Setari Cookie-uri

Femeia moderna

AM si eu niste curiozitati sia s vrea sa aflu mai multe pareri..
1.Ce inseamna femeia moderna ?
2.Cum credeti ca isi petrece tipul aceasta femeie moderna?
3.care credeti ca sunt criteriile ptr a fi o femeie mdoerna in societatea din zilele noastre?
4.Familia si femeia moderna-2 concepte care se potrivesc ?
AM o precizare va rog sa nu confundati femeia moderna cu femeia ideala...Sper sa obtin cat mai multe raspunsuri interesante si sa ma lamuresc:D Va multumesc!
andle3a
Postat pe 23 Februarie 2009 18:47
nu cred ca femeia moderna are un anumit stil de a-si petrece timpul,sau poate da..o femeie moderna de fapt..ar putea fii si o femeie care este independenta..stie ce vrea de la viata,are o cariera sau trage cu dintii de o scoala ptr a'si cladii o cariera..stie sa fie chibzuita sa-si ofere si ei placeri nu numai sotului sau copiilor[in caz ca..]in ziua de azi..mai toate fetitsele de la video chat-uri,toate actritele porno..toate copilele disperate de publicitate isi fac reclama ca fiind femei moderne..insa nu multe reusesc sa imbine familia cu cariera.. mai trebuie lucrat..si foarte bine organizat timpul..actiunile si tot ca sa poti petrece timp si cu familia,dar sa n'ai necazuri la serviciu..kam asta ar fii femeia moderna,dupa mine.. nu trebuie confuzate cele care doar se imbraca bine si arata bine .. cu cele care sunt moderne.
calliope
Postat pe 8 Aprilie 2009 23:36
femeia moderna se bazeaza pe cariera...cand termina scoala obiectivele ei sunt cu totul altele decat de a-si intemeia o famile si de a face copii.si in plus are alte principii ,alte perspective,nu are prejudecati si traieste in prezent dupa noile reguli create de societate.Desi in societatea romaneasca curentul de femeie moderna nu prea a patruns.....femeia moderna e independenta si se gandeste sa se satisfaca pe ea insasi mai inainte de toate,ea se pune pe primul plan....femeia moderna e sigura pe ea si pe ceea ce vrea ,nu da inapoi si are initiativa,si atunci cand isi propune ceva reuseste pt ca beneficiaza de ambitie si e constienta de resursele create de ea;)
cuddles
Postat pe 24 August 2009 00:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
E sau nu alesul meu? 94 De la: abulinuta 13 August 2014 21:28
de ce se schimba? ce trebuie sa fac? help!!!!!!!! 3 De la: pamela_1 15 Iulie 2009 12:07
eu balanta ...iar el taur..ce parere aveti..?? 8 De la: ingerdemon69 4 Decembrie 2008 21:30
nimeni de nicaieri 55 De la: scorpio67 9 Octombrie 2009 18:29
Da sau Nu ? 5 De la: mhlrsc 20 Aprilie 2014 12:40