si chiar daca ziua nu va fi una insorita, vei sti sa te bucuri de ea!!! Si eu.... de munca!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Mai 2016 07:36 |
||
Ei, lasa ca vine concediul si la tine Eu am fost afara pe terasa la cafea, acum fuguta la dus cu mine. Azi vrem sa tragem o fuga pana in Italia la marea Adriatica, sa vedem daca tine si vremea cu noi.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Mai 2016 07:51 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-05-11 07:51:46Ei, lasa ca vine concediul si la tine Foarte bine gandit, doar sunteti in concediu!Rotty, fa-ti treburile, ma bucur ca am reusit sa vorbim putin!!! Indiferent de starea vremii, relaxati-va!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Mai 2016 07:56 |
||
Asta cu siguranta. Iti doresc o zi buna si cu multa frumusete. http://i6.tagstat.com/p1/0/-2v-JAMV4d48TxG656ply8krhZudF-kvZjgPjUBwo8LrUiHlC3Z0EA==.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 11 Mai 2016 07:58 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-05-11 07:58:17Asta cu siguranta. Aveti grija de voi, distractie maxima si plimbare placuta!!!Pe maine, cu voia Domnului!!!Multumesc, Rotty, asa va fi, ca-s pusa pe treaba frumoasa!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Mai 2016 08:04 |
||
|
Utiliz�nd internetul, nu avem dreptul s� uit�m... c� ac�iunile noastre sunt acum inscrip�ionate �n lumea "WWW" pentru totdeauna."____Lionel Mallecourt Acest citat mi-a retinut atentia, caci contine un mare adevar, pentru ca si in lumea virtuala suntem ceea ce alegem sa fim!!!!Inspirandu-ma din adevarul citatului postat de mine, am compus o Parodie!Fiecare om este un Univers de reactii, comportamente, atitudini, dar toate il definesc ca ceea ce este!!!Lectura placuta!!__EU AMOR FLORAL ___PARODIE Un trandafir batran, turmentat, s-a indragostit se pare, Ziua, in amiaza mare, de o prea grasana floare, Tulburat, dar amorezat pana peste poate, Ametit, uituc din fire, a dat toate florile pe spate, si degraba, Grabit din fire, le-a facut masaje, pe rand, ca-i priceput, zi lumina, Ce sa-i faci, da-i pace, caci dragostea-i o pacoste nebuna! Iar iubita floricica, saracuta, bat-o vina, Ca de, iubeste carnatii, caltabosul, pastramuta, savarina Plange cat e ziulica de mare, pe site-uri de socializare, Ca n-are noroc, nu are cautare, si este o problema foarte mare, Ca toti fug de-a ei slanina, ce e pusa-n straturi, pe tulpina agatatoare! Numai trandafirul indragostit lulea, cazut in patima grea, dar si in cursa sa, Ii admira nurii-petale, cand floricica se da in stamba, Cand prin paturi, pe saltele, pe malu' marii sau pe strada. Si era cat p-aci sa sucombe in propriile bale "trandafiroiul", Cand i-a vazut, prin ochelarii aburiti, ugerele-cupe cat butoiul. Nu stia ce sa mai faca, cum sa-i cante, de amor, in struna, Doar, doar sa-si puna mana lunga, pe a ei tulpina, Pe petalele decolorate, doar e floare blonda, se vede de departe, Pe frunzele, ingalbenite de atatea atingeri galbejite, Pe pistilul imbietor si rotunjor, ce-i oferit tuturor, Dimineata, la pranz si seara, cand e libera "floriceaua". Si uite-asa, incepu idila intre trandafirul innebunit si-a lui iubita floricea, Gradina se minuna, cerul se inchina, in timp ce ea, pe bratul lui, agoniza, Cu atingeri de polen, cu pistiluri-mpreunate, Noaptea, ascunsi sub iarba moale, pe la ora "unu si jumate". Cand gradina-i intunecata si "floriceaua" putea fi adulata, mangaiata, Pe tulpina si mai jos, ca trandafiru-i tare nabadaios, Pe gurita din petale, pe din dos, ca acolo amoru-i mai duios. Si floricica, aflata in delir, isi scutura petalele valvoi, Ca tare-i place pe