Mai multe
muntencele............din ce in ce mai perverse.............ca doar au de unde lua exemplu.....de ........tras la botic........f**ut in cu**et,ca sa fiu finutza ........jucat biliboaca cu creierasii nostriii.........luat butusuri,pardon,bonusuri .......... ...........si pentru asta......TRAIASCA GUVERNULLLLLLLLLL !!.........ce e un bun exemplu de urmat !!............ ..........si imi las si un C.V.....just in case.......... C.V. - perversa, nesatula, dotata, majora, nu caut neaparat discretie, multiple fantezii, orgasme multiple, disponibilitate program full-time, 4 "limbi" straine la perfectie, fara obligatii........doritorii ma pot contacta la adresa: Str.Felatiei,nr.(cine mai stie al catalea !!!),bloc(al 2-lea pe dreapta !),etaj (nu-ti vine rau,ai incredere !!), apartament (cu 3 camere !!),oras Bagadanca,judet Dam-guritza....... ......astept cu nerabdare !!!......
|
||
|
etta Postat pe 12 Septembrie 2009 22:39 |
||
|---|---|---|
prima concurenta.........a inceput in mare forta momentan muntenia detine maxim de puncte....... (neluand in calcul oltenia care este no 1......se stie )
|
||
|
Nuovamente_Robertina Postat pe 12 Septembrie 2009 22:44 |
||
clasamentul il stabileste..........BARBATULLLLL !!!.............
|
||
|
|
||
|
etta Postat pe 12 Septembrie 2009 22:59 |
||
Asa fetelor 'bagati mare'...concureta trebuie sa se inteteasca ...urmeaza celelalte probe 'practice' si provocatoare menite sa dea in clocot hormonii barbatilor ,asa ca urmatoarea proba tre'sa se lasa cu mai multe textile aruncate pe podium in ritmuri de dans cu miscari lascive si provocatoare la bara ,la pat la podea ,unde vreti voi ...
|
||
|
Ned_Kelly Postat pe 13 Septembrie 2009 11:15 |
||
TA..NA...NA...NA....NA...NA..NA...NA.....NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.................io deja-s cu bara ....intre picioare !!.......... ...........si ia uite-aici miscari ............... ..............in valuri-valuri vine miscarea !!............
|
||
|
etta Postat pe 13 Septembrie 2009 11:20 |
||
Asa fata tati asa 1,2 si 3 faceti toti la fel ca noi acum o pirueta la stinga asa sa vedem soldurile cum se unduie intr-un mers gratios de felin,a zimbiti usor la public....uhhhhh! eu cred ca trebuia sa fiu in locul lui Botezatu ca doar port numele lui si ma pricep sa imbrac femei sau ma rog poate mai degraba sa dezbracat ,in fine nu mai conteaza....asa ,asa fetele oltencute ,muntencute,moldovencute ...miscativa!, abea a inceput concursul si cred ca va fii tare greu sa desemnez pe cea care va cistiga marele premiu adica pe mine hihihi!..si bineinteles o excursie de vis in insulele Bahamas dupa care urmeaza nunta la Monnaco apoi luna de miere in Maldive si bineinteles dupa care ne revine 'istovitoarea' sarcina de a cheltuii cele citeva milioane de lire sterline mostenite de la matusica Tamara care tocmai a dat de curind 'coltul'
|
||
|
Ned_Kelly Postat pe 13 Septembrie 2009 23:20 |
||
wowwww........e premiu serios aici...in joc !!!.......... .......si cred ca o sa-mi fie usor sa-l castig........ca vad ca-s cam....unica si singura......care concureaza !!!.......... ............asa ca....pregateste-te.......pentru .......PERVERSA !!.......
|
||
|
etta Postat pe 14 Septembrie 2009 11:11 |
||
desi vad ca-s singura concurenta.......eu trec la proba a 3-a !!........POEZIA ROMANTICA !!!.......... O munteanca frumusica Da din funduletz,nenicaaaaa Si cu ochii-i ca si cerul Stapaneste tot....eterul !!!...... Si cu....nasul ei deee.... ....MIAUUUUU.... Simte si miroase.....zauuuuu!!... Tot ce-i trece inainte...... Si nu se ...Pacala....sfinte !!..... Si cand vrea sa fie...bunaaaaaa... Scoate "armele"......si ..."tuna"... Si ea din 'puscat......nu lasa Decat pana pica-n plasa..... Toata prada....de razboi !!! Doar masculi.....si doar de soi.... Si nu unu'......doi acolo.... La ea mai tot timpul ...ploua !!!...............
|
||
|
etta Postat pe 14 Septembrie 2009 23:07 |
||
|
pai ce naiba fetelor....abandonati????????????? helloooooooooooooooooooltence,ardelence......moldovence........ se pare ca munteanca aste e cea mai tare.................
|
||
|
Nuovamente_Robertina Postat pe 14 Septembrie 2009 23:32 |
||
si nu ma las.........sa moara mortu' !!!............sa va mai jucati voi cu......munteanca PERVERSA !!1..............
