Mai multe
De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:28:58Imi place cum voi incercati sa gasiti motive de ce as face eu ceea ce fac, ba ca ma plictisesc, ba ca e pt bani, sau caut aventura.... sincer, nu stiu de ce o fac, nu m-am gandit prea mult la motive asa cum nu ma gandesc nici la consecinte. As putea zice ca in cazul de fata expresia " Carpe diem" mi se potriveste de minune. La urma urmei, avem doar o viata, de ce sa nu profitam de ea, sa facem lucruri prin care sa simtim ca traim? O femeie normala nu se diferentiaza cu nimic de alta femeie normala, amandoua au un job care le ocupa jumatate din zi, o casatorie in care dragostea se transforma intr-o rutina comoda si un copil - doi, care bineinteles ca iti aduc zambetul pe buze asa cum nimic altceva nu o face, dar ajungi intr-un moment in care sa-ti dai seama ca ai trait 30-40 de ani pt altii, la inceput pt parinti, apoi pt sot si copii, iar cand vrei sa faci ceva pt tine realizezi ca ai iesit la pensie, ca artroza si reumatismul nu te mai lasa sa faci ce iti doresti si atunci nu mai poti decat sa te resemnezi... Si pentru ce??? ai perfecta dreptate si pentru ce toate astea cand potzi foarte bine fi "cosul de gunoi"al altora....................sit este o vorba:"cine am fost si ce am ajuns"oare ce-o vrea sa insemne?
|
||
|
anybody Postat pe 25 August 2009 14:33 |
||
|---|---|---|
De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:28:58Imi place cum voi incercati sa gasiti motive de ce as face eu ceea ce fac, ba ca ma plictisesc, ba ca e pt bani, sau caut aventura.... sincer, nu stiu de ce o fac, nu m-am gandit prea mult la motive asa cum nu ma gandesc nici la consecinte. As putea zice ca in cazul de fata expresia " Carpe diem" mi se potriveste de minune. La urma urmei, avem doar o viata, de ce sa nu profitam de ea, sa facem lucruri prin care sa simtim ca traim? O femeie normala nu se diferentiaza cu nimic de alta femeie normala, amandoua au un job care le ocupa jumatate din zi, o casatorie in care dragostea se transforma intr-o rutina comoda si un copil - doi, care bineinteles ca iti aduc zambetul pe buze asa cum nimic altceva nu o face, dar ajungi intr-un moment in care sa-ti dai seama ca ai trait 30-40 de ani pt altii, la inceput pt parinti, apoi pt sot si copii, iar cand vrei sa faci ceva pt tine realizezi ca ai iesit la pensie, ca artroza si reumatismul nu te mai lasa sa faci ce iti doresti si atunci nu mai poti decat sa te resemnezi... Si pentru ce??? Este f bine ca alegi sa fii fericita in propriul tau fel ! Eu una nu am vrut sa te judec sau ceva asemanator, ci am vrut sa sustin faptul ca nu trebuie sa ne judecam intre noi....de ce atata rautate pe capul unora ? |
||
|
Summer_ Postat pe 25 August 2009 14:37 |
||
De la: Summer_, la data 2009-08-25 14:37:00De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:28:58Imi place cum voi incercati sa gasiti motive de ce as face eu ceea ce fac, ba ca ma plictisesc, ba ca e pt bani, sau caut aventura.... sincer, nu stiu de ce o fac, nu m-am gandit prea mult la motive asa cum nu ma gandesc nici la consecinte. As putea zice ca in cazul de fata expresia " Carpe diem" mi se potriveste de minune. La urma urmei, avem doar o viata, de ce sa nu profitam de ea, sa facem lucruri prin care sa simtim ca traim? O femeie normala nu se diferentiaza cu nimic de alta femeie normala, amandoua au un job care le ocupa jumatate din zi, o casatorie in care dragostea se transforma intr-o rutina comoda si un copil - doi, care bineinteles ca iti aduc zambetul pe buze asa cum nimic altceva nu o face, dar ajungi intr-un moment in care sa-ti dai seama ca ai trait 30-40 de ani pt altii, la inceput pt parinti, apoi pt sot si copii, iar cand vrei sa faci ceva pt tine realizezi ca ai iesit la pensie, ca artroza si reumatismul nu te mai lasa sa faci ce iti doresti si atunci nu mai poti decat sa te resemnezi... Si pentru ce??? Nu e vorba neaparat de rautate... mai degraba limitare in gandire si nu numai! |
||
|
|
||
|
