Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: gabrielle_new, la data 2011-11-29 20:08:53
De la: Baiat_virgin, la data 2011-11-29 20:06:39
De la: kudika421339, la data 2011-11-29 20:05:14
De la: Baiat_virgin, la data 2011-11-29 19:50:33
De la: kudika421339, la data 2011-11-29 19:46:59
De la: Baiat_virgin, la data 2011-11-29 19:44:27
De la: kudika421339, la data 2011-11-29 19:41:57
De la: Baiat_virgin, la data 2011-11-29 19:37:38
De la: kudika421339, la data 2011-11-29 19:34:55
De la: Baiat_virgin, la data 2011-11-29 19:33:00421339, tu esti psiholoaga cumva?

"Psiholoaga"?Nu!In cel mai bun caz,pot fi "psiholog" !De ce ma intrebi acest lucru?

Am citit undeva ca ai scris ca esti "psiholog"

Ok, atunci te intreb: e usor sau greu pt o persoana sa se "strice de cap"?

" Sa se strice de cap",sigur NU!"Sa se strice la cap"-ar merge in cazul in care s-ar discuta despre un om decedat,cand materia cenusie intra in putrefactie!Si ar mai fi "Sa se imbolnaveasca la cap"-valabil din doua puncte de vedere;1.neurologic-boli organice si 2.psihiatric-boli psihice.Cred ca tu ai facut referire la prima varianta,imposibila ce-i drept!

Da tu nu stii ca exista expresia asta "te-ai stricat de cap" insemnand ca ai luat-o razna adica boli psihice?
Cel putin in Ardeal la mine exista aceasta expresie.

Poate ca exista,dar este doar o expresie cu tenta de regionalism!Asa,si practic,unde vrei sa ajungi cu ideea ta? Ai dreptul la o singura varianta de raspuns!

Pai nu stiu...De exemplu, exista boli psihice cu care cineva se poate naste, ereditare si care pot fi diagnosticate din primii ani de viata ?

Bolile psihice sunt diagnosticate de catre un medic psihiatru si nu de catre psiholog!Psihologul vine in ajutorul bolnavului cu terapii specifice,in functie de fiecare caz in parte!Psihologul contribuie in boli psihice cum ar fi;depresia,insomnia,atacurile de panica,schizofrenia,anxietatea,bulimia,fobiile de orice fel si multe multe alte boli de natura psihica!Bolile psihice,unele dintre ele, pot fi ereditare ,pe fondul unor deficiente organice sau dobandite in urma unor evenimente marcante in viata pacientului!Deci,psihiatrul trateaza medicamentos boala psihica si psihologul vine in completare cu terapii ajutatoare,specifice,fiecarei situatii in parte!

Am inteles, deci tu esti psiholoaga !

pai da toti sunt psihologi aici .dar nu inteleg mare lucru ..poate sunt in formare !!

Ai mare dreptate,draga mea,atat medicii psihiatri cat si psihologii,sunt fortuiti de organigrama respectiva,sa faca practica,se numeste rezidentiat sau stagiatura,urmarind toate cazurile exemplificatoare in ceea ce prezinta interes pentru domniile lor,si te rog sa ma crezi,acest forum este o adevarata pepiniera in acest sens,este adevarat ca nu in totalitate,persoanele cu adevarat remarcabile,existente in acest mediu virtual,fiind excluse din start!Fara nicio ofensa ! Si faptul ca nu inteleg mare lucru se explica prin neconcordanta dintre limba romana,utilizata in scoala si cea practicata pe acest forum si nu numai!Discrepanta este uriasa si aceasta nu este in folosul nimanui,decat,poate al Admin-ului Kudikai,in cresterea rating-lui,prin distrugerea vocabularului limbii romane!
RAINBOWLADY
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:18
De la: gabrielle_new, la data 2011-11-29 20:12:40din toata psihologia mi-a placut teoria lui . ..freud

