Setari Cookie-uri

produsele naturiste sunt miraculoase?

nu credeam...insa in urma atator tratamente din farmacia obisnuita m-au adus la disperare...am facut niste alergii vecine cu moartea...nimic nu ma vindeca pana ce a venit diriginta mea la o ora de dirigentie(acu 3 ani)si inspaimantata de starea mea m a rugat sa incerc si produse naturiste,
initial m am gandit,ce o mai vrea si asta?banii ii omoara pe toti...insa m a rugat sa iau niste pastile,iar prima comanda mi a platit-o ea(300lei)ma gandeam..un pumn de bani,insa faptul ca a avut efect si mi a schimbat viata mi se parea putin.apoi am urmat tratamentul si dupa 1 an ,cand am muncit intr-o vara i-am inapoiat banii si scuzele mele.
da produsele naturiste m-au salvat!Pentru a comanda produsele CaliVita va rugam sa intrati in Magazinul Virtual Calivita.(program nonstop)


Comenzi telefonice la numarul 0749818151
Program comenzi telefonice: Luni- Vineri, Sambata, Duminica intre orele 08.00 - 22.00.

Puteti comanda deasemenea produsele Calivita si folosind formularul de contact sau pe adresa de email calivitatm@yahoo.com

Persoanele care doresc sa devina membri Calivita beneficiaza de 10% reducere la pretul produselor afisat pe site.( Detalii....)