kudika018532 Postat pe 25 August 2009 14:48 |
||
De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:48:39De la: Summer_, la data 2009-08-25 14:37:00De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:28:58Imi place cum voi incercati sa gasiti motive de ce as face eu ceea ce fac, ba ca ma plictisesc, ba ca e pt bani, sau caut aventura.... sincer, nu stiu de ce o fac, nu m-am gandit prea mult la motive asa cum nu ma gandesc nici la consecinte. As putea zice ca in cazul de fata expresia " Carpe diem" mi se potriveste de minune. La urma urmei, avem doar o viata, de ce sa nu profitam de ea, sa facem lucruri prin care sa simtim ca traim? O femeie normala nu se diferentiaza cu nimic de alta femeie normala, amandoua au un job care le ocupa jumatate din zi, o casatorie in care dragostea se transforma intr-o rutina comoda si un copil - doi, care bineinteles ca iti aduc zambetul pe buze asa cum nimic altceva nu o face, dar ajungi intr-un moment in care sa-ti dai seama ca ai trait 30-40 de ani pt altii, la inceput pt parinti, apoi pt sot si copii, iar cand vrei sa faci ceva pt tine realizezi ca ai iesit la pensie, ca artroza si reumatismul nu te mai lasa sa faci ce iti doresti si atunci nu mai poti decat sa te resemnezi... Si pentru ce??? oare de stiam eu ca exact asta vei spune? ...................se pare ca oricum imi pierd vremea cu tine.................te las mai ales ca acum ti-ai gasit si ceva adeptzi...............sper ca si peste 3 ani sa ai aceeasi impresie fantastica despre tine
|
||
|
anybody Postat pe 25 August 2009 14:50 |
||
De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:28:58Imi place cum voi incercati sa gasiti motive de ce as face eu ceea ce fac, ba ca ma plictisesc, ba ca e pt bani, sau caut aventura.... sincer, nu stiu de ce o fac, nu m-am gandit prea mult la motive asa cum nu ma gandesc nici la consecinte. As putea zice ca in cazul de fata expresia " Carpe diem" mi se potriveste de minune. La urma urmei, avem doar o viata, de ce sa nu profitam de ea, sa facem lucruri prin care sa simtim ca traim? O femeie normala nu se diferentiaza cu nimic de alta femeie normala, amandoua au un job care le ocupa jumatate din zi, o casatorie in care dragostea se transforma intr-o rutina comoda si un copil - doi, care bineinteles ca iti aduc zambetul pe buze asa cum nimic altceva nu o face, dar ajungi intr-un moment in care sa-ti dai seama ca ai trait 30-40 de ani pt altii, la inceput pt parinti, apoi pt sot si copii, iar cand vrei sa faci ceva pt tine realizezi ca ai iesit la pensie, ca artroza si reumatismul nu te mai lasa sa faci ce iti doresti si atunci nu mai poti decat sa te resemnezi... Si pentru ce??? mda.........si daca viata ne f**e pe toti, de ce sa nu e fiium si intre noi, nu?? care cu cine apuca!! mai ales daca mai luam si bani pe treaba sta,! si carpe diem nu are nici o legaura ca tu traiesti clipa in **** a nu stiu cator barbati! cat despre ideea cu femeile : SAVE THE PLANET, KILL YOUSELF!
|
||
|
anca0704 Postat pe 25 August 2009 19:02 |
||
De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:48:39De la: Summer_, la data 2009-08-25 14:37:00De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:28:58Imi place cum voi incercati sa gasiti motive de ce as face eu ceea ce fac, ba ca ma plictisesc, ba ca e pt bani, sau caut aventura.... sincer, nu stiu de ce o fac, nu m-am gandit prea mult la motive asa cum nu ma gandesc nici la consecinte. As putea zice ca in cazul de fata expresia " Carpe diem" mi se potriveste de minune. La urma urmei, avem doar o viata, de ce sa nu profitam de ea, sa facem lucruri prin care sa simtim ca traim? O femeie normala nu se diferentiaza cu nimic de alta femeie normala, amandoua au un job care le ocupa jumatate din zi, o casatorie in care dragostea se transforma intr-o rutina comoda si un copil - doi, care bineinteles ca iti aduc zambetul pe buze asa cum nimic altceva nu o face, dar ajungi intr-un moment in care sa-ti dai seama ca ai trait 30-40 de ani pt altii, la inceput pt parinti, apoi pt sot si copii, iar cand vrei sa faci ceva pt tine realizezi ca ai iesit la pensie, ca artroza si reumatismul nu te mai lasa sa faci ce iti doresti si atunci nu mai poti decat sa te resemnezi... Si pentru ce??? ce limitare in gadire??? adica eu daca nu accet ca o pers si-o trage cu cine apuca si pe unde apuca inseamna ca sunt limitata in gadire??? ia vezi putin cam ce vb tu acolo!! |
