Setari Cookie-uri

Concurs: Care este povestea alunitei tale?

Daca ne place ce vei pune pe hartie, vara asta Avene iti va rasfata alunita !

Se spune ca alunitele sunt prezente din nastere la 1 din 100 de oameni. Tu cate alunite ai? Cum se simt ele vara? Cu primele raze de soare incerci sa le arati tuturor, caci sunt “semnele tale de frumusete” sau le protejezi cu un batic sau cu multa crema?

Publica pe forum povestea ta si Laboratoarele Dermatologice Avene va rasfata cele mai sanatoase 10 alunite cu un kit complet de plaja. Primele 200 de povesti vor primi un mini produs de protectie solara pentru zilele fierbinti care se anunta.

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in topicul forumului destinat concursului, adica aici.
Perioada de desfasurare a concursului: 18 mai – 1 iunie 2009
concursKudika
Postat pe 17 Mai 2009 12:30
Eu am aproape 15 alunite micute pe brate, trei pe gat , una pe sanul drept , , si una de marimea boabei de piper in partea superioara a abdomenului foarte sexy la un costum de baie . Imi plac alunitele mele , iar vara sunt "la vedere", si " ne simtim bine" impreuna in schimb vara ma confrunt cu cativa pistrui pe care din pacate nu-i pot acoperii cu un batic
adriana_2008
Postat pe 17 Mai 2009 13:52
io am o ditamai alunita.
cateodata creste, da' nu mereu.
este dragalasi si sotiei mele ii place sa se joace cu ea.
o alinta s-o dezmiardaaa!
cand stau la soare , straluceste in bataia razelor.
la frig se face miiiiiica mica!!
da' e alunita mea!
geo_x
Postat pe 17 Mai 2009 13:54
De la: geo_x, la data 2009-05-17 13:54:40io am o ditamai alunita.
cateodata creste, da' nu mereu.
este dragalasi si sotiei mele ii place sa se joace cu ea.
o alinta s-o dezmiardaaa!
cand stau la soare , straluceste in bataia razelor.
la frig se face miiiiiica mica!!
da' e alunita mea!

Nu-ti ajunge ca-ti rasfata nevasta alunita? Acum vrei s-o dezmierde si donsoarele de la Avene?
Full_Metal_Jacket
Postat pe 17 Mai 2009 14:09
eu sunt plina de alunite
am pe spate una mai marisoara,am pe sanul stang una,am pe fata in dreptul ochiului 3 in forma de triunghi,am si pe picioare,mai am si in zona intima
vara nu prea am probleme cu ele
dar evit sa stau mult ,mult la soare
ingerasul_noptii
Postat pe 17 Mai 2009 14:15
niciodata n-am incercat sa le ascund,chiar imi plac ca am atatea alunite pe corp
chiar ma mandresc cu ele
ingerasul_noptii
Postat pe 17 Mai 2009 14:19
eu am una deasupra sprancenei ochiului drept, e mare si creste si ma enerveaza, vreau sa scap de ea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat pe 17 Mai 2009 14:36
Si eu am cateva alunite,dar sunt mici ,cea mai mare,si de care sunt f mandra de ea este in forma de inimioara la trecerea de la abdomen spre sold,este f sexi si se vede bine in costum de baie.:)
venusph2004
Postat pe 17 Mai 2009 17:04
si eu am cateva alunite, nu multe dar fiekre deosebita in felul ei de a fi ;;)

una in forma de inimioara si un punct alaturi pe burtik :D una pe spate aaa si cea kre imi este cea mai apreciata ;;) pe piept vine k un medalion :D e micutza dar atrage privirile :"> mai am in zona intima una si mai cateva asa aruncate pe ici pe colo :D

nu prea am porbleme cu ele dar mereu vara imi protejez pielea de soare cu tot felul de creme

