Setari Cookie-uri

eu varsator...ea scorpion..

pare km dificil nu?.. eu kred k s poate..totul e posibil knd e vb d dragoste..s zicem k are o mika importantza compatibilitatile zodiakale..dar mai mult felul persoanelor implikate in relatie..kum s inteleg..dragostea e in doi..eu sunt cu o skorpioanka d 5 luni..merge ok relatia..ne certam km des :)) si din nimikuri..ea e geloasa..dar aja mi dau seama k tine l mine..si eu sunt gelos..aja sunt eu..nu tine neaparat d zodie.. sunt foarte pasionale si iubitoare..si pot s spun k skorpioancele cel putin a mea merita tot c e mai bun p lume.. l e teama..sau mai bn zis s retin in asi arata total sentimentele..si aja e cl mai bine..voi c parere aveti exista sanse..?? ea pasionala eu inventiv.. ea e scorpion cu asc in varsator si eu varsator cu asc eu in taur..ast parerile v pup
realest
Postat pe 10 Octombrie 2008 09:07
Atata timp cat nu o inseli si o lasi sa conduca nu cred ca vor fi probleme!!!!
oprescu_dellis
Postat pe 26 Octombrie 2008 03:34
Parerea mea de "scorpie":) atata timp cat o intrigi o sa fie totul ffff.ok Si atata timp cat nu ii faci tot felul de faze intentionat sau mai ales sa incerci s-o faci geloasa sau sa o minti totul o sa fie frumos...daca incalci "regulile" astea o s-o calci pe "coada"
klaudya_e
Postat pe 26 Octombrie 2008 17:25
Super!!!Si eu sunt scorpion iar sotul varsator.
carmen1966
Postat pe 26 Octombrie 2008 21:38
nu este deloc dificil,eu sunt scorpion,iar prietenul meu este varsator suntem de 5 luni impreuna si pot sa spun ca nu ne-am certat niciodata (pana acum....mai este timp )nu am facut nici un fel de compromis,suntem exact aceleasi persone cu aceleasi obiceiuri,NE POTRIVIM
torsyca
Postat pe 28 Octombrie 2008 10:51
Bai oameni buni ce conteaza ce e el sau ce e ea?Atata timp cat va intelegeti si va iubiti ce va trebuie?
Si ca daca nu va potriviti din pct de vd al zodiilor?In asta va consta viitorul vostru ca si cuplu?
Ei bine NU si va spun din experienta ptr ca eu sunt berbec si el e rac si ne intelegem ffffff bine ca si cuplu din toate pct de vd si suntem de 5 ani impreuna si la anu ne vom casatori.Asa ca daca intr-un cuplu exista comunicare si intelegere nu conteaza zodia ci persoana de langa tine ca doar nu traiesti cu zodia ei sau a lui ci cu sufletul si persoana de langa tine
amatiesei_gina
Postat pe 8 Noiembrie 2008 12:50
eu scorpie fostul varsator. totul a fost frumos pana varsatorul se simte sufocat si jignit de orice.daca scorpionul e dispus sa inghita muuulte atunci e bine ;) Bafta! Oricum pentru mine a fost cea mai frumoasa relatie de pana acum :d
ama2181
Postat pe 6 Ianuarie 2009 10:16
Buna. eu sunt varsatoare el e scorpion:)))) certuri =ca sarea in mancare, rabdare =d la mine k el prin lege nu prea are:)))) si in rest daca e ok in pat tine daca nu... e cam cu semnul intrebarii totul. iubire?! hmmm.... scorpionul se deschide f greu la capitolul asta.
karis
Postat pe 6 Ianuarie 2009 23:49
el varsator...eu fecioara
FRN
Postat pe 8 Februarie 2009 01:53
da eu scorpion el varsator,azi ne-am despartit dupa 1 an si 6 luni sunt f incapatanati si nu-si recunosc greselile,dk vb urat vb la nervi si trebuie iertati iar cel de langa nu are voie sa greseasca, la inceput a fost frumos a pastrat aparentele,ma rup greu de amintirile cu el dar o relatie inseamna altceva,nu unul sufare si celalalt se bucura.Sunt dezamagita....
adelina_ela
Postat pe 15 Martie 2009 00:51
atata timp ca va iubiti nu vad dc nu ar merge
_dulcik_
Postat pe 15 Martie 2009 10:53
Intr-o relatie iubirea nu e suficienta daca nu exista respect si intelegere ,ambii trebuie sa cedeze la un moment dat iar el a fost mereu "pe pozitii"...
adelina_ela
Postat pe 15 Martie 2009 14:35
acum depinde de caracterul fiiecaruia... intr-o relatie tb sa stii cand sa lasi de la tine...
_dulcik_
Postat pe 15 Martie 2009 19:41
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/24226/Horoscop-Compatibilitati-prietenii-stiu-de-ce-/1.html
Diavolyta_
Postat pe 6 Aprilie 2009 00:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
leu-taur 7 De la: koryne_2007 9 Septembrie 2009 21:24
am nevoie de ajutpr 2 De la: one_size 7 Mai 2010 10:11
eu rac 23 iunie iar el scopion 25 octombrie please o analiza din punct de vedere al compatibilitatii din toate punctele de vedere 1 De la: klappaucius 22 Octombrie 2011 17:05
Eu gemeni el leu :sml-confused0006: suntem compatibili? 8 De la: sandrab 21 Noiembrie 2010 22:21
oare merge? 45 De la: liza24_84 7 Februarie 2009 21:24