Setari Cookie-uri

cum slabesc la brate???

sunt mai plinuta dar cel mai mult ma deranjeaza bratele, sunt groase si nu ma pot imbraca cu nici o bluza fara maneci, dati-mi va rog niste exercitii pentru brate, sau spu neti-mi ce sa fac sa le subtiez, aaaa, am fost la sala si mai tare se ingrosau din cauza greutatilor
ajutorrrr, vine vara!
catanaoanasilviu
Postat pe 4 Aprilie 2009 14:10
citind horoscopu`
Diavolyta_
Postat pe 4 Aprilie 2009 14:11
8 exercitii pentru brate frumoase si ferme

Pentru a avea brate frumoase, ferme, noi va propunem o serie de exercitii care au menirea de a va tonifia musculatura, de a reduce tesutul gras (care se impregneaza si printre fibrele musculare) si de a da o forma dorita bratelor.

Miscarea bratelor si aspectul acestora reprezinta un mijloc de comunicare, transmitand mesaje ce pot trada nervozitate, nerabdare, forta, control, relaxare, senzualitate etc. Forma bratelor poate conferi femeilor gingasie, feminitate, tandrete, iar barbatilor le creeaza o imagine puternica, protectiva.

In ceea ce priveste aspectul bratelor, cele mai afectate sunt femeile. Odata cu pubertatea, unele din caracterele sexuale feminine se refera la formarea unor depozite adipoase in zone specifice femeilor, dintre care putem aminti si regiunea posterioara a bratelor. Aceasta zona de obicei se incarca cu tesut gras si in lipsa tonicitatii musculare pielea se lasa, creand un aspect foarte neplacut. La barbati insa tesutul adipos se distribuie uniform la nivelul intregului brat, stergandu-i liniile musculare.

Pentru a avea brate frumoase, ferme, noi va propunem o serie de exercitii care au menirea de a va tonifia musculatura, de a reduce tesutul gras (care se impregneaza si printre fibrele musculare) si de a da o forma dorita bratelor. Diferenta privind executia de catre femei si barbati va consta doar in numarul de exercitii efectuate si greutatea ganterei folosite, caci barbatii au nevoie de o musculatura mai mare decat a femeilor.

Inainte de a va propune exercitiile vom face o scurta recapitulare cu privire la impartirea anatomica a bratelor si localizarea muschilor principali: vom vorbi de palma, antebrat si brat. La nivelul bratului anterior se afla bicepsii, posterior tricepsii. La nivelul antebralului, anterior se gasesc flexorii palmei (reperele se iau tinand mainile pe langa corp, cu palmele spre inainte), iar posterior extensorii palmei

Exercitiul 1

Acesta va va ajuta sa va tonifiati bicepsii brahiali. Pozitie: stand in picioare, cu coloana dreapta, mainile pe langa corp, privirea ianinte.

Exercitiu: Cu fiecare mana in parte sau cu ambele simultan se vor face ridicari cu gantere de minim 3 kg. Este de preferabil sa nu folositi bara cu greutati, caci va pacaliti, una din maini (in general dreapta) este mai puternica si va fi mai solicitata, creandu-se astfel un dezechilibru intre cele doua brate.

Exercitul 2

Acesta va tonifica atat musculatura posterioara a bratului (tricepsii brahiali) cat si cea a pectoralilor, avand efecte de ridicare si tonifiere a sanilor la femei. Aceste exercitii sunt asa-numitele flotari. Pozitie: culcat pe burta, va ridicati sprijinindu-va in maini. Aveti grija ca restul corpului sa fie drept, privirea inainte, mainile paralele.

Exercitiu: faceti ridicari si coborari in numar de minim 10.

Exercitiul 3

Acest exercitiu tonifica atat tricepsii brahiali cat si musculatura laterala a toracelui. Pozitie: in picioare, spatele drept, privirea inainte.

Exercitiu: cu o gantera in mana (minim 3 kg) veti efectua ridicari pe verticala cu bratul respectiv.

Exercitiul 4

Pozitie: in picioare, cu bratele ridicate deasupra capului, tinand o gantera.

Exercitiu: faceti ridicari si coborari ale bratelor, pe verticala, miscand in special antebratele, minim 20.

Exercitiul 5

Va trebui sa acordam atentie si mobilitatii bratelor, incercand sa lucram pentru tendoanele centurii scapulo-humerale (legatura dintre brat si trunchi, deci la nivelul umarului). Veti avea nevoie de un snur, un prosop, o curea, ce aveti la indemana. Pozitia: in picioare, cu spatele drept si privirea inainte, veti tine in maini capetele prosopului care va trece prin spatele corpului.

Exercitiu: Ridicati mainile cat mai sus, incercand ca distanta la care tineti prosopul sa fie cat mai mica.

Exercitiul 6

Pozitie: stand pe spate cu fata in sus veti tine in fiecare mana cate o gantera. Mainile sunt indoite la piept.

Exercitiu: faceti ridicari pe verticala, minim 20.

Exercitiul 7

Acest exercitiu este pentru umeri. Pozitie: in picioare, cu bratele pe langa corp si cu gantere de minim 3 kg in maini. Veti face ridicari pe laterala cu bratele, pana sus, minim 20.

Exercitiul 8

Acest exercitiu este destinat musculaturii antebratului. Cu o gantera de minim 3 kg in mana va veti aseza antebratul pe un scaun, astfel incat palma cu gantera sa atarne la marginea acestuia. Veti face ridicari de palma, cu antebratul ramanand lipit de scaun. Exercitiile le veti face atat cu partea anterioara a antebratului in sus (pentru flexori) cat si cu partea posterioara a antebratului in sus (pentru extensori). 30 de ridicari sunt suficiente.

Un plus de frumusete!

Tin sa reamintesc faptul ca exercitiile pentru brate ajuta intotdeauna si la tonifierea musculaturii toracice anterioare, iar pentru femei prezinta beneficii privint tonifierea sanilor.
Diavolyta_
Postat pe 4 Aprilie 2009 14:24
dute la un bazin si inoata,cat poti de mult.Si la sala fa aerobic nu fitness.Nu lua medicamente ca te-ngrasi si mai tare.
aligator_roz
Postat pe 8 August 2009 10:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
UN SFAT DESPRE MENSTRUATIE..... 12 De la: thadoog 23 Noiembrie 2009 14:33
El rac - ea scorpion 4 De la: kudika068159 18 Septembrie 2009 13:17
Horoscop....rautacios ;) 15 De la: oktober 19 Ianuarie 2009 12:53
Zodiile si fixatii lor --- Taur 11 De la: LOPY_71 18 Aprilie 2010 23:45
..eu geamana cu ascendent in rac,el pesti cu ascendent in rac? 2 De la: amr2009 26 Iulie 2009 16:16