Setari Cookie-uri

Intrebare intrebatoare..help

Eu am o dilema..de fiecare data cand vine vara.. vreau s port si eu fuste..si fiindca snt sportiva.. eu am 1.56.. si am muschi calumea la picioare..snt formata bine.. ca in afara d karate..cand eram clasa 9-10 a a fkt si cva fotbal..deh ce s fac dak imi place sportu...dar nush ce fel d fuste sa-mi pun.. ca am cva in dulap dar vreau sa-mi avantajeze si nah felul cum arat..ca sunt cladita bine...dar mama imi zice ca e urat ca s vad muschii..la fusta...asa e?si dak iau fusta ce incaltaminte as putea s iau..s zic ca mi-ar placea cum sunt tenismenele ..dar chiar asa..se vede urat dak ai muschi calumea la picioare.? am si fundu bombat...si nush..?
pappy
Postat pe 2 Iulie 2009 20:49
intreaba un prieten !!!
dany1971
Postat pe 3 Iulie 2009 00:04
come to papa
Tazmanian
Postat pe 3 Iulie 2009 00:07
De la: pappy, la data 2009-07-02 20:49:52Eu am o dilema..de fiecare data cand vine vara.. vreau s port si eu fuste..si fiindca snt sportiva.. eu am 1.56.. si am muschi calumea la picioare..snt formata bine.. ca in afara d karate..cand eram clasa 9-10 a a fkt si cva fotbal..deh ce s fac dak imi place sportu...dar nush ce fel d fuste sa-mi pun.. ca am cva in dulap dar vreau sa-mi avantajeze si nah felul cum arat..ca sunt cladita bine...dar mama imi zice ca e urat ca s vad muschii..la fusta...asa e?si dak iau fusta ce incaltaminte as putea s iau..s zic ca mi-ar placea cum sunt tenismenele ..dar chiar asa..se vede urat dak ai muschi calumea la picioare.? am si fundu bombat...si nush..?

nu , mie personal nu mi se pare dizgratios sa iti arati picioarele, chiar si musculoase ca doar nu faci culturism mergand pe strada.
si eu am picioare destul de musculoase pt gusturile unora si putin imi pasa... oricum port fusta cand mi se pune pata...

dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Iulie 2009 00:10
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-07-03 00:10:58
De la: pappy, la data 2009-07-02 20:49:52Eu am o dilema..de fiecare data cand vine vara.. vreau s port si eu fuste..si fiindca snt sportiva.. eu am 1.56.. si am muschi calumea la picioare..snt formata bine.. ca in afara d karate..cand eram clasa 9-10 a a fkt si cva fotbal..deh ce s fac dak imi place sportu...dar nush ce fel d fuste sa-mi pun.. ca am cva in dulap dar vreau sa-mi avantajeze si nah felul cum arat..ca sunt cladita bine...dar mama imi zice ca e urat ca s vad muschii..la fusta...asa e?si dak iau fusta ce incaltaminte as putea s iau..s zic ca mi-ar placea cum sunt tenismenele ..dar chiar asa..se vede urat dak ai muschi calumea la picioare.? am si fundu bombat...si nush..?

nu , mie personal nu mi se pare dizgratios sa iti arati picioarele, chiar si musculoase ca doar nu faci culturism mergand pe strada.
si eu am picioare destul de musculoase pt gusturile unora si putin imi pasa... oricum port fusta cand mi se pune pata...

yumy
Postat pe 3 Iulie 2009 07:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 14 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 14 Septembrie 2010 09:35
help:cum sa scap de fostul meu sot? 5 De la: brunettalore_yahoo_com 27 Decembrie 2009 03:05
dragonul rosu 5 De la: kudika098114 21 Octombrie 2012 09:39
potrivire 4 De la: _curly 5 Noiembrie 2009 14:53
incaltaminte de plimbari 9 De la: ALINCO 12 Mai 2010 13:28