Setari Cookie-uri

Concurs: Papucei.ro te incalta pentru vara

http://www.papucei.ro/cizme_joase_accesorii-3085/

Pentru ca....pentru ca...pentru ca...sunt cele mai tari botine din lume! Pardon...din Univers (daca tot s-au descoperit si alte planete pe care e posibil sa fie viata) :))
kaina
Postat pe 7 Mai 2009 15:08
Ce isi poate dori o domnisoara in materie de vestimentatie, decat sa aiba o colectie impresionanta de pantofiori, sandalute, papucei! Dar nu orice de fel de incaltaminte, ci una facuta parca doar pentru ea, care sa ii vina, sa o faca si mai speciala, ajutand-o sa se simta astfel! cautand pe site, am gasit o pereche de botine de vara, absolut adorabile de care chiar m-am indragostit Imi plac foarte mult, tocmai fiindca mi se par foarte oricginale si pentru ca stiu ca mi-ar sta absolut superb! Si nu spun doar asa, pur si simplu imi pot inchipui cum imi vin si tot ce pot spune e ca-mi plac foarte foarte foarte MULT!!! Va pup si sunt sigura ca sunteti de acord cu mine ca sunt unice si cu siguranta foarte chic! Pupiceei
http://www.papucei.ro/botine-de-vara-perforate-comode-bej-3180/
bulinutzaroz
Postat pe 7 Mai 2009 15:16
kudika.......la inceput , mi-am zis in gand alt site cu discutii si articole neinteresante......insa inca de la inceput si mai ales in timp, am realizat k este un site de unde ai fff multe de invatat, care te poate informa in toate privintele.
acum in fiecare dimineata cand ajung l birou citesc discutiile, noutatile, horoscopul......sunt incantata
in legatura cu acest concurs(chiar daca nu obis sa particip) am zis sa incerc, mai ales k am gasit niste "papucei" pe gustul meu, pot fii combinati cu mai multe de la jeansi pana la fustite, sunt in mai multe culori , asa cum se poarta: http://www.papucei.ro/index.php?page=Search: Will You Still Love Me , cam atat am avut de spus in cateva cuvinte



oana_20_m
Postat pe 7 Mai 2009 15:20
Am ales urmatoarea pereche de balerini http://www.papucei.ro/balerini-multicolori-3160/ intrucat mi-am dorit si imi doresc foarte mult o pereche. Chiar daca anul trecut au fost in mare voga balerinii, nu am reusit sa-mi cumpar o pereche...din pacate! "Am pus ochii" pe aceasta pereche de balerini de cand au aparut pe site in noua colectie primavara-vara pentru ca denota multa ELEGANTA si RAFINAMENT, sunt frumosi, viu colorati, exprimand multa veselie si optimism, in special cei de culooare verde...dar, nu am reusit sa fac economii pentru a-i achizitiona. Cred ca fiecare doamna sau domnisoara ar dori sa aiba o asemenea pereche de balerini. Sper, din tot sufletul, sa fiu una dintre castigatoare ca sa ma pot mandri cu "balerinii mei". VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!
kudika022511
Postat pe 7 Mai 2009 15:22
http://www.papucei.ro/sandale_rosii_platforma-2841/ Cica sandale rosii dar sunt defapt albastre,mie acelea imi plac din mai multe motive:
1.Ador incaltamintea cu platforma pt k sunt foarte mica de statura.
2.Se potrivest foarte bine la blugi,si cum eu port mai mult blugi,sunt super.
3.Este o incaltamine comoda,n-au cum sa ma doara picioarele din cauza lor!
4.Eu mai am incaltaminte de la firma PAPUCEI si sunt foarte multumita.Pe de alta parte nu sunt nici scumpe,la aproape 200 lei gasesti in alte magazine,incaltaminte din vinilin!
bebe_Cristina
Postat pe 7 Mai 2009 15:23
De la: oana_20_m, la data 2009-05-07 15:20:54kudika.......la inceput , mi-am zis in gand alt site cu discutii si articole neinteresante......insa inca de la inceput si mai ales in timp, am realizat k este un site de unde ai fff multe de invatat, care te poate informa in toate privintele.
acum in fiecare dimineata cand ajung l birou citesc discutiile, noutatile, horoscopul......sunt incantata