||
|
anca0704 Postat pe 25 August 2009 19:04 |
||
| din nefericire exista si astfel e persoane, nu pot sa imi expun o parere pt ca nu ama vut de a face cu astfel de peroane si doar nu o sa o iau ca intr-un film damele de companie sunt fete bune | ||
|
yumy Postat pe 25 August 2009 19:10 |
||
| cnd postati comment uitati va va rog la tot ce a scris fata asta disperata care stie si ea ca e o C*U*R*V*A dar vrea sa ne abureasca ,uitati va la tot ce a scris sa va dati seama | ||
|
altex Postat pe 25 August 2009 19:15 |
||
|
eu deja am facut-o! si inca ceva : NU MAI POSTA CHESTII DIN ASTEA!! la urma urmei, pe nimeni nu intereseaza viata ta personala! |
||
|
anca0704 Postat pe 25 August 2009 19:18 |
||
De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:48:39De la: Summer_, la data 2009-08-25 14:37:00De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:28:58Imi place cum voi incercati sa gasiti motive de ce as face eu ceea ce fac, ba ca ma plictisesc, ba ca e pt bani, sau caut aventura.... sincer, nu stiu de ce o fac, nu m-am gandit prea mult la motive asa cum nu ma gandesc nici la consecinte. As putea zice ca in cazul de fata expresia " Carpe diem" mi se potriveste de minune. La urma urmei, avem doar o viata, de ce sa nu profitam de ea, sa facem lucruri prin care sa simtim ca traim? O femeie normala nu se diferentiaza cu nimic de alta femeie normala, amandoua au un job care le ocupa jumatate din zi, o casatorie in care dragostea se transforma intr-o rutina comoda si un copil - doi, care bineinteles ca iti aduc zambetul pe buze asa cum nimic altceva nu o face, dar ajungi intr-un moment in care sa-ti dai seama ca ai trait 30-40 de ani pt altii, la inceput pt parinti, apoi pt sot si copii, iar cand vrei sa faci ceva pt tine realizezi ca ai iesit la pensie, ca artroza si reumatismul nu te mai lasa sa faci ce iti doresti si atunci nu mai poti decat sa te resemnezi... Si pentru ce??? tuturica....nu fi suparata ,uite io nu sunt limitat deloc. lasa si tu un numar de telefon pe privat,sa vedem cum facem sa fugim undeva cateva zile. face tata cinste cu o vacanta misto undeva ,sa ne masam cu ulei esential si sa savuram viata impreuna..numai cateva zile da? astept pe privat....pupa taticu pe ea de bunaciune... na sac sac sac e forum si fata a intrebat. ce trebuie sa fiti asa rautacioase? macaias pulpitee ei alea lungi ca de gazela
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 25 August 2009 19:23 |
||
micule......ce pulpite de gazela?? ........unde e poza??
|
||
|
anca0704 Postat pe 25 August 2009 19:30 |
||
De la: anca0704, la data 2009-08-25 19:30:54micule......ce pulpite de gazela?? era acolo la profil da acuma nu mai e vreau gazelaaaaaa si nu am salvat la favorite pozaaaaaa
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 25 August 2009 20:04 |
||
De la: anybody, la data 2009-08-25 14:50:47De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:48:39De la: Summer_, la data 2009-08-25 14:37:00De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:28:58Imi place cum voi incercati sa gasiti motive de ce as face eu ceea ce fac, ba ca ma plictisesc, ba ca e pt bani, sau caut aventura.... sincer, nu stiu de ce o fac, nu m-am gandit prea mult la motive asa cum nu ma gandesc nici la consecinte. As putea zice ca in cazul de fata expresia " Carpe diem" mi se potriveste de minune. La urma urmei, avem doar o viata, de ce sa nu profitam de ea, sa facem lucruri prin care sa simtim ca traim? O femeie normala nu se diferentiaza cu nimic de alta femeie normala, amandoua au un job care le ocupa jumatate din zi, o