Mai multe
| va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.Sunt insarcinata in 8 saptamani si nu mai pot.Mi greata, vomit, am slabit.In fine.Va rog sa imi spuneti cele care ati fost in aceasta situatie, sau cele care ati auzit despre aceste situatii, c/am ce as putea sa iau, sa imi mai treaca starea asta.Va multumesc | ||
|
mirelamuresan Postat pe 23 Aprilie 2009 11:23 |
||
|---|---|---|
De la: mirelamuresan, la data 2009-04-23 11:23:05va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.Sunt insarcinata in 8 saptamani si nu mai pot.Mi greata, vomit, am slabit.In fine.Va rog sa imi spuneti cele care ati fost in aceasta situatie, sau cele care ati auzit despre aceste situatii, c/am ce as putea sa iau, sa imi mai treaca starea asta.Va multumesc mergi la un medic ginecolog pentru a fi luata in evidentza si cu sigurantza el iti va spune si ce sa faci
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Aprilie 2009 11:26 |
||
De la: mirelamuresan, la data 2009-04-23 11:23:05va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.Sunt insarcinata in 8 saptamani si nu mai pot.Mi greata, vomit, am slabit.In fine.Va rog sa imi spuneti cele care ati fost in aceasta situatie, sau cele care ati auzit despre aceste situatii, c/am ce as putea sa iau, sa imi mai treaca starea asta.Va multumesc Io cand am ajuns la 8 saptamani am facut chiuretaj. Tie nu iti recomand.
|
||
|
|
||
|
amr2009 Postat pe 23 Aprilie 2009 11:27 |
||
|
poti sa iei emetiral sau metoclopramid |
||
|
kudika004953 Postat pe 23 Aprilie 2009 11:30 |
||
De la: kudika004953, la data 2009-04-23 11:30:30poti sa iei emetiral sau metoclopramid cand mai dai sfaturi dupa ureche, incearca macar sa recomanzi doar aspirina! |
||
|
Postat pe 23 Aprilie 2009 11:32 |
||
De la: mirelamuresan, la data 2009-04-23 11:23:05va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.Sunt insarcinata in 8 saptamani si nu mai pot.Mi greata, vomit, am slabit.In fine.Va rog sa imi spuneti cele care ati fost in aceasta situatie, sau cele care ati auzit despre aceste situatii, c/am ce as putea sa iau, sa imi mai treaca starea asta.Va multumesc 1-fugutza la medic 2-pt stari de voma e f buna lamaia..sau apa cu zahar 3-in loc sa stai sa postezi pe forum ,trebuia deja sa fi la medic...........nu e de joaca ............... |
||
|
just_heaven Postat pe 23 Aprilie 2009 11:38 |
||
|
Sincer nu am fost in cauza nu stiu ce si cum, dar am mai citit si eu articole, carti, etc.....deci este strict parerea mea si sper sa nu gresesc foarte mult. Starea de voma si de greata este normala in primul trimestru de sarcina adica primele 3 luni, desi difera de la o persoana la alta...unele femei nu au aceste stari. Pentru faptul ca bebeul primeste de la tine toate cele de care are nevoie(cum ar fi hrana) prin placenta este si dezavantajul ca prin placenta trec si alcoolul si nicotina si unii compusi ai medicamentelor....deci eu te sfatuiesc sa nu iei medicamente. Si cum zicea cineva mai sus mai bine te duci la medicul ginecolog pentru evaluarea starii si el va sti ce sa-ti recomande. Iti doresc sa-ti fie sanatos bebeul si o nastere usoara.