dinapoi, chiuie, striga, geme de placere, Cand trandafirul o mangaie cu spinul taman intre cupele-damigene. Si-asa, cei doi se giugiulesc intruna, sar petalele de numa, Floarea urla ca nebuna, de se sperie si luna, Si trandafirul ii tine isonul, c-asa trebuie trait amorul! Si tot iubindu-se cu foc, noaptea-i prinde la mijloc, Testand, de zor, polenul, caci le crescuse testosteronul si estrogenul, Ce le dau mari batai de cap, caci, in frunze, nu mai incap, Si raman goi, despuiati in noapte, cam pe la ora "unu si jumatate", El, cu tulpina cazuta in vine, ea, cu petalele pline de suspine. Se uita gales, unul la altul, ea zambind cu gura stramba, El, tacand ca melcu', ca soata lui sa nu-l auda. Si murdarit de polenul dulce, roaga spinii sa se culce, S-ar tot duce si nu s-ar duce de langa iubita lui floricea, Ce-i condusa in extaz, de-al ei trandafiras viteaz. Noaptea trece, ziua vine, oare cum este mai bine, Sa se retraga la culcare, mandru nevoie mare, ca si-a dovedit barbatia Iar floriceaua i-a spus, dupa partida, "Jos palaria !" Sau sa o mai iubeasca o data, caci nu se stie niciodata, Cand dispare polenul si scade, dramatic, libido-ul, Ca doar si el este un trandafir, ca toti fartatii lui, si zau, ca mai tot omul? Dar floricica obosita, insa foarte fericita, ca a fost, in sfarsit, satisfacuta, Ii spune, de-abia soptit, cu glasul alcoolizat cumplit: - Avem tot timpul de iubit, la noapte, la asfintit, Cand mi-oi aduce acadeaua si mi-o trece, subit, moleseala. Trandafirul, cam tamp saracul, isi tot mangaie aracul Si simte, tremurand din frunze, ca a dat de domnu' dracu', Caci nu putea iubi intruna, cand polenu-i e pe duca, Si, plus de asta, il va lua furtuna Si-si va pierde urma si radacina printre alte pistiluri parfumate, Intr-o alta noapte, sub o alta iarba, pe la ora "unu si jumate"! Ce sa faca, se tot intreaba, caci nu le poate "prelucra" pe toate! Obosit peste masura, dar tinand floarea de mana, O intreaba, scrasnind din dinti, precipitat: - Dar cum te numesti, mai fato, caci numele ti l-am uitat, De-atata tavalit in pat, pe divanul alcoolizat ? Numele, vreau sa ti-l retin, ca sa stiu la cin' mai vin, Noaptea pe la cantatori, sa ne iubim pana in zori. Floricica emotionata, toata uda, ii raspunde de indata, Scuturand, amar, a jale, din albiciosii clopotei, Ce-au ajuns, dupa atata tranta, ce-i drept, cam vai de ei: - Eu mi-s floarea-nfierbantata, de toti craii-trandafiri adorata, Nu-s nici papadia, nici camelia, nici zambila, nici laleaua, Nici violeta, nici irisul, nici panseluta, ci-s grasuta Lacrimuta, Careia ii place patu' si amoru', dar, la fel, si butelcuta, Ce colind pan' la hotare, cu grasimea din dotare, Cautand parfum de lacramioare, ca-i la mare cautare! De ma vrei inca o data, spune Lacrimuta turmentata, sunt a ta toata, Si infrunzita, si ametita, si de frunze dezbracata! Doar spune-mi pe site, si vin "acus" in al nostru virtual culcus, Sa nu ne stie nicio alta floare, nici crangul cu racoare, nici suratele barfitoare, Nici doamna Trandafir, a ta consoarta frumos mirositoare. Caci eu sunt Lacrimioara cea vestita, de multi dorita si gratis oferita, Ce-n lume nu are asemanare, prin paturi calatoare, duhnind din cap pana-n picioare Uraaaaaaaaa, traiasca site-urile de socializare!!!___EU Citeste: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/23016/Ce-faci-in-acest-moment/Ce-faci-in-acest-moment-pagina-5354.html#ixzz48KpFdzPA Follow us: @Kudika_ro on Twitter | www.kudika.ro on Facebook |
||
|
kudika_988778 Postat pe 11 Mai 2016 11:42 |
||
Genoveva , nu stiu cui i-ai facut caracterizarea in parodia compusa de tine dar e sigur vorba de o kudika pe care o iubesti la nebunie....
