Setari Cookie-uri

cum sa abordez o fata care imi place

stiu poate suna c-am trist,,am 28 ani dar nu sant un gigolo care sa stiecum sa ;;agate o fata'' sant prea rusinos cred si nu stiu ce i-as putea spune)))),cum as putea sa o abordez,,pe strada de exemplu daca imi place de cineva ,,mi s-ar parea super aiurea sa ai spun ceva,,,,ajutati-ma voi in special fetele,,cum v-ar placea sa va abordeze un baiat,,,pe strada,s-au intr-un mall,,,astept sfaturile voastre ,,,multam muuuuuult
alexxx12000
Postat pe 14 Martie 2009 14:19
pai in primul rand te duci la fata care iti place ,ii spui:te-am remarcat esti f draguta si mi-ar face o deosebita placere de a ne intalni la un suc si de a ne cunoaste mai bn!!ce poti sa spui mai mult.......

Postat pe 30 Martie 2009 03:45
fi si tu creativ!!!lasa rusinea k nu o sa-ti aduca nimik in viata,fi tu insuti si ai incredere in tn!!am fost si eu asa si stiu kum e dar de cand m-am eliberat de aceasta "rusine'' totul merge perfect!!!

Postat pe 30 Martie 2009 03:48
multumesc mult ,poate asa este,dar parca imi este prea rusine sa ai spun ceva si ma pierd,,,nu prea imi gasesc cuvintele,,dar voi incerca,,pt ca altfel...nu fac nimic
alexxx12000
Postat pe 30 Martie 2009 23:01
De la: alexxx12000, la data 2009-03-30 23:01:10multumesc mult ,poate asa este,dar parca imi este prea rusine sa ai spun ceva si ma pierd,,,nu prea imi gasesc cuvintele,,dar voi incerca,,pt ca altfel...nu fac nimic

cum sa o abordezi pe strada sau in mall??? La 28 de ani ??? ..pai ce vrei sa abordezi ..fete sau ''ocazii ''???:)))
__LL__
Postat pe 30 Martie 2009 23:48
De la: alexxx12000, la data 2009-03-30 23:01:10multumesc mult ,poate asa este,dar parca imi este prea rusine sa ai spun ceva si ma pierd,,,nu prea imi gasesc cuvintele,,dar voi incerca,,pt ca altfel...nu fac nimic
SIDONIA69
Postat pe 14 Mai 2009 10:52
�n primul r�nd trebuie s�-�i plac� �i �ie metoda prin care o abordezi ca s� po�i avea pu�in� �ncredre-n tine.

Trebuie s� te g�nde�ti c� fetelor le place la nebunie s� fie invitate �n ora�, la restaurant sau unde vrei tu. Trebuie doar s� te por�i frumos �i s� nu spui nimic nepotrivit s� sperii fata.

E bine s� intrii pu�in �n vorb� cu ea dac� po�i �nainte s-o invi�i undeva. Asta totu�i f�r� s� te-ntinzi la vorb� prea mult. Trebuie s� �tii c� majoritatea fetelor accept� �ns� �i-o invita�ie direct�.

Nu-�i f� prea multe griji. Faptul c� �ie-�i place de fat� face ca �ansele tale s� fie deja mari. Trebuie doar s� fii suficient de lini�tit ca s� te sim�i bine-n pielea ta, cum se zice. Pur �i simplu vorbe�te cu ea �i spune-i c� vrei s� ie�i�i �mpreun�-n ora�. Alege un loc care s�-�i plac� (�i n-o-ntreba pe ea unde merge�i :) ).

Mult noroc. �i c�nd o invi�i g�nde�te-te deja la voi doi �n restaurant sau �n local !
toughy
Postat pe 26 Mai 2009 11:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CONFLICT INTRE GENERATII LA JOB ??? 7 De la: sadora 27 August 2009 23:28
Tatuaje Make-up 2 De la: kudika_972424 19 August 2014 02:34
VOI CUM VA VARSATI NERVII ??? 31 De la: liza24_84 6 Iunie 2009 15:34
....... 3 De la: Adi_Zu_ 21 Aprilie 2009 22:47
Pentru studenti, invitatie la Jobbing! 1 De la: jobbing 14 Martie 2009 12:56