Setari Cookie-uri

Ce sa facem sa scapam de gelozie?

De la: kudika059548, la data 2009-08-29 00:23:57Si eu sunt foarte geloasa...ajungeam chiar sa le reprosez fostilor mei iubiti aproape orice.Dar acum mi-a mai trecut...merg pe principiul "uita-te,dar nu pune mana".In fond,daca ii interzici cu atat o sa faca mai rau.Pe mine una tot ce e interzis ma fascineaza,de aia am o viata complicata as putea spune.Are dreptate Leito...in tot ceea ce zice.In general trebuie sa ne acceptam partenerii asa cum sunt,si nu cred ca iubitul tau e baiat rau.Oricum o fata iubeste intodeauna mai mult,poate ca ma insel,dar la mine mereu a fost asa.Lasa gelozia si savureaza orice clipa pe care o ai cu el.Iubitul meu lucreaza 12 ore si nu avem cum sa ne vedem si cateodata sunt foarte geloasa cand nu raspunde la telefon...dar stiu ca daca ma gandesc ca ma inseala sau mai stiu eu ce...asta am sa atrag.Mintea genereaza tot,nu uita asta.Noi suntem ceea ce gandim.Aveti grija de voi si incearca sa treci peste asta:D


:D:D:D:D:P
mitura
Postat pe 29 August 2009 00:25

Salut! Nu este bine.... nu este bine deloc!! daca ai mai si spus ca prietenul tau nu iti da motive sa fi geloasa iar tu pur si simplu bufnesti la cea mai mica chestie, inseamna ca ai o probllema naspa rau.... eu spun ca totul pleaca de la mansarda, adica din capul tau! Tebuie sa inveti sa te controlezi... Gelozia vine din interior, atunci cand nu ai incredere in tine si cand crezi ca persoana iubita isi poate gasi oricand pe cineva mai bun decat tine..... invata sa te apreciezi mai mult si sigur vei trece peste asta!!! Si inca un Sfat: LASA-L SA PRIVEASCA... la asta are voie, ca doar si tu te mai uiti poate dupa cate un baiat....nu? Atata timp cat nu pune mana, este ok, iar cu faza asta(cu faptul ca il lasi sa admire si alte femei), o sa te aprecieze si el mai mult! La urma urmei, toata lumea iubeste frumosul, nu??? Poop!
Lacra___
Postat pe 29 August 2009 23:06
da ai dreptate e super bn ceea ce ai facut dar vezi tut ,tu macar ai facut ceva sa iti treaca gelozia ea cica incearca dar a doua zi iar se certa cu mn din prosti niste tampeni extraordinar de minore si ce a reusit sa schimbe si cum zicei tu "sa ne obisnui"dar daca nu mai suporti te aduce pana intrun punct ca iti vine sa o iei la bataie si sa fugi cat mai departe ceea ce nas face dar no doar ziceam ce face un baiat?te enerveaza pana nu mai poti si tu sa vi ceva de genu..... si iar sa te enerveze si tu sa fii ..... eeee..... exista momente into certa critice de nervi si ce faem noi baietzi tre sa ne obisnuim dar nu zic de unele fete ca se pare ca unele chiar incerca sa fie bine dar altele ..."el sa se schimbe primu" dar cum sa ne ma schimb daca e cearta tot timpu e asaaaaaaa greuuu de intelessss o fata sa faci exact tot ce vrea ...pffffff
Leito
Postat pe 3 Septembrie 2009 09:26
ee Lacra___ ce bine ar fi sa gandesca toate fetele ca tn si eu iam zis iubitei mele nu mai fi asa rigida si nu mai fi geloasa din orice nare rost iam zis ca o sa inrautateasaca situatia dar se pare ca a deven si mai rau sincer eu nu o paot lasa pt ca o iubesc ff mult dar totusi toate are o limita chiar si iubirea cate o data adica iubesti o persoana dar totusi nu ar fi normal sa primesti in schimb aceelasi sentiment eu ...........nu prea il simt darrr mie foarte greu sa ma gandesc sa ma despart de ea de obicei eu inainte stateam intro relatie minim 3 luni sau mazxim 1 an dar cu ea la inceput a fost altceva cum i se intapla fiecarui baiat o place prea mult la inceput dupaceea o iubesti etc etc fetele stiu mai bine dar se pare ca inloc sa fie bne se prosteste din ce in ce mai mult si nu prea imi comvine dar ce pot face deia caut si un raspuns dar unul serios ce pot face o iubesc dar nu o pot lasa ??? ce sa fac??? ...........
Leito
Postat pe 3 Septembrie 2009 09:36
De la: kudika017596, la data 2009-04-29 18:10:26buna....pot sa spun ca sunt ff geloasa..chiar exagerat de geloasa pe oricine care vb cu prietenul meu,stiu ca nu fac bine dar incerc sa ma abtin de fata cu el dar cand ajungem aksa si suntem numai noi doi,BUFNESC si spun tot..bine geloasa pe fete nu va ganditi la altceva..dar el saracu nu face nimik rau in care eu as putea sa fiu geloasa dar mie mi se pare ca face doamne o gramada...in fine..de exemplu knd mergem undeva si vine vreo fata si ea are obiceiul sa ne pupe pe toti deja parca mi se urca sangele la cap ..deci stiu ca nu este bn sa fi geloasa...dar ce sfat imi dati cum sa ma potolesc..va rog ajutati-ma