|
||
|
kudika_988778 Postat pe 11 Mai 2016 11:45 |
||
De la: kudika_988778, la data 2016-05-11 11:42:55 |
||
|
kudika_988778 Postat pe 11 Mai 2016 11:58 |
||
|
Noaptea, ascunsi sub iarba moale, pe la ora "unu si jumate". Cand trandafirul o mangaie cu spinul taman intre cupele-damigene trandafirul si floricica , cand vor citi parodia ce le-ai dedicat-o , vor tace chitic , ca de nu ...le mai compui o parodie , de o sa le sara frunzele .Genoveva , dar tu stai sa-i pandesti noaptea pe la unu jumate Am zis eu bine , pe Forum-ul sta nu exista subiecte de conversatie , ci barfa de mahala , sub forma parodiilor , poeziilor si alte povesti cu talc. Dar e o vorba din popor : Omul sfinteste locul ! Pe acest Forum asa va fi mereu , datorita unora ce sfintesc si stapanesc acest forum. Pacat de forum si site-ul kudika. Intre barfa ieftina si conversatie , este o mare diferenta. |
||
|
kudika_988778 Postat pe 11 Mai 2016 12:14 |
||
|
SA INVATAM SA IMPARTIM � Au fost odat� ca niciodat� dou� ��ri care �mp�r�eau aceea�i grani��. Una dintre ��ri, condus� de o regin�, era acoperit� de pietre �i st�nci. Cealalt�, condus� de un rege, nu avea deloc. Totul ar fi fost �n regul�, doar c� regina se uita peste grani�� �i dorea ce avea regele. "Dac� am avea p�m�nt f�r� pietre", spunea ea, "am putea cultiva recolte �i mi-a� putea hr�ni supu�ii". �i regele se uita peste grani�� �i dorea ceea ce avea regina. "Cu pietre" spuse el "am putea construi case, �coli �i spitale". Regina spuse oamenilor ei "Avem nevoie de p�m�nt dac� e s� ne hr�nim. Arunca�i toate pietrele peste grani��". Oamenii care locuiau �n �are f�r� pietre au mers la regele lor �i s-au pl�ns "Oamenii din �ara reginei arunc� pietre la noi" au spus ei. "Nu avem noi nevoie de pietre pentru a construi case, �coli sau spitale?" a spus regele. "S� declar�m r�zboi. Oamenii reginei sunt s�raci �i nu au alt� avere dec�t pietrele lor. Dac� arunc� �n continuare pietre vom avea tot materialul de care avem nevoie pentru a ne construi cl�dirile". A�a c� r�zboiul a continuat p�n� c�nd p�m�nul pietros nu mai avea st�nci deloc �i p�m�ntul f�r� st�nci era plin de pietre. At�t supu�ii regelui c�t �i cei ai reginei au fost ferici�i pentru o vreme. Supu�ii reginei au cultivat p�m�ntul pentru o vreme. Supu�ii regelui au construit case, �coli �i spitale ... pentru o vreme. �n cur�nd supu�ii reginei �i-au dat seama c� aveau o gr�mad� de m�ncare dar nu mai aveau pietre pentru a construi case, �coli, spitale. Nu mai aveau pietre nici m�car pentru a repara vechile cl�diri. De cealalt� parte a grani�ei, supu�ii regelui aveau acum foarte multe cl�diri dar m�ncarea se termina �i �ncepea sa le fie foame. Avem nevoie de un alt r�zboi pentru a ne c�p�ta pietrele �napoi, a spus regina, a�a ca un nou r�zboi a fost declarat. �nc� o dat� pietrele au fost aruncate peste grani��. Oamenii regelui �i ai reginei se tot luptau, dorind ce aveau ceilal�i, dar nimeni nu era fericit. Apoi, �ntr-un an un bufon de curte s-a �nt�mplat s� treac� prin zon� �i s� stea o vreme pe un deal. V�z�nd ce se �nt�mpla, a izbucnit �n r�s. "Este ridicol" �i-a spus �n sinea lui �i a cerut s� se �nt�lneasc� cu regele �i regina, �n acela�i timp. C�nd s-au a�ezat s� stea fa�� �n fa�� nu erau deloc prieteno�i la �nceput. "Tot ce se �nt�mpl� este vina ta", a spus regele. "Voi a�i �nceput s� arunca�i pietre la noi." "Nu, este vina voastr�" zise regina. ''Voi a�i declarat r�zboi ca s� ob�ine�i pietrele noastre". "Sta�i pu�in, sta�i pu�in" zise bufonul. "Faptul c� sunte�i nervo�i �i v� �nvinov��i�i unii pe ceilal�i nu v� va rezolva problema. Unul dintre voi are pietrele. Unul dintre voi are recoltele. Mereu dori�i ceea ce are cel�lalt, p�n� obtine�i ..., dup� care nu mai vre�i. Cum putem s� facem �n a�a fel �nc�t s� nu v� mai r�zboi�i?" Bufonul vedea cum at�t regele c�t �i regina se g�ndeau la �ntrebarea sa. Regele a vorbit �nt�i. "Pietrele sunt tale tale" a spus reginei. "C�mpiile sunt ale noastre" �i totu�i bufonul are dreptate. Am�ndoi dorim ceea ce are cel�lalt. Poate putem �mp�r�i. Cum ar fi dac� noi am cultiva m�ncare pentru voi �i am primi �n schimb pietrele de care avem nevoie. Poate oamenii mei i-ar putea �nv��a pe oamenii t�i cum se cultiv� p�m�ntul iar supu�ii mei ar �nv��a de la ai t�i despre construc�ii. �n acest fel am putea colabora �i nu ne-am mai bate." Regina s-a declarat de acord �i bufonul a r�s fericit. Apoi, cele dou� ��ri au �nceput s� �mpart� ceea ce aveau �i tr�iau lini�tite �i �n pace,iar bufonul se a�eza deseori pe deal, privind cum oamenii din cele dou� ��ri treceau grani�a, �mp�r�ind ceea ce aveau. � ��������������������������������������������............................................... Usor de spus, dar atat de greu de pus in practica, nu?De ce sa alegem lucrul in echipa, bine organizat si bazat pe o conlucrare fructuoasa, cand egoismul si rautatea guverneaza aceasta lume in care traim?De ce sa colaboram cu ceilalti, cand este mai bine sa traim in dezbinare?De ce sa ne intelegem cu ceilalti, cand este mai bine sa le dam in cap, sa ii dominam, sa ii subjugam cu rautatea si nimicnicia noastra??De ce sa colaboram, macar cu cei apropiati noua, cand interesul nostru este mai mare decat al lor, si trebuie sa ni-l realizam?Uitam de cei apropiati, de cei cu care traim, ne pierdem in oceanul de egoism, care a inecat omenirea!De ce sa aducem armonia si pacea, cand putem aduce ce ne place foarte mult: ura, dusmania, �razboaiele� pentru castigarea suprematiei asupra a toti si toate?De ce sa impartim ce-i al nostru, cu cei straini, cand ne este greu sa o facem pana si in relatia cu cei din familia noastra?Este o realitate trista. Dragii mei, povestea postata de mine vine sa ne prezinte cat de importanta sunt colaborarea si intelegerea intre oameni, chiar la nivel microscopic, incepand cu familiile apartinatoare, pana la relatiile diplomatice dintre state!Orice lucru, care este facut pe principul intelegerii intre oameni, este unul care aduce multumire si impacare intre cei, care l-au savarsit!!Nimic bun nu este nascut de rautate si ura! Nimeni nu va stapani lumea si pamantul, deci fiecare dintre noi trebuie sa isi analizeze nivelul la care se afla relatiile sale, cu cei din anturajul sau si nu numai!!Stiu, pentru foarte multi oameni, a trai in pace si intelegere cu ceilalti, este o corvoada greu de dus in spate, dar daca aceste doua stari nu exista in viata omului, totul va fi trait, doar pentru satisfacerea Ego-ului personal, deci pentru nimic!! �A colabora� nu inseamna � a te lasa folosit�, ci a-ti aduce aportul in rezolvarea problemelor si interesului comun, a imparti idei, concepte, chiar si lucruri, care pot ajuta la dezvoltarea armonioasa a relatiilor interumane. Inseamna un schimb reciproc avantajos a tot ce tine de compartimentul uman.Greu de facut, nu-i asa?Dar nu este imposibil de realizat, totul este sa va doriti acest schimb reciproc de BINE!! Cititi povestea postata de mine si raportati-o la voi insiva si la relatiile voastre!Buna amiaza si amiaza excelenta!!___EU On____Sa trec sa pap, ar fi cazul!!!! Pentru o dupa amiaza agreabila!!Fiti intelegatori si parteneri, cu cei, care sunt dispusi sa colaboreze pentru infrumusetarea acestei lumi!! http://www.youtube.com/watch?v=-1QWlL7YuXw |
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Mai 2016 12:17 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=xM4hkV-4r_4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Mai 2016 12:19 |
