Setari Cookie-uri

Cariera????

Mai oameni buni ...ca tot ne "laudam" aici ..care mai de care cu ce-i poate minte...uite ..hai sa ne cunoastem mai bine profesional...Ce face fiecare ?? Ii place munca pe care o presteaza?? Daca ar fi s-o schimbe...porfesia...ce anume i-ar lua locul ??? (Asta-i post pentru un concurs..ce va urma ..presimt eu :)) ) .. Si sa incep cu mine ...da ...Pai terminai o facultate..tarash grabisi ca de...mai si munceam ..:)) Am facut dreptul ..am lucrat contabila...acum am "onoarea" sa profesez ca si consilier juridic ..ca nu degeaba imi scrie pe diploma specialist in stiinte juridice si administrative...:)) Ei ..ia sa va vad??? Oana ...s-a sters topicul lui F...si nu vazui daca mi-ai raspuns ..te astept iubita mea...:)))
mia_mia
Postat pe 22 Mai 2008 15:21
mia,eu sunt asist. med.la oncologie iar de curand mi-am deschis impreuna cu o prietena o mica firma,am facut mai multe cursuri,dar imi iubesc munca si n-as schimba-o cu alta.
sonia111222
Postat pe 22 Mai 2008 15:57
mesajele de pe forum au ramas.. aseara ti-am raspus, inca poti citi.. dar nu mi-e greu sa ma repet.. arhitectura si design de interior,mia.. si cu ce as putea sa ma ocup in asemenea domeniu, daca spuneam ca tine de arta? :) arhitect si designer de interioare.. si exterioare(peisagistica, ca bonus ;)).. Conduc un departament de estetica, in cadrul firmei la care lucrez.. si in trecut am facut coregrafie..dar asta e veche povestea. Asta e meseria mea. Pe langa, ma mai ocup de muuulte altele, proiecte umanitare si afaceri proprii.
oana81
Postat pe 22 Mai 2008 21:53
daca ar fi sa aleg alt domeniu.. ar fi ceva legat de drepturile si protectia copiilor, batranilor si animalelor.
oana81
Postat pe 22 Mai 2008 21:55
eu ... ca si Mia, Facultatea de Drept, dar nu am avut ocazia sa profesez in Romania pt ca la cateva luni dupa licenta am parasit tara:) aici, lucrez deocamdata ca secretara sa zicem... este firma de calculatoare a prietenului meu... in acte scrie ca sunt secretara, ma ocup de mai multe chestii avand in vedere ca acum ma descurc mai bine cu limba italiana scris si vorbit! din toamna o sa merg la o scoala recunoscuta aici pt a invata mai bine contabilitate, limba germana si ce mai e nevoie.. zilele astea o sa imi trimit cv-ul la procuratura din oras pt ca mi-a fost solicitat, datorita fratilor nostri romani si rromi si din Republica Moldova care comit diverse infractiuni... este nevoie de cineva vorbitor de limba romana si italiana... sper sa iasa bine... pe viitor ma gandesc serios sa urmez cursurile facultatii de drept din orasul Trento pt a avea o diploma recunoscuta aici:) si luna viitoare o sa deschidem o firma si in romania, tot de calculatoare, servicii It, etc... cam atat:)
rrammy81
Postat pe 23 Mai 2008 17:05
:)) multa bafta ramy.
eu am terminat Facultatea de Stiinte Economice si in prezent sint economista.pe viitor vreau sa urmez cursurile CECAR pentru experti contabili.eeee am multe planuri care implica munca cat cuprinde, dar nu-mi fac probleme ca pot sa duc! :))

Postat pe 27 Mai 2008 11:05
Hmmmm...momentan eu sunt studenta anul 1 la facultatea de drept.....si cum nu ma pot multumii doar cu statutul de studenta si cu cel de lipitoare pe spatele parintilor...predau dans sportiv......dar as vrea sa ajung avocat sau consilier juridic....
corinuta1010
Postat pe 28 Mai 2008 01:18
Onnyta in ce oras ai facut facultatea? Am observat ca faci greseli gramaticale. Cum te-au trecut profii la examene? Nu acuz pe nimeni. Toti gresim dar tu singura ai spus ca nu conteaza cum scrii, ci mesajul. Eu am avut o restanta in primul an de facultate pt ca am scris incorect un termen de specialitate. Nu era in romana si nu-l deformasem mult. Cand l-am intrebat pe prof mi-a raspuns ca e sever pt prestigiul facultatii. Ca nu vrea ca studentii si absolventii sa faca renume prost institutiei. Te intrebam privat. Ai blocat accesul altora. Fara suparare. Nu vreau sa te jignesc.

