Setari Cookie-uri

Concurs: Papucei.ro te incalta pentru vara

http://www.papucei.ro/sandale_aurii_plate_gladiator-2891/
O pereche de sandale perfecte pentru aceasta vara,potrivite pentru o plimbare prin oras fie zi fie seara, fie o tinuta lejera fie una mai chic.cine nu si-ar dori asa o pereche.
sweetlips22
Postat pe 7 Mai 2009 10:50
http://www.papucei.ro/sandale_joase_albastre-2862/
Sunt superbe!!! Usoare, comode si in acelasi timp au un look sexy...
crynel
Postat pe 7 Mai 2009 10:53
http://www.papucei.ro/pantofi_botine_imprimeu_rosii-2963/
Eleganta intruchipata!!! Aceasta incaltaminte de parca te-ar transfera intr-o poveste, unde tu esti printesa. Au atita sarm si frumusete, incit nu-ti poti lua ochii de pe ei...
crynel
Postat pe 7 Mai 2009 10:55
http://www.papucei.ro/sandale-de-vara-elegante-3245/
sunt foarte eleganti si in avantajul persoanelor de inaltime mica, exact asa ca persoana mea.
marimea potrivit ar fi 36.
serenela
Postat pe 7 Mai 2009 10:58
yupeee!!! papucei.ro..sincer am intrat de multe ori pe site-ul vostru,dar nicciodata nu mi-a ajuns bani si timp ca sa imi iau si eu o pereche..astia sunt papuceii care imi vor fi de mare folos http://www.papucei.ro/adidasi-bej-blug-3235/ ..nu prea cred eu in concursuri si chestii de genu asta..dar mi-am zis ca macar sa incerc..sa vad ce-o sa iasa!! si no problem daca nu iese nimic..orikm raman cu papucei.ro.. papa
rodyn
Postat pe 7 Mai 2009 10:58
http://www.papucei.ro/sandale-terraplana-3219/

Dintre atatea articole este foarte greu de ales ....
Am ales acest model pentru ca intruchipeaza tot ce mi-as dori:
eleganta
comoditate
originalitate
imbinare perfecta a culorilor
sexi
calitate
....

si lista ar putea continua

dar mai pe scurt - sunt perfecti

allexxia_m
Postat pe 7 Mai 2009 11:00
http://www.papucei.ro/sandale_elegante_piele_negre-2868/
INTRADEVAR O PEREECHE DE PANTOFI ELEGANTI SI POTRIVITI SEZOANELOR DIN PRIMAVARA PANA IN TOAMNA; AERISITI, USOR DE ASORTAT SI SOFISTICATI IN ACELASI TIMP;GOOD CHOICE!!!
roxana_wdo
Postat pe 7 Mai 2009 11:05
http://www.papucei.ro/pantofi-negri-eleganti-cu-toc-inalt-si-bareta-la-spate-3165/
Marimea 35.
Hello Kudicelor.

Acestia sunt papuceii care mi se potrivesc, pt ca o sa fiu nasica la nunta, eleganta lor imi va conferi o nota glamour, si dupa modelul lor ii vad foarte comozi. Tocul in special si botul rotunjit imi plac extem de mult. Incaltata cu ei nu va mai fi alta invitata ca mine, eleganta, flu-flu, si fiind si negri...ii pot combina cu orice toaleta.
Eu fiind micutza de inaltime ador papuceii cu toc, si daca mai sunt si comozi, e demential.
Cu pantofii negri am intotdeauna un look, sexy, ...rafinat.....asa ca ii astept cu nerabdare...dar astept si nunta sa ii pot incalta.