||
People Help The People ... http://www.youtube.com/watch?v=v7k2rC0P5_w |
||
|
kudika_988778 Postat pe 11 Mai 2016 12:40 |
||
Concluzia : se bat hoastele carcotase pe trandafiri ofiliti , bobocei ...e he heiiii muste la tinerete , muste si la batranete ...dar sufera toate a doamne poezii , floricele si alte cele :)Lauda , minciuna , poze sa dea bine pe site de socializare.Vai si amar de capul vostru parodiile societatii . |
||
|
kudika_988778 Postat pe 11 Mai 2016 13:19 |
||
|
" Oamenii au nevoie de iubire. Au nevoie s� se simt� iubi�i, au nevoie ca inima lor s� bat� la unison cu inima altcuiva. Au nevoie s� simt� fluturi �n stomac, s� li se spun� lucruri frumoase, s� primeasc� afec�iune. Au nevoie de aten�ie, au nevoie de �mbr��i��ri calde �i sincere. Au nevoie de acea siguran�� pe care �i-o d� doar iubirea. Au nevoie de o jum�tate a lor. Oamenii au nevoie de prietenie. Au nevoie de un suflet care s� le fieaproape �i care s�-i asculte. S� le asculte bucuriile �i triste�ile. S� se bucure �i s� pl�ng� al�turi de ei. Au nevoie s� nu se simt� singuri, neajutora�i. Au nevoie de dou� m�ini care s� se �ntind� pentru ei atunci c�nd sunt la p�m�nt. Oamenii au nevoie �i caut� toat� via�a prieteni. Oamenii au nevoie de speran��. Au nevoie s� cread� c� atunci c�nd lucrurile merg doar prost o s� apar� ceva care o s� schimbe situa�ia �n bine. Au nevoie s� �tie c� via�a nu ia f�r� s� dea �napoi. Oamenii au nevoie de speran�� pentru a continua drumul anevoios al vie�ii, pentru c� speran�a e calea pe care mergem c�ut�nd lumini�a de la cap�tul tunelului. Oamenii au nevoie de pace. Au nevoie s� se simt� bine �n pielea lor, s� fie �mp�ca�i cu via�a lor, cu realiz�rile �i cu e�ecurile lor. Au nevoie s� se �mpace cu trecutul �i cu ce a r�mas acolo. Oamenii au nevoie s� �i simt� sufletul u�or �i nu �ngreunat de suferin��. Oamenii au nevoie de libertate. Au nevoie s� nu se simt� �ngr�di�i, sufoca�i. Au nevoie s� simt� c� de�in controlul asupra deciziilor lor. Au nevoie s� fie ei �n�i�i, nu ni�te indivizi obliga�i s� poarte o masc� a societ��ii. Oamenii au nevoie de curaj. Au nevoie s� se simt� puternici. S� simt� c� pot. Ei au nevoie de curaj pentru a infrunta tot ce pare f�r� rezolvare. Oamenii au nevoie de credin��. Au nevoie s� simt� c� undeva, acolo Sus, cineva �i iube�te �i �i ocrote�te de tot ce e r�u. Au nevoie s� simt� c� nu le este dat mai mult dec�t pot ei s� duc�. Oamenii au nevoie de lacrimi de bucurie, de �mbr��i��ri calde, de gesturi tandre, de vorbe frumoase, de sinceritate, de �ncredere �i de finaluri fericite. Iar pentru toate astea, oamenii au nevoie de al�i oameni!" Intr-adevar, oamenii au nevoie de toate acestea, iar cei, care inca nu au obtinut cele prezentate in textul postat de mine, pot spune ca sunt foarte saraci, din punct de vedere sufletesc, caci nicio bogatie sufleteasca nu se poate cumpara cu bani!! Fiecare om, fie ca este inger sau demon, are nevoie de alt om asemenea lui, cu care sa poata impartasi continutul sufletului sau!!Va doresc sa aveti parte de o zi in care, sa dobanditi toate fericirile acestei vieti pamantesti!!!Spor de bine in toate!__EU On___Imi trezesc ochii, cu o cafeluta strong!!! Pentru o zi rodnica!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Mai 2016 06:55 |
||
De la: kudika_15804, la data 2016-05-12 06:55:24 http://www.youtube.com/watch?v=JTMamrvfVco
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Mai 2016 06:56 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=nkdrCtE29EE&index=81&list=LLKn5C8kQFJQAb03s-gBUEhg
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Mai 2016 06:56 |