Esti o mincinoasa... o sa'ti creasca nasu' ca la Pinochio :^O ... ai sa veziiii ca am dreptate
Diavolyta_
Postat pe 7 Mai 2009 15:24
de ce mi-as dori acesti pantofi? http://www.papucei.ro/pantofi-eleganti-maro-negri-3244/ poate sunt multe argumente de la multe fete pe care voi le-ati citit si poate deja ati ales cele doua norocoase, dar argumentul meu pentru alegerea acestor pantofi este una simpla si frumoasa: sunt foarte frumosi, este modelul care se poarta sezonul asta si pe care orice fata trebuie sa il aiba, imi plac mult pantofi si s-ar vedea foarte frumos la rochita pe care am cumparat-o pentru balul de absolvire , sper sa nu va plictiseasca comentariul meu, ms frumos
juwairiyah
Postat pe 7 Mai 2009 15:25

macar e pe bune??
Diavolyta_
Postat pe 7 Mai 2009 15:27
http://www.papucei.ro/csandale_platforma_roz-2888/ imi place foarte mult platforma, mi se pare foarte practica pentru mersul pe jos cand ai de umblat mai toata ziua. Culorile sunt vesele si calde. Au un design desosebit. Sunt suuper!!!
irina_i_iceis
Postat pe 7 Mai 2009 15:31
In general intru pe papucei.ro sa vad noile tendinte si sa gasesc modele pe care stiu ca nu le voi gasi in alta parte.

Astazi, de la prima pagina, mi-au atras atentia sandalele acestea http://papucei.ro/sandale-de-vara-elegante-3245/

Nu stiu de ce, insa tot navigand prin restul de modele, tot la acestea mi-a ramas gandul. Sa fie faptul ca sunt platforme, genul de pantofi pe care am decis ca o sa le port in vara aceasta...sa fie oare combinatia de culori, atat de simpla, aparent, in tonuri pamantii si turcoazul acela minunat, atat de potrivit verii...sa fie ciucurii aceia care sigur ma vor scoate din anonimat, chiar daca port doar o pereche de bluejeans cu un t-shirt alb? Sa fie numele care m-a atras? Nu stiu exact care dintre cele enumerate au contribuit mai mult la chimia dintre noi ( eu si sandalele), insa a fost dragoste la prima vedere, iar imaginile sigur ma vor bantui mult timp de acum inainte.
JulliannaM
Postat pe 7 Mai 2009 15:36
http://www.papucei.ro/balerini-din-piele-intoarsa-3164/
Salut...sunt adepta papuceilor foarte inalti, sexy si rapitori ca sa zic asa:D.....dar astazi cand am vazut acest concurs si am inceput sa ma uit la papucei...am descoperit un lucru..sau mai bine zis o pereche de balerini I
Sunt extrem de frumosi, gingasi as putea spune desi e impropriu.....sunt simpli si perfecti.....da sunt perfecti pentru mine.....si asta in conditiile in care nu as fi crezut ca ar putea sa-mi placa vreodata atat de mult o pereche de balerini.Cei de culoare bej imi plac foarte mult.... .simpli dar in acelas timp foarte speciali.
Inainte cand auzeam de balerini cam asa reactionam dar acum dupa ce i-am vazut pe acestea cam asa sunt
Va pupic dulce!
LIC
Postat pe 7 Mai 2009 15:38
Ma bucur enorm cand dau peste un e-mail de la kudika, deoarece de fiecare data am ce sa citesc sau sa vad. Deobicei nu prea particip la concursuri pt ca nu cred ca sunt o persoana norocoasa si nici cu talent la scris...insa de asta data intrand pe Papucei.ro am vazut aceasta pereche de balerini http://www.papucei.ro/balerini-eleganti-3208/ care mi-au facut cu ochiul si mi-am zis ca nu as avea nimic de pierdut daca mi-as scrie parerea. In primul rand m-a atras contrastul dintre bereta si fundita neagra si fondul albastru al balerinilor. Intotdeauna am optat pt acest stil de papucei, fiind mai comozi si pt ca ii pot asorta la aproape orice tinuta din garderoba mea. Trebuie sa mentionez ca ma imbrac des in albastru fiind o culooare care imi pune in evidenta ochii si ma ajuta sa ma fac remarcata. Acesti papucei se potrivesc foarte bine stilului meu putin elegant, simplu, dar intotdeauna avand un element care scoate din anonimat orice femeie.
fluturash89
Postat pe 7 Mai 2009 15:43
Creatiile de pe papucei.ro sunt absolut superbe!!!Mi se intampla de multe ori sa ma invart prin magazine si sa nu ma hotarasc la nimic,caci nu imi sare nimic in ochi!!Vreau sa va spun ca am ramas timp de 5 min lipita de monitor,caci nu puteam sa imi dau seama cum o mana de om poate crea asa minunatii!!!Tare mi-as dori sa am la mine acasa o asemenea pereche,caci pentru mine si posibilitatile mele superbitatile alea ar ramane doar un vis frumos,insa merita toti banii!!Foarte migalos lucrate,special create pentru fete cu persoanlitate!Stilului meu i s-ar potrivi aceste sandalute http://www.papucei.ro/sandale-negre-de-vara-3242/ ,foarte finute,caci imi place sa ma imbrac un pic elegant,caci parca asa ma simt mai feminina!!Mult succes fetelor!!:*:*
aly_just_me
Postat pe 7 Mai 2009 15:44
w w!!!!!!!
cine zice k banii nu aduc fericirea nu a vazut aceste botine ... :X http://www.papucei.ro/botine-cu-toc-elegante-3209/ dc imi plac?pt k sunt pur si simplu perfectzi...pt mine abia astept sa ii primesc....doar ii primesc nu?! :
kudika013476
Postat pe 7 Mai 2009 15:45
da ce se intampla aicisaaaaaa mancavasssss,,,reclame ori ceee
thadoog
Postat pe 7 Mai 2009 15:47
De la: thadoog, la data 2009-05-07 15:47:40da ce se intampla aicisaaaaaa mancavasssss,,,reclame ori ceee