jamilla
Postat pe 13 Iulie 2009 15:55
Platesti tu prima comanda??!!
diana1981
Postat pe 27 Iulie 2009 17:02
Eu aceste produse folosesc:http://www.olivo.ro/
Vi le recomand cu drag si voua.
kudika056125
Postat pe 3 August 2009 14:12
MA NUMESC CAMELIA BOIEANGIU, AM VARSTA DE 54 ANI, SI IN URMA CU CIRCA 4-5 LUNI ERAM CA UN BUTOI UMBLATOR, DA PRODUSELE NATURISTE CHIAR SUNT MIRACULOASE SI CHIAR FUNCTIONEAZA EU DUPA O DEPRESIE CUMPLITA CU INTERNARI IN SPITAL SI LA RECUPERARE, IN URMA TRATAMENTELOR CU MEDICAMENTE ANTIDEPRESIVE AM AJUNS LA GREUTATEA DE 95 KG., SI NU MAI AVEAM NICI O SPERANTA CA VOI AJUNGE UN OM NORMAL, NU MAI AVEAM VITALITATE SI NICI POFTA DE VIATA, DAR PE 15 MAI 2009, AM AVUT SANSA SA INTALNESC PE NET CONSULTANTUL HERBALIFE CARE MI-A SCHIMBAT VIATA. DATORITA PRODUSELOR 100% NATURALE DE LA HERBALIFE, AM SLABIT DEJA 12 KG IN 2 LUNI, MI-AM RECAPATAT POFTA DE VIATA SI ENERGIA PE CARE O AVEAM INAINTE CU 10 ANI, CHIAR ESTE UN MIRACOL CE SE INTAMLA IN VIATA MEA DATORITA ACESTOR PRODUSE NATURISTE
CINE DORESTE SA-I DAU DETALII MA POATE CONTACTA LA TEL 0721274893,SAU PE MAIL camelia_boieangiu@yahoo.com
kudika001229
Postat pe 4 August 2009 18:33
Este intr-adevar minunat sa poti trata sau ameliora afectiunle naturist ,dar depinde pentru a avea rezultate cine le recomanda,cata competenta are !
naturistul1
Postat pe 7 August 2009 17:05
Am mai spus si ma repet:TRAIASCA PLAFARUL !! !Ieftin si bun,dovedit !!!
Nu stiu despre celelalte produse dar Herba Life-ul sigur sunt de tot rahatul,si f. scumpe si nici nu sunt atestate de ministerul Sanatatii asa cum se lauda escrocii de reprezentanti.stiu ca e o moda sa-l tepuiesti pe celalalt dar pe bune cu sanatatea omului nu te joci! RUSINICA !!!
diana1981
Postat pe 8 August 2009 16:21
IMI PARE RAU CA TREBUIE SA TE CONTAZIC,DAR AM VAZUT LA TELEVIZORUL PE UNUL DIN DOCTORII DE LA HERBALIFE ,VENIT IN ROMANIA,PRODUSELE SUNT CHIAR AVIZATE DE MINISTERUL SANATATII,SUNT ,DUPA CUM M-AM INFORMAT DIN MAI MULTE SURSE,UNELE DIN CELE MAI BUNE.NU CUNOSC PRETURILE PRODUSELOR,DAR EI AU SI UN CENTRU MOLECULAR DE CERCETARE,AU UN DR.PREMIAT CU PREMIUL NOBEL IN MEDICINA-PE NUTRITIE- NUMAI ARUNCATI CU NOROI IN CEEA CE NU CUNOASTE-TI CU ADEVARAT,STUDIATI,CRCETATI SI APOI SPUNETI-VA PAREREA
ochiinegri
Postat pe 12 August 2009 10:31
intradevar herbalife sunt bune dar costa o gramada de bani, cel mai bine faci sala, lasi painea, sucurile de orice fel si prajelile si din start te simti mai usoara slabind incet si sigur.
diana3289
Postat pe 12 August 2009 10:41
da, este adevarat ca produse herbalife sunt putin mai scumpe,dar sunt suta la suta naturale, nu iti distrug sanatatea, dimpotriva, iti redau starea de bine si energia pierduta, si nu in ultimul rand daca nu esti sanatos ce mai conteaza banii? eu cred ca sanatatea este cel mai de pret bun al omului. cand ajungi , doamne fereste, in spital, ai da tot aurul din lume numai sa fii din nou sanatos. iar referitor la comentariul cu RUSINICA , va rog sa va documentati mai bine, inainte de a face afirmatii gratuite, sau daca aveti un caz concret al unei persoane care a folosit aceste produse, atunci chiar va rog sa-l supuneti atentiei , dar, dand numele si o adresa de contact pentru a putea lua legatura cu persoana nemultumita de produsele respective. sau nu stiati ca personelor nemultumite de aceste produse, daca le returneaza, li se dau banii inapoi chiar si in cazul cand a consumat din ele. consulantul herbalife care distribuie produsul il si monitorizeaza saptamanal pe cel caruia la dat.
va doresc sanatate .
kudika001229
Postat pe 13 August 2009 23:29
nimic nu este miraculos
mitura
Postat pe 13 August 2009 23:37
eu folosesc pentru problemele mele de sanatete, produse de la firma Forever, sunt foarte bune, sunt avizate de ministerul sanatatii, din Roamnia, si din alte 140 de tari.
Un avantaj pe care ti-l ofera firma, este ca poti cumpara produsele cu 36% reducere, (iar daca dam un tur prin farmacii constatam ca produsele sunt mai ieftine decat aletle similare),si daca iti dezvolti o afacere din aceasta, poti avea venituri de peste 1000 euro.
Ma puteti suna la nr de telefon 0734919348, sau imi puteti lasa un mesaj aici
toate medicamentele ,pe care le luam, au efecte secundare, si de cele mai multe ori ele ne ataca ficatul. De ce sa nu incercam si tartamentele naturiste, aceste miracole care ni le da Dumnezeu, sa folosim produsele naturiste, cat sunteme sanatosi, este mai bine sa prevenim, decat sa tratam, pt ca intr-un organism sanatos, cu un sistem imunitar puternic mi-e greu sa cred ca boala isi face loc usor
stanveronicamaura
Postat pe 18 August 2009 09:54
Si Herbalife ofera reduceri la produse in cazul in care doresti sa devii consultant Herbalife, iar reducerile sunt in funtie de cat de mult esti dispus sa te implici si sa realizezi . Daca doriti informatii suplimentare ma puteti contacta la tel.0735341576 si nu o sa va para rau. Puteti beneficia de o Evaluare Wellness gratuita pana la sfarsitul lunii , aceasta consta intr-o evaluare nutritionala, determinarea rata metabolism bazal, calcul % grasimi-IMC, recomandari personalizate, si de un cadou. Nu trebuie sa cumparati nimic, trebuie doar sa dati telefon pentru o programare de evaluare. Luna aceasta compania are o promotie extraordinara si puteti sa beneficiati de o testare de produse de nutritie externa gratuita, sau de o degustare de mic dejun sanatos, sau gustari sanatoase.
Nu trebuie decat sa va programati - nu intarziati - promotia este numai pana la sfarsitul lunii, apoi ea costa 80 Euro
kudika001229
Postat pe 18 August 2009 17:48
Indiferent cu ce firma de produse naturiste, alegem sa colaboram,trebuie sa tinem cont de faptul ca vindecarea se produce numai la oamenii care vor,daca mentalul nu-si gaseste orientarea sa pozitiva, corpul fizic nu poate sa inregistreze semne evidente de imbunatatire a starii de sanatate.
Fiti bucurosi pentru ziua de astazi, chiar daca problemele de sanatate va indeamna sa procedati altfel, lasati grijile deoparte,daruiti-va oamenilor, copiilor, rudelor, prietenilor.

