Workshop Taiyin

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Aislin Avatarul lui Aislin

1 mesaj
Membru din: 27/05/2009

Buna,

Va recomand un workshop care va avea loc in 6-7 mai. Se numeste " Sexualitatea si emotiile in vechile texte de cultivare feminina. Fata Imaculata".
Va trimit mai jos o scurta descriere:

In textele fundamentale, se spune despre sexualitate ca face parte integranta din natura femeii, se spune chiar ca este natura feminina insasi.
Nu intamplator, in trecut era abordata ca o metoda de educatie de mare rafinament.

Pe de alta parte, sexualitatea reprezinta o forma de cunoastere, anumite metode de cultivare a sexualitatii determinand trezirea unor capacitati feminine superioare.

Indiferent de abordare, un lucru este esential: sexualitatea este in legatura cu toate celelalte aspecte ale feminitatii, iar felul in care acestea se intrepatrund determina o sexualitate sanatoasa sau dimpotriva.

Stagiul din aceasta perioada ne invata despre legatura dintre sexualitate, emotii, senzualitate, voluptate si exprimarea lor prin limbaj corporal.

Recomandari pentru participante:

Pe langa partea teoretica, stagiul contine si o parte aplicativa, reprezentata de diverse forme de miscare adecvate tematicii, pe un fond muzical.

Ca atare va recomandam o tinuta lejera, dar care sa evidentieze talia si soldurile. Pentru solduri puteti folosi esarfe, centuri, salbe sau alte accesorii la inspiratia fiecareia.

Program:

Sambata 6 iunie : 16:00 20:00
Duminica 7 iunie: 12:00 16:00

Pret: 150 ron

Pentru inscrieri va rugam sa sunati la:
0731.497.159, 0720.722.153

Ne vedem acolo!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Raporteaza abuz de limbaj
how the f.u.c.k. did you get to be borned so stupid!!!!