Va pup si ...la mai mmmmmulllltiiiiiii PAPUCEI.
Daca se poate de pe www.papucei.ro
monagigi
Postat pe 7 Mai 2009 11:06
http://www.papucei.ro/sandale-de-vara-elegante-3245/

Alegerea ma repreziunta in totalitate!! Slow and Furios... Aparentele inseala..Desi au talpa aparent simpla, sunt prin detalii si culoare de o eleganta si nonconformism ce mi-au atras atentia imediat!... Ce mai, parca au fost create dupa chipul si aseamanarea personalitatii mele. Pentru ca eu cred ca atunci cand porti o pereche de sandale, trebuie sa ai si atitudine ca sa aiba efectul dorit! Cred ca daca nu castig fac ce pot sa ii cumpar:)
adr_ioana
Postat pe 7 Mai 2009 11:09
http://www.papucei.ro/balerini-mov-2362/

mie imi plac acesti balerini pentru ca sunt simpatic de mov si draguti ca o zi insorita de primavara :)
faivlis
Postat pe 7 Mai 2009 11:11
http://www.papucei.ro/balerini-cu-danteluta-2370/
Sunt de parere ca acesti balerini ma reprezinta.Dantela da un aer sofisticat si elegant iar culoarea galbena imi pune in evidenta varsta.Combinatia este foarte reusita, ma face sa cred k sunt "culesi" dintro poveste de aceea purtandu-i ma voi simti k o printesa care cu sigunta isi va gasi printul!
STeodoraXXX
Postat pe 7 Mai 2009 11:12
http://www.papucei.ro/sandale_joase_negru_velur-2828/ pentru ca mami s-a indragostit de ei si daca nu i castig voi fi obligata sa-i cumpar:)) . Poarta nr 36 :)
crievo
Postat pe 7 Mai 2009 11:14
http://www.papucei.ro/adidasi-negri-eleganti-3170/ rar cate un weekend liber , atunci fugim ( eu cu iubitul ) repede in excursii ....
caua
Postat pe 7 Mai 2009 11:15
http://www.papucei.ro/sandale_albe_platforma-2886/
hmmmmmmmm
daca ar fi sa iau in considerare primul lucru la care ma duc cu gandul aceate sandalute ar fi copilaria. de ce? pentru ca floricelele aplicate sunt ca niste pagini rupte din caietul de desen al unei fetite. pe langa nuanta moderna si romantica a acestor "mici bijuterii", mi se pare ca scot la iveala cel mai de pret lucru al unei femei: gingasia. ele amintesc de cea mai frumoasa perioada din viata unui om , de fericire, de speranta, de vise, de optimism. atunci cand porti fie un obiect vestimentar fie o pereche de pantofi, fiecare dintre ele iti inspira un anumit sentiment. daca acel sentiment iti da o stare de bine atunci obiectul respectiv devine un must have. ei, pt mine aceste sandalute ar fi un must have.
unique_polly
Postat pe 7 Mai 2009 11:18
http://www.papucei.ro/cizme_albe_iarna_ortopedice-3081/

cu toate ca acuma vine vara , caldura , soare ...... mie mi-au placut foarte mult cizmulitele albe din piele naturala.
Din prima clipa cand i-am vazut nici nu a trebuit sa ma mai uit la altceva pt ca m-am ingragostit pe loc de aceasta perechie minunata de cizme!!!!!.
Imi plac pt ca sunt din piele naturala , iar culoarea este alba , iar eu ador culoarea alba. Sunt rotunzi in fata , ceea ce ma incanta foarte tare si inca o chiestie care mi-a placut foarte mult e ca ,au talpa ortopedica. Sunt foarte incantata de aceea talpa pentru ca este foarte comoda, nu vei avea dureri de picioare de la atata mers :)) .