sweetviper
Postat pe 17 Mai 2009 22:22
Eu am multe si dragute, si mai ales in jurul gatului. Pot sa nu-mi mai pun colier la gat. Povestea lor este povestea mea. Unele o stiu pe toata, pentru ca sunt inca de la nastere, altele au aparut dealungul vremii. Cea mai draga imi este cea de la degetul mic de la mana stanga! E foarte senzuala!
veronicadrobota
Postat pe 17 Mai 2009 23:03
Si eu am alunite si defapt nu cred ca exista vreun om care sa nu "detina" asa ceva. Fiecare cu ale lui, mai dragalase , mai uratele, mai mici sau mai mari, dar cam toate periculoase...Desi am cateva chiar dragute ochiului, probabil si din cauza pozitionarii lor, am una mai maricica...aparent mai creste uneori....e pe spate mai jos....si desi ca pozitie e "sexy" (zic unii) mie chiar imi e teama de ea.....incat am ajuns sa pun leocoplast vara
Stiu cat de periculoase pot fi , dar norocul meu ca in afara de momentele in care stau in apa la balaceala , vara prefer sa stau sub umbrela......ca de riscat nu ma risc....si asa nici soarele nu mai este asa prietenos ci mai mult te prajeste ca pe un pui la rotisor
i2fish
Postat pe 18 Mai 2009 04:11
Sunt o domnisoara obseadata de alunite. Daca as incepe ca voi sa imi enumar cate alunite am pe maini, gat, talpi s.a n-as ajunge nicaieri.Povestea mea incepe astfel: copil fiind am avut parte de cateva alunite( la inceput) dupa care s-a transformat totul intr-un cosmar de pe la 12 ani cand au inceput sa-mi apara din ce in ce mai multe alunite.Si unde credeti voi fetelor? in cel mai penibil loc posibil...pe nas....am vreo 2 alunite pe deoparte si de alta nasului inca vreo 2, la tampla 1, pe barbie 3, pe buza 1 pe obraji vreo 4....norocul meu este ca nu sunt foarte mari, ....doar putin...alea de pe nas sunt cam mari recunosc....si credeti-ma cand va spun ca atunci cand ma vait de ele, toti....dar toti imi spun ca asta e farmecul meu...Da....si mai am alunite de care nu sunt obsedata chiar asa tare....dar cele de pe nas sunt cosmarul vietii mele....Sper sa-mi fac timp, sau sa treaca vara si sa ma duc la cel mai bun specialist sa le faca ceva...orice sa nu le mai vad acolo! urati-mi noroc....v-am pupat!
lulul
Postat pe 18 Mai 2009 04:22
quote name='geo_x' date='2009-05-17 13:54:40']io am o ditamai alunita.
cateodata creste, da' nu mereu.
este dragalasi si sotiei mele ii place sa se joace cu ea.
o alinta s-o dezmiardaaa!
cand stau la soare , straluceste in bataia razelor.
la frig se face miiiiiica mica!!
da' e alunita mea![/quote]

ce nesii esti....si f subtil....oricum, e 'alunitza ta'

