Un sfat de la prieteni!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Un sfat de la prieteni!: (5 din 1 vot)
 
just_myself Avatarul lui just_myself

3 mesaje
Membru din: 8/04/2008
Oras: bucuresti

Va scriu, pentru k nush c sa mai f... si sincer sper sa-mi veniti in ajutor makr cu un sfat... Sunt casatorita de aproape 6 ani si am un copil de 5... Dupa nenumarate certuri, presarate cu insulte si injurii, violenta atat fizik, kt si psihik, s-a ajuns in final sh la divort. K mai apoi de dragul copilului sa raman tot ku el (actiunea de divort a f akum un an si a durat vreo 3 luni)... dar in sufletul meu nu mai e nik... stam impreuna doar pentru copil... orikt ar incerk sa stearga totul cu buretele nu se poate, pt k ierti, dar nu uiti... pt mn akum reprezinta doar barbatul cu kre am stat 6 ani din viata mea si este tatal copilului meu. Intre timp, inima mea a inceput sa bata din nou..(dar nu pt cn trebuie)... at knd ma asteptam mai putin, am inceput sa simt cv c nu trebuie si nici nu vreau, dar simt... pt cnva kre a f langa mn intotdeauna, at knd am avut nevoie de un prieten p al krui umar sa plang... nu m-a lasat singura nici knd am avut ochii umflati de plans, nici knd i-am avut umflati de bataile inksate! Asa k .... akum sunt mainefericita k oriknd!! Ajutati-ma va rog! C sa f? Cum pot sa iau o decizie, sa f bn pt toata lumea??
Raporteaza abuz de limbaj
..just me..
Fosta membra Kudika.ro
te rog frumos sa traduci ce ai scris in minunata limba romana ca eu m-am chinuit vreo 5 minute sa citesc si m-am lasat pagubasa.
ma irita limbajul asta de mess....
Raporteaza abuz de limbaj
you can kiss my kitty ass
iris_4_ever Avatarul lui iris_4_ever

6666 mesaje
Membru din: 15/07/2008
Oras: bucuresti

Daca varsta de la profil e reala inseamna ca te-ai maritat la 17 ani si la 18 ai intrat deja in campul muncii cu un bebelus .....esti un copil care e mamica ...urata treaba ce sa zic.
Daca celalat iti accepta copilul ....fa ce-ti dicteaza inima.
Daca tu nu esti bine nici copilul tau nu va fi bine , un copil crescut intr-un mediu violent numai copil nu este ....ia o decizie favorabila tie in primul rand .
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Draga fata! Viata este scurta! E mare pacat sa ti irosesti timpul langa cineva ,,doar de dragul copilului! Ce crezi ca o sa ti multumeasca vreodata copilul ca l-ai crescut in stres si neliniste??! O sa ti reproseze ca,n-ai divortat! De tatal lui! Nu merge,,,casnicia, acum, nu v-a merge,,niciodata,!! O STIU PE PROPRIA PIELE SI ACUM,,,REGRETELE S TARZII!! iN PRIVINTA CELUILALT,,NU TE GRABI, AI FACUT O O DATA,, NU REPETA,,MAREA GRESALA!! Asteapta,,,vezi, te vrea cu copil sau doar mijloc de ,,destindere,!! Viata este ff, complicata si e pacat sa ti-o mai complici,iar!
Raporteaza abuz de limbaj
cristi_nne Avatarul lui cristi_nne

1173 mesaje
Membru din: 18/02/2009
Oras: slatina

De la: Denu_Denu, la data 2009-02-19 16:33:41Va scriu, pentru k nush c sa mai f... si sincer sper sa-mi veniti in ajutor makr cu un sfat... Sunt casatorita de aproape 6 ani si am un copil de 5... Dupa nenumarate certuri, presarate cu insulte si injurii, violenta atat fizik, kt si psihik, s-a ajuns in final sh la divort. K mai apoi de dragul copilului sa raman tot ku el (actiunea de divort a f akum un an si a durat vreo 3 luni)... dar in sufletul meu nu mai e nik... stam impreuna doar pentru copil... orikt ar incerk sa stearga totul cu buretele nu se poate, pt k ierti, dar nu uiti... pt mn akum reprezinta doar barbatul cu kre am stat 6 ani din viata mea si este tatal copilului meu. Intre timp, inima mea a inceput sa bata din nou..(dar nu pt cn trebuie)... at knd ma asteptam mai putin, am inceput sa simt cv c nu trebuie si nici nu vreau, dar simt... pt cnva kre a f langa mn intotdeauna, at knd am avut nevoie de un prieten p al krui umar sa plang... nu m-a lasat singura nici knd am avut ochii umflati de plans, nici knd i-am avut umflati de bataile inksate! Asa k .... akum sunt mainefericita k oriknd!! Ajutati-ma va rog! C sa f? Cum pot sa iau o decizie, sa f bn pt toata lumea??


stai sa mananci bataie..asa e cel mai bine pt oricine...fara numar
Raporteaza abuz de limbaj
just_myself Avatarul lui just_myself

3 mesaje
Membru din: 8/04/2008
Oras: bucuresti

multumesc mult pt sfat. ceea ce imi spui este foarte adevarat si sunt constienta. dar eu nici nu ma gandeam sa dau cu capul in gard din nou! multumesc pt parere inca o data!
Raporteaza abuz de limbaj
..just me..
_diana_ Avatarul lui _diana_

307 mesaje
Membru din: 5/02/2009
Oras: cluj

si cum a trecut ceva vreme din februarie, ce decizia ai luat, cum o duci?
Raporteaza abuz de limbaj
ce nu ma omoara, ma face mai puternic