De la: DESERT_PLANT, la data 2009-04-06 21:37:54
Dragul meu TF_ nu incerc sa fac din acest topic o imagine a produsului sau reclama din a posta imformatii despre produs..cred ca am lasat multe informatii despre acest produs.Ne-am invatat sa primim fara nici un efort,nici un exercitiu..:)pun pariu ca daca ai vrea sa afli (sa vrei cu adevarat)vei avea sansa sa gasesti ceea ce iti doresti.exista un nr de tel,id messenger,zeci de comentarii,sugestii..te invit la un exercitiu de vointa
uite ca am si intrebat prin intermediul unei amice si iata ce raspuns am primit: " Daria_de: buna seara
Desert Plant: buna
Daria_de: m-ar interesa si pe mine aceste produse ale dvs pt slabit
Desert Plant: ce varsta ai?
Daria_de: am 168 cm si 80 kg
Daria_de: crede-ti ca m-ar putea ajuta cumva?
Daria_de: 28 ani
Desert Plant: in urma folosirii tratamentului vei putea slabi 5-7 kg
Desert Plant: multi ani
Daria_de: multumesc
Daria_de 5-7 kg
Daria_de : in cat timp???
Desert Plant: in 25 de zile
Daria_de: am inteles
Daria_de: este natural?
Desert Plant: da
Desert Plant: fara reactii adverse
Desert Plant: regim
Desert Plant: sau diete
Desert Plant: exercitii
Daria_de: sub ce forma se prezinta?
Desert Plant: capsule soft gel
Daria_de: si cat costa o cura?
Daria_de: cum e pot procura?
Desert Plant: prin mandat postal
Desert Plant: 150lei pret flacon
Desert Plant: dar se poate comanda si pt o saptamana
Desert Plant: pret 50lei
Desert Plant: taxe incluse
Daria_de: unde as putea sa fac o comanda si cum m-ati putea informa asupra ingredientelor?
Desert Plant: simplu
Desert Plant: caute pe google.ro
Desert Plant: 'desert plant'
Desert Plant: si vei putea citi comentarii,compozitie
Daria_de: pai pe google nu-mi da detalii
Desert Plant: compozitie
Desert Plant: nu cred
Desert Plant: mai cauta o data
Daria_de: sitele asta l-am gasit
Daria_de: este si un altul?
Desert Plant: nu
Desert Plant: acelasi produs
Daria_de:”DESERT PLANT- Compozitia:Tarragon, frunze de lotus, radacina de astragal, frunze de chendir si alte 11tipuri de plante pretioase, care regleaza functiile organismului uman in toate aspectele sale avand rolul de fortifiere, reducerea grasimilor din sange, indepartarea excesului de lichide prin diureza, imbunatatirea sistemului circular si absorbtia cheagurilor obtinand efectul optim si evident de slabire. Metabolismul organismului revine la nivelul normal iar grasimile se acumuleaza cu greu sau aproape deloc deoarece celulele ajung la forma lor normala , fara grasimi, ele fiind arse.”
Daria_de: asta imi spune acolo
Daria_de: care ar fi celelalte 11 plante??
Desert Plant: Xianxian Cao, jobstears, taragon, psyllium shell, hoof bamboo shoot, lotus and ( ce or fi alea???)
Daria_de: sunt 7
Daria_de: mai este ceva?
Desert Plant: sunt acestea
Desert Plant: plus cateva care nu sunt trecute
Desert Plant: producatorul are dreptul acesta sa ofere explicatii despre compozitie( de ce oare nu ofera detalii???ascunde ceva???)
Daria_de: dar este ciudat...fiindca orice producator de asemenea suplimente este oblgat sa ofere date despre ingredientele produsului
Desert Plant has signed out. (07.04.2009 21:52)"
oricum,tot nu sunt lamurit deplin....eu fiind mai curios din fire.
Raporteaza abuz de limbaj
www.4life-romania.ro
sophiae07
18 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 18:14 Citeaza Raspunde
foarte buna miscarea ta TF.era de asteptat ca nu vom afla ce detine acest "miraculos" medicament caruia i se face o reclama agresiva. Eu una, nu am incredere deloc in astfel de produse si nu as testa pe mine.Cei tentati,aveti grija !
Ceva curiozitati mi-am potolit,deci Produs dubios cu rezultate,DACA AR FI APROBAT DE MINISTERUL SANATATII DIN ORICE TARA L-AS FOLOSI,dar asa nu-mi risc sanatatea,si imi e ffffffffffffffffff greu sa cred ca,cu timpul nu poate provoca vreo boala.Bafta fetelor si nu mai fiti asa naive.Pe tot GOOGLE-ul am gasit un singur numar de telefon si id-la care gasesti aceste produse,ciudat,ca pe blogul lor nu exista mai multe numere de tel,un numar de fix...etc ,ca de firma serioasa.