...fiecare cu-alui...
anaraoul
Postat pe 18 Mai 2009 04:38
Sunt o persoana cu multe alunite, de diferite dimensiuni. Nu ma deranjeaza pentru ca m-am obisnuit cu ele si suntem un tot unitar. Am insa doua alunite, cu o idee mai mici decat bobul de fasole, care ma sperie, in sensul ca stiu ca pot constitui o problema daca nu sunt tratate sau protejate. Au o culoare mai inchisa; nu am observat schimbari de dimensiune in timp la ele, insa cred ca s-au inchis la culoare. De protejat le protejez cat pot de mult. La soare nu am avut probleme cu ele, si sper sa nu apara in timp. Una dintre alunite, cea mai expusa as putea spune, este situata putin deasupra tamplei. O am din totdeauna si sunt chiar mandra cu ea.
_Ade_
Postat pe 18 Mai 2009 07:37
Eu am alunite peste tot...in locuri care mai de care mai ciudate...de ex, am una deasupra buzei de sus, una pe buza de jos, chiar in mijloc, alta intre degetele de la picioare...iar restul de multe ....pe fata, pe maini, pe picioare, pe spate. Pot sa spun ca pana acum nu am avut probleme cu ele. Stau la soare vara. ma bronzez, bine...folosind cremele adecvate. Alunitele mele sunt speciale ...toata lumea mi le admira...dar numeni nu ar indrazni sa mi le inumere...ca se pierde. Consider ca ele sunt sexy, dau un plus de farmec....mister....frumusete...pur si simplu le ador.
mutzy
Postat pe 18 Mai 2009 08:23
Buna. Am si eu o alunita pe mana stanga (unde am si destul de multe semne). Sunt foarte preocupata de efectele Soarelui asupra ei, asa ca atunci cand merg la plaja sau la s5rand si sunt contienta de faptul ca voi petrece mult timp la Soare, o acopar cu un plasture. Nu stiu daca este corect, insa este modalitatea pe care eu am gasit-o ca sa o proteje. De asemenea, sunt tare tare atenta daca i se schimba cumva culoarea (nu s-a intamplat pana acum).
adr_ioana
Postat pe 18 Mai 2009 08:36
eu am 4 alunite pe tot corpul : una pe obrajul drept-spre ureche, nu pe centru; una la subrat si una la 3cm sub buric .numai una este impostoare, adica nu e din nastere ci mi-a aparut pe parcursul timpului, la articulatia degetului mijlociu al mainii drepte. este mica cei drept..
dar grija soarelui nu o duc deoarece in cea mai mare parte a anului ele sunt acoperite, daca nu de haine atunci de creme...
Akara
Postat pe 18 Mai 2009 08:37
eu cred ca am in jur de maxim 20 alunitze pe corp.....cateva pe picioare,pe spate si restul pe maini......am o aluitza mai mare aroape de cotul maini stangi.......cea mai sexy alunita a mea se afla aproape de clavicula, deasupra sanului drept si o consider destul de atragatoare...pot sa spun k la ea nu as renunta niciodata.......emana si un aer de feminitate aparte.................nu le consider a fi periculoase,fiind doar o adunatura de celule pigmentare,insa anumiti factori externi cum ar fi expunerea neprotejata la soare care poate la fel de bine sa produca si cancerul de piele, deci daca avem grija sa ne protejam ele sunt"inofensive" pentru sanatatea noastra, unele oferindu-ne o stare de spirit aparte prin localizarii lor...............................deci daca stim cum sa avem grija de noi nu e nicio problema in a avea alunite
roxy_02
Postat pe 18 Mai 2009 08:41
Si mie mi-a atras atentia aceasta tema nu din motivul ca am f multe alunite pe corp dar pt ca am ajuns sa inteleg necesitatea folosirii unei creme de protectie solara atunci cand ne expunem la soare. Bunicul sotului meu a decedat in urma cu doi ani tocmai din cauza unei alunite....s-a expus la soare f mult timp fara protectie(avea multe alunite pe corp si mai avea niste puncte mici si rosii) declansand astfel inevitabilul: cancerul!
Cei care au prea multe alunite si au observat ca isi maresc dimensiunea cel mai bine este sa isi faca un control....si multumim pe aceasta cale celor de la AVENE ca sustin o astfel de campanie.
Aveti grija de voi...folosind creme pt protectie solara!
paula27
Postat pe 18 Mai 2009 08:44
Buna dimineata Kudika! M-a inzastrat Dumnezaeu din nastere cu f multe alunite si sunt f mandra de ele ,nu am avut probleme cu ele si pot spune ca 10 dintre ele sunt mari ,una este pe obrazul drept si pe barbita . Va pup si astept vesi de la voi.
Cu respect Louisa.
kudika024717
Postat pe 18 Mai 2009 08:58
Buna ziua!
Eu am o alunita pe omoplatul drept, din nastere, de marimea unui bob de mazare... cand eram mica o tot zgamaiam ca ziceam ca e buba si m-a prins mama, m-a certat rau si mi-a explicat ca e periculoasa, mi se pare inestetica si ma gandeam s-o scot, dar mi-e si teama... Mai am una pe obrazul stang, dar micuta...
Ano_nim
Postat pe 18 Mai 2009 09:13
un concurs pentru alunite
Booon..pai atunci cred ca a mea e castigatoarea!!! Stiti voi ca ...orice familie are un anumit lucru pe care il da din generatie in generatie...ei, asta am primit eu de la bunica mea o alunita mare, iesita in relief, in partea dreapta a barbiei. Si era mica si eu eram mica...si apoi eu am crescut si a crescut si ea(vorba aceea:"crestea intr-un an cat altii in 10"). Mare si pigmentata, se vede acum "biata" de ea de la o posta..si asta nu pentru ca m-ar deranja foarte tare, dar din simplu motiv ca mai am alte cateva zeci pe tot corpul, inclusiv pe fata..dar ea este, parca, regina celorlalte.

