Setari Cookie-uri

Cum te imbraci cand mergi la teatru?

De la: ocgiogi, la data 2009-03-11 16:53:37
De la: andreea1976, la data 2009-03-11 14:42:54
De la: ocgiogi, la data 2009-03-11 13:52:21
De la: ocgiogi, la data 2009-03-11 13:50:11
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-03-11 13:31:17
De la: Kathara, la data 2009-03-11 13:13:47
De la: RoxanaM, la data 2009-03-11 12:44:59Eu merg frecvent la teatru... Si cu toate astea, acord mereu importanta tinutei pe care o am... M-as simti aiurea sa merg la teatru, cum merg pe strada...

Daca mergi frecvent atunci fara indoiala ca ai observat cat de putin conteaza pentru tineri tinuta.

Si daca blugii ti se par socanti, afla ca eu am fost la Ateneu si erau persoane pe-acolo imbracate in blugi .... iar sala mai mult de jumatate goala.

stim cu totii ca pentru tineri nu mai conteaza cum se imbraca, dar tocmai asta era ideea: sa ne aducem putin aminte de manierele la teatru, opera, concert. Dupa cum am mai spus, mi se pare lipsa de respect...
Daca cei din jurul meu nu tin cont de aceste lucruri, asta nu inseamna sa nu tin nici eu cont... gandirea asta e atat de romaneasca.... sorry, dar nu-mi place deloc, asa se duce totul de rapa. De acord ca daca este teatru modern (avangardist) nu prea conteaza cum te imbraci... Dar cat vine vorba de piese clasice, in care mai joaca si cate un mare actor roman, trebuie sa te imbraci ceva mai deosebit.
Imi pare rau...daca gandirea mea e a ta e atat de comunista...
Iar la Ateneu, in blugi? Niciodata!!!!
Eu una am fost educata de mica in sensul asta, stiu ca altii nu si ca e de admirat ca totusi se duc, dar asa consider ca e cel mai bine: sa te imbraci ca sa faci cinste artistului.

...daca gandirea mea e a ta e...atat de comunista...

Iti recomand o carte,se numeste Codul bunelor maniere

Nu am nevoie de acea carte pentru ca o am in trei editii...mostenire de familie...
Cand ai fost ultima data la teatru si la ce piesa ? Cata lume era in sala si cum erau imbracati ?
Asa-s romanii...niste ipocriti...fac o gramada de lucruri pentru altii si de gura lumii...sau merg la teatru atat de des pe cat merg eu la biserica - max. o data pe an si atunci...deh tre' sa te pui la tol festiv...
Intrebati ce actor vreti daca il doare undeva de toalele publicului...
Asa ca nici nu mai e loc de discutii...

nu sunt a8a....sunt a12a....
pinky_deea18
Postat pe 12 Martie 2009 20:09
De la: ocgiogi, la data 2009-03-11 16:43:50
Respectul petru actori nu emana din haine...si am vazut tarani in costum care aproape au huiduit actorii la o piesa...pentru ca nu corespundea imaginii pe care si-o creasera ei despre teatru...

Corect !!!

De la: ocgiogi, la data 2009-03-11 16:53:37
Intrebati ce actor vreti daca il doare undeva de toalele publicului.

Si mai corect !!!
Eu am fost invitata de catre o prietena de familie actrita la una din piesele ei si cand i-am zis ca nu stiu cu ce sa ma imbrac a inceput sa rada.

Mi-a zis ca daca nu apar in public nu o sa stea sa se intrebe daca am stiut eu sau nu cu ce sa ma imbrac ci o sa observe doar faptul ca nu sunt prezenta acolo !

O singura data am fost imbracata casual , recunosc acest lucru dar imi amintesc perfect cum Horatiu Malaele ne-a spus la toti ca suntem un public minunat !
Sunt convinsa ca nu se referea la cat de minuntat eram imbracati

iris_4_ever
Postat pe 12 Martie 2009 20:36
Iris, kathara,ocgiogi

La teatru, opera, opereta, se adopta in primul rand o tinuta decenta ! Adica sa nu fii vreo paiata care vrea sa iasa in evidenta, plina de briz-brizuri, paiete in exces, sau machiata mai mai ca actorii !
Te poti imbraca si in blugi, simpli, casual, f frumos asortati cu restul tinutei !
Sustin ceea ce spun intrucat frecventez aceste spectacole, am in familie actori si uneori ma invart in cercul lor !
Ultima data cand am fost la teatru am fost insotita de un regizor excelent, care a venit imbracat in blugi, care e problema ?