Cea mai mare problema a mea este: ca am piciorul foarte mic si nu imi pot gasi papuci foarte usor de accea trebuie sa-mi cumpar ceea ce gasesc nu ce imi doresc eu cu adevarat cu toate ca nu imi place modelul sau sunt deja demodati. Acest lucru ma deranjeaza foarte tare si vad ca aceste cizmulite de culoare alba care imi plac atat de mult sunt si pe numere 35! chiar numarul meu!!. Ma bucur foarte tare si mi-a placut foarte mult site-ul :www.papucei.ro ! BE YOURSELF!!!
Tymea
Postat pe 7 Mai 2009 11:24
http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246/
Cand am vazut aceasta pereche de sandalutze mi-am zis ca trebuie sa fie ale mele.Va imaginati cum este sa mergi pe strada, sa treci pe langa o vitrina, sa simti ca acea pereche de pantofi la care tu ai visat, idealul de pantof pe care oricine si-l imagineaza, sa fie regasit intr-una dintre vitrinele bucurestene.Sa simti cum parca cineva te indeamna sa intri in magazin, sa le achizitionezi, sa vezi cum parca si ele isi doresc sa fie ale tale, sa te imaginezi cat de bine ti-ar sta purtandu-le.
Ei bine, mie mi s-a intamplat.Si nu intr-un magazin, ci pe site-ul papucei.ro.Asta am simtit cand am intrat pe site pentru a participa la concurs.
Sandalutele sunt superbe, ideale pentru un party la care iti doresti sa atragi privirile oricui, sunt distinse, calitatea superioara putand fi observata de departe.
Ii astept cu nerabdare.V-am pupat!
me_allexxa31
Postat pe 7 Mai 2009 11:25
http://www.papucei.ro/botine-decupate-cu-toc-inalt-3216/ De ce imi plac?
1 pt ca sunt pur si simplu senzationale
2 deoarece combinatia de franjuri si decupaje e ceea ce imi doresc de la niste papucei:)
3 pt ca pana si iubitului meu ii plac fff mult
Yrina
Postat pe 7 Mai 2009 11:25
http://www.papucei.ro/pGallery.php?name=Strangers In The Light :X imi plac "papuceii' astia petru k au o talpa comada kiar si pentru mine care nu prea merg pe tocuri... si totusi sunt ata de feminini si dragutzi inkt te simti cu adevarat la inaltime !!!
loonatik
Postat pe 7 Mai 2009 11:26
http://www.papucei.ro/sandale-united-nude-negre-3217/ aceste sandale ca si model au o poveste a altor sandale pe care mi le-am dorit de mai bn de doi ani! stiu ca toata lumea ar spune dc nu mi le-am luat pana acum dar exista un singur motiv:distanta! acum 2 ani am fost in italia cu un fost prieten...nu a fost vacanta de fite sau de shopping ci pur si simplu am vrut sa schimbam un pic decorul....la un magazin era o astfel de pereche de sandale care mi-au placut la nebunie si la fel si prietenului meu dar erau cam scumpe pt noi:160 euro! multe persoane ar spune ca nu e o suma mare de bani dar cum eram intr-o tara straina am zis sa nu dam banii pe acea pereche de sandale si sa ramanem fara bani de mancare sau poate mai intervine ceva si eu sa raman cu sandalele (chiar daca eu asta as fii preferat)! credeti-ma ca mereu am cautat o astfel de pereche de sandale mai ales pt ca acel model iti face piciorul extraordinar de subtire si mic(pt nr meu 39-40) si sexy si sa nu mai spun ca la o tinuta de petrecere sau orice altceva este perfect! daca nu voi avea sansa sa castig voi incerca sa mi le cumpar de pe acest site pt ca mi le doresc enorm!
kudika021794
Postat pe 7 Mai 2009 11:28
imi plac f mult sandalutele GOSSIP BOY,se potrivesc f bine la o pereche de jeans si un tricou.SI mi se potrivesc f bine genurile acestea de sandalute.
0723841172
Postat pe 7 Mai 2009 11:33
Sunt un capricorn ca la carte...foarte sobru.. in garderoba mea nu se gasesc decat culorile alb, maron si gri .dar vara asta vreau sa schimb ceva. si cu toate ca nu suportam culoarea rosie sandalutele astea rosii arata mai bine decat pe alb.http://www.papucei.ro/sandale_albe_platforma-2886/ Imi doresc ceva sexy,inalt(care te face sa arati mai supla)dar si comod...eu cred ca aceste sandalute indeplinesc toate conditiile.
noemyyyi
Postat pe 7 Mai 2009 11:36
http://www.papucei.ro/pantofi-eleganti-maro-negri-3244/
...pentru ca ei sunt biletul meu spre un nou inceput.si pentru ca viata ma duce acolo unde vor pantofii mei;)
ioana_1706
Postat pe 7 Mai 2009 11:40
http://www.papucei.ro/botine-decupate-cu-toc-inalt-3216/
I want to be
Miss Sexy Cowgirl
I want to play
With Mrs. Cowboy
Dont tell me
I'm not suppose to play
Because i'm playing
Anyway! :))
kudika010581
Postat pe 7 Mai 2009 11:42
http://www.papucei.ro/balerini-decupati-inimioare-3129/

