Setari Cookie-uri

concurs Lotus

Contine ingrediente naturale, aroma principala fiind scortisoara. Nu are colesterol (varianta fara lapte), coloranti si arome artificiale.
kudika006047
Postat pe 19 Mai 2009 15:42
Contine ingrediente naturale, aroma principala fiind scortisoara. Nu are colesterol (varianta fara lapte), coloranti si arome artificiale si oua(de la gaini hranite natural)
kudika003052
Postat pe 19 Mai 2009 15:46
Turta dulce contine ingrediente naturale, aroma principala fiind cea de scortisoara. Nu are colesterol (varianta fara lapte), coloranti si arome artificiale. Este, in acelasi timp, si un produs de post. Bogata in fibre alimentare naturale este recomandata copiilor ,femeilor insarcinate si mamicilor pentru o alimentatie sanatoasa.
Ingrediente naturale , atent urmarite inca de la faza productiei materiei prime. De exemplu, se utilizeaza numai oua de la gaini hranite natural.
iuliaiulia
Postat pe 19 Mai 2009 15:57
Contine ingrediente naturale, aroma principala fiind scortisoara. Nu are colesterol (varianta fara lapte), coloranti si arome artificiale.
sw33ty_angel
Postat pe 19 Mai 2009 16:06
Turta dulce -marca Lotus contine ingrediente naturale , aroma principala fiind cea de scortisoara.Ea ofera garantia "gustului originar" , tipic belgian , fara "imixtiuni artificiale". Nu are coloranti si arome artificiale.Este foarte bogata in fibre alimentare naturale.
vanettymanea
Postat pe 19 Mai 2009 16:08
Turta dulce de la Lotus contine ingrediente naturale,aroma de baza fiind scortisoara,nu are colesterol(varianta fara lapte),coloranti si arome artificiale..este o gustare sanatoasa atat pentru copii, cat si pentru parinti deoarece este foarte bogata in fibre alimentare naturale.
kudika026445
Postat pe 19 Mai 2009 16:23
Turta dulce contine ingrediente naturale.
miorel57
Postat pe 19 Mai 2009 16:35
Turta dulce contine ingrediente naturale, fara conservanti sau aditivi artificiali.
danuzzta
Postat pe 19 Mai 2009 16:46
Turta dulce contine ingrediente naturale. Nu are colesterol, coloranti si arome artificiale. De asemenea, este foarte bogata in fibre alimentare, tot naturale.
IuliaGabriela14
Postat pe 19 Mai 2009 17:28
Ingrediente reteta
500g faina, 200g zahar, 4 oua, 1 lingurita scortisoara, 1 lingurita bicarbonat, 1 lingura zeama de lamaie,9 linguri de miere
Mod de preparare (timp estimat: 30 min, complexitate: redusa)
2 oua si 2 galbenusuri se freaca cu mierea si 100g zahar pana se fac spuma, se adauga bicarbonatul stins, faina, scortisoara, se face un aluat potrivit d etare din care puteti face bilute de marimea unei masline sau il puteti intide si decupati forme

se dau la cuptor, la foc potrivit pana isi schimba culoarea si isi maresc volumul, se vede cand sunt gata, cca. 10 minute

se scot, se pun intr-un lighean care se acopera, apoi batem cele doua albusuri ramase cu 100g zahar, o lingura de zeama de lamaie, se tavalesc turtitele dulci prin glazura asta si si se pun la uscat pe un gratar.
m3l_angels
Postat pe 19 Mai 2009 17:30
“Intrebare: Ce fel de ingrediente contine turta dulce?”

Raspuns: Turta Dulce (pain d’epices), aromata si sanatoasa, contine doar ingrediente naturale, ingrediente atent urmarite inca de la faza productiei materiei prime, avand ca rezultat unicitatea gustului. aroma principala fiind scortisoara. Scortisoara este un condiment care a fost folosit de aproape 4000 de ani ca remediu natural in multe culturi.Desi exista mai multe tipuri de scortisoara, Cinnamon cassia este cea mai tare esenta si ea are cea mai eficienta actiune. In general, scortisoara era folosita ca remediu impotriva frigului; extremitatile reci, crampele musculare, durerile cauzate de raceala sau gripa, durerile de articulatii, indigestia, dar si lipsa poftei de mancare erau tratate cu scortisoara.Scortisoara se obtine din straturile interioare ale scoartei unui copac din India si China. In aceste tari, acest condiment este pretuit pentru proprietatile sale terapeutice: intareste muschiul inimii si opreste procesele inflamatorii din caile urinare. De asemenea, se utilizeaza oua de la gaini hranite natural, doar cu hrana de origine vegetala 100% (fara grasimi naturale).Alte ingrediente utilizate sunt margarina si grasimi, de o inalta calitate, acestea fiind doar de origine vegetala si produse in fabricii proprii, sub un control atent al compozitiei si calitatii. Laptele si zaharul sunt si ele ingrediente bio, atent selectionate si de cea mai buna calitate. De retinut, ca Lotus utilizeaza doar ingrediente care nu sunt modificate genetic.

