EU CAPRICORN,EL VARSATOR

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika049386 Avatarul lui kudika049386

2 mesaje
Membru din: 7/07/2009

EU SUNT CAPRICOR,EL E VARSATOR.... II PLACE SA DETINA CONTROLUL SI II PLACE SA FACA REGULILE. MEREU NE ........ CE SA FAC CA SA-L ADUC MAI APROAPE DE MINE?
IL IUBESC ENORM DE MULT
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Si eu am avut aproximativ aceeasi problema cu iubitul meu, el e Capricorn, iar eu sunt Gemeni, el e semn de pamant conservator, eu sunt semn de aer viager. cu toate astea, deocamdata suntem impreuna de 4 ani. Primii 2 ani ne certam mereu, dar aveam si unele momente de liniste, in care puteam discuta linistiti, si atunci ne lamuream problemele.
Daca lui ii place sa detina controlul, si tie nu-ti place sa fi sub papuc, cum a fost si cazul nostru, e timpul sa pui piciorul in prag, sa prinzi un moment prielnic pt o discutie, si sa-i spui ofurile tale, sa-i explici intr-o maniera blanda, pana unde ii acorzi autoritate, si cum crezi ca ar trebuii sa fie relatia.
Comunicarea e solutia cea mai buna la orice problema, iar daca el nu vrea sa te asculte sau sa inteleaga cu vorba buna...ar trebuii sa-ti pui intrebari ....merita sau nu sa mai intretii relatia.
Raporteaza abuz de limbaj
talma Avatarul lui talma

4 mesaje
Membru din: 14/07/2009

primul mei sot a fost capricorn,iar eu sunt varsatoare.Aveam 20 ani cand l-am cunoscut iar el 26.Dintr-o mare iubire,nu a mai ramas decat un copil care are acum are 23ani iar cand ne-am despartit avea 6ani.Am stat 2ani pana ne-am casatorit si 8 casatoriti.De cand ne-am despartit nu l-a mai interesat copilul.Nu pot decat sa-ti spun decat ca in primul rand este interasat de el restul nu mai conteaza.Esti buna atit cat are el vreun interes de la tine.Cand crede el ca nu mai esti o noutate te va parasi.Conform tuturor zodiacelor pe care le-am citit ulterior ,relatia dintre un varsator si un capricorn nu va merge.Ramine sa faci ce crezi ca e mai bine ca sa nu suferi mai tarziu.
Raporteaza abuz de limbaj