Setari Cookie-uri

Ce parere aveti despre damele de companie?

De la: kudika018532, la data 2009-08-26 11:24:14
De la: blue07scorpion, la data 2009-08-26 11:06:54Sexy slut ! sincer cum a spus si anca daca cineva nu e de acord cu tine implicit e limitat in gandire ? vai de capul meu ce conceptie rudimentara si sa numai zic in altfel.Fiecare e liber sa si spuna parerea si strict pe orice forum din lume dar e mai cool sa fim diferita (adica gang-bang non stop ) pe cand ai putea sa faci enorm de multe cu creierul care ti l-a dat mama natura in schimb folosesti corpul , si ai grija timpul uzeaza corpul creierul mai putin , mie indiferent daca te duci cu x sau cu y si ai niste conceptii exclusiv eronate in subconstientul tau , problema ta , dar eu nus de acord cu ceea ce faci tu , si sa te mai intreb ceva , daca cica nu aratai asa bine ce faceai ? tot te coborai la acest nivel de toaleta a barbatilor ?

Si voi toate cele care credeti ca a fi dama de companie inseamna doar sex habar nu aveti despre ce vorbiti! Credeti ca un barbat se tine alaturi doar prin sex? O conversatie buna e la fel de importanta, pt ca barbatii nu-s niste animale care sa nu mai stie altceva in afara de a fi satisfacuti... Au nevoie de o persoana care sa ii inteleaga si care sa ii sfatuiasca sau pur si simplu cineva cu care sa vb! In caz ca nu ati aflat au si ei un cap pe umeri... Deci pt cele care isi fac griji ca am creierul pus intr-un borcan de muraturi la pastrat sa stiti ca nu e chiar asa. Asta face diferenta intre mine si o centurista

si totusi.......ambele se vand pe bani!
anca0704
Postat pe 27 August 2009 11:11
Ce sa mai vb de fata si de nepoata ei cand toata lumea stie cu ce se ocupa ea , fiindca singura se lauda, are magazin intr-un complex iar de acolo toata lumea stie, pana si unor clieti li se intamplat sa le faca avansuri sau pe femei sa le ia in suturi findca nu cumparau marfa ei.E complet dusa de acasa...dar macar ea s-a realizat, are o familie la care tine mult cu toate acestea.
tweetybebe
Postat pe 27 August 2009 11:11
De la: Summer_, la data 2009-08-27 11:09:29
De la: tweetybebe, la data 2009-08-27 10:55:49insa tot cu limbaj vulgar, cu apucaturi de mahalagioaca si cu gesturi ne la locul lor pentru varsta care o are

Fata care a deschis topicul vb mult mai frumos decat multe de pe forumul asta....
Vorba cuiva...moralizde sunt o gramada !

Te-ai bagat ca musca in lapte.Nici macar nu era vorba de deschizatoarea topicului.Nu esti obigata sa citesti sau am atins vreo coarda sensibila?Sa dicuti despre ce e moral ti se pare tie ca inseamna sa vorbesti urat? E cel putin ciudat punctul tau de vedere.

Postat pe 27 August 2009 11:34
De la: scorpio67, la data 2009-08-27 11:34:29
De la: tweetybebe, la data 2009-08-27 10:55:49insa tot cu limbaj vulgar, cu apucaturi de mahalagioaca si cu gesturi ne la locul lor pentru varsta care o are

Fata care a deschis topicul vb mult mai frumos decat multe de pe forumul asta....

Te-ai bagat ca musca in lapte.Nici macar nu era vorba de deschizatoarea topicului.Nu esti obigata sa citesti sau am atins vreo coarda sensibila?

Tweety vorbea despre o femeie pe care o cunoaste !
Eu vorbeam despre stilul in care scrie fata care a deschis topicul ( in niciun caz de mahala )

Problem ?

Summer_
Postat pe 27 August 2009 11:38
De la: Summer_, la data 2009-08-27 11:38:22

Te-ai bagat ca musca in lapte.Nici macar nu era vorba de deschizatoarea topicului.Nu esti obigata sa citesti sau am atins vreo coarda sensibila?

Eu vorbeam despre stilul in care scrie fata care a deschis topicul ( in niciun caz de mahala )

Problem ?

Si cine a pomenit de individa care a deschis topicul? tot nu inteleg ?

