Setari Cookie-uri

am nevoie de niste sfaturi...

buna! am nevoie de niste sfaturi, sa aud si parerea altcuiva despre ceea ce consider eu a fi problema mea! incep..
sunt cu iubitul meu de aproape 3 ani si am trecut prin foarte multe lucruri impreuna! il iubesc foarte mult, dar exista o problema care ma apasa foarte tare si ma epuizeaza foarte mult! iubitul meu e dependent de jocurile pe calculator! are 26 de ani si joaca de la 17 ani! nu va imaginati ca se joaca 1 ora sau 2 pe zi, ci 10 ore minim pe zi! din acest motiv el nu lucreaza momentan! el locuieste cu parintii sai, care evident il sustin material, insa si ei sunt la capatul puterilor! nici nu stiti la cate discutii am luat parte intre ei! ba mai mult el ca sa fuga de certurile cu parinti sai vine la mine... unde evident se si joaca! trebuie sa va mai spun ca inainte era angajat la o firma de inernet unde aveau si sala de jocuri si dupa programul sau din timpul zilei ramanea si noaptea acolo! din aceasta cauza am si fost despartiti 4 luni, din cauza certurilor pe aceasta tema!
nu stiu ce sa-i mai fac, sau zic! cand nu e in fata calculatorului, jucandu-se, e un om extraordinar, plin de viata, glumeste, nu pot fi trista in acele momente! insa cand incepe sa se joace nu-l mai recunosc, nu mai vorbeste, nu mananca, de iesit impreuna nici nu mai poate fi vorba!
il iubesc foarte mult, dupa 3 ani de zile am ganduri serioase cu el, nu vreau sa ne despartim iar, dar pur si simplu nu stiu ce sa mai fac! daca aveti vreo sugestie... va ascult cu bucurie...
bulinutzaroz
Postat pe 14 Martie 2009 11:20
Buna,a-s vrea sa te intreb ceva..................tu i-l iubesti asta am inteles dar el pe cine iubeste mai mult,jocurile sau pe tine????/
bebe_Cristina
Postat pe 14 Martie 2009 11:24
Hai ca sti si tu ce e de facut...

Pai cand are timp de tine?Are timp?
ella_c
Postat pe 14 Martie 2009 11:25
de multe ori am impresia ca prefera mai mult jocurile! nu pot pur si simplu sa ma despart de el il iubesc foarte mult si stiu ca si el!
bulinutzaroz
Postat pe 14 Martie 2009 11:27
De la: bulinutzaroz, la data 2009-03-14 11:27:09de multe ori am impresia ca prefera mai mult jocurile! nu pot pur si simplu sa ma despart de el il iubesc foarte mult si stiu ca si el!

Pai daca ai impresia ca iubeste mai mult jocurile.................pune-l sa aleaga,doar n-o sa acceptin incontinuare sa i-l imparti cu amanta lui '''jocurile"
bebe_Cristina
Postat pe 14 Martie 2009 11:29
iar de stat impreuna... stam mereu, eu imi fac de lucru si el se joaca, cu mine prin camera! seara si noapte se schimba radical( cand nu se mai joaca adica) e foarte tandru si se poarta foarte frumos, radem foarte mult! dar cand vine iar ziua... o luam de la capat...
bulinutzaroz
Postat pe 14 Martie 2009 11:29
De la: bulinutzaroz, la data 2009-03-14 11:27:09de multe ori am impresia ca prefera mai mult jocurile! nu pot pur si simplu sa ma despart de el il iubesc foarte mult si stiu ca si el!