O persoana geloasa e opersoana care nu are incredere in fortele proprii ,nu se cunoaste si nu stie de fapt sa se descurce intr-o relatie.

Postat pe 3 Septembrie 2009 09:42
Nu sunt de acord cu ce spui Scorpio!! Cel mai mult conteaza sentimentele perechii tale. Tu poti sa fii gelos din nastere, dar daca persoana de langa tine nu simte nimic pentru tine si tu il iubesti la nebunie, inseamna ca tu nu ai incredere in tine? Eu cred ca se cheama ca nu ai incredere in persoana de langa tine!! Daca te-ar iubi "cel putin cat tine" nu ar mai avea motive sa se uite la alta. Dragostea se simte reciproc, asa cum simti o persoana cu energie negativa in preajma ta. Eu una simt persoanale cu energie negativa din preajma mea; simt cum se hranesc cu energia mea!! Mai ales ca noi femeile suntem dotate cu al sase-lea simt: simtim cand barbatul se daruieste total, simtim cand ne inseala, cand i se scurg ochii dupa alta (chiar de fata cu noi, insa zic ca noi suntem geloase) simtim cand ne mint s.a.
Stiu cine sunt si de sunt in stare, dar atata timp cat perechea ta alearga dupa "himere" asta nu inseamna ca eu sunt o persoana neimportanta!!
SI ATAT TIMP CAND PERSOANA DE LANGA TINE E SIGUR DE DRAGOSTEA TA, NU MAI FACE NIMIC CA SA O INTRETINA, DIN CONTRA O LASA SA DEGENEREZE SI CAND SE AJUNGE LA PUNCTUL CULMINANT CAUTA VINOVATI !
quantex
Postat pe 3 Septembrie 2009 18:14
Esti geloasa knd nu esti bazata pe tine...esti geloasa atunci knd nu esti sigura pe tine...esti geloasa atunci knd nu esti sigura pe el...

Deci...incearca doar sa crezi...
Nu mai suntem pe vremea bunicii...
Si in afara de asta cu cat esti geloasa mai mult cu atat il vei pierde mai mult....
Haide sa iti vand un pont
Atata vreme cat te iubeste poate sa vorbeasca cu 1000 de femei...poate sa stea in preajma a 10000 de fufe...pentru k...tot a lui vei fi intotdeauna...
Eu cred in libertatea barbatului...orice barbat are nevoie ca si o femei de o evadare....la fotbal cu baietii...la o bere...la un film...lasa-l sa se duca...

