Setari Cookie-uri

Depresie si teama. Mai traiesc ?

Ce poate face un om ca sa-si revina atunci cand crede ca toate nu mai merg, asta fiind impresia lui, atunci cand esti situatia asta de fapt nu mai ai tu vointa sa lupti sa mearga totul bine. Cum isi poate construi o persoana increderea in sine ca sa priveasca spre viitor cu zambetul pe buze din nou? Cum face sa traiasca din nou , nu doar sa existe ? Voi ce ati facut cand ati fost in situatia asta ?
kudika001045
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:54
ooooo...greu ...dar NUMAI timpul te va ajuta....
eu una ,inca nu mi-am revenit,,,,,,,,dar supravietuiesc ...mai ales ca am un copil de crescut si .....trebuie sa exist mai mult decat ca o simpla leguma...
depinde ce te-a adus in starea asta ,daca nu sunt indiscreta.....
pup
teo_33
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:59
eu una am avut multe situatii de astea da tre sa fii tare si sa privesti partea frumoasa a lucrurilor si sa te gandesti k in viata nu tre sa te dai niciodata batut ca vb aia asa e viata "iti da un sut dar tu tre sa te ridici si sa mergi mai departe" asa ca gandestete de 10 ori inainte
eu_noi_doi_tu
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:59
daca stai putin sa te gandesti o sa iti dai seama ca toate trec.cand eu simt chestia asta ma gandesc ca toate trec si o sa apara si ceva bun... ai putea sa te gandesti dupa ce citesti msju meu daca dupa clipele grele nu ai avut si cva frumos?
deutssa
Postat pe 21 Aprilie 2009 13:04
De la: kudika001045, la data 2009-04-21 12:54:54Ce poate face un om ca sa-si revina atunci cand crede ca toate nu mai merg, asta fiind impresia lui, atunci cand esti situatia asta de fapt nu mai ai tu vointa sa lupti sa mearga totul bine. Cum isi poate construi o persoana increderea in sine ca sa priveasca spre viitor cu zambetul pe buze din nou? Cum face sa traiasca din nou , nu doar sa existe ? Voi ce ati facut cand ati fost in situatia asta ?

un timp pentru tine. sa meditezi in liniste. sa te gandesti k poti sa lupti cu orice, dar nu cu boala incurabila. la asta sa te gandesti. ia-o incet si cu pasi siguri si stabileste unde si incotro vrei sa mergi.
daca ai cazut intr-o depresie eu zic ca trebuie sa lupti doar tu cu asta.
cristi_nne
Postat pe 21 Aprilie 2009 13:07
cu totii avem probleme si de multe ori parca nu se mai termina...dai dintr-o problema intr-alta si parca tot mai mare si mai grava...cel putin prin asta trec eu ce cateva luni incoace,dar cu toate astea zilele trec pe langa mine si viata merge inainte fie ca imi este bine fie ca nu...am ajuns sa privesc orice problema cu mult optimism pentru ca asa parca toate se rezolva mai usor...indiferent cat de greu este sunt cu zambetul pe buze...stiu ca oarecum ma mint pe mine insumi cel mai mult dar asta este viata ea merge inainte fie ca vrem fie ca nu si decat sa stau ca o "leguma" sa-mi plang de mila mai bine "zambesc" si zic ca "daca vreau totul este posibil si daca imi doresc cu adevarat ceva se implineste"...
Umbreta
Postat pe 21 Aprilie 2009 13:09
Englezul spune SELF ESTEEM.
Trebuie educat. Asa ca pune mana si mergi la o sala de sport, pune-te pe alergat, nu mai manca prostii, citeste cate carti poti, nu reviste de moda sau mai stiu eu ce Unica, cunoaste persoane interesante, fugi la teatru, film ,balet, scapa de comoditatea de a te uita la tv, uita-te in oglinda, iar cand ai terminat toate astea, fa-ti o poza si pune-o pe kudika, sa nu mai deschida si altcineva acelasi topic.
jenesaispas
Postat pe 23 Aprilie 2009 17:17
Suntem ceea ce gandim
pepperpotts
Postat pe 24 Aprilie 2009 11:58
De la: pepperpotts, la data 2009-04-24 11:58:36Suntem ceea ce gandim

si gandim in culori!
asta ma face curcubeu?

Postat pe 24 Aprilie 2009 12:03
De la: kudika001045, la data 2009-04-21 12:54:54Ce poate face un om ca sa-si revina atunci cand crede ca toate nu mai merg, asta fiind impresia lui, atunci cand esti situatia asta de fapt nu mai ai tu vointa sa lupti sa mearga totul bine. Cum isi poate construi o persoana increderea in sine ca sa priveasca spre viitor cu zambetul pe buze din nou? Cum face sa traiasca din nou , nu doar sa existe ? Voi ce ati facut cand ati fost in situatia asta ?

Trebuie sa te linistesti sa ai liniste apoi energia de care ai nevoie sa mergi mai departe ; toti sau....aproape toti trecem prin astfel de momente.
nocturnalia
Postat pe 4 Mai 2009 15:05
uite un sfat de la cineva care a trecut prin 3 astfel de episoade urate !!!...........daca depresia e grava (adica daca au aparut ganduri de suicid ).........trebuie intai trecut pe la medic............apoi .........PSIHOTERAPIA FACE MINUNI !!!.......... ........chiar si daca nu e facuta de cineva specializat si se rezuma la discutii cu prieteni sau oameni CARE GANDESC POZITIV !!!.......ATENTIE: POZITIV !!!............ si la final,si cel mai important,este AUTOEDUCAREA !!!.........si GANDIREA POZITIVA........si CREDINTA CA VA FI MAI BINE !!!.......si nu uita,TOTUL DEPINDE DE TINE.......daca VREI sa mai vezi viata in culorile curcubeului !!!........si DACA VREI ,POTI !!!............
etta
Postat pe 4 Mai 2009 20:56
De la: geo_sh, la data 2009-04-24 12:03:48
De la: pepperpotts, la data 2009-04-24 11:58:36Suntem ceea ce gandim

si gandim in culori!
asta ma face curcubeu?

daaa!!!
esti semnul pacii!!!
deelisha
Postat pe 5 Mai 2009 12:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Jurnalul unei mame singure 9 De la: oonahabibi_yahoo_com 4 Martie 2009 12:12
nu e pregatit pt o relatie serioasa 7 De la: alinac91 24 Iulie 2013 10:59
'D&G LIGHT BLUE -100 ml Sephora TEST original - 170 lei' 1 De la: reluparfumelu 25 Iunie 2010 10:43
pt ubirea mea... 6 De la: karualsuiram 2 Aprilie 2009 22:25
relatii 8 De la: Valy90 23 Aprilie 2011 23:42