Setari Cookie-uri

V-ati inselat vreodata partenerul?care a fost motivul?

"...noi femeile nu putem insela... "
inseamna ca totul a fost in mintea mea bolnava cand am fost inselat, cred ca era de la prea multa cafea =)) foarte tare , chiar foarte tare
am fost inselat si cam dupa un an am intalnit pe altcineva alaturi de care sunt si in ziua de azi, a existat o perioada de tranzitie de vreo 2-3 saptamani sa zic asa :-?? daca asta inseamna inselat, ma bucur ca am facut asta pt ca a meritat, desi eu sunt de parere ca doar mi'a fost ridicat un voal de pe ochii si nu am mai stat ca boul intr'o relatie distrusa, mi'am recapatat increderea in mine si am realizat ca pot mai mult si se poate mai bine.
felixcat
Postat pe 21 Iunie 2009 15:11
De la: felixcat, la data 2009-06-21 15:11:06"..... "
inseamna ca totul a fost in mintea mea bolnava cand am fost inselat, cred ca era de la prea multa cafea =)) foarte tare , chiar foarte tare
am fost inselat si cam dupa un an am intalnit pe altcineva alaturi de care sunt si in ziua de azi, a existat o perioada de tranzitie de vreo 2-3 saptamani sa zic asa :-?? daca asta inseamna inselat, ma bucur ca am facut asta pt ca a meritat, desi eu sunt de parere ca doar mi'a fost ridicat un voal de pe ochii si nu am mai stat ca boul intr'o relatie distrusa, mi'am recapatat increderea in mine si am realizat ca pot mai mult si se poate mai bine.

N-am inteles prea bine ce ai vrut tu sa explici aici, dar cea care a scris mai sus se referea probabil la cateva femei de aici de pe forum cand a scris "noi femeile nu putem insela"..nu cred ca se referea la femei in general, nu de alta dar unele sunt atat de perverse incat nici un barbat oricat de exerimentat ar fi, nu va ajunge vreodata sa insele intr-un asemenea mod. Stai linistit ca stie si ea ca femeile inseala intr-un mare fel...
liliana2005
Postat pe 21 Iunie 2009 16:56
nu e vorba de asta, multi indivizi inseala, doar ca a sunat aiurea :-??
felixcat
Postat pe 21 Iunie 2009 17:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Aveti fantezii sexuale (si nu neaparat numai sexuale)cu vedete? 128 De la: just_laura 30 Iulie 2009 18:34
Obama si prostiile lui islamiste 14 De la: kudika_982635 9 Iunie 2015 20:57
Cum sã îți gãsești o amantã ? 4 De la: kudika_957439 7 Iulie 2014 09:28
Exista Dumnezeu? Dar Satan? Sau amandoua? 210 De la: kudika132368 17 August 2011 15:51
coafor deschis non stop 3 De la: angelo_micnegrusiurat 22 August 2010 15:57