Setari Cookie-uri

Concurs: Puma Urban Motion

Pentru Ea : Note de baza Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

Pentru El : Note de baza Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
SunGirl
Postat pe 26 Mai 2009 20:44
~ notele de baza ale parfumului PUMA URBAN MOTION FOR HER sunt vanilia, moscul, ambra si lemnul alb;
~ notele de baza ale parfumului PUMA URBAN MOTION FOR HIM sunt ambra aurie, lemnul transparent si labdanumul spaniol.

candi_bar
Postat pe 26 Mai 2009 20:45
Parfumul PUMA Urban Motion For Her are ca note de baza vanilie, mosc, ambra si note de lemn alb.

Parfumul PUMA Urban Motion For Him are ca note de baza ambra aurie combinata cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
cidem_riza
Postat pe 26 Mai 2009 20:55
Puma Urban Motion For Him

Note de baza calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol, de mijloc continand miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb. si note de varf extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Puma Urban Motion For Her

Note de baza definite prin esentele scanteietoare cu o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, reprezentate de notele de vanilie, mosc si ambra; notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului; note de mijloc rezultate prin adaugarea unei arome fructata notelor de varf, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura si note de varf tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creand o combinatie energizant
geolove
Postat pe 26 Mai 2009 21:05
Pume Urban Motion pentru Ea - Note de baza - Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
Puma Urban Motion pentru El - Note de baza - Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
tuitza
Postat pe 26 Mai 2009 21:17
PUMA Urban Motion For Her
Note de baza : Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
PUMA Urban Motion For Him
Note de baza Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
mirabele
Postat pe 26 Mai 2009 21:24
Note de baza pentru ea sunt esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului

pt. el:
Note de baza Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
ramonagrig
Postat pe 26 Mai 2009 21:29
Puma Urban Motion For Him

Note de baza calde, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.

Puma Urban Motion For Her

Note de baza cu o baza mult mai intensa, reprezentate de notele de vanilie, mosc si ambra; lemn alb.
dreamgirlG
Postat pe 26 Mai 2009 21:32
Notele de baza pentru PUMA Urban Motion pentru EL: Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.

Notele de baza pentru PUMA Urban Motion pentru EA :Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
alexa_sappy
Postat pe 26 Mai 2009 21:40
Note de baza: Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului. (EA)

Note de baza: Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol. (EL)
kudika023682
Postat pe 26 Mai 2009 21:44
Puma urban motion for him
Note de baza : Note calde,sexy, masculine de ambra aurie ,combiante cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol


Puma urban motion for her
Note de baza : Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, clada si matasoasa , definite de notele de vanilie , mosc si ambra .Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului
.
bondgirl007
Postat pe 26 Mai 2009 22:10
Note de baza sunt definite de notele de vanilie, mosc si ambra si lemn alb
Note de mijloc sunt definite de aroma floarilor de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.
Note de varf sunt definite de tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas
Misky
Postat pe 26 Mai 2009 22:21
PENTRU EA
Note de baza: notele de vanilie, mosc si ambra si lemn alb invioreaza
Note de mijloc:f loarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.
Note de varf:tan gerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas

PENTRU EL:
Note de baza: ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Note de mijloc: Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.
Note de varf: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Misky
Postat pe 26 Mai 2009 22:25
For Her
Note de baza: note de vanilie, mosc si ambra si lemn alb


For Him
Note de baza: ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.

stefanbucur_05
Postat pe 26 Mai 2009 22:34
PUMA Urban Motion For Him

Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.

