Concurs: Puma Urban Motion

Subiect nou
Alege alt forum  
Subiect nou
Topicul anterior | Topicul urmator
Acest topic este inchis si arhivat!
Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
Postat de kudika012490 pe 26 Mai 2009 la 12:52
Buna ziua.

Notele de baza al parfumului Puma Urban Motion pt Ea

Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

Notele de baza al parfumului Puma Urban Motion pt El
Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Postat de Fericirea pe 26 Mai 2009 la 12:53
Pentru EA:
Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
Adaugam o aroma fructata notelor de varf si obtinem note de mijloc, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.
Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creeaza o combinatie energizanta, proprie notelor de varf.
Pentru EL:
Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.
Notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.


http://mirelapete.dexign.ro/
Postat de ImAlina pe 26 Mai 2009 la 12:56
Note de baza pentru EL
Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.Note de mijloc: Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb. Notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Note de baza pentru EA
Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.Note de mijloc: Adaugam o aroma fructata notelor de varf si obtinem note de mijloc, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.Note de varf: Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creeaza o combinatie energizanta, proprie notelor de varf.
Postat de Camytzu2008 pe 26 Mai 2009 la 12:57
Notele de baza pentru parfumul PUMA URBAN MOTION PENTRU EA sunt: esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
Notele de baza pentru parfumul PUMA URBAN MOTION PENTRU EL sunt: note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Postat de kudika020362 pe 26 Mai 2009 la 12:58
Notele de baza ale parfumului Puma urban motion pentru ea/el sunt: de vanilie, mosc, ambra si lemn alb.
Lili

Postat de Fosta membra Kudika.ro pe 26 Mai 2009 la 12:58
Notele de baza ale parfumului Puma urban motion pentru EA sunt: notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

Notele de baza ale parfumului Puma urban motion pentru EL sunt: notele calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Postat de palmyra pe 26 Mai 2009 la 13:06
PUMA Urban Motion For Her - contine esente de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului

PUMA Urban Motion For Him - contine esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Postat de andreeacvlp pe 26 Mai 2009 la 13:10
Notele de baza ale parfumului Puma Urban Motion pentru EA sunt: Esente scanteietoare, care au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra, cu note de lemn alb care invioreaza compozitia parfumului.
Ca note de mijloc mai apare o aroma fructata datorita florii de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.
Iar ca note de varf : Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas.

Iar notele de baza ale parfumului Puma Urban Motion pentru EL sunt: Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Notele de mijloc: Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.
Iar notele de varf care sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Desi ati cerut doar Notele de baza ale parfumurilor, mi se pareau incomplete fara notele de mijloc si de varf.
Postat de moniqtza91 pe 26 Mai 2009 la 13:11

Puma Urban Motion For Him

Note de baza calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol, de mijloc continand miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb. si note de varf extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Puma Urban Motion For Her

Note de baza definite prin esentele scanteietoare cu o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, reprezentate de notele de vanilie, mosc si ambra; notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului; note de mijloc rezultate prin adaugarea unei arome fructata notelor de varf, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura si note de varf tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creand o combinatie energizan
Postat de Pau_haha pe 26 Mai 2009 la 13:14
PUMA Urban Motion For Him: Note de baza: Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.

PUMA Urban Motion For Her: Note de baza: Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.Postat de vanettymanea pe 26 Mai 2009 la 13:15
Puma Urbam Motion pentru ea :
Notele de baza sunt de vanilie,mosc si ambra.
Puma Urban Motion pentru el :
Notele de baza sunt calde,de ambra aurie, combinata cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.

Postat de PortoChloe pe 26 Mai 2009 la 13:18
Notele de baza for her sunt : vanilia, mosc, ambra si lemn alb
Notele de baza for him sunt :ambra aurie, lemn transparent si labdanum spaniol
Postat de kudika029660 pe 26 Mai 2009 la 13:18
puma urban motion are ca baza note calde sexi masculine de ambra aurie combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol
Postat de blackcryss pe 26 Mai 2009 la 13:23
Pentru ea:vanilie, mosc , ambra si lemn alb
Pentru el:de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Postat de angellyna_21 pe 26 Mai 2009 la 13:24
PUMA Urban Motion For Her
Note de baza Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
Note de mijloc Adaugam o aroma fructata notelor de varf si obtinem note de mijloc, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.
Note de varf Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creeaza o combinatie energizanta, proprie notelor de varf.

