Mai multe
|
Azi m-am trezit la ora 9. M-am trezit la insisten�a mamei care se l�uda c� mi-a f�cut cea mai bun� cafea cu lapte pe care am b�ut-o vreodat�...�i cel mai copios mic dejun.. "Huh.." mic dejun copios..tocmai azi..c�nd e a doua zi de diet�..celebra-mi diet� disociat� care-mi recomand� la micul dejun doar fructe..�i cum momentan, fructele din cas� sunt reprezentate de mere �i de portocale...deja �mi diagnostic o fantastic� durere de stom�cel.. M� ridic din pat �i, �n drum spre baie...z�resc micul dejun..ou� cu �unc� , lapte b�tut,iar la desert bezele �i fursecuri cu cafea "l�ptoas�".. a�a zice mama..M�car de a� avea ambi�ia s� m� �in de diet�..ambi�ia pe care o aveam acum 1 an..Ce haioas� sunt.. De 1 mai, �n loc s� m� ab�in...a�a cum m� ab�in de la munc�...�i implicit, de la �coal�..eu m� �nfrupt.. Mna..asta e..cedez tenta�iei.. �i , cum era de a�teptat..dup� micul dejun extrem de s��ios..�mi petrec Ziua Muncii gust�nd �i ciugulind mai mult sau mai pu�in din toate prostiile din cas�..�i din chestiile preparate �mpreun� cu mama.. Mai pe sear�..am ie�it la o mic� plimbare cu superba mea biciclet� antic�..din 98.. C�teva minute m-am certat singuric� pentru bafta mea..apoi m-am oprit ..m-am a�ezat pe portbagajul micu� al bicicletei �i am admirat ro�ile pe care riscam s� le sparg �n s�rmele de prin gr�dina verde a vecinului.. Am venit apoi �n camer� s�-mi las c�tile �i telefonul.. �i..surpriz�...la pc erau sora mea �i iubitul ei..Ascultau melodia mea..�i a lui Radu.. "Cum de v-a venit s� asculta�i melodia asta ?" S-au uitat am�ndoi z�mbind la mine.. "D���!" mi-ar fi zis..sunt �ndr�gosti�i..e �i melodia lor..e "pure love" �i �ntre ei.. I-am l�sat s� se bucure unul de prezen�a celuilalt..�i mi-am luat zborul ca o vr�biu�� dintre cei doi porumbei.. M-am a�ezat �n leag�n cu pisica �n bra�e.. Brr..e frig..chiar de 1 Mai.. �i chiar dac� nu ar�t asta..m� g�ndesc numai la scurta mea poveste cu Radu..poveste nereu�it� din care cred c� doar eu am ie�it �n pierdere..el fiind deja profesionist �n cuceriri...la�ul.. Ah da..bine�nteles c� eu n-am fost dec�t "�nc� una " la colec�ie.. Cert e c� a� vrea s�-�i deschid� ochii alba�tri �i s� vad� m�car pentru un minut realitatea..s� vad� c� nu e a�a cum se crede el ci doar �nc� un idiot pe lumea asta.. �i, revenind la cauza depresiei mele de azi..am s�-mi readuc ambi�ia la via�� !! Ce dac� ciocolata e delicioas� dac� urmeaz� o s�pt�m�n� �ntreag� de depresie �i �nvinov��ire dup� asta ?! La naiba cu toate dulciurile, gr�simile �i deliciile culinare !! Am s� sl�besc pentru mine, pentru c� a�a vreau! C�ci, la urma urmei..via�a asta e a mea �i m-am n�scut s� o tr�iesc. Fi�i al�turi de mine, v� rog! Vreau s� �tiu c� am prieteni, chiar �i pe un forum.Vreau s� cred �i s� m� asigur c� nimic nu e imposibil atunci c�nd vrei cu adev�rat. M�ine o s� v� povestesc izb�nda..Prima zi de �ncercare..
|
||
|
sandrutzaa Postat pe 1 Mai 2009 21:24 |
||
|---|---|---|
ce'i aicea b�??