Acesti pantofii imi plac foarte mult....sunt potriviti stilului meu....mai ales ca sunt negru cu roz...inebunesc dupa culoarea roz.Am cautat in toate partile un model asa...negru cu roz...si decupat...pt aerisirea piciorului...!!Sunt mortali..imi plac foarte mult...si nu se prea gasesc pe la noi modele asa frumoase...!Nr 38 sper sa imi fie bun...depinde cum sunt lucrati...dar la kat is de frumosi..i-as purta oricum..;))!.....deci...sper sa fie ai mei..;))..va pup

Postat pe 7 Mai 2009 11:43
http://www.papucei.ro/balerini-negri-cu-fundita-3141/ Sunt pantofiorii cei mai originali pe care i-am vazut vreodata, ma refer ca si desing. Felicitari designerului! Seamana cu cei din poveste, "pantofiorii fermecati". Cu ei sigur voi ajunge in Tara Minunilor! Mai mult de-atat sunt ideali pentru stilul meu, casual usor spre elegant.
codin_anca
Postat pe 7 Mai 2009 11:44
http://www.papucei.ro/pantofi-negri-eleganti-cu-trandafir-aplicat-3151/
Sunt adepta stilului elegant si a dansurilor latino si cred ca aceste sandalute superbe ma vor ajuta sa imi pun in valoare silueta impreuna cu o rochita pe masura, pe ringul de dans.:)
au_gust
Postat pe 7 Mai 2009 11:44
http://www.papucei.ro/balerini-negri-cu-fundita-3141/ Sunt pantofiorii cei mai originali pe care i-am vazut vreodata, ma refer ca si desing. Felicitari designerului! Seamana cu cei din poveste, "pantofiorii fermecati". Cu ei sigur voi ajunge in Tara Minunilor! Mai mult de-atat sunt ideali pentru stilul meu, casual usor spre elegant.
codin_anca
Postat pe 7 Mai 2009 11:45
http://www.papucei.ro/sandale_galben_mov-2815/
O pereche de sandale comode, elegante care merg la o rochita vaporoasa de vara ce sa mai spun sunt senzationale, astept sa le castig. V-am pupacit.
simonacotiga
Postat pe 7 Mai 2009 11:48
http://www.papucei.ro/balerini-negri-cu-fundita-3141/ Sunt pantofiorii cei mai originali pe care i-am vazut vreodata, ma refer ca si desing. Felicitari designerului! Seamana cu cei din poveste, "pantofiorii fermecati". Cu ei sigur voi ajunge in Tara Minunilor! Mai mult de-atat sunt ideali pentru stilul meu, casual usor spre elegant.
codin_anca
Postat pe 7 Mai 2009 11:49
http://www.papucei.ro/balerini-negri-cu-fundita-3141/ Sunt pantofiorii cei mai originali pe care i-am vazut vreodata, ma refer ca si desing. Felicitari designerului! Seamana cu cei din poveste, "pantofiorii fermecati". Cu ei sigur voi ajunge in Tara Minunilor! Mai mult de-atat sunt ideali pentru stilul meu, casual usor spre elegant.
codin_anca
Postat pe 7 Mai 2009 11:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga saptamanal o pereche de Pantofi Kudika! - 25-30 iunie 613 De la: concursKudika 1 Iulie 2013 11:11
Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 10 kit-uri #CAOFATA 17 De la: concursKudika 28 Septembrie 2015 15:50
Concurs Meli Melo – Paris 518 De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:22
Concurs Fitomagra 226 De la: concursKudika 6 Mai 2009 18:31
Castiga una dintre cele 3 carti oferite de Editura Litera! 95 De la: concursKudika 27 August 2013 05:58