Mai multe
De la: OanaIulia, la data 2009-07-29 01:09:46Mie-mi place mult si Earth Song, nu mai stiu dc am pus-o in lista ce-am scris-o zilele trecute, dar e o piesa superba, nu are cum sa nu te impresioneze. Si concertul de la Bucuresti chiar a fost genial!! nu ma mai satur de el. u've got my point!
|
||
|
luyyzz Postat pe 29 Iulie 2009 10:47 |
||
|---|---|---|
|
iata si versurile uneia din cele mai dragi melodii ale lui MJ...spunea intr-un interviu ca il reprezinta cel mai mult. Melodia e superba. Have you seen my Childhood? I'm searching for the world that I come from 'Cause I've been looking around In the lost and found of my heart... No one understands me They view it as such strange eccentricities... 'Cause I keep kidding around Like a child, but pardon me... People say I'm not okay 'Cause I love such elementary things... It's been my fate to compensate, for the ChildhoodI've never known... Have you seen my Childhood? I'm searching for that wonder in my youth Like pirates and adventurous dreams, Of conquest and kings on the throne... Before you judge me, try hard to love me, Look within your heart then ask, Have you seen my Childhood? People say I'm strange that way 'Cause I love such elementary things, It's been my fate to compensate, For the Childhood I've never known... Have you seen my Childhood? I'm searching for that wonder in my youth Like fantastical stories to share The dreams I would dare, watch me fly... Before you judge me, try hard to love me. The painful youth I've had Have you seen my Childhood.... |
||
|
Irinaenache Postat pe 29 Iulie 2009 15:51 |
||
kathy mama,urat vorbesti : ....AM OBSERVAT TOOOOOOOOTI ca nu iti place Michael....Ti-am mai zis....STIM,NE-AM DAT SEAMA,AM INTELES....il alta ordine de idei...fi doamna si TACI !!!! ...si nefiind ironica...te pup si o zi cat mai buna si sper sa ma luminezi si pe mine ce iti place ca de michael m-am saturat sa te aud vorbind putin altfel ( ca la coada vacii )
|
||
|
|
||
|
ade207 Postat pe 29 Iulie 2009 16:47 |
||
|
Am gasit o chestie pe net. Fanii au decis sa faca un portret al lui michael. Portretul va fi format din puncte, iar fieracre punct va fi..poza unuia dintre noi. Este nevoie de 1000000 de puncte pentru a face lucrul asta posibil. Proiectul este sustinul de fani cat si de artisti si prieteni ai lui MJ. Este gratuit, trebuie doar sa va inregistrati si sa uploadati o poza. www.MichaelJacksonTributePortrait.com 1 fan = 1 punct Deci! Haideti sa facem acest lucru posibil. |
||
|
Irinaenache Postat pe 28 August 2009 11:31 |
||
|
"Earth Song" "Give to me" "Dirty Diana" |
||
|
gugulina74 Postat pe 31 August 2009 20:32 |
||
| beat it si heal the world | ||
|
kudika064767 Postat pe 1 Septembrie 2009 16:08 |
||
dragute alegerile voastre,speram sa ne si "cantati":D
|
||
|
luyyzz Postat pe 1 Septembrie 2009 21:28 |
||
| Heal The World:x | ||
|
yo0olixa Postat pe 6 Septembrie 2009 02:55 |
||
|
dirty diana ...my fav alltime hit give into me rock my world |
||
|
ionelaela Postat pe 6 Septembrie 2009 05:26 |
||
| dirty diana si give in to me | ||
|
marlina Postat pe 6 Septembrie 2009 11:05 |
||
| Will You be There , Smile . Lost Children, Heaven Can Wait , de fapt imi plac toate melodiile lui, am fost fan si inca sint. L-am iubit si il voi iubi toata viata pe Michael. RIP MY KING!!! | ||
|
kudika003288 Postat pe 6 Septembrie 2009 11:06 |
||
Mie imi plac: Thriller, Billy Jean si Beat it
|
||
|
P3TrUtZa_1992 Postat pe 6 Septembrie 2009 11:18 |
||
"THE WAY YOU MAKE ME FEEL" .... Am ceva pentru voi! ENJOY! http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ
|
||
|
Endure Postat pe 6 Septembrie 2009 13:17 |
||
| Toate melodiile lui sant frumoase. E greu de ales -'You are not alone'. | ||
|
Illa Postat pe 6 Septembrie 2009 13:58 |
||
| GIVE IT TO ME....fara niciun dubiu :d | ||