Freud= fustrat sexual cu bucurii la sora sa , stai asta ?
The_Exile
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:18
Ai mare dreptate,draga mea,atat medicii psihiatri cat si psihologii,sunt fortuiti de organigrama respectiva,sa faca practica,se numeste rezidentiat sau stagiatura,urmarind toate cazurile exemplificatoare in ceea ce prezinta interes pentru domniile lor,si te rog sa ma crezi,acest forum este o adevarata pepiniera in acest sens,este adevarat ca nu in totalitate,persoanele cu adevarat remarcabile,existente in acest mediu virtual,fiind excluse din start!Fara nicio ofensa ! Si faptul ca nu inteleg mare lucru se explica prin neconcordanta dintre limba romana,utilizata in scoala si cea practicata pe acest forum si nu numai!Discrepanta este uriasa si aceasta nu este in folosul nimanui,decat,poate al Admin-ului Kudikai,in cresterea rating-lui,prin distrugerea vocabularului limbii romane! pai da e mai usor sa te exprimi in multe cuvinte si sa nu spui mare lucru ,ci doar sa iti dai importanta !
gabrielle_new
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:21
De la: Yharr, la data 2011-11-29 20:18:14
De la: gabrielle_new, la data 2011-11-29 20:12:40din toata psihologia mi-a placut teoria lui . ..freud

A operat cu termenul de sexualitate în acelaºi mod concis în care limba germanã foloseºte cuvântul lieben (iubire).
gabrielle_new
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:23

Ai mare dreptate,draga mea,atat medicii psihiatri cat si psihologii,sunt fortuiti de organigrama respectiva,sa faca practica,se numeste rezidentiat sau stagiatura,urmarind toate cazurile exemplificatoare in ceea ce prezinta interes pentru domniile lor,si te rog sa ma crezi,acest forum este o adevarata pepiniera in acest sens,este adevarat ca nu in totalitate,persoanele cu adevarat remarcabile,existente in acest mediu virtual,fiind excluse din start!Fara nicio ofensa ! Si faptul ca nu inteleg mare lucru se explica prin neconcordanta dintre limba romana,utilizata in scoala si cea practicata pe acest forum si nu numai!Discrepanta este uriasa si aceasta nu este in folosul nimanui,decat,poate al Admin-ului Kudikai,in cresterea rating-lui,prin distrugerea vocabularului limbii romane![/quote]

Pe mine in ce categorie ma incadrezi ?

Baiat_virgin
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:24
De la: gabrielle_new, la data 2011-11-29 20:21:14Ai mare dreptate,draga mea,atat medicii psihiatri cat si psihologii,sunt fortuiti de organigrama respectiva,sa faca practica,se numeste rezidentiat sau stagiatura,urmarind toate cazurile exemplificatoare in ceea ce prezinta interes pentru domniile lor,si te rog sa ma crezi,acest forum este o adevarata pepiniera in acest sens,este adevarat ca nu in totalitate,persoanele cu adevarat remarcabile,existente in acest mediu virtual,fiind excluse din start!Fara nicio ofensa ! Si faptul ca nu inteleg mare lucru se explica prin neconcordanta dintre limba romana,utilizata in scoala si cea practicata pe acest forum si nu numai!Discrepanta este uriasa si aceasta nu este in folosul nimanui,decat,poate al Admin-ului Kudikai,in cresterea rating-lui,prin distrugerea vocabularului limbii romane! pai da e mai usor sa te exprimi in multe cuvinte si sa nu spui mare lucru ,ci doar sa iti dai importanta !

Ma rog,poate ai dreptate in felul tau sau poate stii mai bine cum sta situatia!Eu una,nu te contrazic,este asa cum spui tu!Experienta ,intotdeauna va fi definitorie!
RAINBOWLADY
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:25
De la: kudika421339, la data 2011-11-29 20:25:08
De la: gabrielle_new, la data 2011-11-29 20:21:14Ai mare dreptate,draga mea,atat medicii psihiatri cat si psihologii,sunt fortuiti de organigrama respectiva,sa faca practica,se numeste rezidentiat sau stagiatura,urmarind toate cazurile exemplificatoare in ceea ce prezinta interes pentru domniile lor,si te rog sa ma crezi,acest forum este o adevarata pepiniera in acest sens,este adevarat ca nu in totalitate,persoanele cu adevarat remarcabile,existente in acest mediu virtual,fiind excluse din start!Fara nicio ofensa ! Si faptul ca nu inteleg mare lucru se explica prin neconcordanta dintre limba romana,utilizata in scoala si cea practicata pe acest forum si nu numai!Discrepanta este uriasa si aceasta nu este in folosul nimanui,decat,poate al Admin-ului Kudikai,in cresterea rating-lui,prin distrugerea vocabularului limbii romane! pai da e mai usor sa te exprimi in multe cuvinte si sa nu spui mare lucru ,ci doar sa iti dai importanta !