||
Aseara, am primit o veste, care m-a intristat peste masura, unul dintre poetii dragi inimii mele a plecat din aceasta lume, la putin timp dupa decesul fiului sau, BORIS IOACHIM, poet de mare valoare, creator al poeziei iubirii, cel putin pentru mine!!In memoria domniei sale, va dedic o poezie absolut superba, inchinata iubirii!Domnul sa ii lumineze calea!!Odihneste-te in pace, MAESTRE!!! Imn iubirii Via�a, p�n� la urm�, e doar scrum, E, mai mult, c�dere �i-njosire� Po�i tr�i oriunde �i oricum � Dar nu po�i tr�i f�r� iubire. Un copil prive�te-n viitor, Un b�tr�n scruteaz�-n amintire� Po�i tr�i plenar � sau f�r� spor � Dar nu po�i tr�i f�r� iubire. Anotimpurile-�i pot fi reci, Sau sc�ldate-n cald� str�lucire� Po�i tr�i pl�ng�nd, sau s� petreci � Dar nu po�i tr�i f�r� iubire. �n colib� via�a po�i s�-�i duci, Ca un c�ine, po�i l�tra-n ne�tire� Pe c�r�ri gre�ite po�i s-apuci � Dar nu po�i tr�i f�r� iubire. Cine-i, oare, �n lume acel om S� nu cad�, o dat�-n r�t�cire?! Po�i fi m�r�cine, po�i fi pom � Dar nu po�i tr�i f�r� iubire. Po�i tr�i-n picioare � sau pe br�nci, La� sau brav po�i fi-n nenorocire� Po�i �i din gunoaie s� m�n�nci � Dar nu po�i tr�i f�r� iubire. Po�i, cum cre�te iarba, s� ascul�i, Sau, nep�s�tor fiind - din fire, Po�i tr�i �n v�i sau v�rf de mun�i � Dar nu po�i tr�i f�r� iubire. S-ar putea, de nimenea dorit, S� tr�ie�ti �n neagr� p�r�sire� Dar, oric�t ai fi de p�r�sit � Tot nu po�i tr�i f�r� iubire. Fericirea-i, cel mai des, un vis, Ce sf�r�e�te �n dezam�gire� Po�i tr�i pe nori sau �n abis � Dar nu po�i tr�i f�r� iubire. Hei, prietene, prive�te-n sus, Cerul lumii, soarbe-l �n privire� Po�i fi r�s�rit, po�i fi apus � Dar nu po�i tr�i f�r� iubire. Po�i pleca, �n via�a de-apoi, Lini�tit g�ndind la nemurire, Floare dac-ai fost � sau un gunoi � Doar o dat� � de-ai sim�it iubire. �Via�a, p�n� la urm�, e doar scrum, E-un co�mar � sau alb� n�lucire� Po�i p�i pe drept sau silnic drum � Dar nu po�i tr�i f�r� iubire�!__BORIS IOACHIM http://www.youtube.com/watch?v=7VRLdU6R8_0
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Mai 2016 07:03 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=LhVKggjRB88
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Mai 2016 07:04 |
||
Rotty, iata cafeluta, de vei intra aici, vei gasi cafeluta fierbinte!!!!Buna dimineata, draga mea!!! http://3.bp.blogspot.com/-Oxas11cq4u4/T1KivpXAEoI/AAAAAAAAISc/VSkj67R8_qs/s1600/DSC_0549+(Large).JPG si... http://www.youtube.com/watch?v=IXsDgvgfmac
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Mai 2016 07:08 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=7ymFm2rzxqA
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Mai 2016 07:09 |
||
Versuri, versuri, pentru iubitorii de frumos!!!Zi minunata!__EU Urme de fluturi dincolo de orice t�cere e-ntuneric �i niciun cer umbrele adorm �ntr-un fel anume ca �i c�nd nu ar fi existat atingeri aciuit �n primul anotimp dup� na�tere �mi desfac singur�t��ile �n �uvi�e lungi �n palmele mele goale au mai r�mas doar urme de fluturi.___Teodor Dume http://www.youtube.com/watch?v=O_LKBQv4-B4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Mai 2016 07:16 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=uuk56vPnrWU
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Mai 2016 07:16 |
||
|