Bulinuto...cand o sa intalnesti un barbat care sa te iubeasca(nu doar sa-ti spuna ca te iubeste),interesat mai mult de tine o sa-ti dai seama cat timp ai pierdut asteptand ...
ella_c
Postat pe 14 Martie 2009 11:31
Era si o vorba printre robotii astia...binenteles selectata spre a cauta un motiv...."Numai cine nu reuseste in viatza de gamer (virtuala) se refugiaza in real life"....
VisareInVant
Postat pe 14 Martie 2009 11:34
tare buna vorba asta
bulinutzaroz
Postat pe 14 Martie 2009 11:35
Parerea mea e ca trebuie sa faca terapie la un psihoterapeut pt ca practic sufera de o dependenta. Asta daca desigur doreste si el sa scape de acest viciu. Daca nu, imi pare rau sa+ti spun iti pierzi timpul cu el. Momentandatorita sentimentelor avute pentru el , atitudinea ta si a parintilor lui nu ii descurajeaza dependenta.Parintii ii dau bani, iubita il iubeste, jocurile merg stuna+de ce sa se schimbe? Mai spui ca ati fost despartiti o perioada, iar pierderea persoanei dragi nu a fost de ajuns sa se opreasca. Asta ar trebui sa te puna pe ganduri. Dar daca gandul de a+l parasi nu il consideri o varianta viabila, incearcasa+l ajuti, determina+l sa merga la psiholog, impune+te mai mul, propune+i activitati comune care stii ca i+ar putea placea( ca sa compenseze placerea rezultata din jocuri), pune+i pe un ton diplomat unele conditii prin care sa diminuezi treptat timpul alocat jocurilor (sta mai putin cu doua ore azi, are parte de o napte de sex mai speciala). Si in general fii afectuoasa cu el, si nu+l critica agresiv, ca devine frustrat si va vrea sa se relaxeze+cum? prin jocuri)Bafta!
annya_852004
Postat pe 30 Martie 2009 21:05
pe langa terapie, ma gandeam si la o solutie de compromis: s-ar putea angaja ca game tester
kitty_krieger
Postat pe 30 Martie 2009 21:24
De la: bulinutzaroz, la data 2009-03-14 11:20:08buna! am nevoie de niste sfaturi, sa aud si parerea altcuiva despre ceea ce consider eu a fi problema mea! incep..
sunt cu iubitul meu de aproape 3 ani si am trecut prin foarte multe lucruri impreuna! il iubesc foarte mult, dar exista o problema care ma apasa foarte tare si ma epuizeaza foarte mult! iubitul meu e dependent de jocurile pe calculator! are 26 de ani si joaca de la 17 ani! nu va imaginati ca se joaca 1 ora sau 2 pe zi, ci 10 ore minim pe zi! din acest motiv el nu lucreaza momentan! el locuieste cu parintii sai, care evident il sustin material, insa si ei sunt la capatul puterilor! nici nu stiti la cate discutii am luat parte intre ei! ba mai mult el ca sa fuga de certurile cu parinti sai vine la mine... unde evident se si joaca! trebuie sa va mai spun ca inainte era angajat la o firma de inernet unde aveau si sala de jocuri si dupa programul sau din timpul zilei ramanea si noaptea acolo! din aceasta cauza am si fost despartiti 4 luni, din cauza certurilor pe aceasta tema!
nu stiu ce sa-i mai fac, sau zic! cand nu e in fata calculatorului, jucandu-se, e un om extraordinar, plin de viata, glumeste, nu pot fi trista in acele momente! insa cand incepe sa se joace nu-l mai recunosc, nu mai vorbeste, nu mananca, de iesit impreuna nici nu mai poate fi vorba!
il iubesc foarte mult, dupa 3 ani de zile am ganduri serioase cu el, nu vreau sa ne despartim iar, dar pur si simplu nu stiu ce sa mai fac! daca aveti vreo sugestie... va ascult cu bucurie...
cauta-ma si iti spun cum poate sa faca mii de $$$$ lunar daca tot este asa de pasionat de PC-uri....in joaca ai face....www.solutiidecriza.com
silviu_m74
Postat pe 30 Martie 2009 21:46
De la: annya_852004, la data 2009-03-30 21:05:32Parerea mea e ca trebuie sa faca terapie la un psihoterapeut pt ca practic sufera de o dependenta. Asta daca desigur doreste si el sa scape de acest viciu. Daca nu, imi pare rau sa+ti spun iti pierzi timpul cu el. Momentandatorita sentimentelor avute pentru el , atitudinea ta si a parintilor lui nu ii descurajeaza dependenta.Parintii ii dau bani, iubita il iubeste, jocurile merg stuna+de ce sa se schimbe? Mai spui ca ati fost despartiti o perioada, iar pierderea persoanei dragi nu a fost de ajuns sa se opreasca. Asta ar trebui sa te puna pe ganduri. Dar daca gandul de a+l parasi nu il consideri o varianta viabila, incearcasa+l ajuti, determina+l sa merga la psiholog, impune+te mai mul, propune+i activitati comune care stii ca i+ar putea placea( ca sa compenseze placerea rezultata din jocuri), pune+i pe un ton diplomat unele conditii prin care sa diminuezi treptat timpul alocat jocurilor (sta mai putin cu doua ore azi, are parte de o napte de sex mai speciala). Si in general fii afectuoasa cu el, si nu+l critica agresiv, ca devine frustrat si va vrea sa se relaxeze+cum? prin jocuri)Bafta!