|
||
|
ScorpiutsA Postat pe 23 Aprilie 2009 11:41 |
||
De la: mirelamuresan, la data 2009-04-23 11:23:05va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.Sunt insarcinata in 8 saptamani si nu mai pot.Mi greata, vomit, am slabit.In fine.Va rog sa imi spuneti cele care ati fost in aceasta situatie, sau cele care ati auzit despre aceste situatii, c/am ce as putea sa iau, sa imi mai treaca starea asta.Va multumescCel mai bine este sa mergi la medic....este singura persoana care iti poate spune ce trebuie sa faci.In nici un caz nu trebuie sa iei vreun medicament......niste fructe mai acrisoare ar fi mai indicat decat medicamentele......incearca niste citrice.....sunt foarte bune si pt tine si pt bebel...sanatatate multa si aveti grija de voi(de tine si bebel) |
||
|
marialecs Postat pe 23 Aprilie 2009 11:54 |
||
Urgent la medic
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 23 Aprilie 2009 11:56 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-04-23 11:32:40De la: kudika004953, la data 2009-04-23 11:30:30poti sa iei emetiral sau metoclopramid metoclopramid se da in cazuri de urgenta.... aspirina ..nici gand ...poate da hemoragie |
||
|
ancad Postat pe 23 Aprilie 2009 12:05 |
||
| oricum trebuie evitata medicatia pe perioada sarcinii....cel mai bine vb cu medicul curent....si iti va recomanda ce si cum poti lua | ||
|
ancad Postat pe 23 Aprilie 2009 12:10 |
||
exact ancad :) tratamentul medicamentos pe perioada sarcini trebuie evitat :) cat si prevenirea aparitiilor de raceli sau alte viroze :)
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 23 Aprilie 2009 12:17 |
||
De la: kudika004953, la data 2009-04-23 11:30:30poti sa iei emetiral sau metoclopramidesti doctor? fiecare are un organism diferit si poate raspunde medicamentelor altfel |
||
|
smigal Postat pe 23 Aprilie 2009 12:22 |
||
nu iei medicamente...ceai de menta rece cu un strop de lamaie si biscuiti pe stomacul gol dimineata...pana ajungi la dr...daca sarcina e ok, nu ramane decat sa rabzi un picutzel trece ! sunt cazuri ft rare in care se recomanda intreruperea terapeutica a sarcinii...cat despre medicamente...eu una nu am riscat desi eram varza la propriu !
|
||
|
_oktober_ Postat pe 23 Aprilie 2009 12:30 |
||
De la: ancad, la data 2009-04-23 12:05:33De la: geo_sh, la data 2009-04-23 11:32:40De la: kudika004953, la data 2009-04-23 11:30:30poti sa iei emetiral sau metoclopramid nasol! |
||
|
Postat pe 23 Aprilie 2009 12:34 |
||
De la: ancad, la data 2009-04-23 12:05:33De la: geo_sh, la data 2009-04-23 11:32:40De la: kudika004953, la data 2009-04-23 11:30:30poti sa iei emetiral sau metoclopramid Nu mai recomanda medicamente asa dupa ureche, daca nu stii exact contraindicatiile. EMETIRAL Contraindicatii Antecedente de agranulocitoza toxica, porfirie, glaucom cu unghi inchis, adenom de prostata cu retentie de urina, parkinsonism, epilepsie, miastenie grava, leziuni hepatice si renale, boala ulceroasa, feocromocitom, hipotiroidism. Precautii in hipotensiune arteriala si in afectiuni cardiovasculare grave. Se va evita administrarea in: boli infectioase, interventii chirurgicale, p r i m u l t r i m e s t r u d e s a rc i n a, perioada de alaptare. Nu se administreaza la copii sub varsta de 6 ani. Prudenta la persoane in varsta si la persoane cu profesii care solicita intens si prelungit functiile psihice, cum sunt soferii. Se va evita consumul de bauturi alcoolice in timpul tratamentului. METOCLOPRAMID Contraindicatii: S a r c i n a, feocromocitom; prudenta la psihotici si in insuficienta renala (doze mai mici). Nu se asociaza cu neurolepticele (potentare riscanta) si cu atropina sau alte anticolinergice (impiedica efectul metoclopramidei). Iar initiatoarea topicului sa mearga la medic. Orcum trebuie sa fmergii in perioada sarcinii regulat la ginecolog. |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 23 Aprilie 2009 12:49 |
||
|
s-ar putea sa ai sarcina toxica, ceea ce e naspa. cand vei trece de 1 trimestru de sarcina atunci iti va fi mai bine, pana atunci ................ naspa. sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos.
|
||
|
cristi_nne Postat pe 23 Aprilie 2009 13:13 |
||
|
fugi la medic...asa a patzit maika mea,a stat 7 luni in spital cu mine,medicii ziceau k o sa mor... si i ote ma aci cu voi,la 20 de ani ai grija de bebelusul tau...
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 23 Aprilie 2009 13:16 |
||
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-04-23 12:49:14De la: ancad, la data 2009-04-23 12:05:33De la: geo_sh, la data 2009-04-23 11:32:40De la: kudika004953, la data 2009-04-23 11:30:30poti sa iei emetiral sau metoclopramid citat din MEMOMED EDITIA 2009 "METOCLOPRAMIDUM-sarcina si alaptare: poate fi folosita in varsaturile de sarcina , poate favoriza secretia lactata" ..toate medicamentele sunt periculoase ...doza face diferenta... |
||
|
ancad Postat pe 23 Aprilie 2009 13:20 |
||
Diagnosticul de disgravidie il pune medicul si tot el recomanda si un tratament, nu noi aici pe forum...deci mamicutzo felicitari si urgent o vizita la dr
|
||
|
_oktober_ Postat pe 23 Aprilie 2009 18:12 |
||
| multumesc pentru sfaturile date.am fost la medic, am deja poze cu bebelul meu, insa cum ati zis si voi nu a vrut sa imi dea nici un fel de medicamente.Ce ma interesa pe mine, este daca sunt anumite mancaruri, anumite fructe, legume, care taie cat de cat starea de greata si voma.am inteles ca citricele sunt bune.inca odata va multumesc din suflet pentru sfaturile date din toata inima si pentru urari, si toate cele bune tuturor. | ||
|
mirelamuresan Postat pe 25 Aprilie 2009 10:18 |
||
Am uitat sa spun ceva.bebele meu e in regula, plasat unde trebuie si deja are inimioara.