Iar actorii nu sunt interesati de tinuta publicului, mai urat este cand se gaseste vreun taran sa isi lase telefonul pe sunet, sau cand se apuca sa vorbeasca in timpul piesei !
Pt actori conteaza fidelitatea publicului, faptul ca exista persoane care nu au uitat sa aprecieze arta, talentul, aplauzele interminabile pe care le primesc !
Daca chiar mergeti la teatru, stiti lucruile astea ! Daca nu, pa si pussy !

Postat pe 12 Martie 2009 20:58
De la: Georgia99, la data 2009-03-12 20:58:31

Daca chiar mergeti la teatru, stiti lucruile astea ! Daca nu, pa si pussy !

Ma repet : CORECT !!!

iris_4_ever
Postat pe 12 Martie 2009 21:12
Decent cred ca este cuvantul, nu ca in parc sau in club
Dorina1
Postat pe 25 Martie 2009 10:50
De la: ocgiogi, la data 2009-03-11 12:37:34
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-03-11 12:19:56
De la: ocgiogi, la data 2009-03-11 12:15:09
De la: percatalina, la data 2009-03-06 00:40:20Buna!Am si eu nevoie de ajutor pt ca as vrea sa merg la teatru si nu stiu cu ce sa ma imbrac si am 20 d ani k pt oameni mai batrani am gasit niste indicatii

Depinde unde mergi la teatru, ce se joaca, daca e premiera, la ce ora se joaca, si...cu cine. Eu niciodata nu m-am imbracat "special" la teatru...am fost chiar si in blugi.

scuza-ma ca iti zic asta, dar e considerat lipsa de respect fata de actori sa te imbraci ca pe strada... chiar daca ei nu te vad. Stiu ca lumea nu mai stie de aceste maniere in general, dar n-ar fi rau sa ne amintim de ele. La fel ca la opera. Inainte lumea isi punea cele mai bune haine, cand mergeau la teatru sau opera, doamnele isi luau palarii si rochii lungi, domnii nu ieseau din casa fara costum. Nu mai e necesar sa fim chiar asa in ziua de azi, dar trebuie sa aratam respect totusi fata de cei care evolueaza in fata noastra.

Fiecare are opiniile lui dar...eu nu consider lipsa de respect faptul ca ma imbrac "normal"...pentru ca merg acolo cu alt scop decat cel de a face parada modei...Prin "normal" a nu se intelege chiar normal...
Poate depinde si de frecventa cu care mergi la teatru...daca mergi mai rar, poate fi considerat un eveniment deosebit (si e nevoie de ) dar daca mergi mereu, chiar nu mai acorzi importanta hainelor...conteaza sa intelegi sa sa apreciezi ceea ce se petrece de fapt acolo...
pofilanstela
Postat pe 28 Martie 2009 08:58
din respect ptr artisti ptr ca ei sint cei care pun suflet in ceea ce fac,,,cit se poate de ELEGANT''adica nu ma refer la o tinuta de ,,NUNTA''acela este un ,,eveniment''mai special dar eleganta o reprezinta naturaletea ta si stilul tau ,asta demonstreaza cit de mult te preocupa stilul tau de viata,cele mai elegante tinute ,,,sint cele clasice''si cu asta am spus totul.
pofilanstela
Postat pe 28 Martie 2009 09:05
normal ca la teatru nu o sa te duci in adadidasi si cu o mini ... casual ... pana la urma conteaza sa te simti bine si sa te bucuri de piesa
_dulcik_
Postat pe 28 Martie 2009 22:06
draga mea....daca actorii sunt goi pe scena ,nu inseamna ca si spectatorii trebuie sa se dezbrace.Teatrul e un spectacol intotdeauna iar tinuta trebuie sa fie la inaltime.Un clasic elegant este binevenit .Nu trebuie sa ne infasuram in matasuri dar nu e firesc sa te ducu imbracat ca pe stadion.Eu nu mai sunt de 20 de ani dar frecventez teatrul de atunci.Sunt la curent cu schimbarile in vestimentatie dar nu sunt de acord cu ele.Am remarcat intr-o seara o pereche imbracata in blugi cu tricouri portocalii gen "drumuri si poduri''.Pentru mine perechea aceea soca prin vestimentatie mai mult decat barbatul in pielea goala de pe scena.
Acum o sugestie pentru initiatoarea subiectului :cred ca o rochita simpla intr-o singura culoare asortata cu un sirag de margele lungi un pantof elegant si o gentuta sexy te poate scoate din orice impas.Mie imi place bleumarinul dar tu poti alege orice culoare iti vine bine.Daca ai silueta o sa fii perfecta.
70365
Postat pe 25 Aprilie 2009 08:31
pe domnul regizor il iertam.N-o fi avut cine sa-i calce pantalonii de stofa.Pe tine nu te-as ierta ca mergi in blugi !Trebuie sa te respecti pe tine in primul rand ,iar asta poate fi o forma de respect.Te pup.
70365
Postat pe 25 Aprilie 2009 08:39
Daca vrei sa slabesti te sfatuiesc sa incerci Superslim , e foarte bun pentru slabit ,se ia numaio capsula pe zi dimineata si adio kg in plus si celulita .Eu am slabit cu el 5 kilograme intr-o luna si ma simt superbine nici nu m-am reingrasat . L-am luat de pe net de pe
www .supersl i m
new.webs .co m
Pt comenzi : super_slimm100@yahoo.com
tel : 0771.208.512
dyane_
Postat pe 26 Mai 2009 12:34
daca se poate si...nu deranjez..te-as putea invita eu.
bbogdanc
Postat pe 12 Septembrie 2009 15:55
eu am fost la teatru in blugi simpli, inchisi la culoare, dar aveam si un sacou si nu s-a plans nimeni ca eram imbracata in jeans.... erau si altii

