ce ar trebui sa fac?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent ce ar trebui sa fac?: (5 din 1 vot)
 
Fosta membra Kudika.ro
am avut o relatie timp de 2 ani de zile.daca veti citi subiectul "lam pierdut dupa 2 ani de zile"veti intelege mai bine.asa cum ziceam am avut o relatie cu acel baiat timp de 2 ani de zile.ne-am certat de mai multe ori dar ne-am impacat iar.in ziua de pasti ne-am despartit definitiv iar dupa vreo 2 saptamani am inceput sa am o relatie cu alt baiat.dupa ce ne-am despartit am inceput sa ne certam din ce in ce mai rau.mam certat chiar si cu mama sa.nu as fi vrut dar el a inceput.cand ne-am despartit de pasti tot eu am ales sa se termine totul dar acum imi pare rau ca iam zis asta.as vrea sa ne impacam dar stiu ca el nu mai vrea.ce as putea sa fac sa fie din nou ca inainte?stiu ca nu il pot uita.as vrea sa termin relatia cu baiatul cu care sunt acum dar nu vreau sa ii fac rau.multi mi-au zis ca ma potrivesc cu baiatul cu care sunt acum dar eu nu vreau sa fiu cu el pt ca nu il iubesc.nu tin la el.ce as putea face?cum sa ii spun ca vreau sa se termine totul fara sa il ranesc?
Raporteaza abuz de limbaj
tematoare Avatarul lui tematoare

196 mesaje
Membru din: 15/03/2008
Oras: arad

cred ca nu stii ce vrei...daca il iubeai pe primul, nu te cuplai asa repede cu altul
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: tematoare, la data 2009-05-12 09:05:42cred ca nu stii ce vrei...daca il iubeai pe primul, nu te cuplai asa repede cu altul


poate ca-i era teama ca nu mai face sex!
Raporteaza abuz de limbaj
au pus mochetaaaa in tren , baaaaaaa'!!
Fosta membra Kudika.ro
De la: bebytza_love_bebe2009, la data 2009-05-11 19:45:05am avut o relatie timp de 2 ani de zile.daca veti citi subiectul "lam pierdut dupa 2 ani de zile"veti intelege mai bine.asa cum ziceam am avut o relatie cu acel baiat timp de 2 ani de zile.ne-am certat de mai multe ori dar ne-am impacat iar.in ziua de pasti ne-am despartit definitiv iar dupa vreo 2 saptamani am inceput sa am o relatie cu alt baiat.dupa ce ne-am despartit am inceput sa ne certam din ce in ce mai rau.mam certat chiar si cu mama sa.nu as fi vrut dar el a inceput.cand ne-am despartit de pasti tot eu am ales sa se termine totul dar acum imi pare rau ca iam zis asta.as vrea sa ne impacam dar stiu ca el nu mai vrea.ce as putea sa fac sa fie din nou ca inainte?stiu ca nu il pot uita.as vrea sa termin relatia cu baiatul cu care sunt acum dar nu vreau sa ii fac rau.multi mi-au zis ca ma potrivesc cu baiatul cu care sunt acum dar eu nu vreau sa fiu cu el pt ca nu il iubesc.nu tin la el.ce as putea face?cum sa ii spun ca vreau sa se termine totul fara sa il ranesc?


tot asa cum ai porcedat si cu celalalt
Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii prost, egoist si sa ai o sanatate buna sunt trei cerinte pentru a fi fericit, desi daca prostia lipseste celelalte nu mai conteaza.
o4na89 Avatarul lui o4na89

2 mesaje
Membru din: 28/04/2009

tu nu stii ce vrei de fapt :) iti place tipu` cu care esti acuma` dar in acelasi timp te gandesti la fostu`..pe fostu` oricum n`o sa`l uiti ..tot ceea ce a insemnat "ceva" in viata ta nu vei uita niciodata :x ..dak relatia si asa nu mai mergea..tot despartit...impacat..(stiu cum ii:P)...eu zic sa incerci cu tipu` asta`..poate va fi ok..cine stie..:P cu fostu` nu va mai fi ce a fost avand in vedere cat de repede ti`ai gasit "refugiul" in bratele altuia :P eu nu te`as ierta sa fiu in locul lui:P
Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

cuvintele nu le mai poti lua inapoi...din pacate...
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Geo in povestea asta nu era vorba de sex. .am acceptat relatia cu acest baiat in speranta ca poate va merge,ca poate il voi uita pe primul dar nu a fost asa.dar asa cum spun mai multi cuvintele nu se mai pot lua inapoi.imi place de el dar doar ca amic si nimic mai mult.cu fiecare zi in care stau cu el imi aduc aminte tot mai mult de fostul si cat de mult il vreau inapoi.iam spus fostului ca inca mai tin la el si ca inca il iubesc.desi as ramane cu baiatul cu care sunt acum stiu ca tot nu il pot uita pe primul.
Raporteaza abuz de limbaj
BellaJulia Avatarul lui BellaJulia

1 mesaj
Membru din: 5/04/2009
Oras: bucuresti

Esti exact ca mine si fostul meu prieten :) Eu am avut o relatie de 2 ani si 7 luni , un an a fost bine pe urma au inceput certurile , am stat 2 luni despartiti , ne-am impacat iar si acum ne-am certat iar.. si a fost mai bine.. ne-am dat seama aman2 ca nu suntem compatibili cu toate ca ne iubeam ..
Raporteaza abuz de limbaj
Sunt aici sa scot acidul din apa plata ...
Iulian976 Avatarul lui Iulian976

14 mesaje
Membru din: 8/02/2008
Oras: drobeta turnu severin

De la: tematoare, la data 2009-05-12 09:05:42cred ca nu stii ce vrei...daca il iubeai pe primul, nu te cuplai asa repede cu altul


Foarte just si logic !
Raporteaza abuz de limbaj
buburuza22 Avatarul lui buburuza22

87 mesaje
Membru din: 8/02/2008
Oras: bucuresti

pai baiatul asta tine la tine? ca daca tine,nu ai cum sa nu-l ranesti. asa ca spunei cat poti de sincer care e problema,sau inventeaza ceva,numai sa-l parasesti. nu tu vrei sa tii la el,daca mai stai mult cu el,poate el o sa inceapa sa tina si mai mult la tine.
dar eu zic sa te mai gandesti si la celalalt,poate nu e asa potrivit cum crezi tu,ca doar au existat niste motive pt care va tot certati. si nu zice k nu poti sa-l uiti,au trecut cateva luni.
Raporteaza abuz de limbaj
Atragatori ca niste fluturi si la fel de greu deprins