casatorie in care dragostea se transforma intr-o rutina comoda si un copil - doi, care bineinteles ca iti aduc zambetul pe buze asa cum nimic altceva nu o face, dar ajungi intr-un moment in care sa-ti dai seama ca ai trait 30-40 de ani pt altii, la inceput pt parinti, apoi pt sot si copii, iar cand vrei sa faci ceva pt tine realizezi ca ai iesit la pensie, ca artroza si reumatismul nu te mai lasa sa faci ce iti doresti si atunci nu mai poti decat sa te resemnezi... Si pentru ce??? Mai fomeie, unde ai citit tu ca sunt adepta ei ? Vad ca totusi iti place sa citesti astfel de subiecte, si sa tot raspunzi...daca tot te intriga acest gen de subiect, de ce nu treci matale pe garbo unde oamenii aia nu sunt ahtiati dups sub astea ? Eh ? Hai spune ! Oh, dar stai, sunteti niste tzoape amatoare de sub de scandal si va dati mari doamne ! Daca tu ai fi avut ceva interesant de spus oe forumul asta, zau ca te lasam, nu ma luam ! Dar hai nu arunca cu noroi in astfel de pers cand tu si altii ca tine intrati ca sa radeti, sa faceti misto ! De ce zici ca iti pierzi vremea ? Pai pana acum ai facut misto si dintr-o data iti pierzi vremea ? Hai ma lasi ? Astia de la kudika sar in sus de bucurie ca le sare traficul cu fraieri ca voi care scriu la orice subiect, chiar si inventat ! Radeti de oameni la greu, altceva nu aveti ce face...si cand ma gandesc ca aveti si o varsta, si cica intelepciunea este proportionala cu varsta...Pfff |
||
|
Summer_ Postat pe 25 August 2009 22:07 |
||
De la: kudika018532, la data 2009-08-25 11:02:17Nu cred ca inteleg reactiile voastre... As vrea sa stiu si parerea unui barbat vis-a-vis de ceea ce fac eu! Sincer, ei chiar apreciaza genul asta de fete, si stiu asta pt ca daca nu ne-ar aprecia noi nu am mai fi, corect nu?:) Nu cred ca e nevoie sa le intelegi.Ai postat ca sa obtii pareri sau incurajari sau sa epatezi?Ce-ar fi sa tii detaliile pentru tine,deja devii neinteresenta pentru ca tot ce povestesti putem afla si de la centuriste daca musai ne doare capul sa stim. |
||
|
Postat pe 26 August 2009 07:54 |
||
| Sexy slut ! sincer cum a spus si anca daca cineva nu e de acord cu tine implicit e limitat in gandire ? vai de capul meu ce conceptie rudimentara si sa numai zic in altfel.Fiecare e liber sa si spuna parerea si strict pe orice forum din lume dar e mai cool sa fim diferita (adica gang-bang non stop ) pe cand ai putea sa faci enorm de multe cu creierul care ti l-a dat mama natura in schimb folosesti corpul , si ai grija timpul uzeaza corpul creierul mai putin , mie indiferent daca te duci cu x sau cu y si ai niste conceptii exclusiv eronate in subconstientul tau , problema ta , dar eu nus de acord cu ceea ce faci tu , si sa te mai intreb ceva , daca cica nu aratai asa bine ce faceai ? tot te coborai la acest nivel de toaleta a barbatilor ? | ||
|
blue07scorpion Postat pe 26 August 2009 11:06 |
||
Postez pt ca pot... care e problema? e un forum deschis unde scriu ce vreau fara sa imi poata zice cineva ceva in sensul asta! Nu iti convine, nu citi, nu cred ca iti baga careva monitorul sub ochelari sa te oblige sa vezi ce scriu eu pe aici
|
||
|
kudika018532 Postat pe 26 August 2009 11:11 |
||
De la: Summer_, la data 2009-08-25 22:07:37De la: anybody, la data 2009-08-25 14:50:47De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:48:39De la: Summer_, la data 2009-08-25 14:37:00De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:28:58Imi place cum voi incercati sa gasiti motive de ce as face eu ceea ce fac, ba ca ma plictisesc, ba ca e pt bani, sau caut aventura.... sincer, nu stiu de ce o fac, nu m-am gandit prea mult la motive asa cum nu ma gandesc nici la consecinte. As putea zice ca in cazul de fata expresia " Carpe diem" mi se potriveste de minune. La urma urmei, avem doar o viata, de ce sa nu profitam de ea, sa facem lucruri prin care sa simtim ca traim? O femeie normala nu se diferentiaza cu nimic de alta femeie normala, amandoua au un job care le ocupa jumatate din zi, o casatorie in care