|
adrianaflo Postat pe 6 Septembrie 2009 15:19 |
||
|
mie imi plac toate melodiile,toate albumele implicit..il iubesc foarte mult pe michael:( aveam bilete la londra...chiar la 5 concerte l-am vazut de cateva ori in concerte,l-am vazut la neverland in 2005 cu procesul(ne-a invitat pe cei care l-am sustinut la tribunalul santa maria),a fost super.am si autograf de la el:(este idolul meu
|
||
|
alexar Postat pe 6 Septembrie 2009 15:44 |
||
|
-man in the mirror - will u be there |
||
|
10nails Postat pe 6 Septembrie 2009 17:05 |
||
| mie imi place doar billie jean....in rest nu am nicio treaba cu m.j. | ||
|
just_cassy4th Postat pe 6 Septembrie 2009 17:48 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-06-26 16:47:49Unii il iubesc ,altii il contesta,dar muzica depaseste granite mai mult sau mai putin subiective.Va puteti aminti o melodie sau niste versuri ale lui care v-au placut f mult? Man in the mirror e preferata mea
|
||
|
Alexandra_Pitzy Postat pe 6 Septembrie 2009 19:18 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-06-28 22:27:12Eu una sunt sigura ca omul avea nevoie de un psihiatru... dar ce conteaza?!? Nu de psihiatru avea nevoie ci de prieteni adevarati.Din pacate,a avut pe langa el numai lipitori. |
||
|
kudika019861 Postat pe 6 Septembrie 2009 22:13 |
||
|
Chiar nu inteleg de ce unii au ceva impotriva acestui om....A fost un geniu, nimeni nu a mai atins asemenea performante.Nici eu nu am fost neaparat o fana, dar am crescut cu muzica lui, am crezut in ea, in versurile acelea atat de frumoase si atat de reale.Care-i problema fratilor ca nu inteleg. Si ca sa nu ma abat de la subiect....Imi plac toate dar daca trebuie sa aleg:Earth song, Man in the mirror,Remember the time,You rock my world, Heal the world,We are the world.....Si lista ar putea continua la nesfarsit. Nici nu m-am putut opri la o singura melodie. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l aiba in paza.A fost un mare om, un mare artist, o mare legenda.Sper doar ca acolo sa aiba linistea binemeritata pe care in lumea asta nu a avut-o. |
||
|
crisrox07 Postat pe 6 Septembrie 2009 22:13 |
||
De la: greierash, la data 2009-06-27 15:04:26man in the mirror will you be there e cea mai frumoasa melodie...si are cele mai bune versuri
|
||
|
badkitty Postat pe 7 Septembrie 2009 11:22 |
||
| Dance on the blood floor,in the closet. | ||
|
Postat pe 7 Septembrie 2009 11:26 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-06-30 16:02:56omg..sunt multe,multe,multe: ador melodia Rocking Robin...:X m-am indragostit de ea de prima oara cand am ascultat-o...si abia amai tarziu am aflat cum se numea
|
||
|
badkitty Postat pe 7 Septembrie 2009 12:01 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-06-30 17:23:27De la: liliana2005, la data 2009-06-30 16:24:46Nu e melodie, dar merita sa va uitati, mai ales cei care cred tampenii: ce a comentat eminem despre michael ca eu nu stiu:(.... plz raspunde-mi dak vezi comentariul asta... oricum mj e cel mai bun
|
||
|
badkitty Postat pe 7 Septembrie 2009 12:07 |
||
|
Este un adevar f dureros din pacate. Pacat ca ne-am batut joc de sufletul lui de aur ... El a incercat duar sa ii uneasca pe oameni sa aduca pacea lume si si-a exprimat durerea si viata in muzica. Toata viata lui este in muzica asa ca daca vrei sa il descoperi pe el, ceea ce avea el in suflet cu adevarat ascultai muzica si vei intelege incearca sa o intelegi. Eu am darul de a descoperi un om uitanduma la poza acelei persoane cu toate ca sunt inca un copil. Iti voi spune in cateva cuvinte parrerea mea despre EL: A avut o viata f amarata nimeni nu l-a lasat in pace toti l-au criticat, nu a vrut decat sa ajute sa construiasca o lume mai buna pt noi toti cum spune in piesa "Heal the world", dar drept rasplata a fost lasat singur, lumea si-a batut joc de el