Mai multe
| stiu poate suna c-am trist,,am 28 ani dar nu sant un gigolo care sa stiecum sa ;;agate o fata'' sant prea rusinos cred si nu stiu ce i-as putea spune)))),cum as putea sa o abordez,,pe strada de exemplu daca imi place de cineva ,,mi s-ar parea super aiurea sa ai spun ceva,,,,ajutati-ma voi in special fetele,,cum v-ar placea sa va abordeze un baiat,,,pe strada,s-au intr-un mall,,,astept sfaturile voastre ,,,multam muuuuuult | ||
|
alexxx12000 Postat pe 14 Martie 2009 14:19 |
||
|---|---|---|
pai in primul rand te duci la fata care iti place ,ii spui:te-am remarcat esti f draguta si mi-ar face o deosebita placere de a ne intalni la un suc si de a ne cunoaste mai bn!!ce poti sa spui mai mult.......
|
||
|
Postat pe 30 Martie 2009 03:45 |
||
fi si tu creativ!!!lasa rusinea k nu o sa-ti aduca nimik in viata,fi tu insuti si ai incredere in tn!!am fost si eu asa si stiu kum e dar de cand m-am eliberat de aceasta "rusine'' totul merge perfect!!!
|
||
|
|
||
|
Postat pe 30 Martie 2009 03:48 |
||
| multumesc mult ,poate asa este,dar parca imi este prea rusine sa ai spun ceva si ma pierd,,,nu prea imi gasesc cuvintele,,dar voi incerca,,pt ca altfel...nu fac nimic | ||
|
alexxx12000 Postat pe 30 Martie 2009 23:01 |
||
De la: alexxx12000, la data 2009-03-30 23:01:10multumesc mult ,poate asa este,dar parca imi este prea rusine sa ai spun ceva si ma pierd,,,nu prea imi gasesc cuvintele,,dar voi incerca,,pt ca altfel...nu fac nimic cum sa o abordezi pe strada sau in mall??? La 28 de ani ??? ..pai ce vrei sa abordezi ..fete sau ''ocazii ''???:)))
|
||
|
__LL__ Postat pe 30 Martie 2009 23:48 |
||
De la: alexxx12000, la data 2009-03-30 23:01:10multumesc mult ,poate asa este,dar parca imi este prea rusine sa ai spun ceva si ma pierd,,,nu prea imi gasesc cuvintele,,dar voi incerca,,pt ca altfel...nu fac nimic
|
||
|
SIDONIA69 Postat pe 14 Mai 2009 10:52 |
||
|
�n primul r�nd trebuie s�-�i plac� �i �ie metoda prin care o abordezi ca s� po�i avea pu�in� �ncredre-n tine. Trebuie s� te g�nde�ti c� fetelor le place la nebunie s� fie invitate �n ora�, la restaurant sau unde vrei tu. Trebuie doar s� te por�i frumos �i s� nu spui nimic nepotrivit s� sperii fata. E bine s� intrii pu�in �n vorb� cu ea dac� po�i �nainte s-o invi�i undeva. Asta totu�i f�r� s� te-ntinzi la vorb� prea mult. Trebuie s� �tii c� majoritatea fetelor accept� �ns� �i-o invita�ie direct�. Nu-�i f� prea multe griji. Faptul c� �ie-�i place de fat� face ca �ansele tale s� fie deja mari. Trebuie doar s� fii suficient de lini�tit ca s� te sim�i bine-n pielea ta, cum se zice. Pur �i simplu vorbe�te cu ea �i spune-i c� vrei s� ie�i�i �mpreun�-n ora�. Alege un loc care s�-�i plac� (�i n-o-ntreba pe ea unde merge�i :) ). Mult noroc. �i c�nd o invi�i g�nde�te-te deja la voi doi �n restaurant sau �n local ! |
||
|
toughy Postat pe 26 Mai 2009 11:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CONFLICT INTRE GENERATII LA JOB ??? | 7 | De la: sadora 27 August 2009 23:28 |
| Tatuaje Make-up | 2 | De la: kudika_972424 19 August 2014 02:34 |
| VOI CUM VA VARSATI NERVII ??? | 31 | De la: liza24_84 6 Iunie 2009 15:34 |
|
|
||
| ....... | 3 | De la: Adi_Zu_ 21 Aprilie 2009 22:47 |
| Pentru studenti, invitatie la Jobbing! | 1 | De la: jobbing 14 Martie 2009 12:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.