cred ca ar fi de apreciat ca se duce totusi lumea la teatru - atat timp cat esti decent, nu vad problema
+ ca actorii chiar nu stau sa se gandeasca daca pantalonul e din stofa sau jeans

si daca ar fi asa cum zic unii mai sus, atunci de ce te lasa sa intri daca nu ai o tinuta adecvata? cum sunt terase / cluburi si alte locuri care isi rezerva dreptul de a selecta clientii si tinuta, asa ar putea fi si aici (exagerez, stiu)
adina_black
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:55
MA GANDESC SA MA IMBRAC LA FEL CA "PRETTY WOMAN"....DOAMNE CE FILM,CE DISTRIBUTIE,CE OPERA,(AICI teatru)...CE FAT-FRUMOS....De ce sa nu ne simtim si noi niste printese cand mergem la teatru? Eu am fost la "Sange Vienez" la opera din Brasov si am iesit de acolo cu un sentiment atat de placut,de parca toata lumea era a mea...Nu mergem in fiecare zi la teatru,opera,de ce sa nu ne simtim mai deosebit imbracandu-ne mai "altfel"??
FUJI
Postat pe 7 Decembrie 2009 17:44
Poti purta o tinuta clasica, insa cu detalii sic - cercei, pantofi, pandativ, machiaj
tequila_cu_varza
Postat pe 7 Decembrie 2009 19:17
De la: 70365, la data 2009-04-25 08:39:40 pe domnul regizor il iertam.N-o fi avut cine sa-i calce pantalonii de stofa.Pe tine nu te-as ierta ca mergi in blugi !Trebuie sa te respecti pe tine in primul rand ,iar asta poate fi o forma de respect.Te pup.
Aveti perfecta dreptate Doamna;an nou fericit vu depline realizari si numai bucurii alaturi de cei dragi
kudika096251
Postat pe 30 Decembrie 2009 06:28
..pai...avand in vedere ca mergi la teatru si daca profitul iti permite etc..Eu as alege o rochie rosie cu un sal multicolor,un machij cat mai natural un gloss usor pe buze.in picioare un patof negru cu toc,sau o botina,si poti alege si o jacheta din piele neagra plus un plic rosu...asta as alege eu:x`!!..poti impresiona foarte binee...a si sa nu uita`m culoarea dresuriulor as alege ceva aproape de culoarea picioarului..:)..:x`!!..Sper ca veii alege pana k l aurma:x`!!
diva_x___
Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:50
tu nu te imbraci special ta teatru?
ady_cara
Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:35
De la: kudika109716, la data 2010-01-23 12:35:49 tu nu te imbraci special ta teatru?

mi se pare o prostie.si am 12 ani.oricum,si eu am fort invita
ady_cara
Postat pe 23 Ianuarie 2010 12:38
De la: percatalina, la data 2009-03-06 00:40:20Buna!Am si eu nevoie de ajutor pt ca as vrea sa merg la teatru si nu stiu cu ce sa ma imbrac si am 20 d ani k pt oameni mai batrani am gasit niste indicatii

Daca stii sa-mi zici si mie la facultate cum ar trebui sa ne inbracam, ti-as fii recunoscatoare . . .
pity_82
Postat pe 4 Martie 2010 06:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vampiri , vampiri, vampiri 24 De la: etta 10 Ianuarie 2010 11:13
varice ale membrelor inferioare 1 De la: valipalea 21 Februarie 2009 15:46
Tara Kudica 53 De la: Aidan 16 Decembrie 2010 21:23
Cursuri acreditate CNFPA design vestimentar 1 De la: kudika_13697 6 August 2012 12:21
ma ajuta cineva? plisss e depsre intrebarile secrete pt id.. 18 De la: kudika008765 16 Mai 2010 10:21