Mai multe
Mie imi placea sa prind vrabii..si cum n-aveam capcana..foloseam o tava de la aragaz...evident,nu rezista nicio vrabiuta..acuma regret!
|
||
|
locked Postat pe 14 August 2009 22:41 |
||
|---|---|---|
mie imi place sa calatoresc,dar cum bani numai sunt ,numai plec nicaieri ,poate cu degetul pe harta.
|
||
|
kudika041151 Postat pe 25 August 2009 16:19 |
||
De la: Mai_Mai, la data 2009-08-14 22:41:28Mie imi placea sa prind vrabii..si cum n-aveam capcana..foloseam o tava de la aragaz...evident,nu rezista nicio vrabiuta..acuma regret! am dat ultimii mei bani unei cunostiinte care avea picioarele amputate, semiparalizie partea stanga si era "condamnata la pat" de 16 ani...am vazut lacrimi de bucurie...am platit 4 bilete de avion pentru 4 persoane abandonate in Londra....la ora 3 dimineata ii asteptam cu pachetel...am ramas prieteni buni..dar...pe langa multe lucruri bune...am dat foc la usa garsonierei unde era sotul meu si babaciunea cu care traia..sau poate este o fapta buna.....
|
||
|
|
||
|
pacifista Postat pe 30 August 2009 16:59 |
||
| cel mai frumos lucru e ca am iubit cu adevarat un baiat si eram fericiti,dar cu gelozia mea l-am indepartat de mine,iar cel mai urat lucru e ca sufar din iubire acum | ||
|
kudika056203 Postat pe 4 Septembrie 2009 13:56 |
||
|
am ajutat oameni straini. cu care nu m-am mai intalnit dupa aceea.i-am lipit o crizantema alba pe usa unui iubit, in tinerete, peste catva timp cand ne-am intalnit mi-a spus ca nu stie cine i-a lipit o crizantema pe usa. am simtit ca banuia ca sunt eu dar nu a vrut sa-mi spuna, pt ca nu era sigur. si am inteles ca mai era cineva in viata lui. ce gust amar mi-a lasat gestul meu de tandrete, nu mai spun. in fine a trecut destul de atunci. cell mai naspa gest: am dat foc bradului de craciun. din greseala. eram copil.
|
||
|
bee_bee Postat pe 22 Septembrie 2009 08:15 |
||
| cel mai frumos:sper sa am o viata frumoasa pana la sfarsit,urat ca nu stiu cum sa procedez pentru a alege varianta optima | ||
|
cornelia_leia Postat pe 22 Septembrie 2009 08:21 |
||
| cel frumos e ca iubesc din tot sufletul, cel mai urat.... nu stiu cum sa fie mai bine in viata mea | ||
|
yumy Postat pe 22 Septembrie 2009 08:24 |
||
cel mai frumos lucru pe care il pot face e sa imi petrec timpul cat mai frumos, sa nu simt k a trecut si mai ales sa nu regert.iar cel mai urat lucru pe care il pot face e sa ma injur si sa ma pun cu toti prostii pamantului...cum am fact-o adineauri
|
||
|
dyen0o0tsZsa Postat pe 27 Noiembrie 2009 14:12 |
||
De la: dyen0o0tsZsa, la data 2009-11-27 14:12:26cel mai frumos lucru pe care il pot face e sa imi petrec timpul cat mai frumos, sa nu simt k a trecut si mai ales sa nu regert.iar cel mai urat lucru pe care il pot face e sa ma injur si sa ma pun cu toti prostii pamantului...cum am fact-o adineauri tot pitipoanca ramai
|
||
|
valivieru96 Postat pe 27 Noiembrie 2009 14:31 |
||
nu te incadrezi in subiect si alceva in afara de cuvantul 'pitipoank' nu stii? si apropo...nu sunt pitipoank:)) asta pentru ca nici macar nu stii ce inseamna asa ceva l-ai auzit si tu si repede l-ai folosit fara sa te interesezi ce inseamna pff!esti mai varza decat ma asteptam!:-J....asat e! se mai gasesc si dastia k tine... |
||
|
dyen0o0tsZsa Postat pe 27 Noiembrie 2009 14:38 |
||
De la: valivieru96, la data 2009-11-27 14:31:49De la: dyen0o0tsZsa, la data 2009-11-27 14:12:26cel mai frumos lucru pe care il pot face e sa imi petrec timpul cat mai frumos, sa nu simt k a trecut si mai ales sa nu regert.iar cel mai urat lucru pe care il pot face e sa ma injur si sa ma pun cu toti prostii pamantului...cum am fact-o adineauri
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 27 Noiembrie 2009 14:38 |
||
De la: dyen0o0tsZsa, la data 2009-11-27 14:38:19nu te incadrezi in subiect si alceva in afara de cuvantul 'pitipoank' nu stii? esti in cautare de senzatii tari? sau ai ceva de demonstrat?
