Setari Cookie-uri

Concurs: Puma Urban Motion

Notele de baza pentru ea sunt: esenta intriganta si senzuala, precum adolescentele active, amatoare de distractii, care se misca in ritmul alert al stilului lor de viata.

Notele de baza pentru el sunt: esente puternice, care reflecta stilul trendy dinamical si plin de energie al barbatilor cu ritm de viata alert.

Flaffy__P
Postat pe 26 Mai 2009 18:57
Pentru ea:vanilie, mosc , ambra si lemn alb
Pentru el:de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
bobbo
Postat pe 26 Mai 2009 19:07

Puma urban motion for her:
Note de baza Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
Note de mijloc Adaugam o aroma fructata notelor de varf si obtinem note de mijloc, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.
Note de varf Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creeaza o combinatie energizanta, proprie notelor de varf

Puma urban motion for him:
Note de baza Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Note de mijloc Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.
Note de varf Notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.
veveritza18
Postat pe 26 Mai 2009 19:09
Pentru el----Note de baza - Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Note de mijloc - Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.
Note de varf - Notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Pentru ea---Note de baza - Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
Note de mijloc - Adaugam o aroma fructata notelor de varf si obtinem note de mijloc, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.
Note de varf - Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creeaza o combinatie energizanta, proprie notelor de varf.
puschy
Postat pe 26 Mai 2009 19:12
Notele de baza pt Puma urban motion for her sunt note de vanilie,mosc si ambra,iar notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.Notele de baza pt Puma urban motion for him sunt de ambra aurie,combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
yyssa
Postat pe 26 Mai 2009 19:17
Notele de baza Puma Urban Motion pentru ea sunt: esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
Notele de baza Puma Urban Motion pentru el sunt: note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol
ralukiss85
Postat pe 26 Mai 2009 19:19
Notele de baza ale parfumului Puma urban motion pentru EA sunt: notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

Notele de baza ale parfumului Puma urban motion pentru EL sunt: notele calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
iuliaiulia
Postat pe 26 Mai 2009 19:22
Pentru ea:vanilie, mosc , ambra si lemn alb
Pentru el:de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
puchy
Postat pe 26 Mai 2009 19:23
PUMA Urban Motion For Her

Puma urban motion pentru EA se deschide usor si plin de viata, pentru a se transforma intr-o esenta intriganta si senzuala - precum adolescentele active, amatoare de distractii, care se misca in ritmul alert al stilului lor de viata.

Captivant si unic, flacoanele de PUMA urban motion reprezinta esenta fluiditatii, miscandu-se in ritm propriu. Formele flaconului par a fi create din doua jumatati, fata si spate, invartindu-se una in jurul celeilalte. Sticla parfumului pentru EA are forma ovala, cu partile laterale curbate, ce par a se roti fara oprire.

Alte informatii:

* Note de baza - Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
* Note de mijloc - Adaugam o aroma fructata notelor de varf si obtinem note de mijloc, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.
* Note de varf - Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creeaza o combinatie energizanta, proprie notelor de varf.



PUMA Urban Motion For Him

PUMA urban motion pentru EL este un parfum plin de energie si esente puternice, care reflecta stilul trendy, dinamic al barbatilor cu un ritm de viata alert.

Captivant si unic, flacoanele de PUMA urban motion reprezinta esenta fluiditatii, miscandu-se in ritm propriu. Formele flaconului par a fi create din doua jumatati, fata si spate, invartindu-se una in jurul celeilalte.

Alte informatii:

* Note de baza - Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
* Note de mijloc - Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.
* Note de varf - Notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.



lau_dea
Postat pe 26 Mai 2009 19:27
Pentru ea:vanilie, mosc , ambra si lemn alb
Pentru el:de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
petre52
Postat pe 26 Mai 2009 19:28

Notele de baza pt. ea sint:
Note de baza Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului

pt. el:
Note de baza Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
symona_flor20
Postat pe 26 Mai 2009 19:34
*Puma urban motion pentru EA se deschide usor si plin de viata,
pentru a se transforma intr-o esenta intriganta si senzuala
- precum adolescentele active, amatoare de distractii, care
se misca in ritmul alert al stilului lor de viata.

Note de baza : Esentele scanteietoare au o baza mult mai
intensa, calda si matasoasa, definita de
notele de vanilie, mosc si ambra. Notele
de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.


*PUMA urban motion pentru EL este un parfum plin de energie
si esente puternice, care reflecta stilul trendy, dinamic
al barbatilor cu un ritm de viata alert.

Note de baza : Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie,
combinate cu esente de lemn transparent si
labdanum spaniol.
thiLL
Postat pe 26 Mai 2009 19:37
Notele de baza ale parfumului Puma Urban Motion pentru EL sunt note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol, iar notele de baza ale parfumului Puma Urban Motion pentru EA sunt reprezentate de esentele scanteietoare care au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
denna
Postat pe 26 Mai 2009 19:39
Puma Urban Motion For Her - Note de baza definite prin esentele scanteietoare cu o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, reprezentate de notele de vanilie, mosc si ambra; notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului

Puma Urban Motion For Him - Note de baza calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
kudika023622
Postat pe 26 Mai 2009 19:44
Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului(pentru EA).Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.(pentru EL)
ironik
Postat pe 26 Mai 2009 19:44
Note de baza Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului. pt ea
Note de baza Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol. pt el
ralukrenger
Postat pe 26 Mai 2009 19:46
PUMA Urban Motion For Her-Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
PUMA Urban Motion For Him-Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Zuzulici92
Postat pe 26 Mai 2009 19:47
Puma Urban Motion For Him