Tu nu simti nevoia sa iesi cu fetele...de exemplu...??
sau daca mai vrei si alta varianta...exista locuri de munca in care inevitabil ti se arunca ocheada sau un zambet...sau trebuie sa arunci un zambet pentru k pur si simplu colegii tai sunt asa si nu ai cum sa te dai la o parte-daca te dai la o parte vei fi privit k un ciudat-...etc etc
Asa ca...incearca sa nu mai fii asa...

sfatul meu-ei bine nu stiu dak sunt in masura sa dau sfaturi ...totusi...

Atata vreme cat te iubeste cu adevarat...nu-ti bate capul...k nu ti-l ia nimeni...
Fii increzatoare in tine...si mai ales in el si in dragostea voastra...

ah...si inca ceva...

Daca se uita dupa altele inseamna ca ii lipseste ceva...din relatia voastra...In general barbatii knd se uita dupa altele cauta ceva ce nu regasesc in femeia de langa ei...Asa ca analizeaza...scaneaza si vezi ce lipseste....

succes
barbie78
Postat pe 3 Septembrie 2009 23:56
Daca gelozia ar fi recunoscuta ca boala, cu siguranta s-ar forma zeci de cozi la farmacii.

Ma gandesc cat de simplu ar fi: cum ma bate gandul rau si paranoia ma cuprinde ca prietenul meu nu se afla acasa in fata computerului jucand FM asa cum mi-a spus acum cinci minute la telefon, as lua o pastiluta rosie (se asorteaza cu cerceii) si gata!

Ideile care mi-au invadat mintea si ma seaca de energie ar trece. Ar fi perfect, nu? Dar cat timp ar trece oare pana la urmatoarea pastiluta rosie? O ora? Doua? Sau numai cinci minute?

Vindecarea trebuie sa vina dinauntrul nostru. Din creier, din suflet... din inima, caci gelozia vine numai din nesiguranta.

Dar de unde vine aceasta nesiguranta?

Noi femeile avem o imaginatie bogata, punem in scena zeci de scenarii, facem tot felul de legaturi si refacem trasee care uneori mai mult ne incurca decat ne ajuta. De la felul cum i-a zambit casiera de la supermarket iubitului sau cum i-a spus el "multumesc", il si vedem ca ne inseala.

Gelozia este asemeni piperului: este buna dar numai in cantitati mici, caci prea mult provoaca arsuri grave. Una este sa-i ataragi atentia iubitului sub forma de gluma ca i-a zambit prea mult vanzatoarei: "Vroiai sa-i arati ce efecte spectaculoase a avut noul tratament de inalbire al dintilor, nu-i asa?", si altceva sa-i faci un scandal monstru pe tema asta. Totul trebuie facut cu tact si diplomatie.
In primul rand depinde si de partener: daca este genul caruia ii place sa flirteze atunci trebuie neaparat purtata o discutie cu el si aflate cauzele pentru care face asta: doreste sa afle daca celelalte femei il mai gasesc atragator, din amuzament, sau pur si simplu din obisnuinta? O data lamurita cauza, vine si solutia.

In nici un caz nu incerca sa faci acelasi lucru ca si el si sa ajungi sa pornesti o competitie caci acest lucru nu va insemna decat finalul relatiei tale.

Daca insa partenerul nu iti da motive de gelozie, "de ce sa te legi la cap daca nu te doare?", cum zice o veche vorba din batrani. Concentreaza-te pe lucrurile frumoase si pozitive din relatie: planificarea unei seri romantice de exemplu, si nu mai lasa gandurile rele sa intre in mintea si relatia vostra.

Incearca sa nu il mai suni din cinci in cinci minute ca sa afli unde este ci daca iti doresi atat de mult sa stii ce face, mergi cu el.
Sacaindu-l non stop nu va apuca sa termine la timp ce are de facut si tot relatia vostra va avea de suferit iar tu nu vei ajunge decat sa te gandesti la noi motive pentru care intarzie. Nu faci decat sa iti sabotezi relatia.

