Setari Cookie-uri

Concurs: Puma Urban Motion

Buna ziua.

Notele de baza al parfumului Puma Urban Motion pt Ea

Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

Notele de baza al parfumului Puma Urban Motion pt El
Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
kudika012490
Postat pe 26 Mai 2009 12:52
Pentru EA:
Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
Adaugam o aroma fructata notelor de varf si obtinem note de mijloc, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.
Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creeaza o combinatie energizanta, proprie notelor de varf.
Pentru EL:
Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.
Notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Fericirea
Postat pe 26 Mai 2009 12:53
Note de baza pentru EL
Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.Note de mijloc: Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb. Notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Note de baza pentru EA
Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.Note de mijloc: Adaugam o aroma fructata notelor de varf si obtinem note de mijloc, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.Note de varf: Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creeaza o combinatie energizanta, proprie notelor de varf.
ImAlina
Postat pe 26 Mai 2009 12:56
Notele de baza pentru parfumul PUMA URBAN MOTION PENTRU EA sunt: esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
Notele de baza pentru parfumul PUMA URBAN MOTION PENTRU EL sunt: note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Camytzu2008
Postat pe 26 Mai 2009 12:57
Notele de baza ale parfumului Puma urban motion pentru ea/el sunt: de vanilie, mosc, ambra si lemn alb.
Lili
kudika020362
Postat pe 26 Mai 2009 12:58
Notele de baza ale parfumului Puma urban motion pentru EA sunt: notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

Notele de baza ale parfumului Puma urban motion pentru EL sunt: notele calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
MademoiselleMICHelle
Postat pe 26 Mai 2009 12:58
PUMA Urban Motion For Her - contine esente de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului

PUMA Urban Motion For Him - contine esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
palmyra
Postat pe 26 Mai 2009 13:06
Notele de baza ale parfumului Puma Urban Motion pentru EA sunt: Esente scanteietoare, care au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra, cu note de lemn alb care invioreaza compozitia parfumului.
Ca note de mijloc mai apare o aroma fructata datorita florii de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.
Iar ca note de varf : Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas.

Iar notele de baza ale parfumului Puma Urban Motion pentru EL sunt: Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Notele de mijloc: Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.
Iar notele de varf care sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Desi ati cerut doar Notele de baza ale parfumurilor, mi se pareau incomplete fara notele de mijloc si de varf.
andreeacvlp
Postat pe 26 Mai 2009 13:10

Puma Urban Motion For Him

Note de baza calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol, de mijloc continand miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb. si note de varf extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Puma Urban Motion For Her

Note de baza definite prin esentele scanteietoare cu o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, reprezentate de notele de vanilie, mosc si ambra; notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului; note de mijloc rezultate prin adaugarea unei arome fructata notelor de varf, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura si note de varf tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creand o combinatie energizan
moniqtza91
Postat pe 26 Mai 2009 13:11
PUMA Urban Motion For Him: Note de baza: Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.

PUMA Urban Motion For Her: Note de baza: Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.


Pau_haha
Postat pe 26 Mai 2009 13:14
Puma Urbam Motion pentru ea :
Notele de baza sunt de vanilie,mosc si ambra.
Puma Urban Motion pentru el :
Notele de baza sunt calde,de ambra aurie, combinata cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
vanettymanea
Postat pe 26 Mai 2009 13:15
Notele de baza for her sunt : vanilia, mosc, ambra si lemn alb
Notele de baza for him sunt :ambra aurie, lemn transparent si labdanum spaniol
PortoChloe
Postat pe 26 Mai 2009 13:18
puma urban motion are ca baza note calde sexi masculine de ambra aurie combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol
kudika029660
Postat pe 26 Mai 2009 13:18
Pentru ea:vanilie, mosc , ambra si lemn alb
Pentru el:de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
blackcryss
Postat pe 26 Mai 2009 13:23
PUMA Urban Motion For Her
Note de baza Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
Note de mijloc Adaugam o aroma fructata notelor de varf si obtinem note de mijloc, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.
Note de varf Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creeaza o combinatie energizanta, proprie notelor de varf.

