Setari Cookie-uri

mica mea afacere..hmm :D

buna gajici... vreau sa va povestesc si eu cate ceva...si sa ma ajutati asa putin cu cateva idei...
pentru ca am doar 19 ani...si acuma sunt cu bacul...nu ma pot implica prea mult in afacerile mele..dar va pot spune ca de un an de zile fac bijuterii unicate din FIMO si sunt multumita de banii care ii castig. merg pe la targuri festivale...chestii....
acuma...adik chiar azi a venit coletul cu un set de manichiura profi...deaia cu gel ...cum se poarta... ca am vazut ca foarte multe femei au unghii de gel..si cred ca e destul de profitabil. setul m-a costat 450 de lei....destul de mult, avand in vedere ca doar eu am dat banii...adik nu m-au ajutat parintii deloc. acuma...trebuie sa imi scot banii din manichiura...dar mi foarte frica ca sunt incepatoare si nu stiu prea bine..am rugat cateva prietene care mereu au unghii cu gel sa ma ajute/....dar apoi va dura ceva pana o sa imi vina clienti...
va rog sa imi spuneti daca este cineav care se sacrifica si se lasa pe mana mea...sa incerc si eu...eu sunt din sibiu.. si va mai rog sa imi dati sfaturi..ce sa fac sau cum sa fac sa promovez hobbyurile mele.. astept si critici normal..ca din alea invat. dar sa nu imi spuneti sa fac un curs de manichiura ca e cam 15 milioane pe aici...
stefana
Postat pe 25 Iunie 2009 16:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Crescina sau Vichy contra caderii parului? 37 De la: kudika405254 28 Mai 2011 20:20
ce ai dori sa schimbi la partenerul de viata? 37 De la: Calandrinon 27 Noiembrie 2009 23:24
Keratina lichida.Pareri :) 7 De la: kudika387260 25 Aprilie 2011 20:08
tratament par Hairgrow 2% minoxidil 1 De la: Sierra 12 August 2011 16:13
ulei de masline extra-virgin ... 13 De la: balrog 14 Martie 2011 15:08