Postat pe 27 August 2009 11:40
De la: Summer_, la data 2009-08-27 11:38:22

Problem ?

inainte sa te bagi si tu si sa faci pe desteapta cum am mai spus...mai bine ai citit ce am scris si despre CINE vbeam... so shut up...
tweetybebe
Postat pe 27 August 2009 11:43
Uof...eu am citat-o pe Tweety cand a vb despre stilul de mahala al femeii pe care o cunoaste.
EU am vb de fata care a deschis topicul, despre stilul ei non-mahala de a scrie, vrand sa evidentiez faptul ca se poate si altfel !
Summer_
Postat pe 27 August 2009 11:43
De la: tweetybebe, la data 2009-08-27 11:43:20inainte sa te bagi si tu si sa faci pe desteapta cum am mai spus...mai bine ai citit ce am scris si despre CINE vbeam... so shut up...

Mai fetita cu fundita, esti prea preocupata de ejacularea aia si nu mai intelegi ce scriu ?
I-am raspuns lui Scorpio, poate ca intelegi ce am vrut sa spun !
Summer_
Postat pe 27 August 2009 11:45
De la: Summer_, la data 2009-08-27 11:43:29Uof...eu am citat-o pe Tweety cand a vb despre stilul de mahala al femeii pe care o cunoaste.
EU am vb de fata care a deschis topicul, despre stilul ei non-mahala de a scrie, vrand sa evidentiez faptul ca se poate si altfel !

Asa scuza-ma doar k ai scris total aiurea, pai nici "tipa" nu vbea urat nu arata urat in tinerete, acum e distrusa,zbargcita si cu regrete. Ea nu vbea urat acum vb e deajuns...sa se faca la batranete de ras de fata cu multa lume.Cine stie poate si fata a carui topic se va realiza , dar cu "sechele" tot va ramane pe viata... :D
tweetybebe
Postat pe 27 August 2009 11:47
De la: Summer_, la data 2009-08-27 11:43:29Uof...eu am citat-o pe Tweety cand a vb despre stilul de mahala al femeii pe care o cunoaste.

Ei vii de acasa,ca sa inteleaga si baba(eu).Degeaba stilul de scris frumos daca stilul de viata pute a" low life'.Exact de asta vorbeam.Cat poti sa faci din asta o meserie? Daca nu te mai poti desprinde?
La o varsta cand nu mai esti' comerciala' arat de-a dreptul grotesc incercand inca s-o faci pe "femme fatale".

Postat pe 27 August 2009 11:48
Draga Scorpio, daca am ales viata asta nu inseamna ca nu-s ajutata de minte la fel ca voi toate celelalte. Am un masterat terminat anul asta, am si un job, chiar unul de care sa fiu mandra care nu e obtinut prin favoruri sexuale. Nu ma duc zilnic la job pt ca lucrez pe baza de proiecte si asta imi da mult timp liber. Am stat si m-am gandit, nu am sa ma amestec cu nimeni de la serviciu, ceea ce fac este ceva de moment care o sa tina un an, poate doi. Sper sa imbatranesc langa nepotei, si cand se va intampla asta frumusetea exterioara nu va mai avea nicio valoare, pt ca nu va mai fi. Sunt sigura ca voi imbatrani frumos, dar va fi genul de frumusete radiata din interior, pt ca ma consider o persoana buna si sufletista. Sper sa nu ajung o batrana depravata care sa foloseasca tone de farduri pentru te miri ce. Nu am sa alerg dupa barbati pe strada, nici acum nu o fac, vin ei la mine, iar cand nu voi mai fi cautata nu am sa incerc in zadar sa fiu o "femme fatale". In momentul acela voi sti ca stilul meu de viata are nevoie de o schimbare. Stiu ca multe dintre cele care sunt in "situatia" mea ajung sa fie singure si triste, dar asta nu e ceva de generalizat, depinde de la persoana la persoana, si daca e sa se intample i se poate intampla oricui, indiferent de trecutul avut.
kudika018532
Postat pe 27 August 2009 14:04
draga kudika nu stiu cat, am citit prima postare si ultima, restu' fiind discutii adiacente cu tenta de cearta.
de ce crezi ca damele de companie duc o viata boema??
barbati cand dau un ban, vor multe. uneori ciudatenii si chiar violenta!
geo_x
Postat pe 27 August 2009 14:12
De la: geo_x, la data 2009-08-27 14:12:39draga kudika nu stiu cat, am citit prima postare si ultima, restu' fiind discutii adiacente cu tenta de cearta.