doggggg aici e sa vezi ce cadou sa'mi cumperi de ziua meaaaaaaa
Diavolyta_
Postat pe 7 Mai 2009 15:49
dracusooooooooorrrr
ralu_zar
Postat pe 7 Mai 2009 15:55
These blue shoes seem to suit me well,
When I feel like hell,
As I do now that you're gone
Lost and lonely since you stopped caring,
I've been wearing my new shoes.
I've been wearing my blue shoes.

pantofiori de alungat tristetea...http://www.papucei.ro/balerini-eleganti-3208/
kudika022575
Postat pe 7 Mai 2009 15:59
De la: ralu_zar, la data 2009-05-07 15:55:28 dracusooooooooorrrr



Diavolyta_
Postat pe 7 Mai 2009 16:02
http://www.papucei.ro/pantofi-sandale-platforma-2390/

Eu ii vreau pe-astia --- par tocmai buni sa calc in picioare pe cine ma supara.
Kathara
Postat pe 7 Mai 2009 16:06
De la: florena, la data 2009-05-07 08:12:39Anul acesta voi fi mireasa!!!!! cel mai important moment din viata mea(de pana acum) si ptr ca nu vreau sa fiu o mireasa clasica(nu mi se potriceste) m-am hotarat sa ies din tiparele "normele" purtand o pereche de sandalute rosii si un buchet asortat rosu!!!!
alaturi de o rochita complet alba stil printesa!!!
sandalutele pe care le-am vazut pe site-ul papucei.ro sunt exact ceea ce am visat in materie de incaltaminte:sunt sexy, inalti si deosebiti!!!!
acesta este linck-ul: http://www.papucei.ro/sandale_inalte_piele_lac-2881/
la aceste minunate sandale imi trebuie nr. 36.
sper sa castig si cu ajutorul dvs sa fiu o mireasa fericita!!!!