PUMA Urban Motion For Him
Note de baza Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Note de mijloc Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.
Note de varf Notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Postat de kiki78 pe 26 Mai 2009 la 13:28
Puma Urban Motion For Her - Note de baza definite prin esentele scanteietoare cu o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, reprezentate de notele de vanilie, mosc si ambra; notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului

Puma Urban Motion For Him - Note de baza calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Postat de elfy19 pe 26 Mai 2009 la 13:37
Puma Urban Motion For Him

Note de baza calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol, de mijloc continand miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb. si note de varf extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Puma Urban Motion For Her

Note de baza definite prin esentele scanteietoare cu o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, reprezentate de notele de vanilie, mosc si ambra; notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului; note de mijloc rezultate prin adaugarea unei arome fructata notelor de varf, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura si note de varf tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creand o combinatie energizanta
Postat de Oannaa pe 26 Mai 2009 la 13:41
pentru ea:
vanilie, mosc, lemn alb si ambra

pentru el:
lemn transparent, ambra, labdanum spaniol
Postat de ellykah pe 26 Mai 2009 la 13:44
Notele de baza pentru Puma Urban Motion For Her sunt vanilie, mosc si ambra,precum si lemn alb

Notele de baza pentru Puma Urban Motion For Him sunt ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Postat de galop pe 26 Mai 2009 la 13:48
Puma Urban Motion For Her are note de baza din vanilie. mosc, ambra si lemn alb. Notele de mijloc sunt date de arome de floare de ghimbir chinezesc, floare de mar, para si zmeura, iar notele de varf sunt conferite de esente de tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas.

Puma Urban Motion for Himare note de baza din ambra aurie, lemn transparent si labdanum spaniol. Notele de mijloc sunt date de arome de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb, iar notele de varf sunt conferite de pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa
Postat de oanaramona15 pe 26 Mai 2009 la 13:50
Puma Urban Motion for HIM
Note de baza - Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.

Puma Urban Motion for HER
Note de baza - Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

Postat de andratzel pe 26 Mai 2009 la 13:51
note de baza pentru ea:vanilie, mosc, ambra si lemn alb

note de baza pentru el:de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Postat de anca910 pe 26 Mai 2009 la 13:51
PENTU EL: Note de baza Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
PENTRU EA: Note de baza Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
Postat de anamaria_07 pe 26 Mai 2009 la 13:52
PUMA Urban Motion For Her

Note de baza :

Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

Note de mijloc:

Adaugam o aroma fructata notelor de varf si obtinem note de mijloc, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.

Note de varf:

Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creeaza o combinatie energizanta, proprie notelor de varf.

PUMA Urban Motion For Him

Note de baza:

Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.

Note de mijloc:

Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.

Note de varf:

Notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Postat de Fosta membra Kudika.ro pe 26 Mai 2009 la 13:52
Notele de baza a parfumului Puma Urban Motion for Her:
Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

Notele de baza a parfumului Puma Urban Motion for Him:
Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.

Postat de carmen_lex pe 26 Mai 2009 la 14:01
PUMA URBAN MOTION pentru EA vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
PUMA URBAN MOTION pentru EL ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Postat de someone pe 26 Mai 2009 la 14:03
Note de baza (pentru EA):Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.

Note de baza(pentru EL):Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
Postat de lucyana1990 pe 26 Mai 2009 la 14:04
Notele de baza pentru puma urban motion pentru el:este un parfum plin de energie si esente puternice care reflecta stilul trendy dinamic al barbatilor cu un ritm de viata alert

Notele de baza pentru puma urban motion pentru ea:se deschide usor si plin de viata pentru a transforma intr-o esenta intriganta si senzuala-precum adolescentele active,amatoare de distractii care se misca in ritmul alert al stilului lor de viata.
Lucy@
Postat de blondyblue pe 26 Mai 2009 la 14:04
Nota de baza pt el: Note calde, sexy, masculine,de ambra aurie,combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol
Nota de baza pt ea: mosc, ambra, vanilie si lemn alb

Postat de deutssa pe 26 Mai 2009 la 14:08
Puma Urban Motion For Him

Note de baza de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol

Puma Urban Motion For Her

Note de baza de vanilie, mosc si ambra; notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului;

Varianta pentru tiparire
Alege alt forum