pana si sora lui Latoya l-a dat in judecata si a profitat de pe urma talentului lui. NUmai saraci lui copii l-au iubit cu adevarat si au trebuit sa sufere de pe urma lui. Nu inteleg dc a trebuit presa si toata lumea sa il critice pt stilul ma excentric lu,mea ttrebuia sa invete de la EL, faptul ca si-a facut niste operatii si si-a scimbat infatisarea, si ce si Madona a facut asata si nu sa facut atata caz din asta. VA SPUN EU ADEVARUL EL A VRUT DUAR CA LA BATRANETE SI PE PARCURSUL VIETII LUI SA NU SEMENE CU TATAL SAU VREODATA ASA CUM A AVUT POSIBILITATEA SA FACA CEVA A FACAT, DACA PUTETI PRIVI SI OBSERVA INTR-O IMAGINE A LUI SI A MAMEI LUI PUTETI VEDEA CA ARE FORMA FETEI EI SI FATA LA FEL, CRED CA EL NU SI-A GANDIT CUM V-A ARATA DUPA CE SE VA OPERA SI SE V-A INJECTA ATAT ,,, DAR CUI II PASA ESTE VIATA LUI PERSONALA DAR DIN PACATE NIMENI NU L-A LAASAT SA AIBA AASA CEVA TOTI SUNT NISTE NEMERNICI IN SPECIAL DOCTORII CARE AU PROFITAT DE PE URMA LUI CAT SE POATE DE MULT FIINDCA LUI NU II PASA DE BANI CATI CASTIGA OAMENI PROFITAU SI BIENETELES CA SA CASSTIGE SI MAI MUKLT L-AU OMORAT SI BRUSC DUPA CE A MURIT NU A MAI AVUT NICI O DATORIE 15 ANI Ana ms |
||
|
an_mari Postat pe 7 Septembrie 2009 14:10 |
||
si melodia mea preferta sunt toate melodiile dar cea mai speciala HEAL THE WORLD
|
||
|
an_mari Postat pe 7 Septembrie 2009 14:12 |
||
De la: thadoog, la data 2009-07-11 00:35:06melodiaa preferataa hmmmmmm este ft greuu de spuss suntt prea multee fttt multee capodopere ale acestiu om,,,,,totusii pentru minee din tot arsenalul parca as alege ..ben ,,o piesa absolutt senzationalaa dp parerea mea,,,va recomand sa o vedetii ori ascultati in concertt daca aveti pe undee ,,,iiarr pentruu danss fara indoialaa este Billy Jean,,,,magiee totalaaa,,,asa cum a fostt si compussaa,,,masinaa omului era gata sa arda si el habar nu avea ,,,era cuprinss de magiaa melodieii de punerea pe hartie a eii,,,,,,,,,,Doamne iarta-l pentru rugaciunile tuturor sfintilor ,,si puterilor ceresti,,,si deschidei lui gradinile raiuluii,,,amin,,,,sa incercam sa fim mai bunii ,,viata e o lupta continuuaa ,,, intr-adevar Ben este o melodie foarte frumoasa iar mj pune mult suflet atunci cand o canta
|
||
|
badkitty Postat pe 7 Septembrie 2009 14:26 |
||
De la: tyamat, la data 2009-07-19 16:51:26GIVE IN TO ME e, fara indoiala, una dintre cele mai reusite piese ale lui..si preferata mea foarte frumoasa interpretarea versurilor... si da,Give in to me e una din cefoarte frumoasa interpretarea versurilor...
|
||
|
badkitty Postat pe 7 Septembrie 2009 14:56 |
||
|
all ,but most of all..........man in the mirror, another part of me, gone too soon, give it to me, dirty diana, earth song, in the closet , the way you make me feel, will you be there, heal the world ........and so on.......................adevarul este ca nu ma pot decide asupra uneia singure, cert este insa ca atunci cand ma gandesc la michael jackson trei cuvinte imi vin in minte pentru a descrie ceea ce a fost , este si va ramane forever: iubire , compasiune, genialitate. P.S: S-a gandit oare Michael Jackson vreodata ca melodia "Gone too soon " compusa si cantata de el in memoria acelui baiat care a murit de sida va ajunge sa-i fie cantata lui insusi la propria-i inmormantare? Asta da ironie a sortii !!!..................trista ironie |
||
|
deliaarabela Postat pe 7 Septembrie 2009 17:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| -----Muzica----- | 51 | De la: kudika_nikole 18 Mai 2013 19:21 |
| Negru Latent | 21 | De la: DragosNL 17 Februarie 2013 20:24 |
| RUGAMINTE !!!!!! | 1 | De la: cutzulache 24 Ianuarie 2009 02:38 |
|
|
||
| Liter Group - Criticilor | 9 | De la: ad__83 20 Aprilie 2011 10:30 |
| IN PREMIERA LA IASI!!! | 1 | De la: TangoFeliz 18 Mai 2010 22:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.