|
||
|
adina_black Postat pe 27 Noiembrie 2009 14:42 |
||
cel mai frumos lucru pe care il pot face este sa ajut pe cineva care are nevoie... si sa ma joc cu animalele de companie la rele: sunt prea multe si nu stiu care e mai grav |
||
|
adina_black Postat pe 27 Noiembrie 2009 14:47 |
||
|
inca nu am facut destule lucruri frumoase cate as vrea... dintre cele pe care le-am facut, cred ca cea mai mare satisfactie mi-a adus-o cand am indeplinit o dorinta de Craciun a unui copil de la un orfelinat (nu l-am cunocut niciodata, era in cadrul unei actiuni caritabile). cel mai urat... copil fiind, am mintit cu nerusinare despre un vecin de bloc (tot copil) pe care nu puteam sa-l inghit si i-am facut astfel probleme cu mama lui; eram si io mica si proasta
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 27 Noiembrie 2009 16:28 |
||
|
cred ca cel mai frumos lucru care am reusit sa-l fac in viata asta...a fost sa pun zambetul pe buzele cuiva suparat...si cel mai urat care l-am facut a fost sa dezamagesc pe cineva drag... ...a...si sa fumez (ca asta mereu mi se reproseaza )
|
||
|
Calandrinon Postat pe 27 Noiembrie 2009 17:21 |
||
cel mai frumos lucru l'am facut atunci cand i'am dat toti banii mei pe care ii aveam unei doamne care locuia pe strada :( asta e ceva foarte intalnit dar....ce m'a impresionat a fost ca...ea nu avea ce sa manace ...si gasise resturi de mancare in tomberon..si....si'a luat din putin ei si i'a dat si catelului ei m'a terminat gestul ala in loc sa se sature ea ca poate nu o sa mai gaseasca a impartit cu catelusul alt gest :)) in aceeasi seara :)) am trecut pe langa un om care la fel,canta la acordeon, pt bani....nu cersea :) canta pt banii lui ....si....canta atat de frumos ..iti alina sufletelul...si l'am pus pe prietenul meu sa'i dea o suma foarte mare ca sa ne cante o melodie ..preferata mea....:X:X...ehh.... si cred ca mai multe :D:D:D:D gesturi urate fac zilnic :)))))) fumez, tip cand ma enervez ....dar cel mai urat gest :-? a fost atunci cand l'am mintit pe un prieten foarte bun cand plecam in bulgaria :)) si...i'am zis ca nu mai sunt locuri pt ca mergea si un tip pe care il placeam foarte mult si el nu ma lasa sa ma apropii de el ca cica nu e pt mine.....si ...s'a dovedit a fii adevarat :))))) dar am mintit....:(..ata ete ....din greseli invatam
|
||
|
iubarici Postat pe 4 Decembrie 2009 19:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Oriental Kangoo Party | 1 | De la: dianastirbu 8 Februarie 2011 01:35 |
| ...... | 3 | De la: AdrianaR 28 Septembrie 2010 19:44 |
| Sesiune deschisa cu Dr. Cristian Andrei si psih Aurora Liiceanu | 1 | De la: kudika014934 14 Mai 2009 15:20 |
|
|
||
| sorry!!! | 8 | De la: one_size 1 Februarie 2010 11:45 |
| plictisita, plictisita, plictisita:D....am nevoie de ajutor sa ies din starea asta:D | 11 | De la: pynky_naughty 19 Septembrie 2009 03:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.