Setari Cookie-uri

Pentru studenti, invitatie la Jobbing!

La Radio Still Online, vineri dupã amiazã facem JOBBING!

Dacã lucrezi și ești încântat de jobul tãu, dacã ultima slujbã ți-a lãsat un gust amar și n-ai vrea sã mai treacã și alții prin aceeași experiențã, vino în studioul Still Online! Microfonul nu mușcã, iar echipa Still Online e bunã, bunã și nebunã. Te vom înțelege și-ți vom explica din timp tot ce ai de fãcut astfel ca în momentul în care vei fi în emisie, sã fii sigur pe tine. S-ar putea sã nu producã nicio transformare-n tine experiența asta, dar existã și posibilitatea sã-ți placã atât de mult încât sã-ți dorești sã rãmâi în echipa Still Online.

Scrie-mi la jobbing@stillonline.ro, spune-mi cine ești, ce job practici și de ce vrei sã vii în emisiune. Nu urmãrim sã defãimãm niciun angajator, și nici nu vrem sã ridicãm în slãvi firma x sau y. Vom spune doar lucrurilor pe nume în speranța cã vom fi de ajutor studenților care cautã un job potrivit personalitãții și programului lor.

Nu îți impunem ce sã spui, nu te constrângem sã dezvãlui detalii pe care contractul semnat cu angajatorul nu îți permite sã le dezvãlui. Totuși, ne-am dori ca în momentul în care îți exprimi dorința de a participa la Jobbing, sã conștientizezi faptul cã poți fi de real ajutor celor interesați de un job similar. Are deci rost sã colorezi realitatea, ori sã ții doar pentru tine aspecte de care posibilii angajați ar trebui sã fie înștiințați din timp?

Așadar studentule, proaspãt absolvent sau - de ce nu- dragã angajatorule, vino la Jobbing, în fiecare zi de vineri, de la ora 16.00. Numai la Still Online!
jobbing
Postat pe 14 Martie 2009 12:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
help! -pentru fetele din bucuresti 11 De la: EndlessBleu 15 Mai 2009 01:21
Jobul dorit o iluzie ???? 5 De la: Marryzza 18 Martie 2012 12:41
" Cantec de lebada" 7 De la: alina02 3 Septembrie 2010 22:16
:neata soareeE:X 34 De la: MissMe2 24 Aprilie 2009 14:16
o balanta iubeste o fecioara si un varsator... 10 De la: _oktober_ 26 Februarie 2009 13:10