Postat pe 28 Mai 2008 13:08
Mai Ariell ..pai nu te-a picat ala doar de atata lucru ..iti spun eu ..o fi zis omu sa se scuze..sa nu te jigneasca..dar eu cred ca nu ai inteles ce-ti cerea problema ...ca vad ca si aici raspunzi aiurea..Si eu te-as pica..pai ce-ti cere "profesoara" de fata (eu)..prin topicul asta??? Sau ai gresit rubrica?? Sau ai uitat ochelarii acasa?? Nu stiu ..eeeee...vezi tu ..ca esti baiat mare..intelegi mesajul ...nu??/
mia_mia
Postat pe 28 Mai 2008 13:41
mai arielule mama si pe aici venisi sa imprastii spumele?????????ia un pic de balsam sa-ti treaca........cultivatule.aici se discuta de cariera (stii ieri am avut la gramer litera C°)POATE TU AI VREUNA DE PIATRA?????????posteaza la gramatica daca ai reclamatii........acolo stiinta este in desfasurare pentru literati ca tine.

Postat pe 28 Mai 2008 13:49
Eu vorbeam cu altcineva. Nu ati observat? De ce ati blocat accesul? Nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Si eu gresesc, de cele mai multe ori uit virgulele de graba. Pt mia: am inteles subiectul tau. Doar ca nu vreau sa dau raportul. Il cunosc mai bine pe prof, nu a zis sa se scuze. Nu e genul caruia sa ii pese. Licenta am dat-o cu el si am luat nota mare. Asa...din ambitie. Deci...

Postat pe 28 Mai 2008 14:03
felicitari!fugi la topicul cu gramer sa na ciondanim ca aici se discuta lucruri serioase.........

Postat pe 28 Mai 2008 14:09
Chiar nu erau necesare explicatiile ...:))si nu cred ca s-a simtit cineva jignit aici ... daca vrei sa raspunzi aici ..te provoc ..si iti preamaresc cunostiintele dupa.. ..daca ai ambitie bineinteles !?!?? :)))
mia_mia
Postat pe 28 Mai 2008 14:09
Nu am nevoie de preamarirea nimanui. Daca nu s-a simtit jignit(a), de ce nu a raspuns? Eu CHIAR vreau sa stiu orasul. Ce ai de pierdut daca ne spui si noua respectivul oras? Nu trec la gramatica. Nu vreau sa ma mai ciondanesc cu nimeni...nu mai am chef. Astept raspuns. NU de la intermediari. Onnyta...

Postat pe 28 Mai 2008 14:21
e la munci pentru moment,dar haremul e harem.nu putem una fara alta.noi cu cine ne mai certam daca nu ne vrei???????????

Postat pe 28 Mai 2008 14:28
da draga! vad ca imi duci lipsa!nu te priveste literatule!
si inca ceva:primesc mesaje de la cine vreau eu!
si ca sa dormi linistit la noapte :NU-TI MAI FACE PROBLEME PENTRU FELUL IN CARE SCRIU EU!STIU SA SCRIU CORECT GRAMATICAL DAR, AICI SINT PENTRU DISTRACTIE!
si daca sa scriu cu multe greseli gramaticale si sa pocesc cuvintele ma face sa ma simt bine, o fac.
nu am nevoie de aprecieri de la nimeni.
ufffff!! prea multa seriozitate!deja ma plictiseste!

Postat pe 28 Mai 2008 14:32
sfat:ariel mama ,nu mai fi asa sobru si serios ca ramai neinsurat.in pat cu nevasta nu ai nevoie de gramatica.deci treci sa te initiem ca sa fi in rindul lumii.si nu te lua de geseli ca scriu cu juma de deget ca se uita astia strimb la mine.

Postat pe 28 Mai 2008 14:37
Ce apare pe forum, deci e public NE priveste pe TOTI. Ce distractie? Erau greseli si pe status (nu pe actualul). Deci...poti sa spui daca in Bucuresti? Atat macar. De unde stii ca sunt necasatorit? Ma descurc si singur cu initierea.

Postat pe 28 Mai 2008 14:50
bla bla bla..... cred ca te plictisesti tare...
e problema ta! vai draga ce te ofuscasi! :)))

Postat pe 28 Mai 2008 14:55
Nu ma supar asa usor. Ma plictisesc eu? De ce? Pt ca stau pe aici? Voi stati mai mult. Mi-a scris un prieten ca esti din Craiova. Acolo ai facut facultatea?

