Setari Cookie-uri

nicole: despre relatia dintre o varsatoare si un taur

E, uite ca mi-ati starnit si mie curiozitatea... desi citeam lucrurile de-aici doar pt amuzament.... hai sa va intreb si eu acum: cum merge relatia intre o varsatoare si un taur? Eu pana acum sunt incantata de stabilitatea lui, pt ca eu sunt cam aeriana (ca toti varsatorii, poate), dar ma cam sacaie uneori incapatanarea lui. La alte lucruri merge fain.
NOVACNADIA
Postat pe 14 Aprilie 2009 19:41
Din cate stiu eu, putine lucruri despre astrologie, varsatorul e o zodie de aer, iar taurul de pamant... Ceea ce cred ca ar trebui sa faca cele doua persoane sa se completeze reciproc, si anume: varsatorul ar trebui sa-i ofere taurului o lume in care limitele sunt mult mai departe decat credea el, sa viseze, s fie optimist, iar taurul sa-i ofere celuilalt stabilitate, siguranta, forta... dar, depinde foarte mult si de ascendent si mai ales de autocontrol si educatie... Cam atat ma pricep. Ah, si sa nu uit, daca va iubiti cu adevarat, nu cred ca re vreo importanta... puteti trece peste orice... Alina ... Sa auzim de bine
Kathhy
Postat pe 14 Aprilie 2009 19:48
buna
am si eu o relati eu cu un varsator . el este mai mic ca mine cu 7 ani, acum dupa 1 an si 4 luni pot sa spun ca am ajuns sa stim ce vrem unul de la altul. mai sunt momente cand se poarta ca un copil ce nu suport eu, sau eu sunt mai incapanata ca el. daca se completeaza unul pe altul se pot intelege bine . asta este parerea mea , acum am ajuns sa nu ma mai gandesc odata la cateva zile ca mi-ar fi mai bine fara el.
rux2007
Postat pe 15 Aprilie 2009 16:13
buna....si eu sunt intr-o relatie cu un taur,dar de amicitie ....eu fiind varsatoare. Il plac ft mult,dar suntem doar prieteni buni...ne intelegem ft bn,de knd ne cunoastem ma schimbat ft mult...am inceput sa fac niste lucruri pana acum necunoscute de mn. e un tip super tare si sper sa iasa ceva mai mult pana la urma ....paste fericit:*

Postat pe 15 Aprilie 2009 18:32
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/24226/Horoscop-Compatibilitati-prietenii-stiu-de-ce-/1.html
Diavolyta_
Postat pe 15 Aprilie 2009 18:37
Mersi tuturor! Nu prea suntem multe in astfel de combinatii astrologice (dupa cate raspunsuri sunt aici), dar cred ca lucrurile pot merge bine, daca in final sunt amandoi maturi si isi doresc sa aiba un viitor comun! Ma bucur ca nu sunt pareri contra! Sa fiti fericiti toti si sa fiti impreuna cu cei dragi de Pasti!
NOVACNADIA
Postat pe 16 Aprilie 2009 19:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rac(ea)+Sagetator(el)=??? 17 De la: anca0704 9 Iulie 2009 13:22
eu fecioara si el gemeni .. ce credeti voi ? 7 De la: miss_darine 6 Iulie 2011 12:59
Cum poti sa-l recuceresti pe cel de langa tine?... 44 De la: oana84onutza 29 Octombrie 2010 21:41
Rac - Berbec 20 De la: MyBlueLight 24 Octombrie 2010 04:33
scorpioanca cu un taurash 14 De la: kudika_jo 10 August 2009 10:23