.........stai sa dau cu tamaie......ca nu esti tu !!!........
etta
Postat pe 27 August 2009 14:14
cu asta te lauzi tu in paginile anterioare ,ca ai experienta ?in ce barbati multi pe bani?noi avem tot ce ai zis tu minus ca nu suntem curv, bravo fetelor cum i ati raspuns mai ales fata care i a dat peste nas la pag 7 cred ,si noi stim sa ne satisfacem barbatii si sa aducem bucurie celor din jur sa fim independente dar noi o facem din placere nu pe bani si nu ducandu ne in club la agatat clienti "gras transpiraT,ce tupeu BRAVO fetelor ca sunteti destepte si nu va lasati pacalite de vrajeala frumoasa! Esti buna sa vinzi si produse nu doar trupul tau !!bravo fetelor nici nu o sa mai scriu la acest topic pt ca vad ca majoritatea de aici sunteti femei adevarate si nu va vindeti si nu vindeti povesti!!! sunteti de toata demnitatea fetelor
altex
Postat pe 27 August 2009 14:15
De la: kudika018532, la data 2009-08-27 14:04:59Draga Scorpio, daca am ales viata asta nu inseamna ca nu-s ajutata de minte la fel ca voi toate celelalte. Am un masterat terminat anul asta, am si un job, chiar unul de care sa fiu mandra care nu e obtinut prin favoruri sexuale. Nu ma duc zilnic la job pt ca lucrez pe baza de proiecte si asta imi da mult timp liber. Am stat si m-am gandit, nu am sa ma amestec cu nimeni de la serviciu, ceea ce fac este ceva de moment care o sa tina un an, poate doi. Sper sa imbatranesc langa nepotei, si cand se va intampla asta frumusetea exterioara nu va mai avea nicio valoare, pt ca nu va mai fi. Sunt sigura ca voi imbatrani frumos, dar va fi genul de frumusete radiata din interior, pt ca ma consider o persoana buna si sufletista. Sper sa nu ajung o batrana depravata care sa foloseasca tone de farduri pentru te miri ce. Nu am sa alerg dupa barbati pe strada, nici acum nu o fac, vin ei la mine, iar cand nu voi mai fi cautata nu am sa incerc in zadar sa fiu o "femme fatale". In momentul acela voi sti ca stilul meu de viata are nevoie de o schimbare. Stiu ca multe dintre cele care sunt in "situatia" mea ajung sa fie singure si triste, dar asta nu e ceva de generalizat, depinde de la persoana la persoana, si daca e sa se intample i se poate intampla oricui, indiferent de trecutul avut.

Da poti sa faci ce vrei ,pentru mine nici nu existi,dar sa nu te iei de mintea mea.Erau pareri la modul general si ai sarit ca proasta direct la jigniri.C*u*r*v*a tot matrial prost si pana nu-si poalele in cap nu se lasa,chiar si cu masterate si facultati,pe care poti sa-ti le bagi undeva.

Postat pe 27 August 2009 14:17
De la: etta, la data 2009-08-27 14:14:54
De la: geo_x, la data 2009-08-27 14:12:39draga kudika nu stiu cat, am citit prima postare si ultima, restu' fiind discutii adiacente cu tenta de cearta.

.........stai sa dau cu tamaie......ca nu esti tu !!!........

doooaaamna etta, daca domnisoara doreste discutii elevate, de ce sa nu-i dam??
ma mira faptul ca are impresia ca barbati vor da bani doar pentru compania si mintea ei!!

tzuuuc dulceee doooaaamna etta
geo_x
Postat pe 27 August 2009 14:18
damele de companie,amantele,centuristele,si toate cele din categoria asta ...sunt cele mai de treaba femei....fara de care lumea asta ar fi muuult mai frumoasa,ai simtzi mireasma,nu duhoare...
huoooooo rapandulele !!!!
matracucu
Postat pe 27 August 2009 14:18
De la: just_laura, la data 2009-08-27 14:18:36damele de companie,amantele,centuristele,si toate cele din categoria asta ...sunt cele mai de treaba femei....fara de care lumea asta ar fi muuult mai frumoasa,ai simtzi mireasma,nu duhoare...

rapandule cu facultate!!
adica iti recita din eminescu in timp ce fac un sex oral. sau mai mult mormaie!!
geo_x
Postat pe 27 August 2009 14:20
De la: geo_x, la data 2009-08-27 14:20:57
De la: just_laura, la data 2009-08-27 14:18:36damele de companie,amantele,centuristele,si toate cele din categoria asta ...sunt cele mai de treaba femei....fara de care lumea asta ar fi muuult mai frumoasa,ai simtzi mireasma,nu duhoare...

rapandule cu facultate!!
adica iti recita din eminescu in timp ce fac un sex oral. sau mai mult mormaie!!