Turta Dulce nu are colesterol (varianta fara lapte), coloranti si arome artificiale; fara “imixtiuni artificiale”, de aici si termenul de valabilitate mult redus fata de al altor categorii de dulciuri. Este si produs de post.

In Belgia, turta dulce are consistenta unui chec, traditional consumata la micul dejun in locul painii normale. In pauza dintre orele de scoala sau la serviciu este o gustare sanatoasa pentru copii si adulti, foarte bogata in fibre alimentare naturale. Este recomandata femeilor insarcinate, copiilor si mamicilor pentru o alimentatie sanatoasa.

Exista 3 tipuri de turta dulce:
1. Turta dulce cu zahar perlat (400 g - 12 lei) -( Pachet familial cu zahar perlat )
2. Turta dulce simpla (45 g - 2,5 lei)
3. Turta dulce cu lapte (54 g - 3,2 lei)

Turta Dulce Lotus este un produs bio certificat de catre organizatii internationale de mare recunoastere (certificat de ISO 9001 sau certificat BRC).


lupascudaniela
Postat pe 19 Mai 2009 17:35
Contine ingrediente naturale, aroma principala fiind scortisoara.Nu are colesterol, coloranti si arome artificiale. De asemenea, este foarte bogata in fibre alimentare, tot naturale.
kudika024540
Postat pe 19 Mai 2009 17:58
Contine ingrediente naturale, aroma principala fiind scortisoara. Nu are colesterol (varianta fara lapte), coloranti si arome artificiale.
kudika005790
Postat pe 19 Mai 2009 18:13
Turta dulce este foarte bogata in fibre alimentare naturale.Contine ingrediente naturale, aroma principala fiind scortisoara. Nu are colesterol (varianta fara lapte), coloranti si arome artificiale. Ingredientele sunt atent urmarite inca de la faza productiei materiei prime. De exemplu, se utilizeaza numai oua de la gaini hranite natural. Toate produsele din gama Lotus sunt naturale, fara aditivi artificiali.
Lore_dulcik
Postat pe 19 Mai 2009 18:14
Turta dulce belgiana contine doar ingrediente naturale,aroma principala fiind scortisoara.Nu are colesterol(varianta fara lapte)coloranti sau arome artificiale.


atat?????eu sper ca asta ati cerut,cele din articol..........
lucyana1990
Postat pe 19 Mai 2009 18:30
nimeni nu da in reteta prezentata faptul ca dupa ce s-a copt turta se tavaleste prin albus batut =zahar la bain mary...pt a capata crusta aceea alba si dulce!!!
paula27
Postat pe 19 Mai 2009 19:07
Produsele din gama Lotus contin ingrediente naturale , cum ar fi ouale de la gaini hranite natural, , fara aditivi artificiali, ceea ce explica si termenul lor de valabilitate, mult redus fata de al altor categorii de dulciuri din acelasi tip.
Pentru tura dulce, aroma principala fiind scortisoara. Nu are colesterol (varianta fara lapte), coloranti si arome artificiale.
nellyy
Postat pe 19 Mai 2009 19:21
Turta Dulce (pain d’epices) - contine ingrediente naturale, aroma principala fiind scortisoara. Nu are colesterol (varianta fara lapte), coloranti si arome artificiale.
Ashynn
Postat pe 19 Mai 2009 19:25
Turta dulce LOTUS contine doar ingrediente naturale, fara colesterol (varianta fara lapte), nu contine conservati sau coloranti, iar aroma principala este SCORTISOARA.
talmacean
Postat pe 19 Mai 2009 20:18
Ingrediente:
250 gr. faina, 125 gr. miere, 125 gr. zahar pudra, o lingurita bicarbonat dizolvat in rom, zahar vanilat, coaja rasa de lamiie, putina sare, 1 pahar apa clocotita, putin unt

Mod de preparare:
Se desface mierea in apa clocotita, se ia de pe foc, se adauga coaja rasa de lamiie, zaharul, faina, bicarbonatul dizolvat in rom si sare. Se framinta bine pina se obtine o coca omogena.

Se toarna intr-o tava dreptunghiulara, unsa cu unt si tapetata cu o hirtie alba de asemenea unsa. Se umple forma aproape de ¾ . Se da la copt la foc domol.