Lasa loc geloziei numai atat cat sa atate flacara dintre voi. Nu provoca un incendiu!
Aphrodite
Postat pe 25 Septembrie 2009 21:22
Nu poti scapa. In timp o sa inveti sa te mai ascunzi. E greu si de nerezolvat. Si pentru tine. Si pentru altii, dar asta e, nu esti singura.
MiaMz
Postat pe 25 Septembrie 2009 23:27
Autocontrol!!! Cred ca gelozia apare o data cu iubirea intr-o relatie..trebuie sa stii sa te controlezi si sa lucrezi mult la capitolul "siguranta de sine"!
andra_ale
Postat pe 26 Septembrie 2009 09:01
De la: kudika017596, la data 2009-04-29 18:10:26buna....pot sa spun ca sunt ff geloasa..chiar exagerat de geloasa pe oricine care vb cu prietenul meu,stiu ca nu fac bine dar incerc sa ma abtin de fata cu el dar cand ajungem aksa si suntem numai noi doi,BUFNESC si spun tot..bine geloasa pe fete nu va ganditi la altceva..dar el saracu nu face nimik rau in care eu as putea sa fiu geloasa dar mie mi se pare ca face doamne o gramada...in fine..de exemplu knd mergem undeva si vine vreo fata si ea are obiceiul sa ne pupe pe toti deja parca mi se urca sangele la cap ..deci stiu ca nu este bn sa fi geloasa...dar ce sfat imi dati cum sa ma potolesc..va rog ajutati-ma


Draga...gelozia provine din POSESIVITATE, tu nu -l consideri pe prietenul tau o persoana, un partener cu drepturi egale in aceasta relatie, ci un 'bun' care iti apartine numai tie, esti asemeni unui stapan de sclavi.
Daca vei analiza acest aspect, cu siguranta te vei vindeca, daca vei incerca sa te pui in locul lui.
SUCCES!!!
AstralConfesor
Postat pe 5 Octombrie 2009 12:34
De la: quantex, la data 2009-09-03 18:14:42Nu sunt de acord cu ce spui Scorpio!! Cel mai mult conteaza sentimentele perechii tale. Tu poti sa fii gelos din nastere, dar daca persoana de langa tine nu simte nimic pentru tine si tu il iubesti la nebunie, inseamna ca tu nu ai incredere in tine? Eu cred ca se cheama ca nu ai incredere in persoana de langa tine!! Daca te-ar iubi "cel putin cat tine" nu ar mai avea motive sa se uite la alta. Dragostea se simte reciproc, asa cum simti o persoana cu energie negativa in preajma ta. Eu una simt persoanale cu energie negativa din preajma mea; simt cum se hranesc cu energia mea!! Mai ales ca noi femeile suntem dotate cu al sase-lea simt: simtim cand barbatul se daruieste total, simtim cand ne inseala, cand i se scurg ochii dupa alta (chiar de fata cu noi, insa zic ca noi suntem geloase) simtim cand ne mint s.a.
Stiu cine sunt si de sunt in stare, dar atata timp cat perechea ta alearga dupa "himere" asta nu inseamna ca eu sunt o persoana neimportanta!!
SI ATAT TIMP CAND PERSOANA DE LANGA TINE E SIGUR DE DRAGOSTEA TA, NU MAI FACE NIMIC CA SA O INTRETINA, DIN CONTRA O LASA SA DEGENEREZE SI CAND SE AJUNGE LA PUNCTUL CULMINANT CAUTA VINOVATI !