stanveronicamaura
Postat pe 20 August 2009 09:16
sunt bune produsele naturiste pentru ca nu au efecte secundare.....chiar ma intereseaza domeniul asta, am citit si o gramada de carti despre plante, alifii, uleiuri, etc....le-am testat pe multe...in special in cosmetica,....eu avand mari probleme cu tenul, am incercat de toate....unele mi le fac singura, nu e greu deloc.mi se pare un domeniu extraordinar de interesant si captivant.miraculoase?unele, da!!!!!dar....trebuie muuuulta rabdare, rezultatele se vad mai greu si dupa mai mult timp.insa, daca aveti o problema de sanatate ff serioasa, mergeti la medic.se pot folosi ca adjuvante in tratamentul medicamentos.
mkdisk
Postat pe 10 Octombrie 2009 17:19
Super afacere! Daca doresti produse de calitate la preturi accesibile si un discount de 25% pentru achizitiile tale :) Intra pe www.superafacere.webs.com - este un minisite creat de mine si are toate detaliile :) SUCCES
claudiarebecca
Postat pe 17 Noiembrie 2009 01:49
Si grasimile care sunt in interiorul organismului cine le topeste? tot sala? Eu zic ca un consultant Herbalife te poate ajuta mai mult. Produsele herbalife sunt un miracol. Eu una am folosit si folosesc aceste produse si sunt foarte multumita. Ma simt mult mai energica si plina de viata decat eram inainte. Da intr-adevar sunt cam scumpe dar nu te-ai gandit, daca iti cumperi diferite prostii de la farmacii sau plafar, te costa mult mai mult. Asa tii un program cu produsele herbalife si scapi mai ieftin. Daca doresti eu iti pot da adresa de mess a unui consultant herbalife care te poate ajuta. Vei avea consultanta si monitorizare pe tot parcursul programului. Plafarul sau farmacia nu iti acorda monitorizare sau mai bine zis nu te intreaba cum iti este cu acele pastile bune de nimic. Adresa de mess a consultantului este elys_slabire
kudika143896
Postat pe 19 Martie 2010 07:47
Buna, se numeste miracole fenomenele pe care nu le putem explica...nu cunoastem cauzele sau mecanismele care stau la baza lor...si astfel de fenomene exista.
Daca stam sa studiem in detalii vom vedea ca elemnte simple precum apa sunt adevarate miracole..
la fel si fenomenul electricitatii, dar noi nu avem timp decat de priviri superficiale, intr-o lume care alearga fara sa stie unde.
Un efect simplu cunoscut atat de Henri Coanda cat si de japonezi efectul calciului coralier.
a.fabian95(at)yahoo.de
Seraph1975
Postat pe 20 Martie 2010 09:48
Pret de criza! Lida Daidaihua Slimming Capsule, o cutie la 100 lei, 3 cutii la 250 lei, scocul e limitat. Scrie-mi pe mail: merycamerzan@yahoo.com sau 0744551225
merycam
Postat pe 14 Mai 2010 23:50
Eu am incercat capsulele naturiste de la arkopharma de nopal in combinatie cu sport si dieta..ma simt mult mai bine acum..am slabit si mi-am reglat organismul..se gasesc in orice farmacie, iar pretul e ok. sunt mai multe sortimente ceai verde, ananas, ortosifon, seaweed.
kudika112180
Postat pe 25 Mai 2010 14:16
Cred ca daca vrei ceva cu adevarat natural, cel mai bine ti-l faci singur acasa, din ingrediente crescute de tine (ca daca te duci si cumperi capsuni din piata de la turci numai naturale nu sunt). Asa ca e foarte greu sa gasesti ceva natural in comert. Un produs 100% natural nu ar avea termen de garantie mai mult de 3 zile, asta in conditiile in care ar fi pastrat la anumite temperaturi. Asa ca cel mai bine va informati care sunt asociatiile si organismele care atesta produse organice si bio, dupa care verificati daca respectivele produse sunt atestate, dupa care cumparati. Alta metoda, inafara de informare, nu prea exista.
monica_s23
Postat pe 29 Mai 2010 14:18
De la: mitura, la data 2009-08-13 23:37:55nimic nu este miraculos
asta sa o crezi tu....si desigur o cred toti ingorantii....natura in sine este un miracol , iar produsele naturale sunt parti componente ale acestui miracol...cauta detalii despre TRANSFER FACTOR sa vezi la cate boli si afectiuni poate fi folosit !!! si este 100% natural !!!!
4Life
Postat pe 2 Iulie 2010 22:09
De la: 4Life, la data 2010-07-02 22:09:09
De la: mitura, la data 2009-08-13 23:37:55nimic nu este miraculos
asta sa o crezi tu....si desigur o cred toti ingorantii....natura in sine este un miracol , iar produsele naturale sunt parti componente ale acestui miracol...cauta detalii despre TRANSFER FACTOR sa vezi la cate boli si afectiuni poate fi folosit !!! si este 100% natural !!!!


