Setari Cookie-uri

Pentru studenti, invitatie la Jobbing!

La Radio Still Online, vineri dup� amiaz� facem JOBBING!

Dac� lucrezi și ești �nc�ntat de jobul t�u, dac� ultima slujb� ți-a l�sat un gust amar și n-ai vrea s� mai treac� și alții prin aceeași experienț�, vino �n studioul Still Online! Microfonul nu mușc�, iar echipa Still Online e bun�, bun� și nebun�. Te vom �nțelege și-ți vom explica din timp tot ce ai de f�cut astfel ca �n momentul �n care vei fi �n emisie, s� fii sigur pe tine. S-ar putea s� nu produc� nicio transformare-n tine experiența asta, dar exist� și posibilitatea s�-ți plac� at�t de mult �nc�t s�-ți dorești s� r�m�i �n echipa Still Online.

Scrie-mi la [email protected], spune-mi cine ești, ce job practici și de ce vrei s� vii �n emisiune. Nu urm�rim s� def�im�m niciun angajator, și nici nu vrem s� ridic�m �n sl�vi firma x sau y. Vom spune doar lucrurilor pe nume �n speranța c� vom fi de ajutor studenților care caut� un job potrivit personalit�ții și programului lor.

Nu �ți impunem ce s� spui, nu te constr�ngem s� dezv�lui detalii pe care contractul semnat cu angajatorul nu �ți permite s� le dezv�lui. Totuși, ne-am dori ca �n momentul �n care �ți exprimi dorința de a participa la Jobbing, s� conștientizezi faptul c� poți fi de real ajutor celor interesați de un job similar. Are deci rost s� colorezi realitatea, ori s� ții doar pentru tine aspecte de care posibilii angajați ar trebui s� fie �nștiințați din timp?

Așadar studentule, proasp�t absolvent sau - de ce nu- drag� angajatorule, vino la Jobbing, �n fiecare zi de vineri, de la ora 16.00. Numai la Still Online!
jobbing
Postat pe 14 Martie 2009 12:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Topic Mincinos!!!!! 15 De la: oonahabibi_yahoo_com 2 Aprilie 2009 15:38
Help - va invit sa va scrieti parerile si sugestiile 11 De la: nocturnalia 3 Iunie 2009 13:38
buna tuturor 1 De la: georgiank 13 Ianuarie 2009 23:15
Tatuaje Make-up 2 De la: kudika_972424 19 August 2014 02:34
Marirea sanilor 12 De la: kudika_972424 19 August 2014 02:35