eminescu??
poate bacovia sau iti povesteste din decameron........
facultate...... stim foarte bine geo draga ce facultatzi se fac acum.........
pana una alta,hai sa iti dau o bere,in timp ce eu voi lua un fresh
matracucu
Postat pe 27 August 2009 14:24
un frutti fresh???
ia d-aci, niste condiment
geo_x
Postat pe 27 August 2009 14:26

Postat pe 27 August 2009 14:26
Scorpio, nu-mi amintesc, poate ma ajuti tu... cand te-am jignit, pe tine sau pe altcineva de aici ca zici ca "sar ca proasta direct la jigniri"? Eu mi-am expus parerea, am dat replica la parerile voastre pt ca asa mi s-a parut normal sa fac. Nu cred ca am folosit cuvinte urate, tu insa le folosesti si o faci cam des vad. Oare ce sa insemne asta? Sa insemne oare ca ai un vocabular sarac si vulgar invatat la colt de maidan? Nu, nu cred ca asta e explicatia. Poate pe la scolile terminate de tine se facea un curs special : "cum sa vorbim ca niste tate". Nici nu spun ca esti tata, ci doar ca ai facut cursul ala. Bravo tie
kudika018532
Postat pe 27 August 2009 14:27
De la: geo_x, la data 2009-08-27 14:26:30un frutti fresh???

bun condimentul de la tine,da io tot raman la parerea mea si anume
jos rapandulele !!!!!
huoooo
matracucu
Postat pe 27 August 2009 14:27
Mi-am dat seama de unde ai inteles tu ca te-am jignit, am formulat gresit. Nu am vrut sa zic k pe mine ma ajuta mintea si pe voi nu, vroiam sa spun ca ma ajuta la fel ca pe voi. Scuze
kudika018532
Postat pe 27 August 2009 14:31
De la: just_laura, la data 2009-08-27 14:27:49

jos rapandulele !!!!!
huoooo

mai ca-mi vine sa te tzuc pana cazi lata de placere
geo_x
Postat pe 27 August 2009 14:35
De la: geo_x, la data 2009-08-27 14:35:23
De la: just_laura, la data 2009-08-27 14:27:49

jos rapandulele !!!!!
huoooo

mai ca-mi vine sa te tzuc pana cazi lata de placere

lata
de placere
ce bine suna
mai lasa-ma sa strig din totzi plamanii mei
huuuuoooo rapanduleleeeee
stoarfeleeeee,huuuuooooooo

geo ,mai esti???
matracucu
Postat pe 27 August 2009 14:41
De la: kudika018532, la data 2009-08-19 10:14:06Ce parere aveti despre acele call girl(sau dame de companie)? Ati face asa ceva daca este vorba despre bani multi, relatii noi si distractie? Eu ma gandesc sa intru in aceasta lume, mai mult din curiozitate. M-a fascinat mereu ideea de a trai boem, de a fi in compania unor barbati rafinati si galanti, dar oare o pot face fara sa-mi compromit relatia in care sunt deja? Va rog mult sa imi dati un raspuns, o parere, orice...

E o meserie ca oricare alta... de ce pe barbati nu-i condamnam in aceiasi masura daca aleg asta. Fiecare isi alege meseria si riscurile meseriei si le asuma...eu nu am nimic de comentat in privinta asta. Da,ar fi alte variante, ce sa faci cu viata ta, dar asa e omul, prefera sa faca multi bani si repede cu 0 raspundere. .
tmMedeea
Postat pe 27 August 2009 14:41
mai sunt. poate un pic impresionat de vocea ta
geo_x
Postat pe 27 August 2009 14:43
De la: geo_x, la data 2009-08-27 14:20:57

rapandule cu facultate!!

Postat pe 27 August 2009 14:44
Laura, ai facut si tu cursul ala "cum sa vorbim ca niste tate" impreuna cu Scorpio? Cred ca ati fost colege de banca. Altfel nu-mi explic de ce vorbiti asa urat
kudika018532
Postat pe 27 August 2009 14:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu am orgasm!!!!!!!!! 177 De la: kudika002139 9 Mai 2009 16:27
cum ar agata femeile un barbat? 460 De la: ocgiogi 22 Aprilie 2010 20:40
Satisfactia sexuala la femei 68 De la: Eli 28 Mai 2015 18:06
sunt exasperat , sunt autoironic, sunt autocritic, ma enerveaza prostia 48 De la: panduru88 3 Martie 2010 23:12
Topicuri diverse... si indelung comentate!!! 22 De la: ady39_2007 11 Octombrie 2009 13:53