Sa mai adaug ceva??..daca nici asa nu merge..relaxeaza te fara el..mergi inainte..
lizzy74
Postat pe 14 Mai 2009 13:36
intra si tu...meritaaaa!!! http://nyna.kuz.su foloseste opera
kudika_13428
Postat pe 1 August 2012 22:26
Buna!!! Mi-as dori prieteni noi!!! Intra pe http://b3st.indo.su Te astept!
kudika_13428
Postat pe 2 August 2012 20:42
suna a dependenta.nu doar pasiune.si mie imi plac jocurile pe calculator,insa nu as mai sta de ele daca iubita ar fii cu mine.trebuie consultat un psiholog.parerea mea e ca la orice "dependent" ca trebuie facuta o interventie,sa va strangeti toti cei care il iubiti sa il convingeti sa accepte consiliere psihologica pentru a scapa de aceasta adictie.
kudika_8653
Postat pe 2 Septembrie 2012 21:22
De la: kudika_8653, la data 2012-09-02 21:22:19suna a dependenta.nu doar pasiune.si mie imi plac jocurile pe calculator,insa nu as mai sta de ele daca iubita ar fii cu mine.trebuie consultat un psiholog.parerea mea e ca la orice "dependent" ca trebuie facuta o interventie,sa va strangeti toti cei care il iubiti sa il convingeti sa accepte consiliere psihologica pentru a scapa de aceasta adictie.

Din 2009 si pana acum...o fi gasit ea o solutie!!!
rondina
Postat pe 2 Septembrie 2012 21:27
De la: rondina, la data 2012-09-02 21:27:00
De la: kudika_8653, la data 2012-09-02 21:22:19suna a dependenta.nu doar pasiune.si mie imi plac jocurile pe calculator,insa nu as mai sta de ele daca iubita ar fii cu mine.trebuie consultat un psiholog.parerea mea e ca la orice "dependent" ca trebuie facuta o interventie,sa va strangeti toti cei care il iubiti sa il convingeti sa accepte consiliere psihologica pentru a scapa de aceasta adictie.

Din 2009 si pana acum...o fi gasit ea o solutie!!!

poate s-or fi despartit
kudika_nikole
Postat pe 2 Septembrie 2012 21:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pret a porter 4 De la: iulia069834 13 Februarie 2010 17:11
Posesivitate sau obsesie 35 De la: pupaciosul 30 Septembrie 2012 15:53
Intrerupere sarcina 3 De la: kudika_980365 26 Februarie 2015 10:02
si baietii plang cate-odata 98 De la: cazacitza_ankat 25 Martie 2009 00:00
Sufletul pereche -mit sau realitate? 88 De la: roz5blue6lila7 1 Decembrie 2010 15:36