Ai deformat complet ceea ce am spus.sa iubesti la nebunie pe cineva care nu iti replica la fel e nebunie nu gelozie.Eu vorbesc de cei care se iubesc la fel de mult si brusc unul incepe sa exagereze cu suspiciunile ,sa denatureze tot ce face sau zice celalalt,sa pretinda dragoste oarba si devotament neconditionat.Asta e gelozia in viziunea mea; cand nu se iubesc la fel de mult imi pare rau dar cine crede ca-l va face in timp pe cel ce iubeste mai putin sa iubeasca mai mult prin posesivitate si scene de gelozie se poate linge pe bot si de putinul ala pe care deja il avea.
Iar cine crede ca e de ajuns doar sa iubesti si sa nu mai faci nimic in relatie in ideea ca merge doar cu atat ,PA relatie.Nu e greu sa cuceresti ,e greu sa mentii ceea ce ai cucerit.
Repet, cei care nu au incredere in ei insisi si nu se apreciaza nici de altii nu vor fi apreciati si nici respectati.Daca te cunosti pe tine stii si daca esti in stare sa tii o relatie dar sa nu fie nevoie sa pui lesa si botnita partenerului,atunci nu vei simti nici o gelozie daca i se scurg ochii dupa alta pentru ca asta dureaza cateva secunde si daca esti tare ii intorci capul de la aia in doi timpi si trei miscari .
Tot timpul trebuie sa ingrijesti o relatie dar sa nu o pazesti ca un caine turbat si daca ii pui catuse sa fie de catifea.

Postat pe 5 Octombrie 2009 19:48
De ce in prezent apropierea Craciunului si implicit masa de Craciun a devenit o sperietoare gastronomica pentru orice doamna si d-ra?Poate ca se gandesc ca se apropie o perioada in care delicatesele le fac sa fie mai pofticioase??Eu cred ca inca nu ati aflat ca va puteti face un mic cadou cumparand produsul pentru slabit DESERT PLANT.Pret 100lei/30caps/flacon (id messenger: PASSXBOOT ) p.s. Se poate comanda si pentru o perioada mai mica,o saptamana,2 saptamani
unni_ka
Postat pe 10 Decembrie 2009 10:08
Doamne Dumnezeule saraci iubiti... Cum puteti fi...chiar asa geloase???
ayyryynn
Postat pe 15 Ianuarie 2010 13:40
poi ne dam sau il dam pe cel in cauza q capul de pereti...daca tot nu si-a revenit mai dam inca o runda q capul de perete pana crapa...daca tot ai draci si crapi de gelozie poti sa mergi apoi la un psiholog fiindca e grav
freakbabe
Postat pe 16 Ianuarie 2010 00:52
http://www.premii.joo.ro/tot_adda.html .. un vot mic, va rog.:) nu dureaza mai mult de 2 secunde. Multumesc
Adda_11
Postat pe 21 Ianuarie 2010 10:41
CE SA MAI ZIC/EU SIMT CUM CRAPA INIMA IN MINE DE GELOZIE SI TOT NU-MI REVIN/DACA NU LAS IUBI AS FI INDIFEWRENTA,SI TOT RAU AR FI/ASA CA .......ASTA E SITUATIA
denis_roxana
Postat pe 28 Decembrie 2010 07:46
Spre deosebire de invidie, gelozia implica trei persoane : tu, persoana care are ceva ce vrei si o alta persoana care ameninta sa iti ia acel lucru pe care il vrei. Iata cele mai bune metode pt a reusi sa scapi de gelozie. http://cumfacsa.ro/relatii-sex/relatii-relatii-sex/cum-sa-nu-mai-fii-gelos
kudika_31367
Postat pe 24 Martie 2013 12:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oferte interesante 4 De la: yumalai 21 Ianuarie 2010 10:51
minciuna are picioare scurte 40 De la: geo_geo822000 12 Iunie 2009 14:35
Ce sa fac? 8 De la: __LL__ 2 Aprilie 2009 14:54
campanie de promovare - help 1 De la: kudika077508 28 Aprilie 2010 16:49
La multi ani, Ioana, Ion, Ionel, Ionela, etc..! 2 De la: nocturnalia 23 Ianuarie 2009 12:33