Ma rog,poate ai dreptate in felul tau sau poate stii mai bine cum sta situatia!Eu una,nu te contrazic,este asa cum spui tu!Experienta ,intotdeauna va fi definitorie!
e posibil ,rezidentiat in psihologie ,sincer nu am auzit de asa ceva !!
gabrielle_new
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:28
De la: Baiat_virgin, la data 2011-11-29 20:24:30
Ai mare dreptate,draga mea,atat medicii psihiatri cat si psihologii,sunt fortuiti de organigrama respectiva,sa faca practica,se numeste rezidentiat sau stagiatura,urmarind toate cazurile exemplificatoare in ceea ce prezinta interes pentru domniile lor,si te rog sa ma crezi,acest forum este o adevarata pepiniera in acest sens,este adevarat ca nu in totalitate,persoanele cu adevarat remarcabile,existente in acest mediu virtual,fiind excluse din start!Fara nicio ofensa ! Si faptul ca nu inteleg mare lucru se explica prin neconcordanta dintre limba romana,utilizata in scoala si cea practicata pe acest forum si nu numai!Discrepanta este uriasa si aceasta nu este in folosul nimanui,decat,poate al Admin-ului Kudikai,in cresterea rating-lui,prin distrugerea vocabularului limbii romane!

[/quote]tu poti sa servesti in continuare ,..salata
gabrielle_new
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:29
De la: gabrielle_new, la data 2011-11-29 20:23:36

A operat cu termenul de sexualitate în acelaºi mod concis în care limba germanã foloseºte cuvântul lieben (iubire).

Gabriela , eu nu-s de specialitate dar parca Jung , din ce am citit si PRICEPUT eu , imi pare mai clar, mie personal
P.S. Acu sper sa nu-mi iau "capace" de la psihologii care-s pe aici si citesc postarile mele
The_Exile
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:31
De la: Yharr, la data 2011-11-29 20:31:24
De la: gabrielle_new, la data 2011-11-29 20:23:36

Gabriela , eu nu-s de specialitate dar parca Jung , din ce am citit si PRICEPUT eu , imi pare mai clar, mie personal
P.S. Acu sper sa nu-mi iau "capace" de la psihologii care-s pe aici si citesc postarile mele
nu am nk impotriva daca tu il apreciezi , e ok
gabrielle_new
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:34
va citesc sa-mi tin mintea ocupata
buna seara all !
Ame_li
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:34
De la: Yharr, la data 2011-11-29 20:08:19
De la: Baiat_virgin, la data 2011-11-29 19:57:34
De la: Yharr, la data 2011-11-29 19:54:29
De la: Baiat_virgin, la data 2011-11-29 19:50:33

Pai nu stiu...De exemplu, exista boli psihice cu care cineva se poate naste, ereditare si care pot fi diagnosticate din primii ani de viata ?

Schizofrenia este ereditara ...... exemplu clar aia care se cred virgini ........stii vreunul?

Nu mai, schizofrenia e aia cand traiesti in lumea ta si nu mai tii cont de parerile celor din jur.

Cunosc cazuri.

Schizofrenia paranoida se caracterizeaza in primul rand prin idei delirante sau halucinaþii auditive proeminente în contextul unei pastrari relative a funcþionãrii cognitive ºi emotionale. Ideile delirante in schizofrenia paranoida sunt de regulã de persecuþie sau de grandoare ori mixte, dar pot apare de asemenea ºi idei delirante cu alte teme(gelozie,religiozitate)....
Dupa cum obserivi definitia , si virgineii inchipuiti se incadreaza in acesta categorie.
Mai exista posibilitatea sa fii vre-un pervers ciudat care se da asa sa atraga musculitele naive...
baiatul e virgin ,versat si face uneori pe prostul ,alteori pe desteptul numai ca de asta suntem noi aici ,sa demascam atitudinea ..
gabrielle_new
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:35
De la: Ame_li, la data 2011-11-29 20:34:24va citesc sa-mi tin mintea ocupata
buna seara all !
gabrielle_new
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:37
buna seara all !
dc,,iar te gandesti la mn
thadoogback
De la: gabrielle_new, la data 2011-11-29 20:28:27

Nu este acel rezidentiat luat motamo ,ca in medicina clasica,este practica voluntara,daca o putem numi astfel,caci si psihologia, fara un minim de experienta,nu este foarte cautata la noi in tara,in raport cu alte state,unde aceasta profesie are alte valente!!Este o meserie ca oricare alta si pretentiile sunt aceleasi,mereu se va cauta o persoana cu experienta,in defavoarea unui cadet!Si experienta se obtine lucrand efectiv pe caz!Ce se studiaza in universitate ,nu foloseste foarte mult,fara un exercitiu minim!Vorbim raportandu-ne la mentalitatea existenta in Romania!
RAINBOWLADY
buna seara all !