|
||
|
etta Postat pe 14 Septembrie 2009 23:40 |
||
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-15 12:19:36Ok se pare ca Robertina si etta au curaj .....ia sa vedem acum ,urmeazaaaaaa proba practicaaaaa care are doua variante la alegere si care au ca scop impresionarea juriului ;gatitul sau sexul ...ce alegeti? .....descrieti cu lux de amanunte una din cele doua probe cum a-ti f'ace-o' sau cum a-ti 'gati-o' (dupa care va spun si eu varianta mea) daca nu spui si tu ...varianta ta.......te dam afara din juriu !!!........... ............te trecem.....la practica !!.........
|
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 13:17 |
||
asaaaaaaaaa...pai eu cum sunt si o ...GOSPODINA DESAVARSITA ...........o sa le combin pe amandoua.......de o sa iasaaaaaaa........da' las juriul sa aprecieze.....ce o sa iasa !!......... deci....voi pregati......CIORBITZA DE ...."PERISOARE" !!!...... ........Intai...punem...."legumele"....la fierttttt !!!.......... ..........luam ce-PUTZE ,muuulltteeeeeeee si mariiiiiiiiii......... ..........sa dea gust bun ....si dulceee !!!!!!.........mai luam...TELINA.....ca intretine...."puterea" si aroma ciorbitzeiiiii ........ ........apoi apucam si un ...ARDE-I........mama ce-o sa mai ardaaaaaaa....in flacariiiiiiiiiiii !!........... ..........si normal...nu trebuie sa lipseasca.....MORCOVULLLLL!!.... .........cu cat mai tanar si mai proaspat....cu atat mai bine !!!..... .........asaaaaa........acum ....LE FIERBEMMMMMMM......SI LE FIERBEMMMMMMMM......mmmmmmmmmm.....ce aroma emanaaaaaaaa.......... ........mai siiii......gustam ,din cand in cand.........sa simtim ....gustul !!!......... ...........si iar fierbemmmmmmm....si fierbemmmmmmmmm.........da' nu prea exagerat......sa iasa ..."spuma" din ele...........si sa se "inmoaie"........ca atunci nu mai e buna de nimik ....ciorbitza !!!!.......... acum pregatim...CARNITZAAAA.........tre' sa fie mai rosiatica,ca sa stim ca e de calitate buna !!...... ......si fara....ATZE !!....... ........mmmmmmm....ce miros frumos ...si ce frumoasa e la vedereeeeee......... ..........deja sunt ...uda...... ........pe maini,bineinteles.......... ........ca sa ma apuc sa ......fac...."perisoarele"........ ........asa ca....iau din carnitzaaaaaaa........o framanttttttttt....si o framantttttt........si o rotunjescccccc.......mmmmmmm.....si iese asa oooo...."periosoara" mare si frumoasa din mainile mele eeeeeeeee.....de ti-e mai mare dragul ....s-o gusti !!.......... ..........si-o sa se mai umfle,la cat o s-o....fierb in continuare !!!........ .........pentru eficienta,pot folosi si ambele maini !!....... acum ma pun si ....FIERB TOTUL LA UN LOCCCCCCC.......si fierbbbbb.....si mai gusttttttt......si tot mai fierbbbbbbb....si iar mai gusttttttttt.......... .........pana canddddddddd........."ciorbitza" incepe sa dea in clocot.......... .........sa tresalte.....si mai da si pe dinafara !!!......... .......mmmmmmmmmm....ce imagine de vis.......sa vezi cum tresalta "ciorbitza".......iesita din magia manutzelor tale !!!........... ...........acum stim ca ciorbitza....E GATA !!.......SI O LASAM SA SE RACEASCA !!!......... ..........POFTA BUNA !!!........aaaaaaa....puteti pune si alte......ingrediente....deasupra......pentru un gust cat mai bun !!!........ Cred ca juriul ma va desemna.....O GOSPODINA....PRICEPUTA !!!...........
|
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 13:36 |
||
|
Un orasean bogat, isi face o casa de vacanta in inima muntelui, aproape de o stana de oi. Cand fiul unui cioban se ofera sa-l ajute la treburi pe langa casa, omul isi aminteste de un zvon privitor la dimensiunile sexului muntenilor si se hotaraste sa-l verifice, de aceea il cheama pe tanar in casa: - Mai, Ioane, daca tu ai sexul atat de mare cat acest casetofon, sa stii ca ti-l dau tie! Zis si facut! Ion se descheie la prohab si-si etaleaza mandretea langa casetofon si apoi pleaca fericit cu casetofonul. A doua zi dis-de-dimineata, Ion apare la usa oraseanului si bate nerabdator: - Nene, deschide, sunt eu, Ion! Am venit cu tata sa ne dai si frigiderul!! asa caaaaaaaaaaaaaaa........like men....like women !!..........
