Mai multe
de mult timp ma tot chinuiesc sa gasesc un raspuns la o intrebare... ..EU CONSIDER CA AS AVEA NEVOIE DE OPERATIE ESTETICA LA NAS...NU ESTE UN MOFT CI O NECESITATE...M-AR INTERSESA FOARTE MULT SA STIU PRETULE UNEI OPERATII DE ACEST GEN.DEOARECE BUGETUL MEU ESTE UNUL NU FOARTE ROZ DACA POT SPUNE ASA...DACA M-ATI PUTEA AJUTA CU UN RASPUNS SAU O RECOMANDARE ...
|
||
|
unika_melina Postat pe 30 Aprilie 2009 16:24 |
||
|---|---|---|
|
nu stiu asta cat costa dar scrie si u la pro tv la emisiunea aia " frumusete pe muchie de cutit "si te fac aia ca noua si moca incearca ce ai de pierdut
|
||
|
brunettalore_yahoo_com Postat pe 30 Aprilie 2009 21:37 |
||
De la: unika_melina, la data 2009-04-30 16:24:02de mult timp ma tot chinuiesc sa gasesc un raspuns la o intrebare... mai gandeste'te si documenteaza'te despre asta.si e am vrut sa ma operez la nas.chiar ma mai gandesc si aqm uneori.bine k moft,nu e necesitate.o prostie de'a mea.nu vrei sa sti ce chinuri st dupa operatie si ce vanatai o sa ai o perioada.am o prietena care s'a operat si mi'a povestit.si am vazut si documentare despre asta.mie una mi'a trecut:-ss
|
||
|
|
||
|
anka_eda Postat pe 6 Mai 2009 22:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| VA PLAC ACCESORIILE FACUTE DE MINE???TAKE A LOOK! | 0 | De la: 15 Martie 2010 11:00 |
| ce sa mai inteleg???????????? | 14 | De la: Lucia38 18 Noiembrie 2009 17:55 |
| Fake | 5 | De la: AlexandrinaS_Memories 16 Ianuarie 2009 14:04 |
|
|
||
| Ce faci, atunci cand nu ai ce face? | 6 | De la: vas25 15 Aprilie 2009 13:13 |
| eu gemeni, el rac | 16 | De la: kudika_972424 19 August 2014 02:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.