PUMA Urban Motion For Her

Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
susulina
Postat pe 26 Mai 2009 22:51
Puma Urban Motion For Him

Note de baza calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol, de mijloc continand miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb. si note de varf extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Puma Urban Motion For Her

Note de baza definite prin esentele scanteietoare cu o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, reprezentate de notele de vanilie, mosc si ambra; notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului; note de mijloc rezultate prin adaugarea unei arome fructata notelor de varf, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura si note de varf tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creand o combinatie energizanta
ioana8
Postat pe 26 Mai 2009 22:59
Raspunsul pentru intrebarea care sunt notele de baza ale parfumului Puma Urban Motion pentru Ea este: Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
Iar raspunsul pentru Puma Urban Motion pentru El este: Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
ssscornel
Postat pe 26 Mai 2009 23:08
Pentru ea: Note de baza Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
Note de mijloc Adaugam o aroma fructata notelor de varf si obtinem note de mijloc, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.
Note de varf Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creeaza o combinatie energizanta, proprie notelor de varf
Pentru el:Note de baza Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Note de mijloc Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.
Note de varf Notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.
i0nutza
Postat pe 26 Mai 2009 23:49
Puma Urban Motion For Her
Note de baza : Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

Puma Urban Motion For Him
Note de baza : Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
FRN
Postat pe 27 Mai 2009 00:02
PUMA Urban Motion For Her: Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

PUMA Urban Motion For Him: Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
kudika010078
Postat pe 27 Mai 2009 00:22
pt ea:vanilie,mosc,ambre
pt el:ambra aurie,lemn transparent,labdanum spaniol

Postat pe 27 Mai 2009 02:13
Notele de baza pentru Puma Urban Motion sunt esentele scanteietoare care au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.Adaugam o aroma fructata notelor de varf si obtinem note de mijloc, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creeaza o combinatie energizanta, proprie notelor de varf.

Puma Urban Motion for Him are note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.Notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.
deya_dee
Postat pe 27 Mai 2009 02:59
Pentru EA, sticla parfumului are forma ovala, cu partile laterale curbate, ce par a se roti fara oprire.

Note de baza: Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

pentru EL: Formele flaconului par a fi create din doua jumatati, fata si spate, invartindu-se una in jurul celeilalte.

Note de baza : Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
krystyana84
Postat pe 27 Mai 2009 07:13
PUMA Urban Motion For Her
Note de baza
Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

PUMA Urban Motion For Him
Note de baza
Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
farcry14
Postat pe 27 Mai 2009 07:33
PUMA Urban Motion For Her
Note de baza Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.


PUMA Urban Motion For Him
Note de baza Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.

pupici....bafta!
LIC
Postat pe 27 Mai 2009 08:24
Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.pt.ea
Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.pt el
ori
Postat pe 27 Mai 2009 08:54
Nota de baza pt el: note calde, sexy, masculine,de ambra aurie,combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol
Nota de baza pt ea: vanilie,mosc, ambra si lemn alb
daniian
Postat pe 27 Mai 2009 09:09
Puma Urban Motion pentru ea: Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

Puma Urban Motion pentru el: Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
anirc
Postat pe 27 Mai 2009 10:00
Puma Urban Motion For Him

Note de baza calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol, de mijloc continand miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb. si note de varf extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Puma Urban Motion For Her

Note de baza definite prin esentele scanteietoare cu o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, reprezentate de notele de vanilie, mosc si ambra; notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului; note de mijloc rezultate prin adaugarea unei arome fructata notelor de varf, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura si note de varf tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creand o combinatie energizanta

rplay
Postat pe 27 Mai 2009 10:21
Notele de baza ale parfumului Puma Urban Motion for her sunt alcatuite din vanilie, mosc, ambra si lemn alb.

Notele de baza ale parfumului Puma Urban Motion for him sunt alcatuite din: ambra aurie, esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
loryn
Postat pe 27 Mai 2009 10:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Charm! 1282 De la: concursKudika 5 Octombrie 2009 16:36
Castiga una din cele doua rochii semnate Catalin Botezatu oferite de Quelle/Quick24 703 De la: nistorroxana 25 Noiembrie 2010 15:40
Castiga unul dintre cele 3 premii oferite de ArtaCeaiului.ro: ceainice si ceaiuri delicioase, perfecte in zilele reci de iarna! 362 De la: concursKudika 9 Ianuarie 2016 00:26
Castiga unul dintre cele 10 compilatii de CD-uri "Anotimpurile Iubirii" de la Roton! 79 De la: kudika384587 7 Mai 2011 08:49
Concurs: Castiga o pereche de pantofi de primavara! 7044 De la: concursKudika 29 Martie 2010 18:00