Setari Cookie-uri

Relatia cu o persona mai mica cu 2 ani

Buna , sunt noua pe aici si as vrea sa imi spun povestea si sa primesc sfaturi din partea unor persoane ca voi care nu ma stiu si care dau un sfat corect fara sa se gandeasca ca isi pot jigni cunostiinta, iata povestea mea, am 23 de ani si sunt din Bucuresti, am o relatie din decembrie 2007 cu un baiat mai mare ca mine cu 1 an si cateva luni cu care ma inteleg bine insa in perioada verii in iunie cand am sustinut un examen si aveam o proiblema mi-a aratat si demonstrat ca nu a fost langa mine asa cum trebuia sa fie si a cam riscat relatia noastra , a fost un moment de cumpana, eram stresati si am cam deteliorat relatia noastra. am plecat la mare dupa a fost frumos , doar ca eu eram obosita in fina am pierdut o sarcina el a fost cu mine la medic a fost langa mine in tot timpul acesta insa eu simt ca relatia noastra sa cam dus, de cateva ori am iesit cu un fost coleg cu 2 ani mai mic ca mine, el este un baiat extraordinar si se comporta tare frumos cu mine.. insa eu nu pot trece peste faza cu e mai mic cu 2 ani c amine, si ce sa zic.... practic ies cu tipul acesta de cateva ori pe saptamana, si ma vad estul de rar cu prietenul meu actual ...
Nu stiu e o situatie ciudata si poate nu am explicat nici eu prea bine, nu e vb ca iubesc 2 persoane , ptr ca practic nu simt nimic ptr nimeni nici ptr mine nu mai simt nimic... sunt bulversata sunt .. poate caut si eu alinarea aceea de care am atata nevoie dar stiu ca nu e bine sa imi bat joc de bietul baiatptr ca-l vad ca el tine la mine si doreste sa fie cu mine, dar cum pot oare sa inchei o relatie de app 2 ani asa fara nici un motiv si cred ca nici nu imi doresc asta dar nici nu pot sta cu o persoana asa....voi ce parere aveti ???
Karmenica
Postat pe 26 August 2009 14:06
Faptul ca nu mai simti nimic pentru o persoana este un motiv suficient sa te desparti de ea
eu zic ca ai nevoie de o pauza...un timp doar pentru tine...poate gasesti pe cineva de care sa te simti atrasa cu adevarat..nu stiu...tu decizi ce faci in viata..dar decat sa continui o relatie pentru simplul motiv ca este de 2 ani...mi se pare lipsa de respect fata de tine..esti tanara si ai dreptul la fericire
simonycik
Postat pe 27 August 2009 15:47
eu zic sa stai singura sa-ti analizezi sentimentele.iar dak simti k nu-l mai iubesti nu are rost sa mai pierzi timp.diferenta de 2 ani chiar nu e mare mai ales daca exista intelegere ...,gandeste-te...
criss_criss
Postat pe 27 August 2009 15:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dedicat celui care a incercat sa le injoseasca pe femei cu topicul lui idiot ("ce reprezinta femeia pt mine") 6 De la: Tharr 20 Octombrie 2010 20:24
Diferenta prea mare de varsta.... 25 De la: alyn27 24 Iunie 2010 12:09
Un sfat mic daca se poate :O3 16 De la: kudika_34733 26 Mai 2013 13:15
se intoarce din nou la mn 11 De la: kris07 26 Iunie 2009 16:01
E posibil ca iubitul meu sa fie posedat de diavol??? 85 De la: drakushorul 19 Ianuarie 2014 16:16