Mai multe
daca am fi amandoi singuri...l as ataca din toate partile pana l as cuceri ce ai face in primul rand daca maine ai pleca la polul nord? |
||
|
anot Postat pe 12 Septembrie 2009 14:08 |
||
|---|---|---|
Anot as spune aleluia ca mai vad si eu zapada , yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , implicit cu sania dupa mine (Apropor de tornade , mai nu stiu cand acuma cateva saptamani , era sa se formeze o tornada deasupra Capitalei , am ramas socat , daca se infaptuia era dezastru )Ce ai face daca , ai gasi sub casa ta petrol |
||
|
blue07scorpion Postat pe 12 Septembrie 2009 15:28 |
||
as demola-o ca de bani din petrol imi iau altele Ce ai face daca trebuie sa mergi la nunta(obligatie) si chiar nu ai chef deloc???? |
||
|
|
||
|
Ele_ely Postat pe 12 Septembrie 2009 15:34 |
||
m-as imbogatiii! ce ai face daca te-ar ataca un urs? |
||
|
cantafabule Postat pe 12 Septembrie 2009 15:34 |
||
De la: Ele_ely, la data 2009-09-12 15:34:15as demola-o ca de bani din petrol imi iau altele m-as duce ce ai face daca te ataca ursu?!
|
||
|
cantafabule Postat pe 12 Septembrie 2009 15:35 |
||
|
L-as spune lu' mama lui ca a vrut sa ma bata! Ce-ai face daca....te-ar pune cineva sa faci streaptease intr-un loc public....
|
||
|
amr2009 Postat pe 12 Septembrie 2009 15:51 |
||
Sa plateasca bine pt asta ce`ai face daca ai fii tigan ? |
||
|
i0nutza Postat pe 12 Septembrie 2009 16:21 |
||
M-as spanzura....da' nu ca tiganu', de mijloc, ci de gat... (eu nu suport tiganii). Ce-ai face daca....te-ai trezi intr-o dimineata cu un BMW la scara, tot numai al tau, cu cheile in contact? as vrea eu.... |
||
|
amr2009 Postat pe 12 Septembrie 2009 16:25 |
||
|
as apasa pedala de acceleratie s as testa-o Ce ai face daca ai fi rapit (a) de pirati?
|
||
|
lyheartly Postat pe 12 Septembrie 2009 16:55 |
||
ohhh da.. cika mereu tre sa vezi partea plina a paharului daca sunt frumosi... le`ash da de inteles k imi place de ei si k nu am ganduri de escapada... apoi i`ash arunca in mare dupa care m`as plimba frumos cu corabia pe mare ce`ai face dak ai avea 600 de kile? |
||
|
i0nutza Postat pe 12 Septembrie 2009 17:02 |
||
cred ca n-as mai maca nimic 3 luni si as face multa miscare..in limitele in care as putea..la kilele alea m-as mira sa ma mai pot misca ce ai face daca ai fii orice vedeta vrei tu..pt o zi? |
||
|
cantafabule Postat pe 12 Septembrie 2009 20:15 |
||
|
m-as ascunde intr-o vagauna, urasc sa fiu centrul atentiei sa ma priveasca toata lumea sa se uite la mine si sa sushoteasca .... ce ai face daca ai trai pentru o zi intr-un tinut magic , ca cel din povestile copilariei??? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Septembrie 2009 20:19 |
||
hmmm, as face tot ce mi-as fii dorit in copilarie sa fac si nu am putut ce ai face daca ti-a planifica o iesire cu prietenii in aer liber, costisitoare..si ai afla de la stiri ca in acea perioada se anuta furtuni, chiar inainte cu o zi sa mergeti.. |
||
|
cantafabule Postat pe 12 Septembrie 2009 20:24 |
||
pai mergem ! ce conteaza vremea ......!!!! distractie sa fie......... ce faci daca vecinul te zapaceste cu manele puse la maxim............??? |
||
|
coldwind Postat pe 12 Septembrie 2009 20:31 |
||
De la: coldwind, la data 2009-09-12 20:31:05pai mergem ! ce conteaza vremea ......!!!! distractie sa fie......... ii pun si eu "iron maiden" boxa lipita de peretele lui si basul dat la maximun , apoi plec de acasa vreo 2 ore (tetstat , probat si rezultat garantat) ce faci daca vecinul din blocul vecin e cam "exibitionist" si mai e si un gras din ala ale caror sunci curg peste curea , cu o moaca de libidinos si caruia ii place sa-si arate fizicul mai putin acoperit tocmai cand vrei sa deschizi si tu geamul sa iti intre soarele in casa??? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Septembrie 2009 20:49 |
||
ii fac poze cu zoom la maxim si le pun pe net, unde ii dau si adresa ce ai face daca intr-o zi ar venii la tine un barbat strain si ar zice ca el e tatal tau?