Lasand gluma la o parte, treaba cu alunitele este foarte serioasa . Ma cam stresaza ideea ca am multe alunite, asta nu datorita aspectului(pentru ca imi par chiar funny), ci pentru simplu fapt ca mi se par periculoase. Ceea ce trebuie mentionat este ca adooor sa fac plaja si desi folosesc destul de multa crema de protectie si incerca sa le acopar pe cat pot, mi se pare ca tot este foarte periculos.
campanie mi se pare foarte buna..BRAVOO!!..si dragii mei..aveti mare grija de voi..si de "dragutele" voastre alunite!
ruxandra_dumitru
Postat pe 18 Mai 2009 09:18
Buna ziua! Am si eu muuuulte alunitepe corp, printre care unele necesita o atentie sporita, pentru a nu le rupe. Cand merg la plaja(pentru ca sunt o norocoasa din Constanta, deci le expun frecvent la soare si cadoul de la Avene ar fi numai potrivit:) ) incerc pe cat posibil sa le protejez, fie cu crema cu factor mare de protectie, fie acoperindu-le. Dar dupa cum spuneam si mai sus, am multe si este destul de dificil. Am fost la medicul dermatolog acum ceva timp, pentru un consult a acelor alunite care mi se pareau mie "dubioase":))in sensul ca, ori mi se pareau mai pigmentate, ori de alta dimensiune, ori le "scarpinasem"eu putin in somn :) La momentul respectiv era totul ok, numai ca mi s-a recomandat extirparea unei alunite din zona cefei, care este mereu lovita atunci cand merg la coafor, si cateodata si de mine, desi incerc sa o protejez cat de mult posibil. Mi-a fost putin teama sa merg sa o scot, gandindu-ma numai la biopsia care se face dupa interventie. In schimb de curand, am vorbit cu medicul de familie despre asta, si mi-a spus ca aceasta biopsie este doar o chestiune de protocol, si ca trebuie facuta obligatoriu pentru ca nu cumva alunita care tocmai a fost extirpata sa fi fost cancerigena, iar daca ar fi fost, sa se inceapa tratamentul imediat pentru rezultate maxime. Asa ca parca m-a mai incurajat. Cu ajutorul Kudika m-am programat la un nou consult dermatologic in campania “O alunita iti poate curma viata. Un consult ti-o poate salva” si in functie de parerea medicului, voi lua decizia potrivita. Va tin la curent cu noi vesti si pe voi :) Numai bine si protejati-va alunitele pentru ca este foarte important! Va pup pe toate!:*
andreiaaa
Postat pe 18 Mai 2009 09:22
am foarte multe alunite, destul de mari, iar marea majoritate sunt pe spate... cineva imi spunea la un moment dat ca spatele meu seamana cu un cer senin in miez de noapte... ursa mare, ursa mica....
si mai am una, preferata mea, pe abdomen!
Problema e ca vara trebuie sa fac tot posibilul sa nu le expun prea mult la soare, asa cum am fost sfatuita de mai toti medicii care le-au vazut... Asadar, in vacanta, la plaja, o crema cu factor mare de protectie este nelipsita din bagaj!
stefaniaandrei
Postat pe 18 Mai 2009 09:26
hmmm, amuzant concurs de data aceasta. Si eu ma numar printre norocoasele, sau nu care are alunite. Toate-mi sunt ca niste margele, ma alint cu ele, si cred eu, uneori poate sunt mai atragatoare Au o pozitie pe corp tare interesanta. Cele mai la vedere sunt pe gat, in partea stanga, una e neagra, cealalta maronie, iar intre ele isi face loc una micuta rosie Langa buric mai am doua, cam obraznice, uneori "m-au deranjat" In partea dreapta a trunchiului am la fel ca si pe gat, doua mai mari negre si una rosie in mijloc, iar in partea stanga, ma jos, una maronie. La fel ca si Ruxandra am o alunita "mostenire" de la mama, pe umarul stang, e cam mare, si in timp a crescut... aceea nu-mi place. Abia astept sa merg la strand, sa fiu cu ele la vedere, bineinteles nu le voi expune la soare AAA, mai am doua pe marginea talpii, sunt si ele simpatice:).