Si ce daca... tu nu vezi cat costa????
mai mult de 200 Ron n'ai voie....
Si i'ati ceva alb sa se potriveasca cu rochia de mireasa
Diavolyta_
Postat pe 7 Mai 2009 16:07

http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246/
aceste minunate andalutze imi pun in evidentza silueta si ar fi perfecte pentru o vara incendiara 2009
kudika022586
Postat pe 7 Mai 2009 16:11
aaaaaaaaaaaaaa si'mi mai plac astea: http://www.papucei.ro/slapi_mov_lac-2890/

pentru ca numele spune tot: Do Not Disturb
Diavolyta_
Postat pe 7 Mai 2009 16:18
ba nene ce se intampla aiciiiiii,,,,ca vreau sa fac si yo reclama la cevaa
thadoog
Postat pe 7 Mai 2009 16:21
http://www.papucei.ro/pantofi-negri-eleganti-cu-toc-inalt-si-bareta-la-spate-3165/ Mi-a fost greu sa ma decid, dar m-am gandit ca daca tot mi se ofera aceasta ocazie de ce sa nu incerc sa castig o pereche de pantofi care pot fi purtati cu o rochita sexi in discoteca , care sa imi ofere siguranta dar si feminitate, si in acelasi timp sa ii port la servici, unde sa fiu apreciata pentru stilul casual si comod totodata. Sunt interesanti, simpli dar si usor de asortat, exact ce isi doreste orice femeie.... Sper sa fie ai mei:D
monella
Postat pe 7 Mai 2009 16:24
monellooooooooo hai sa ne combinam mancatassss ca iti cumpar yo pantofiiiiiii
thadoog
Postat pe 7 Mai 2009 16:26
Oh-la-la ce de lume a scris aici. Mda, papuceii sunt de invidiat.Dar cei pe care ii doresc eu sunt cei mai frumosi, cei mai norocosi si da vor fi si cei mai plimbati.
Nu ii doresc pentru ca e nunta mea in curand sau pentru cine stie ce eveniment. Ei insisi sunt un eveniment. Ne potrivim de minune si vom a vea o poveste de dragoste minunata. Sunt sigura ca si ei se vor indragosti de picioarelel mele la fel de mult cum m-am indragostit eu de impletiturile lor catifelate. Daaa si talpa...ce talpa, e prefecta. Adica vrea sa spun ca poate merge pe oricunde, face fata si unui drum lung. Dar nu, nu le voi chinui..le voi plimba prin tari straine si vom vedea impreuna cele mai frumoase locuri.... Ceee frumooos....da.. ce frumos ar veni in picioarele mele intr-o zi calda de vara plimbandu-ne prin parc pe langa floricele. Am face o echipa perfecta si am suci mintile tuturor barbatilor.
Nu va lasati pacalite nu este o femeie sunt doar cele mai frumoase sandale ...take a look, nu va indragostiti prea repede..suntem suflete pereche.
http://www.papucei.ro/sandale_rosii_platforma-2841/
nitura
Postat pe 7 Mai 2009 16:28
http://www.papucei.ro/sandale-joase-negre-3234/marimea 39...imi plac la nebunie!perfecte pentru o zi de munca,la o plimbare indiferent k e seara sau ziua pot fi foarte comode.Mai ales k negrul nu da gres niciodata,floare pune accent pe eleganta.Avant in vedere k sunt adepta stilului elegant-comod aceste sandalute mi`ar fi de mare ajutor in aceasta vara.O vara placuta!
KiNdErU__tHaU_
Postat pe 7 Mai 2009 16:29
De la: thadoog, la data 2009-05-07 16:21:38ba nene ce se intampla aiciiiiii,,,,ca vreau sa fac si yo reclama la cevaa


Bar de negri....
si la ce vrei sa faci reclama?? la masinutza aia misto a ta??
Diavolyta_
Postat pe 7 Mai 2009 16:36
De la: thadoog, la data 2009-05-07 16:26:56monellooooooooo hai sa ne combinam mancatassss ca iti cumpar yo pantofiiiiiii



dog'ule te cam joci cu focu' sa stii
Diavolyta_
Postat pe 7 Mai 2009 16:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga unul dintre cele trei seturi de machiaj Benecos oferite de Mall Bio! 471 De la: concursKudika 11 Iunie 2013 21:21
Concurs Sandra! 74 De la: concursKudika 29 Octombrie 2009 14:49
Concurs: Incaltamintea preferata! 1874 De la: concursKudika 25 August 2009 17:54
Castiga unul dintre cele 10 premii oferite de SABON! 449 De la: concursKudika 11 Iunie 2012 08:15
Concurs: Castiga lenjerie sexy! 15784 De la: concursKudika 29 Martie 2010 18:07