|
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 17:48 |
||
|
Bula in clasa I la scoala. Invatatoarea: Bula, o iubesti pe mama ta? Bula: Nu. Invatatoarea: De ce? Bula: Pentru ca ma bate! Invatatoarea: Dar pe tatal tau? Bula: Nu, ca si el ma bate! Invatatoarea: Dar tu pe cine iubesti mai Bula? Bula: Pe Universitatea Craiova ca ea nu bate pe nimeni!
|
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 17:53 |
||
|
Intrebare: Ce se intampla cand o blonda din Ardeal emigreaza in Oltenia? Raspuns: Creste IQ-ul ambelor regiuni.
|
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 17:56 |
||
|
Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu cred ca Cluuuuj. -Da` de ce, ma? -Da` cine dracu te grabeste?
|
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 18:00 |
||
|
Cum zic moldovenii la "Razboiul Stelelor"? - ??? - Galseava pi ser...
|
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 18:01 |
||
|
Cum se numeste in grai moldovenesc filmul "Salvati de clopotel"? - "Izbaviti di talanguta".
|
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 18:02 |
||
|
De ce a murit Stefan cel Mare? De suparare. A vrut sa faca din moldoveni o ceata de zimbri si a iesit o turma de boi.
|
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 18:03 |
||
De la: etta, la data 2009-09-15 18:02:25 Cum se numeste in grai moldovenesc filmul "Salvati de clopotel"?
|
||
|
i0nutza Postat pe 15 Septembrie 2009 18:04 |
||
De la: etta, la data 2009-09-15 18:02:25 Cum se numeste in grai moldovenesc filmul "Salvati de clopotel"? |
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 18:04 |
||
|
Moldovenii au reusit sa fabrice un nou tip de autoturism, cu trei viteze: Inshet, inshetinel si pi loc. tat pi loc ,pi loc,pi locccc...sa rasara busuiocccc...........
|
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 18:06 |
||
|
I: De ce au incrucisat moldovenii ariciul cu sarpele? R: Ca sa obtina sarma ghimpata!
|
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 18:07 |
||
|
-Ce zice un moldovean cand isi da ciorapii jos?? -offf....a mai trecut un an!! :))
|
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 18:09 |
||
|
In Oltenia la ora de fizica o eleva la tabla rezolva o problema cu "timpi". La un moment dat profesorul ofticat o intreaba: - Cat fu' T1 la tine, fata? Fata raspunde rapid: - 5 minute...
|
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 18:10 |
||
fffffff tare asta
|
||
|
i0nutza Postat pe 15 Septembrie 2009 18:15 |
||
|
Doi ardeleni �n Gara de Nord: - Mai Ghio, c�t face trenu' p�n' la Cluj? - Pai cam 12 ore, ma. - Mult, ma. Si ce facem noi 12 ore, ma? - Pai stam de vorba, ce sa facem. - Si ce vorbim ma, noi, 12 ore? - Pai, stiu eu? Spunem ghicitori. Pleaca trenul: - Mai Ghio, zi si tu o ghicitoare! - Pai, ...ce-i mic, negru si rau? Gara Ploiesti: - Mai Ghio, da' are blana? - Are, ma! Gara Brasov: - Mai Ghio, da' are patru picioare? - Are, ma! Gara Sighisoara: - Mai Ghio, da' are zgarda? - Are, ma! Gara Teius: - Mai Ghio, da' latra? - Latra, ma! Gara Apahida: - Mai Ghio, n-o fi c�nele? - Ba c�nele e! Da' tu esti cam prost. Ce ti-a trebuit at�t sa ghicesti? - Ba, eu stiam de la Bucuresti, da' daca-ti spuneam atunci ce mai discutam noi at�ta drum?
|
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 18:18 |
||
ma scuzati....dar am ora sexuala......... .......adica...rad pana am contractii la burtica !!!.........
|
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 18:19 |
||
De la: Nuovamente_Robertina, la data 2009-09-14 23:32:44pai ce naiba fetelor....abandonati????????????? noi ardelencele nu ne laudam cu prea multe... preferam sa aratam practic ce stim...
|
||
|
Lucia38 Postat pe 15 Septembrie 2009 19:19 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-09-15 19:19:09De la: Nuovamente_Robertina, la data 2009-09-14 23:32:44pai ce naiba fetelor....abandonati????????????? hai mai Cuscra.....chiar asa ?????.........
|
||
|
etta Postat pe 15 Septembrie 2009 21:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| de ce nu se opreste?pastila de a 2 a zi cauza? | 4 | De la: kudika_7881 20 Mai 2012 22:48 |
| paypal | 3 | De la: battleofwits 2 Aprilie 2011 05:37 |
| Push the green Button!!! HELP!!! | 1 | De la: kudika092556 12 Decembrie 2009 00:50 |
|
|
||
| iti place fotografia? | 2 | De la: desert_plant 14 Octombrie 2009 15:30 |
| Buna! | 3 | De la: kud22 13 Octombrie 2009 01:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.