CEASUL FERMIERULUI � Un fermier si-a dat seama ca a pierdut ceasul in hambarul plin de fan din care tocmai iesise. Nu era un ceas oarecare, ci unul cu valoare sentimentala pentru acesta. Dar dupa o lunga cautare prin hambar vazand ca nu are niciun rezultat a chemat in ajutor niste vecini,insa nici acestia nu au reusit sa gaseasca ceva. Cand toti erau pe punctul de a renunta, un copil a venit la fermier si l-a rugat sa il lase singur in hambar pentru a cauta ceasul. Dupa putin timp, baiatul s-a intors cu ceasul si l-a daruit proprietarului. Fermierul a ramas uimit si l-a intrebat: � Cum ai reusit sa-l gasesti? Eu si ceilalti l-am cautat toata ziua. Baiatul i-a raspuns: � Nu am facut nimic special. M-am asezat si am inceput sa ascult. In liniste am auzit clinchetul acelor de ceas, iar apoi am mers in directia indicata de sunet�. Morala: Linistea sta oricand la dispozitia ta. Bucura-te de cateva clipe de liniste pe care sa ti le acorzi zilnic. O minte linistita poate gandi, evalua si lua decizii mai usor decat una agitata.Uneori nu ai nevoie sa escaladezi cei mai inalti munti, ci doar sa stai cu tine in liniste. � �����������������������������������������������������.. Muncim, alergam in toate partile, ne impartim in zeci de mii de directii, ne aruncam in oceanul de probleme zilnice, care cer rezolvarea, ne dedicam familiei noastre, ne implicam in fel si fel de actiuni, ori in tot acest tumult, cand mai avem timp sa cautam aceasta liniste mult dorita?? Este adevarat, munca trebuie sa fie alternata cu momentele de singuratate insotita de liniste, clipe in care simtim nevoia fireasca de a fi singuri cu noi insine, de a ne reface din punct de vedere fizic si, mai ales, psihic, de a ne remonta si de a medita asupra a ceea ce avem de facut in viitor!! Linistea ne este necesara, pentru ca in acele momente corpul, mintea, sufletul se elibereaza de toata energia negativa, acumulata peste zi!Numai in liniste ne putem regasi si revigora!Exista oameni, care fug de liniste, care se simt sufocati de orele de pace interioara, preferand zgomotul, agitatia, ritmul alert, dar , in aceste cazuri, clacarile pot aparea in orice moment si pe neasteptate! In momentele de liniste, se restabileste echilibrul dintre minte si spirit, ceea ce permite aerisirea completa a inimii omului, ceea ce il va ajuta sa gandeasca degajat, mult mai usor si obiectiv! Linistea este �oaza de verdeata� a sufletului omului!Totul tine de introducerea momentelor de liniste in circuitul vietii omului, astfel incat doza zilnica de stres sa fie cat mai mica!Traind numai in agitatie, ne pierdem controlul, devenim anxiosi, nemultumiti si reactionam incisiv, ceea ce nu este de dorit, caci un spirit alterat va imbolnavi trupul omului! Da, toti avem nevoie de liniste, caci ea sustine bunul mers al vietii fiecaruia dintre noi!Apelati la aceasta liniste ori de cate ori simtiti ca nu mai puteti rationa corect, ca nu va mai intelegeti cu voi insiva si cu ceilalti!Linistea este un tonic excelent, se consuma zilnic si nu are ore fixe de administrare!!Buna ziua si ziua buna!!__EU On___Este timpul sa ma rezerv mesei de pranz! Pentru ore placute, munciti in liniste, bucurati-va de liniste!! http://www.youtube.com/watch?v=UAm_uoV1z5k
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Mai 2016 12:21 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Yxys2D3XiJc
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Mai 2016 12:21 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=M6lcM0OpuuY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Mai 2016 12:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CE CITESTI IN ACEST MOMENT ? | 196 | De la: kudika_23609 31 Ianuarie 2015 22:40 |
| Inselata,eu sau ea? | 7 | De la: kudika014864 25 Aprilie 2009 16:23 |
| Cum sa te desparti de cineva in 64 de pasi simpli | 42 | De la: baiat_anonim 13 Septembrie 2009 21:58 |
|
|
||
| ASCULTAREA TELEFOANELOR | 92 | De la: kudika029282 11 Noiembrie 2010 18:19 |
| Tanti Francia2008 | 174 | De la: etta 9 Mai 2009 17:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.