PUMA Urban Motion For Him
Note de baza Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Note de mijloc Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.
Note de varf Notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.
angellyna_21
Postat pe 26 Mai 2009 13:24
Puma Urban Motion For Her - Note de baza definite prin esentele scanteietoare cu o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, reprezentate de notele de vanilie, mosc si ambra; notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului

Puma Urban Motion For Him - Note de baza calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
kiki78
Postat pe 26 Mai 2009 13:28
Puma Urban Motion For Him

Note de baza calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol, de mijloc continand miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb. si note de varf extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Puma Urban Motion For Her

Note de baza definite prin esentele scanteietoare cu o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, reprezentate de notele de vanilie, mosc si ambra; notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului; note de mijloc rezultate prin adaugarea unei arome fructata notelor de varf, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura si note de varf tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creand o combinatie energizanta
elfy19
Postat pe 26 Mai 2009 13:37
pentru ea:
vanilie, mosc, lemn alb si ambra

pentru el:
lemn transparent, ambra, labdanum spaniol
Oannaa
Postat pe 26 Mai 2009 13:41
Notele de baza pentru Puma Urban Motion For Her sunt vanilie, mosc si ambra,precum si lemn alb

Notele de baza pentru Puma Urban Motion For Him sunt ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
ellykah
Postat pe 26 Mai 2009 13:44
Puma Urban Motion For Her are note de baza din vanilie. mosc, ambra si lemn alb. Notele de mijloc sunt date de arome de floare de ghimbir chinezesc, floare de mar, para si zmeura, iar notele de varf sunt conferite de esente de tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas.

Puma Urban Motion for Himare note de baza din ambra aurie, lemn transparent si labdanum spaniol. Notele de mijloc sunt date de arome de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb, iar notele de varf sunt conferite de pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa
galop
Postat pe 26 Mai 2009 13:48
Puma Urban Motion for HIM
Note de baza - Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.

Puma Urban Motion for HER
Note de baza - Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
oanaramona15
Postat pe 26 Mai 2009 13:50
note de baza pentru ea:vanilie, mosc, ambra si lemn alb

note de baza pentru el:de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
andratzel
Postat pe 26 Mai 2009 13:51
PENTU EL: Note de baza Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
PENTRU EA: Note de baza Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
anca910
Postat pe 26 Mai 2009 13:51
PUMA Urban Motion For Her

Note de baza :

Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

Note de mijloc:

Adaugam o aroma fructata notelor de varf si obtinem note de mijloc, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.

Note de varf:

Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creeaza o combinatie energizanta, proprie notelor de varf.

PUMA Urban Motion For Him

Note de baza:

Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.

Note de mijloc:

Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.

Note de varf:

Notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.
anamaria_07
Postat pe 26 Mai 2009 13:52
Notele de baza a parfumului Puma Urban Motion for Her:
Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

Notele de baza a parfumului Puma Urban Motion for Him:
Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
matzoimic
Postat pe 26 Mai 2009 13:52
PUMA URBAN MOTION pentru EA vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
PUMA URBAN MOTION pentru EL ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
carmen_lex
Postat pe 26 Mai 2009 14:01
Note de baza (pentru EA):Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

Note de baza(pentru EL):Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
someone
Postat pe 26 Mai 2009 14:03
Notele de baza pentru puma urban motion pentru el:este un parfum plin de energie si esente puternice care reflecta stilul trendy dinamic al barbatilor cu un ritm de viata alert

Notele de baza pentru puma urban motion pentru ea:se deschide usor si plin de viata pentru a transforma intr-o esenta intriganta si senzuala-precum adolescentele active,amatoare de distractii care se misca in ritmul alert al stilului lor de viata.
lucyana1990
Postat pe 26 Mai 2009 14:04
Nota de baza pt el: Note calde, sexy, masculine,de ambra aurie,combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol
Nota de baza pt ea: mosc, ambra, vanilie si lemn alb
blondyblue
Postat pe 26 Mai 2009 14:04
Puma Urban Motion For Him

Note de baza de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol

Puma Urban Motion For Her

Note de baza de vanilie, mosc si ambra; notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului;
deutssa
Postat pe 26 Mai 2009 14:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
concurs easy shape 124 De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:23
Concurs: Papucei.ro te incalta pentru vara 533 De la: concursKudika 22 Mai 2009 15:49
Concurs Lenor 16 septembrie - 31 octombrie 2009 3026 De la: gazabuburuza 8 Mai 2010 03:13
Castiga unul din cele 3 pachete cu Ulei de Argan BIO de la Organique! 372 De la: concursKudika 30 Aprilie 2012 10:16
Castiga doua invitatii duble la Noaptea Lunga a Filmelor Scurte! 9 De la: concursKudika 17 Iunie 2011 10:49