Note de baza calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol, de mijloc continand miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb. si note de varf extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Puma Urban Motion For Her

Note de baza definite prin esentele scanteietoare cu o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, reprezentate de notele de vanilie, mosc si ambra; notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului; note de mijloc rezultate prin adaugarea unei arome fructata notelor de varf, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura si note de varf tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creand o combinatie energizanta.
monyca_18
Postat pe 26 Mai 2009 20:06
Puma Urban Motion for Her
Note de baza vanilie, mosc, ambra, lemn alb
kudika029802
Postat pe 26 Mai 2009 20:15
Note de baza Puma Urban Motion pt EA: vanilie, mosc si ambra, lemn alb.
Note de baza Puma Urban Motin pt EL: ambra aurie, esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
kudika006909
Postat pe 26 Mai 2009 20:16
Note de baza Puma Urban Motion pt Ea: vanilie, mosc , ambra si lemn alb

Note de baza Puma Urban Motion pt El : ambra aurie, esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
deianeira22
Postat pe 26 Mai 2009 20:19
PUMA Urban Motion For Her

Note de baza Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
Note de mijloc Adaugam o aroma fructata notelor de varf si obtinem note de mijloc, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.
Note de varf Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creeaza o combinatie energizanta, proprie notelor de varf.


PUMA Urban Motion For Him

Note de baza Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Note de mijloc Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.
Note de varf Notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.
Catalina_Zamfir
Postat pe 26 Mai 2009 20:20
hy
PUMA Urban Motion for Her,contine:
Note de baza:esentele scanteietoare au la baza mult mai intensa,masatoasa si calda,definita de notele de vanilie,mosc si ambra.Notele de lemn alb invioreaza parfumul;
Note de mijloc:este adaugata o aroma fructata a notelor de varf,si se obtine note de mijloc,conturate de floare de chimbir chinezesc,flori de mar,para si zmeura:)
Note de varf:tangerine,citrice chinezesti yuzu si fructe dulci,aromate,de ananas ccreeaza o combinatie energizanta,proprie notelor de varf.

PUMA Urban Motion for Him,conine:
Note de baza:Note calde,sexy,masculine,de ambra aurie,combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol;
Note de mijloc:miez aromatic de cimbru rosu picant,rozmarin,mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb;
Note de varf:notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare:pepene zemos,mandarine verzi si menta racoroasa

BAFTA TUTUROR!!!

Postat pe 26 Mai 2009 20:22
Notele de baza pentru Puma Urban Motion pentru ea sunt - vanilie,mosc,ambra si lemn alb.
Notele de baza pentru Puma Urban Motion pentru el sunt - ambra aurie, lemn transparent si labdanum spaniol.
sefumake
Postat pe 26 Mai 2009 20:24
PUMA Urban Motion For Her: Notele de baza sunt cele de vanilie, mosc si ambra, precum si notele de lemn alb, care invioreaza compozitia parfumului.
PUMA Urban Motion For Him: Notele de baza sunt note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
georgiana_ch
Postat pe 26 Mai 2009 20:25
Puma Urban Motion For Him

Note de baza calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol, de mijloc continand miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb. si note de varf extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Puma Urban Motion For Her

Note de baza definite prin esentele scanteietoare cu o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, reprezentate de notele de vanilie, mosc si ambra; notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului; note de mijloc rezultate prin adaugarea unei arome fructata notelor de varf, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura si note de varf tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creand o combinatie energizanta

kudika029806
Postat pe 26 Mai 2009 20:25
Puma Urban Motion For Him

Note de baza calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol, de mijloc continand miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb. si note de varf extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Puma Urban Motion For Her

Note de baza definite prin esentele scanteietoare cu o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, reprezentate de notele de vanilie, mosc si ambra; notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului; note de mijloc rezultate prin adaugarea unei arome fructata notelor de varf, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura si note de varf tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creand o combinatie energizanta
padureata
Postat pe 26 Mai 2009 20:27
pt ea Note de baza: Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

pt el Note de baza Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
rus_lavy
Postat pe 26 Mai 2009 20:30
PUMA Urban Motion For Her
Note de baza Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
Note de mijloc Adaugam o aroma fructata notelor de varf si obtinem note de mijloc, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.
Note de varf Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creeaza o combinatie energizanta, proprie notelor de varf.
PUMA Urban Motion For Him
Note de baza Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Note de mijloc Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.
Note de varf Notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.
spoiled_fuzzy
Postat pe 26 Mai 2009 20:38
PUMA Urban Motion For Her
Note de baza Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
PUMA Urban Motion For Him
Note de baza Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
spoiled_fuzzy
Postat pe 26 Mai 2009 20:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga un tablou imprimat cu poza ta si a iubitului tau! 161 De la: baranik 27 Aprilie 2011 18:06
Castiga o pereche de pantofiori oferiti de Mylovelyshoes.ro! 424 De la: cristina1234 19 Decembrie 2011 18:20
Castiga unul dintre cele 10 premii oferite de SABON! 449 De la: concursKudika 11 Iunie 2012 08:15
Castiga ondulatorul Curl Secret de la BaByliss, pentru cele mai spectaculoase bucle! 444 De la: concursKudika 25 Februarie 2016 23:34
Baneasa Shopping City iti ofera 2 vouchere in valoare de 450 Euro la clinica Acibadem din Turcia! 227 De la: stelanegut 11 Septembrie 2011 19:55