dragostea se transforma intr-o rutina comoda si un copil - doi, care bineinteles ca iti aduc zambetul pe buze asa cum nimic altceva nu o face, dar ajungi intr-un moment in care sa-ti dai seama ca ai trait 30-40 de ani pt altii, la inceput pt parinti, apoi pt sot si copii, iar cand vrei sa faci ceva pt tine realizezi ca ai iesit la pensie, ca artroza si reumatismul nu te mai lasa sa faci ce iti doresti si atunci nu mai poti decat sa te resemnezi... Si pentru ce??? deja devi plictisitoare .....................tu aparatoarea tuturor celor "amaratzi in ale sexului"...............apropo trebuia sa ramai la primul cont...................exact ce-ti spune si altcineva pe un alt topic esti prea mica sa pricepi lucruri pentru oameni mari.................daca pana acum te-am ignorat fi sigura ca pe viitor nu se va mai intampla
|
||
|
anybody Postat pe 26 August 2009 11:16 |
||
De la: kudika018532, la data 2009-08-26 11:11:06Postez pt ca pot... care e problema? e un forum deschis unde scriu ce vreau fara sa imi poata zice cineva ceva in sensul asta! Nu iti convine, nu citi, nu cred ca iti baga careva monitorul sub ochelari sa te oblige sa vezi ce scriu eu pe aici Nu e destul ca afirmi ca faci ce faci,Iti mai si aere " precum calul de basina".Ai dreptate ,nu ne obliga nimeni sa-ti mirosim duhoarea mocirlei in care preferi sa te scufunzi.E alegerea ta. |
||
|
Postat pe 26 August 2009 11:21 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-08-26 11:06:54Sexy slut ! sincer cum a spus si anca daca cineva nu e de acord cu tine implicit e limitat in gandire ? vai de capul meu ce conceptie rudimentara si sa numai zic in altfel.Fiecare e liber sa si spuna parerea si strict pe orice forum din lume dar e mai cool sa fim diferita (adica gang-bang non stop ) pe cand ai putea sa faci enorm de multe cu creierul care ti l-a dat mama natura in schimb folosesti corpul , si ai grija timpul uzeaza corpul creierul mai putin , mie indiferent daca te duci cu x sau cu y si ai niste conceptii exclusiv eronate in subconstientul tau , problema ta , dar eu nus de acord cu ceea ce faci tu , si sa te mai intreb ceva , daca cica nu aratai asa bine ce faceai ? tot te coborai la acest nivel de toaleta a barbatilor ? Si voi toate cele care credeti ca a fi dama de companie inseamna doar sex habar nu aveti despre ce vorbiti! Credeti ca un barbat se tine alaturi doar prin sex? O conversatie buna e la fel de importanta, pt ca barbatii nu-s niste animale care sa nu mai stie altceva in afara de a fi satisfacuti... Au nevoie de o persoana care sa ii inteleaga si care sa ii sfatuiasca sau pur si simplu cineva cu care sa vb! In caz ca nu ati aflat au si ei un cap pe umeri... Deci pt cele care isi fac griji ca am creierul pus intr-un borcan de muraturi la pastrat sa stiti ca nu e chiar asa. Asta face diferenta intre mine si o centurista |
||
|
kudika018532 Postat pe 26 August 2009 11:24 |
||
De la: kudika018532, la data 2009-08-26 11:24:14De la: blue07scorpion, la data 2009-08-26 11:06:54Sexy slut ! sincer cum a spus si anca daca cineva nu e de acord cu tine implicit e limitat in gandire ? vai de capul meu ce conceptie rudimentara si sa numai zic in altfel.Fiecare e liber sa si spuna parerea si strict pe orice forum din lume dar e mai cool sa fim diferita (adica gang-bang non stop ) pe cand ai putea sa faci enorm de multe cu creierul care ti l-a dat mama natura in schimb folosesti corpul , si ai grija timpul uzeaza corpul creierul mai putin , mie indiferent daca te duci cu x sau cu y si ai niste conceptii exclusiv eronate in subconstientul tau , problema ta , dar eu nus de acord cu ceea ce faci tu , si sa te mai intreb ceva , daca cica nu aratai asa bine ce faceai ? tot te coborai la acest nivel de toaleta a barbatilor ? Pai daca nu practicam meseria asta e evident ca doar ne dam cu presupusul.noua ne plac meseriile mai curate.Ai de grija sa nu ajugi transata ca Jasmine cu miliardarul ei cu tot. Se pare ca asta e ultima moda sau ce sa faci cu damele de companie.