de cand astept si eu un miracol????????cred ca de la natura mi se trage
anastasia_m
Postat pe 2 Iulie 2010 22:13
Buna,

Stiati ca aproximativ 70% dintre oameni folosesc produsele naturiste pentru a trata diferite afectiuni?

Desi sunt adepta lor si le folosesc de mult timp pentru diferite afectiuni, nu stiam ca un procent atat de mare de persoane le intrebuinteaza.

mai jos gasiti stirea, daca va intereseaza:

http://www.doctorating.ro/stiri_detail.php?id=531&t=0
Monicamm85
Postat pe 8 Iulie 2010 17:14
Foloseste-le, draga...lumea s-a prins de escrocherie, de aceea bantuiti ca nebunele pe acilea....
kudika226898
Postat pe 11 Iulie 2010 17:08
De la: kudika226898, la data 2010-07-11 17:08:27Foloseste-le, draga...lumea s-a prins de escrocherie, de aceea bantuiti ca nebunele pe acilea....


Se pare ca Domnia Ta ai o problema vis a vis de medicina naturista- as putea spune mai exact de MLM. Fara a fi rea, cred ca cea mai mare pedeapsa pentru tine ar fi sa-ti gasesti alinarea(a se citi corect tratamentul) cu produse de la una din firmele pe care le tratezi cu ignoranta.
Gabriela
kudika225175
Postat pe 12 Iulie 2010 23:19
Cu siguranta, nu se va intampla asta....nu te poti vindeca cu apa de ploaie....asa cum nu s-a vindecat nimeni...de aceea nu va mai cauta si cersiti atentie pe net....dar, ulciorul nu merge de multe ori la apa....
kudika226898
Postat pe 13 Iulie 2010 00:22
De la: kudika226898, la data 2010-07-13 00:22:14Cu siguranta, nu se va intampla asta....nu te poti vindeca cu apa de ploaie....asa cum nu s-a vindecat nimeni...de aceea nu va mai cauta si cersiti atentie pe net....dar, ulciorul nu merge de multe ori la apa....