Postat pe 28 Mai 2008 15:05
vad aicea fel si fel de meserii,dar a mea e cea mai tare pana acuma.Anul acesta abia termin liceul,dupa care vreau sa ma inscriu la facultate la finante-banci.Pana acuma,in timpul liceului am lucrat ca si distribuitor anunturi publicitare,reprezentant la o firma de cosmetice si anul trecut am fost ajutor de bucatar la un fast food.Dar un lucru ii clar:vreau sa urmez facultatea ca sa pot sa am si eu pe viitor un job ca tot omul.In ziua de azi este foarte important sa ai studii superioare si cat mai multe diplome.Bine ar fi sa fie toate luate pe merit.K mai nou dai banul si ai diploma.
Eu am vrut sa plec la vara in strainatate sa lucrez acolo,ca se fac bani frumosi,dar pana la urma am zis sa raman in tara si sa urmez o facultate.Indiferent de domeniul in care lucrati,niciodata sa nu va fie rusine.Rusinos este sa furi,nu sa muncesti.Fi mandru ca muncesti;)
Ramon3l
Postat pe 28 Mai 2008 15:11
mai ariel am dedus ca nu esti insurat deoarece uneori esti scortos (nu stiu daca e bun termenul)iar faptul ca devenisi pasnic ma intristeaza putin .am ramas singurele si nu mai avem cu cine sa ne ciondanim.te indragostisi de cadina noastra?????????trebuie sa ceri voie la sultan si la harem.

Postat pe 28 Mai 2008 15:35
Am devenit pasnic pt ca mi s-a atras atentia. Daca o fata m-a rugat..ce sa fac? Ma asteptam la mai mult din partea Onnytei. Da dovada de LASITATE.

Postat pe 28 Mai 2008 15:50
nu fi caustic cu prietena mea ca nu ai dreptate.este impulsul de moment si poate ai fi reactionat la fel in locul ei.intr-un fel poate e mai bine sa nu mai expunem realitatea pe forum.mie cineva mi-a atras atentia si poate vede lucrurile altfel.se pot intimpla destule chestii neplacute.cind o sa am timp o sa traduc pentru voi un articol sa vedeti unde sa ajuns de cele mai multe ori de la lucruri banale.am ramas crucita ce au facut unii cu poze si detalii din forum si cati oameni au suferit pe chestia asta.

Postat pe 28 Mai 2008 16:08
un singur lucru nu inteleg....am mai vazut si la alte topicuri unde lumea se ia ba de unu ba de altul.Dar si-a dat cineva seama k scopul acestui forum este sa spui ceea ce simti in legatura cu un anumit subiect si sa iti faci prieteni.Nu ii rau sa atragi atentia cuiva,dar mi se pare aiurea cand vad cum se cearta
Ramon3l
Postat pe 28 Mai 2008 16:13
Nu e nimeni caustic cu prietena ta. Cine a pus-o sa scrie ca a facut facultate si pe care? Daca faci ceva, fa pana la capat. Logic e sa ne spuna si UNDE. Daca e asa usor acolo poate fac si eu a doua facultate ca vad ca e la moda. Glumeam. Sa o luam altfel: Onnyta: A.S.E. iti spune ceva? Cladirea aia mare de la Romana.

Postat pe 28 Mai 2008 16:15
are si cearta asta farmecul ei.ne varsam dracusorii aici si apoi acasa devenim ingerasi.oricum multi certareti au sfirsit prieteni.

Postat pe 28 Mai 2008 16:16
ariell esti moderator cumva ?
lief
Postat pe 28 Mai 2008 16:23
Eu moderator? De ce? Eu vorbeam direct cu Onnyta. Vad ca voi sunteti MODERATORII de pe site.

Postat pe 28 Mai 2008 16:27
mai draga ariel (detergent sau nu), vad ca tu alt subiect de discutie nu gasesti(probabil nu te duce..) intepaturile tale ma lasa rece! si nu ma intereseaza parerea ta, pentru ca imi plac oamenii care chiar au ceva de spus.iar tu nu ai nimic de spus!si cu asta am incheiat discutia cu tine.

Postat pe 28 Mai 2008 16:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Venituri suplimentare substantiale 1 De la: pushtoay_k 20 Septembrie 2008 23:52
tineri.....cu copil 8 De la: kudika072286 7 Octombrie 2009 21:28
Caut un job gen scriitor de articole ! 2 De la: kudika_982282 12 Mai 2015 04:41
Vrei sa fii promoter? 1 De la: beauty_addict 14 August 2008 15:48
ce faci cand nu esti multumit de nimik din viata ta??? 59 De la: zaharica 16 August 2010 23:33