buna seara ameli.
inca incerc sa deslusesc daca-i o polemica sau o simpla discutie de seara.
guru_ion
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:39
ce trecere fac si eu...de la blesteme, la boli psihice
buna seara dragii mei
miss_darine
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:41
De la: kudika421339, la data 2011-11-29 20:37:56
De la: gabrielle_new, la data 2011-11-29 20:28:27

Nu este acel rezidentiat luat motamo ,ca in medicina clasica,este practica voluntara,daca o putem numi astfel,caci si psihologia, fara un minim de experienta,nu este foarte cautata la noi in tara,in raport cu alte state,unde aceasta profesie are alte valente!!Este o meserie ca oricare alta si pretentiile sunt aceleasi,mereu se va cauta o persoana cu experienta,in defavoarea unui cadet!Si experienta se obtine lucrand efectiv pe caz!Ce se studiaza in universitate ,nu foloseste foarte mult,fara un exercitiu minim!Vorbim raportandu-ne la mentalitatea existenta in Romania!
bun asta stiam si noi ,e normal sa faci practica si sa dobandesti notiuni noi . la pct asta sunt de acord cu tine ..dar stiam
gabrielle_new
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:41
De la: miss_darine, la data 2011-11-29 20:41:19 ce trecere fac si eu...de la blesteme, la boli psihice
buna seara dragii mei

buna seara darine.
ia un loc aici, la peluze si urmarim disutia. macar pana incepe seinfeld
guru_ion
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:42
De la: thadoogback, la data 2011-11-29 20:37:56
buna seara all !

esti amuzant tu ,dar azi chiar a fost o zi oribila,am primit niste vesti triste
Ame_li
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:43
buna seara all !

nu mai bine citesti tu o carte de sandra brown?
blondooooooooooo, tare rarut te mai citeste omu' , p'aici!
miss_darine
ce va mai intepati,,,oare care om fi mai desteapta,,oare care,,oare care
thadoogback
De la: Ame_li, la data 2011-11-29 20:43:26
buna seara all !

ce e dragostea mea,,ce ai patit,,oricum sti ca sunt langa tn,,nu
thadoogback
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:45
De la: guru_ion, la data 2011-11-29 20:42:49

buna seara darine.

buna seara ioane
bem si-o palinca?...ca sa ni se ascuta auzul, nu de alta
miss_darine
De la: thadoogback, la data 2011-11-29 20:43:59ce va mai intepati,,,oare care om fi mai desteapta,,oare care,,oare care

lasa thadogback, ca sa s-a nascut progresul.
guru_ion
De la: guru_ion, la data 2011-11-29 20:39:32
buna seara all !

buna seara ameli.
inca incerc sa deslusesc daca-i o polemica sau o simpla discutie de seara.

seara buna guru
mai degraba-i o usoara discutie
Ame_li
Postat pe 29 Noiembrie 2011 20:46
De la: Baiat_virgin, la data 2011-11-29 20:24:30

[/quote]

Un inceput de incadrare a fost aseara!Ce este cert,este faptul ca iti place sa bagatelizezi,iesind la inaintare cu "infantilismul" mai mult impus decat ca fiind real!Iti place jocul,dar nu esti chiar atat de copilaros,pe cat vrei sa arati!S-ar putea sa ma insel,nimic nu este imposibil!
RAINBOWLADY
buna seara all !

Imi pare rau sa aud asta
The_Exile
De la: miss_darine, la data 2011-11-29 20:45:20
De la: guru_ion, la data 2011-11-29 20:42:49

buna seara darine.

buna seara ioane
bem si-o palinca?...ca sa ni se ascuta auzul, nu de alta

cum ma ispitesti tu sa uit de seinfeid
toarna o carafa de palinca, sa vezi dupa aia ce psihianaliza trag
guru_ion

sper ca nu's legate de o persoana
miss_darine

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La cãþaua leºinatã - Cafenea cu circuit inchis 3132 De la: 24 Februarie 2014 09:04
CONCURSUL "SUS ROCHITAAA...JOOOSS...." 143 De la: maryamm 11 Iulie 2008 16:52
Putin ajutor 1 De la: Kyttie 9 Noiembrie 2011 19:17
SONDAJE 10 De la: rashela 9 August 2009 01:08
:p 5 De la: Barbie30 29 Septembrie 2010 10:57