|
||
|
mirelamuresan Postat pe 25 Aprilie 2009 10:19 |
||
De la: mirelamuresan, la data 2009-04-25 10:19:39Am uitat sa spun ceva.bebele meu e in regula, plasat unde trebuie si deja are inimioara.
|
||
|
yumy Postat pe 25 Aprilie 2009 10:30 |
||
|
la ambele sarcini am vomat pana in ultima zi. eu care sunt o pofticioasa, in acele perioade nu am poftit absolut nimic.ma deranja mirosul oricarui parfum, de mirosul mancarii ce sa mai zic... nu am luat niciun medicament pe toata perioada ! |
||
|
htania Postat pe 3 Mai 2009 16:22 |
||
De la: mirelamuresan, la data 2009-04-25 10:19:39Am uitat sa spun ceva.bebele meu e in regula, plasat unde trebuie si deja are inimioara.
|
||
|
cristi_nne Postat pe 4 Mai 2009 08:01 |
||
lamaie
|
||
|
Peony Postat pe 20 Mai 2009 00:41 |
||
De la: mirelamuresan, la data 2009-04-23 11:23:05va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.Sunt insarcinata in 8 saptamani si nu mai pot.Mi greata, vomit, am slabit.In fine.Va rog sa imi spuneti cele care ati fost in aceasta situatie, sau cele care ati auzit despre aceste situatii, c/am ce as putea sa iau, sa imi mai treaca starea asta.Va multumescsi eu am avut probleme cu greata in sarcina mai ales in primele luni dar eu nu am tratat-o cu pastile ci dimineata nu ma ridicam din pat pana nu mancam un biscuite (cei mai folositori au fost cei cu cereale inegrale) sau banane si mai stateam in pat cam 20 min (asa imi recomanda-se medicul) daca nu mancam aveam greturi foarte mari, ameteli si nu mai mancam nimic aproape toata ziua ,de rau. Sper sa te ajute poti incerca sa vezi daca merge si la tine! |
||
|
miha3dana Postat pe 8 Octombrie 2009 16:18 |
||
| Mirela,e vb de o sarcina "toxica" [asa se numeste.]greata si senzatia de voma se va mentine pana ce bebitza va misca.ideal ar fi sa mananci multe fructe proaspete si citrice. incearca sa stai cat mai mult in aer curat.evita pe cat posibil orice anti vomitiv..tot chimicale contine. incearca mai bine traditionala limonada [lamaie multa si zahar putin] dar nu in cantitate industriala! iti spun din proprie experienta ca prima sarcina a fost toxica si nu puteam manca nimic altceva decat lapte batut sau iaurt cu paine.asta pana a miscat fetitza.pe atunci nu erau citrice pe toate drumurile ca acum.ok? ai rabdare si va trece dupa ce va incepe sa dea din...botosei! | ||
|
vaiana Postat pe 8 Octombrie 2009 16:25 |
||
| eii hai ca nui asa cum spune si mie mia fost greata pana la 4 luni cand a miscat bebe dar mai cunosc eu pe cineva care e gravida si parca e bolnava sarcina nui o boala mergi la medic si nu sta acasa se fac niste teste ,analize controale | ||
|
claudia_mami Postat pe 8 Octombrie 2009 16:34 |
||
| Eu sunt insarcinata in 31 de saptamani.Si eu am fost asa la inceput.Este absolut normal,insa nu neglija nici vizita la medic.Sanatate si sa va faceti mari. | ||
|
kudika062129 Postat pe 8 Octombrie 2009 17:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| tatuaj | 20 | De la: ranyaaaa 19 Octombrie 2011 23:43 |
| metoda de facut bani online | 2 | De la: bestdevilinside 8 Noiembrie 2008 23:17 |
| ce faci atunci knd un baiat iti da de inteles ca t place dar nu recunoaste acest lucru? | 5 | De la: AdRyeNuTssA 4 Septembrie 2009 10:28 |
|
|
||
| 2 sufletele | 7 | De la: ella_c 13 Martie 2009 18:54 |
| FİLME CU DUBLAJ İN ALTA LİMBA SAU SUBTİTRARE? | 9 | De la: kassandry 7 Iulie 2009 01:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.