Se coace o ora, se rastoarna calda, se scoate hirtia.
Se taie patrate si se pudreaza cu zahar vanilat.
gargaritamica
Postat pe 19 Mai 2009 20:25
Contine ingrediente naturale, aroma principala fiind scortisoara. Nu are colesterol (varianta fara lapte), coloranti si arome artificiale.
tisha934
Postat pe 19 Mai 2009 20:38
ontine ingrediente naturale, aroma principala fiind scortisoara. Nu are colesterol (varianta fara lapte), coloranti si arome artificiale.
ramonykapink
Postat pe 19 Mai 2009 21:15
Buna,

Raspunsul la intrebare este : Contine ingrediente naturale iar aroma principala este scortisoara si in plus nu are colesterol (varianta fara lapte), coloranti si arome artificiale.

Este o gustare foarte bogata in fibre alimentare naturale. Este recomandata femeilor insarcinate, copiilor si mamicilor pentru o alimentatie sanatoasa.

Delicioase !!!!
cristina_chelmus
Postat pe 19 Mai 2009 21:21
Turta dulce contine ingrediente naturale, aroma principala fiind scortisoara. Nu are colesterol (varianta fara lapte), coloranti si arome artificiale. Se utilizeaza numai oua de la gaini hranite natural.
bubuliciu
Postat pe 19 Mai 2009 21:37
Turta dulce/Lebkuchen
Ingrediente:
350 de grame de miere
350 de grame faina
3 oua
3 linguri de zahar
1/2 lingurita de bicarbonat
un virf de lingurita de scortisoara
un virf de lingurita de cuisoare
1 lingura de rom
1 lingura de ulei
1 pahar de nuci
Preparare:
Se pune mierea in vasul in care vom pregati compozitia si se amesteca pe margine pina se moaie. Se da la o parte, se pune faina cernuta cite putin o data si, dupa ce s-a mai racorit, ouale intregi, pe rind.

Se freaca totul bine,se mai adauga 1/2 lingurita de bicarbonat (in Germania Bullrichsalz) proaspat cernut, apoi cuisoare si o scortisoara pisata, rom, ulei si nucile curatite, lasate nesfarimate. se unge o tava cu unt, se toarna compozitia, se pun deasupra bucati de nuca si se coace la foc potrivit.
este foarte buuuna
loteanu
Postat pe 19 Mai 2009 21:42
Turta dulce contine ingrediente naturale, aroma principala fiind cea de scortisoara. Nu are colesterol (varianta fara lapte), coloranti si arome artificiale. Este bogata in fibre alimentare naturale fiind recomandata copiilor ,femeilor insarcinate si mamicilor pentru o alimentatie sanatoasa.

anca_zse
Postat pe 19 Mai 2009 22:37
Ingredientele necesare pentru reteta de turta dulce

300 de grame de faina alba
250 de grame de zahar
5 oua mari
o ceasca de miere de albine
o ceasca de ulei
o lingurita rasa cu praf de copt
100 de grame de nuci taiate mare
o lingurita scortisoara (praf)
un varf de cutit de cuisoare (praf)
coaja de la o lamaie
esenta de vanilie
zahar pudra
yami yamii
ana_dancu
Postat pe 19 Mai 2009 22:41
Turta dulce Lotus contine ingrediente naturale, fibre alimentare naturale aroma principala fiind scortisoara. Nu are colesterol (varianta fara lapte), coloranti si arome artificiale .
MademoiselleMICHelle
Postat pe 19 Mai 2009 22:59
contine numai ingrediente naturaaaaaaleeee !!!!!! suuupppeeerrr yyyuuummmyyyy !!!!!!
natashha
Postat pe 19 Mai 2009 23:04
Turta dulce Lotus contine ingrediente naturale, fibre alimentare naturale iar inca din procesul de productie ingredientele sunt foarte atent selectionate.PE LANGA FAPTUL CA ESTE FOARTE GUSTOASA ESTE SI FOARTE FOARTE SANATOASA.
ioana8
Postat pe 19 Mai 2009 23:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga o rochie SenseLimitedEdition! 343 De la: concursKudika 5 Ianuarie 2015 20:39
Concurs: Apa pentru silueta ta! 412 De la: concursKudika 3 Iunie 2009 18:02
Concurs Sandra! 74 De la: concursKudika 29 Octombrie 2009 14:49
Concurs Fruttini 2143 De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:23
Castiga o pereche de incaltaminte oferita de Papucei.ro! 273 De la: mihaelamicu2001 28 Septembrie 2011 16:35