|
||
|
Postat pe 26 August 2009 11:28 |
||
De la: kudika018532, la data 2009-08-26 11:24:14De la: blue07scorpion, la data 2009-08-26 11:06:54Sexy slut ! sincer cum a spus si anca daca cineva nu e de acord cu tine implicit e limitat in gandire ? vai de capul meu ce conceptie rudimentara si sa numai zic in altfel.Fiecare e liber sa si spuna parerea si strict pe orice forum din lume dar e mai cool sa fim diferita (adica gang-bang non stop ) pe cand ai putea sa faci enorm de multe cu creierul care ti l-a dat mama natura in schimb folosesti corpul , si ai grija timpul uzeaza corpul creierul mai putin , mie indiferent daca te duci cu x sau cu y si ai niste conceptii exclusiv eronate in subconstientul tau , problema ta , dar eu nus de acord cu ceea ce faci tu , si sa te mai intreb ceva , daca cica nu aratai asa bine ce faceai ? tot te coborai la acest nivel de toaleta a barbatilor ? Este absolut treaba ta daca alegi sa te vinzi pentru avantaje materiale si a nimanui altcuiva. Eu una nu te judec pentru ca stiu cate femei vai si amar de capul lor exista in lumea asta si stiu cati barbati au nevoie de femei ca tine. Unii o fac nu numai din simpla nevoie, o fac din perversitate. Pe cei care au o cariera foarte solicitanta si ajung la 45 de ani fara familie ii inteleg. Ii inteleg si pe cei care au acasa o femeie lipsita de orice fel de frumusete sau atractivitate sau minte in cap sa priceapa ca barbatul e un anume tip de om si daca il vor alaturi vor trebui sa munceasca pentru asta cam toata viata. Nu-i inteleg in schimb pe cei perversi, care desi au acasa o papusa de femeie, blanda si dedicata complet familiei, aleg sa nu ii spuna ei ce-si doresc din punct de vedere sexual si apeleaza la femeile ca tine. Am cunoscut un asemenea "barbat" care cu o saptamana inainte de nunta ne spunea cu nonsalanta ca are chef de ceva si isi suna prostituata. Cum sa o puna pe sotie sa faca ceva cu gura cu care ii va saruta copiii? Well, exista si asemenea "barbati". In rest, din punctul meu de vedere, aveti si voi rolul vostru. Pentru ca exista femei care habar n-au ce inseamna sa ai grija de un barbat, ce inseamna sa iti pese de ce are el nevoie. La fel cum exista barbati care nu stiu ce-si doresc femeile si atunci ele isi cauta amanti sau de ce nu, gigolo. E plina lumea de dame de companie si gigolo. Eu cu prostituatele de la coltul strazii nu ma impac deloc, mi-e greata si cand ma uit la ele, la felul in care se imbraca, la felul in care le arata corpul...sunt o imagine de cosmar. O femeie ingrijita care are analizele la zi si mai si arata decent, e cat de poate de normal sa faca asta daca asa a ales. Cata vreme nu dai in cap nimanui, eu nu consider ca ar trebui sa-ti fie rusine cu ceea ce faci. |
||
|
liliana2005 Postat pe 26 August 2009 11:39 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-08-26 11:39:40De la: kudika018532, la data 2009-08-26 11:24:14De la: blue07scorpion, la data 2009-08-26 11:06:54Sexy slut ! sincer cum a spus si anca daca cineva nu e de acord cu tine implicit e limitat in gandire ? vai de capul meu ce conceptie rudimentara si sa numai zic in altfel.Fiecare e liber sa si spuna parerea si strict pe orice forum din lume dar e mai cool sa fim diferita (adica gang-bang non stop ) pe cand ai putea sa faci enorm de multe cu creierul care ti l-a dat mama natura in schimb folosesti corpul , si ai grija timpul uzeaza corpul creierul mai putin , mie indiferent daca te duci cu x sau cu y si ai niste conceptii exclusiv eronate in subconstientul tau , problema ta , dar eu nus de acord cu ceea ce faci tu , si sa te mai intreb ceva , daca cica nu aratai asa bine ce faceai ? tot te coborai la acest nivel de toaleta a barbatilor ? Uite o femeie decenta care stie ce si cum sa vorbeasca. Bravo Liliana ! Tin sa adaug ca exista si femei, perversa...pe langa categoria barbatilor perversi ! Care ele sunt niste carpe ordinare si pozeaza in femei model, sau mai rau, in victime ! Uite cunosc un caz concret...la Teatrul National de Opereta Ion Dacian este un scandal provocat de Crina Matei, care pozeaza in victima, agresata sexual de directorul Dinca....Pai ea s-a tinut dupa el o gramada de timp, si dupa altii ca el, cu putere financiara si relatii, numai pt a iesi in evidenta si poate ca ii pica vreunul in plasa si o baga si pe eain fata, in spectacole etc...Numai ca nu i-a mers cu Dinca, este un afemeiat el dar macar nu se incurca cu astfel de femei ! Crina, cand a vazut ca nu i-a mers manevra, a dat mass-mediei niste sms-uri schimbate cu directorul, din care cica reiese ca o agreseaza sexual...De unde, ca sunt niste inchipuiri ! Si in ciuda faptului ca este cum este, pozeaza in femeie decenta ! Eu consider ca un astfel de personaj este de blamat, nu femei care zic :,,da domne, asa sunt, recunosc...sau pur si simplu vreau sa incerc ceva''. |