Stiu ca ar fi trebuit sa merg la un control dermatologic cu aceste alunite, mai ales ca una mi-a facut probleme, insa neglijenta, lipsa de timp m-au oprit.
Super campania, poate o sa merg la control cu aceasta ocazie
elyna21
Postat pe 18 Mai 2009 09:34
Eu am 2 alunitze pe gat in partea stanga care sunt in asimetrie cu ale prietenului meu si din cauza pozitiei si din cauza culorii, ale mele fiind mai inchise la culoare, insa am o alunitza mai speciala kre nu este vizibila pentru toata lumea caci este la subtioara si sta parca agatzata, astfel incat de multe ori imi este teama sa nu o rup .
t_rebelle
Postat pe 18 Mai 2009 09:44
alunite,alunite -eu am peste 15 alunite
am vreo 6 pe gat din care 2 mai mari si iesite din piele,
am una sub brat ,
una in palma stanga si una in talpa dreapta
restul pe spate pe picioare,
din cate stiu m-am nascut cu aceste alunite-sau cel putin le stiu de cand am inceput sa constientizez,sa tin minte,ma mandresc cu alunitele mele ...
pysoyas
Postat pe 18 Mai 2009 09:44
Sunt posesoarea mai multor alunite, in special pe spate, unde au crescut foarte ordonate si cumintele, sper eu...nu m-au deranjat niciodata cu nimic, chiar din contra, vara imi par a fi foarte sexy....si nu doar mie mi se par asa.....Cand merg la plaja le protejez cu crema, dar totusi consider ca nu le dau atentia cuvenita, pentru ca dupa fiecare vara care trece constat ca se inmultesc. Chiar daca pentru moment nu ma deranjeaza, in viitor s-ar putea intampla acest lucru, mai ales ca in familia mea este ceva ereditar in ceea ce priveste alunitele ceva mai maricele. As fi incantata sa aflu cum as putea sa stopez inmultirea acestora.
kiki_1234
Postat pe 18 Mai 2009 09:57
alunite? am foarte multe, numai pe mana stanga am 38, mai am pe picioare, spate, sani, pe tot corpul, imi plac pentru ca sunt ale mele. vara imi este teama, deoarece m-am informat despre complicatiile care pot aparea si de aceea incerc sa le protejez cu creme, de obicei.
pissy_rasfatzat
Postat pe 18 Mai 2009 10:00
eu am o multime de alunite,...chiar am pus o p verisoara mea sa mi le si numere..p bratul stang am 14 alunite..p cel drept..9..una f sexy p san,,cu decolteu da f bine..in toatl am 88 de alunitze..ce a mai interesanta i una din cele 3 p care le am p fatza..bine..2 sunt micute...puse la intamplare..dar una i pus bine as zice eu...e chiar langa gura..in partea dreapta ..deasupra buzei superioare...intotdeauna mi a placut de stana izbasa..si ea are o astfel de alunitza..si mi am dorit o si eu...mereu ma visam (cu ochi deschisi) cu o alunitza ca a ei....si nu a intarziat sa mi si..."rasara' '... nu e f mare..dar e vizibila...si sunt mandra de ea...mai nou..nu mi sunt admirati si laudati ochi...ci....alunitza....vara...nu am prb nikiodata cu alunitzele....iubesc soarele la fel ca si mine.
porumbita00
Postat pe 18 Mai 2009 10:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 10 kit-uri #CAOFATA 17 De la: concursKudika 28 Septembrie 2015 15:50
Castiga inovatia de la NIVEA: PRIMUL Lapte de Corp care se poate folosi in timpul dusului! 226 De la: gandreia2000 1 August 2013 08:31
Concurs Charm.ro 1220 De la: concursKudika 22 Februarie 2010 14:03
Concurs BIODERMA 614 De la: madalycy 24 Noiembrie 2009 23:17
Castiga mixuri cu gust bogat de la Doncafe 450 De la: concursKudika 8 Mai 2012 15:15