|
||
|
cantafabule Postat pe 12 Septembrie 2009 20:54 |
||
|
i-as pune ca tatal meu e cel care m-a crescut ... ce ai face daca pentru o zi din viata ta ai fii un ignorog ? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Septembrie 2009 20:55 |
||
as canta la o chitara electrica , glumesc as zburda pe campii liber si fara teama... ce ai face daca ai fi... o pasare frumoasa? |
||
|
cantafabule Postat pe 12 Septembrie 2009 21:00 |
||
|
mi-as dori sa fiu pasarea pheonix.... ce ai face daca te-ai trezi intr-o dimineata in palatul unui print indian... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Septembrie 2009 21:13 |
||
|
m-as ruga sa nu ma puna sa cant ce ai face daca ai ajunge pe luna? |
||
|
Nuovamente_Robertina Postat pe 12 Septembrie 2009 21:22 |
||
|
Mi-ar place sa -i pot da viata..sa poata fi locuita.. ce ai face daca ti-ar creste parul non-stop?
|
||
|
lyheartly Postat pe 12 Septembrie 2009 22:05 |
||
daca ar creste asa mult peste tot deja ar fii o problema..m-as duce la dermatolog ce ai face daca ai fii.....hmmm... cel mai inteligent om din lume?
|
||
|
cantafabule Postat pe 12 Septembrie 2009 22:09 |
||
|
as face sa devina realitate sborul cu viteze superluminice sa ma pot cara naibii intr-o alta galaxie.... ce ai face daca ai avea un bilet de calatorie doar dus spre o alta galaxie? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Septembrie 2009 22:16 |
||
L-ash vindeeeeeeee ce ai face daca te`ai trezi in sec 1 ? |
||
|
i0nutza Postat pe 12 Septembrie 2009 22:40 |
||
L-ash vindeeeeeeee ce ai face daca te`ai trezi in sec 1 ? |
||
|
i0nutza Postat pe 12 Septembrie 2009 22:40 |
||
atunci as fii cel mai inteligent om din sec 11?! ce ai face daca ai putea calatorii in timp? |
||
|
cantafabule Postat pe 12 Septembrie 2009 23:03 |
||
|
pey m-as duce sa ii vad pe oamenii primitivi ce ai face daca nu ai mai putea sa iti tai unghiile? |
||
|
yumy Postat pe 13 Septembrie 2009 08:37 |
||
mi-as achziitiona un polizor ce ai face daca ai participa la in concurs de berre?
|
||
|
lyheartly Postat pe 13 Septembrie 2009 09:26 |
||
As fura premil direct sau chiar butoaiele de bere Ce ai face daca te ar vizita un extraterestru Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
||
|
blue07scorpion Postat pe 13 Septembrie 2009 09:43 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-09-13 09:43:10 neatza blue , o cafea ..ceva?!
|
||
|
cantafabule Postat pe 13 Septembrie 2009 09:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs Nemira | 3 | De la: Cassey 31 Decembrie 2008 16:13 |
| Care atitudine va caracterizeaza...Discretia sau Agresivitatea? | 7 | De la: Nolwenn 3 Septembrie 2009 19:28 |
| LockerzRO - Creaza-ti propriul tau site de trimis invitatii Lockerz | 3 | De la: iacinta 19 Februarie 2010 09:45 |
|
|
||
| Sa ma mut la Bucuresti ...sau nu? | 35 | De la: pickard 5 Ianuarie 2011 07:07 |
| CALATORIE IN TIMP | 57 | De la: ilovethisgame 15 Noiembrie 2009 19:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.