||
|
Summer_ Postat pe 26 August 2009 12:03 |
||
De la: anybody, la data 2009-08-26 11:16:59De la: Summer_, la data 2009-08-25 22:07:37De la: anybody, la data 2009-08-25 14:50:47De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:48:39De la: Summer_, la data 2009-08-25 14:37:00De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:28:58Imi place cum voi incercati sa gasiti motive de ce as face eu ceea ce fac, ba ca ma plictisesc, ba ca e pt bani, sau caut aventura.... sincer, nu stiu de ce o fac, nu m-am gandit prea mult la motive asa cum nu ma gandesc nici la consecinte. As putea zice ca in cazul de fata expresia " Carpe diem" mi se potriveste de minune. La urma urmei, avem doar o viata, de ce sa nu profitam de ea, sa facem lucruri prin care sa simtim ca traim? O femeie normala nu se diferentiaza cu nimic de alta femeie normala, amandoua au un job care le ocupa jumatate din zi, o casatorie in care dragostea se transforma intr-o rutina comoda si un copil - doi, care bineinteles ca iti aduc zambetul pe buze asa cum nimic altceva nu o face, dar ajungi intr-un moment in care sa-ti dai seama ca ai trait 30-40 de ani pt altii, la inceput pt parinti, apoi pt sot si copii, iar cand vrei sa faci ceva pt tine realizezi ca ai iesit la pensie, ca artroza si reumatismul nu te mai lasa sa faci ce iti doresti si atunci nu mai poti decat sa te resemnezi... Si pentru ce??? Auzi tanti, eu nu sunt aparatoarea amaratilor in ale sexului, sunt aparatoarea celor care sunt batjocoriti, asta daca esti in stare sa ai atentie distributiva ! Mi-am sters contul pt ca a avut cineva grija sa faca circ ! Da, sunt prea mica, mai am multe de invatat, insa cel putin nu sunt o frustrata care nu stie decat sa faca misto pe toate topicurile ! Nu vreau sa pricep ce vrei tu sa pricep, am ce sa invat si mai ales de la cine, persoane realizate si intelepte ! Uite ca Liliana a avut un punct de vedere corect,decent, ea de ce nu o fi sarit la gatul fetei care a deschis topicul ? Hai ca te las sa procesezi ca poate, poate iese ceva ! Si scuza-ma daca nu sunt genul care sa se alature turmei, in majoritatea cazurilor de cand sunt pe forum am fost neutra si nu mi-am batut joc de nimeni, fata de altii ! |
||
|
Summer_ Postat pe 26 August 2009 12:10 |
||
De la: Summer_, la data 2009-08-26 12:03:34De la: liliana2005, la data 2009-08-26 11:39:40De la: kudika018532, la data 2009-08-26 11:24:14De la: blue07scorpion, la data 2009-08-26 11:06:54Sexy slut ! sincer cum a spus si anca daca cineva nu e de acord cu tine implicit e limitat in gandire ? vai de capul meu ce conceptie rudimentara si sa numai zic in altfel.Fiecare e liber sa si spuna parerea si strict pe orice forum din lume dar e mai cool sa fim diferita (adica gang-bang non stop ) pe cand ai putea sa faci enorm de multe cu creierul care ti l-a dat mama natura in schimb folosesti corpul , si ai grija timpul uzeaza corpul creierul mai putin , mie indiferent daca te duci cu x sau cu y si ai niste conceptii exclusiv eronate in subconstientul tau , problema ta , dar eu nus de acord cu ceea ce faci tu , si sa te mai intreb ceva , daca cica nu aratai asa bine ce faceai ? tot te coborai la acest nivel de toaleta a barbatilor ? Sunt si cazuri din astea pentru ca sunt tot felul de oameni in lume, care mai de care mai bine intentionati. Cand e vorba despre un astfel de caz, de hartuire sexuala, cu oameni cunoscuti, nu prea avem cum sa stim care este adevarul daca persoanele in cauza nu ne sunt apropiate. Si femeile sunt in stare de multe, la fel cum barbatii sunt in stare sa mearga la prostituate cu atata nonsalanta. Stii cum se spune, nu? Femeile sunt in stare sa mimeze orgasme, barbatii sunt in stare sa mimeze o intreaga relatie. |
||
|
liliana2005 Postat pe 26 August 2009 12:11 |
||
| aia care a postat "sa nu mai zici la mn,eu am facut o deja " e o prefacuta si falsa ,presupun ca nu ai un client doi pe luna deci mai multi dc nu Recunosti ca esti o C*U*V*A si tu crezi ca te poti ascunde? tu chiar crezi ca nu te recunosc clientii tai pe strada sau prietenii lui?barbatii vb intre ei de femei si te arata cu degetul uite ma asta mi a supt mie p*U*l*a, dc nu recunosti ceea ce esti? eu de ex fac tot ce treb sa fie fericit barbatul meu asa ca nu inteleg comment de genul vai daca voi nu faceti ce trebuie lasa ca vine la mn sa dea bani,ai citit cat de disperata e fat cu topicul ? s a dus singura la club sa sara pe barbati ,barbatul normal daca e oferta ffff mare mai ales in romania sunt multe C*U*R*V*E care nu recunosc ceea ce sunt desi toata lumea stie ,n o sa ai repect din partea femeilor si nici a barbatilor care te folosesc ca o gaura de F*U*T*U*T ,si sa fim seriosi tariful e pe ora ce stati la povesti ?pe cine crezi ca pacaliti toti stiu ca te duci la C*U*R*V*E sa te F*U*T*I nu sa stai la confesiuni si cat sa fie tariful ? max 2 mil nu merita deloc eu stiu sumele | ||