As putea sa ti dau cel putin 50 nr de telefoane care iti pot confirma despre rezultatele urmarii tratamentelor naturiste dar dat fiind faptul ca esti un fel de Toma necredinciosul in varianta feminina nu vei crede pana nu vei simti pe pielea ta efectele acestor tratamente.
Ah, dar am uitat.
Esti imuna, nu ai cum sa te imbolnavesti. Nici macar microbii, virusii sau bacteriile nu se ating de tine intr'atat esti de pornita impotriva a tot ce poarta sigla ,,NATURAL".
Sanatate asadar, in zambet si lumina!
Gabriela
kudika225175
Postat pe 13 Iulie 2010 11:15
De la: kudika226898, la data 2010-07-13 00:22:14Cu siguranta, nu se va intampla asta....nu te poti vindeca cu apa de ploaie....asa cum nu s-a vindecat nimeni...de aceea nu va mai cauta si cersiti atentie pe net....dar, ulciorul nu merge de multe ori la apa....




Si daca stau stramb si judec drept cea care cauta atentie pe net esti dumneata. Drept dovada prezenta la comm uri (si ciudat niciodata in favoarea cuiva ci dimpotriva)
kudika225175
Postat pe 13 Iulie 2010 11:16
De la: kudika226898, la data 2010-07-13 00:22:14Cu siguranta, nu se va intampla asta....nu te poti vindeca cu apa de ploaie....asa cum nu s-a vindecat nimeni...de aceea nu va mai cauta si cersiti atentie pe net....dar, ulciorul nu merge de multe ori la apa....
stai tu calma...ulciorul va merge de nenumarate ori la apa, fiindca sunt si oameni care nu-s ingoranti precum esti tu...oameni care se informeaza cat de cat inainte de a emite pareri ....lasa-ne pe noi sa vindem apa de ploaie, sa facem oameni fericiti, sa le aratam cum pot avea o viata mai buna pt ei si pt faqmilia lor, cu m pot avea o sanatate mai buna in aceasta lume unde fiecare inghititura de hrana ne otraveste incetul cu incetul, unde fiecare gura de aer respirata este grav poluata....lasa-ne pe noi sa ne asiguram o batranete linistita si indestulatoare....fii tu cine esti in lumea ta plina de inguranti si de atotstiutori si scuteste-ne de comentarii inutile, nefondate si de prost gust.....daca ai stii cati din astia ca tine sunt in aceasta lume....oameni neinsemnati si neimportanti care emit doar pareri.....

PT cine face MLM, un sfat, nu aplecati urechea la asemenea indivizi, fiindca nu stiu ce vb....emit doar pareri si noi nu avem nevoie de pareristi !!! noi cautam doar oamenii care vor ceva mai bun in viata lor !!!

http://4life-romania.blogspot.com
4Life
Postat pe 13 Iulie 2010 18:41
Sau, va merge ulciorul de multe ori la apa , tocmai pentru ca sunt multi ignoranti...oricat de necaz v-ar fi pe mine, dragi MLM-iste, trebuie sa recunoasteti ca luati flit frecvent...altfel nu imi explic colinda voastra pe atatea forumuri... ...tocmai pentru ca unii oameni doresc ce e mai bun, au inceput sa citeasca, nu sa asculte firoscoasele MLM, devenite peste noapte (a se citi dupa seminar) vracite... ...
kudika226898
Postat pe 13 Iulie 2010 20:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand pastila de slabit ARPFARM 1 De la: hospital 18 Martie 2010 09:25
Youthful Island - Esenta de ceai verde 2 De la: Pudika416607 6 Septembrie 2011 13:27
buna!!!!! 9 De la: biancam225 15 Februarie 2009 17:24
METROPOLITAN -CALITATE SI FINETE +VENITURI SUPLIMENTARE CONSIDERABILE !!! 1 De la: dana92 25 Septembrie 2009 17:54
Bioptron - Sanatate si Frumusete ( trateaza si previne) 1 De la: ralucuta_bm89 24 August 2009 12:51