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 1 Mai 2009 21:29 |
||
b�, e jurnal de sl�bit
|
||
|
|
||
|
sandrutzaa Postat pe 1 Mai 2009 21:35 |
||
De la: scarlett_86, la data 2009-05-01 21:35:12b�, e jurnal de sl�bit S� mori tu b�
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 1 Mai 2009 21:37 |
||
De la: scarlett_86, la data 2009-05-01 21:35:12b�, e jurnal de sl�bit b���...da nu puteai sa ti-l tii numa pe tine...ca doar de asta se numeste jurnalllll
|
||
|
coffeeta Postat pe 1 Mai 2009 21:37 |
||
b�, voi tre` s� fi�i aicea, al�turea` de mine.. �i nu, nu`l �in numa` pentru mine. vi`l �mp�rt�esc vou�..
|
||
|
sandrutzaa Postat pe 1 Mai 2009 21:41 |
||
De la: scarlett_86, la data 2009-05-01 21:41:52b�, voi tre` s� fi�i aicea, al�turea` de mine.. da crezi ca nu avem carti de cetit?
|
||
|
coffeeta Postat pe 1 Mai 2009 21:42 |
||
OK sa vad daca am inteles:te'ai trezit dimineata ai luat micul dejun,ai mai ciugulit de prin casa ceva preparate gatite de tine si mami"u bucatareaso u"apoi ai iesit la o plinbarica,ai mers acasa si surpriza,era sora ta care se pupa de mama focului ci iubitelu,pana aici toate bune si frumoase:fama sa inteleg cum ai cazut in depresie????cat despre dieta nu m a prea pricep,dar daca ai un pic de hanbat in tine o sa reusesti cu siguranta eu it doresc multa bafta,daca nu reusesti vin la tinesi
|
||
|
scorpyoW Postat pe 1 Mai 2009 21:45 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-05-01 21:42:31De la: scarlett_86, la data 2009-05-01 21:41:52b�, voi tre` s� fi�i aicea, al�turea` de mine.. nu stiu voi sa`mi ziceti
|
||
|
sandrutzaa Postat pe 1 Mai 2009 21:46 |
||
De la: scarlett_86, la data 2009-05-01 21:46:28De la: coffeeta, la data 2009-05-01 21:42:31De la: scarlett_86, la data 2009-05-01 21:41:52b�, voi tre` s� fi�i aicea, al�turea` de mine.. pai daca tu suferi cu capul tre sa suferim si noi?! nuuu nene nuuu...asa si cu slabitul esti pe cont propriu
|
||
|
coffeeta Postat pe 1 Mai 2009 21:48 |
||
| e ok, dk te ti in continuare de dieta vei reusi sa slabesti cat iti vei dori (ambitia conteaza mult) eu sunt alaturi de tine >:D< si sa ne ti la curent :* pup | ||
|
nicol_net Postat pe 13 August 2009 15:50 |
||
De la: sandrutzaa, la data 2009-05-01 21:24:59Azi m-am trezit la ora 9. iti sunt alaturi si eu spune-mi ce-ai mai rezolvat cu dieta? cum te mai simt acum? Esti bine??? |
||
|
Creolina69 Postat pe 13 August 2009 18:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| DIETA MEA :D | 5 | De la: pisicuta_razboinica 18 Aprilie 2009 15:14 |
| Detoxifiere a organismului | 12 | De la: Creolina69 4 Decembrie 2013 21:29 |
| SILUETA DE INVIDIAT | 11 | De la: desert_plant 31 Ianuarie 2009 06:58 |
|
|
||
| nu slabesc ... heeeeelllllppppppppppp............ | 4 | De la: kitty_krieger 1 Mai 2010 12:50 |
| Poate ma puteti ajuta.. | 10 | De la: kudika368134 29 Ianuarie 2013 11:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.