|
altex Postat pe 26 August 2009 12:13 |
||
|
Eu am dat acel exemplu pt ca ii cunosc personal pe ambii protagonisti ! Voiam sa scot in evidenta faptul ca exista femei mai perverse si mai murdare decat tipa care a deschis topicul... |
||
|
Summer_ Postat pe 26 August 2009 12:14 |
||
De la: Summer_, la data 2009-08-26 12:14:18Eu am dat acel exemplu pt ca ii cunosc personal pe ambii protagonisti ! Aoleo, n-ai idee cate lucruri mai perverse si mai murdare exista decat o femeie care se culca cu 1000 de barbati. Asta nici macar nu poate fi catalogat drept un lucru pervers si murdar cata vreme nu se baga in familia nimanui si nu face rau nimanui. Acuma doar n-o sa le ceara nimeni damelor de companie sa-si verifice clientii de verighete ca doar nu e treaba lor. Ideea e sa se opreasca in acea camera. Tot ce trece peste inseamna altceva si de acolo eu incep sa judec. |
||
|
liliana2005 Postat pe 26 August 2009 12:19 |
||
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-08-25 13:24:16AAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Dementza! Spuneai ceva de sampanie si capsunele... da' te razgandisesi... Ai dezamagit fata!
|
||
|
Dor_a Postat pe 26 August 2009 12:24 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-08-26 12:19:46Aoleo, n-ai idee cate lucruri mai perverse si mai murdare exista decat o femeie care se culca cu 1000 de barbati. Exact ! Iar ele, damele de companie, exista datorita barbatilor ! Eu nu cred ca exista vreuna care trage barbatul de maneca sa vina dupa ea in camera ! Totul se petrece cu acordul lor, datorita propriilor slabiciuni, iar femeile inselate fac de multe ori greseala sa dea vina pe tipe, nu pe propriul barbat caruia ii cam fug ochii si vor diversitate ! |
||
|
Summer_ Postat pe 26 August 2009 12:25 |
||
De la: Summer_, la data 2009-08-26 12:10:08De la: anybody, la data 2009-08-26 11:16:59De la: Summer_, la data 2009-08-25 22:07:37De la: anybody, la data 2009-08-25 14:50:47De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:48:39De la: Summer_, la data 2009-08-25 14:37:00De la: kudika018532, la data 2009-08-25 14:28:58Imi place cum voi incercati sa gasiti motive de ce as face eu ceea ce fac, ba ca ma plictisesc, ba ca e pt bani, sau caut aventura.... sincer, nu stiu de ce o fac, nu m-am gandit prea mult la motive asa cum nu ma gandesc nici la consecinte. As putea zice ca in cazul de fata expresia " Carpe diem" mi se potriveste de minune. La urma urmei, avem doar o viata, de ce sa nu profitam de ea, sa facem lucruri prin care sa simtim ca traim? O femeie normala nu se diferentiaza cu nimic de alta femeie normala, amandoua au un job care le ocupa jumatate din zi, o casatorie in care dragostea se transforma intr-o rutina comoda si un copil - doi, care bineinteles ca iti aduc zambetul pe buze asa cum nimic altceva nu o face, dar ajungi intr-un moment in care sa-ti dai seama ca ai trait 30-40 de ani pt altii, la inceput pt parinti, apoi pt sot si copii, iar cand vrei sa faci ceva pt tine realizezi ca ai iesit la pensie, ca artroza si reumatismul nu te mai lasa sa faci ce iti doresti si atunci nu mai poti decat sa te resemnezi... Si pentru ce??? concluzia ......................chiar esti de ignorat fatuca......................am "procesat"de catziva ani"si culmea chiar si acum tot asa imi da............. cat de imoral sa fi sa-i spui unei fete ca este normal sa se apuce de prostitutzie?..........................doar o minte bolnava poate gandi asa iar eu nu-mi pot maifesta decat dezgustul si starea de
|
||
|
anybody Postat pe 26 August 2009 12:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cine ar rezista fara placa de par ??? | 19 | De la: kudika_15574 9 Septembrie 2012 21:05 |
| Sex cu mama...iubitei mele... | 102 | De la: spiridusha_diana 22 Aprilie 2009 08:41 |
| Chestionar privind atitudinea fata de viata si educatia sexuala | 2 | De la: kudika185628 3 Iulie 2014 13:38 |
|
|
||
| mai e importanta iubirea si fidelitatea intr-o relatie?? | 35 | De la: r_girl 14 Mai 2009 17:31 |
| sex masturbare fotbal | 21 | De la: felixcat 25 Aprilie 2011 14:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.