Mai multe
Buna,as avea nevoie de niste sfaturi despre cum as putea sa "consolidez" o relatie la distanta...nu foarte mare distanta,70 km,orase diferite,suntem oarecum colegi,el are o "functie" mai mare in firma,dar nu imi este sef si in afara de momentele in care ne intalnim,vine si la firma din orasul in care lucrez.Problema mea este ca ii dau uneori prea multa atentie,imi place foarte mult si as vrea sa am o relatie adevarata cu el.Nu suntem impreuna decat de 2 saptamani,insa mi-as dori sa continuam si as vrea sa stiu cum sa procedez mai bine,nu vreau sa ii piara interesul...El are momente cand e gelos(lucrez intr-un mediu inconjurata de barbati),e grijuliu si mai are momente cand pare nepasator...si nu imi ofera aceeasi atentie ca de obicei...Cum sa fac sa fie bine?
|
||
|
unreal17 Postat pe 13 Septembrie 2009 13:10 |
||
|---|---|---|
|
Asa sunt toti barbati,uneori sunt foarte atenti,alteori dau impresia ca nu le pasa...Tu esti singura in masura sa judeci ce e bine sa faci si ce nu pentru a-l tine langa tine,asta depinde de personalitatea lui si de tipul relatiei voastre.Nu cred ca sunt sfaturi general valabile,fiecare relatie e diferita,fiecare persoana are caracter si gusturi diferite.Bazeaza-te foarte mult pe intuitie si pe ceea ce-ti spune inima sa faci,sinceritatea si a fi tu insati in prezenta lui il vor atrage cu siguranta.Barbatilor in general le place sa fie apreciati si laudati dar nu exagera ca nu te mai ia in seama :-) In privinta relatiilor la distanta,personal nu cred in ele,doar persoane foarte puternice pot duce inainte o asemenea relatie fiindca in general distanta distruge increderea si creeaza adesea sentimente de frustrare si tristete...Dar se spune ca dragostea invinge orice si se mai spune ca ce ti-e scris in frunte ti-e pus asa ca nu te mai stresa,ia lucrurile asa cum vin si accepta-le!Traieste-ti clipa fiindca nu poti controla viitorul! |
||
|
miaooo Postat pe 29 Septembrie 2009 15:21 |
||
|
Ai f mare dreptate miaooo, in tot ceea ce ai spus. Unreal 17, singurul sfat pe care ti-l pot da, din propria experienta fiindca si eu am de aproape 3 luni tot o astfel de relatie, este sa fiti cat mai deschisi unul cu celalalt inca de la inceput, pt a sti exact in ce punct va aflati. Mie ,iubitul meu mi-a spus de prima data cand ne-am intalnit,ce vrea de la o relatie si pt ce tip de relatie este pregatit, asa ca a ramas la alegerea mea daca vreau sa continui sau nu. Si tocmai fiindca este intotdeauna f deschis si discutam pe mess aproape in fiecare zi astfel incat parca am fi tot timpul impreuna, m-a facut sa am incredere in el, nu totala ce-i drept,dar.... Mult succes! |
||
|
|
||
|
Dya_Jasmine Postat pe 2 Octombrie 2009 11:53 |
||
De la: miaooo, la data 2009-09-29 15:21:09Asa sunt toti barbati,uneori sunt foarte atenti,alteori dau impresia ca nu le pasa...Tu esti singura in masura sa judeci ce e bine sa faci si ce nu pentru a-l tine langa tine,asta depinde de personalitatea lui si de tipul relatiei voastre.Nu cred ca sunt sfaturi general valabile,fiecare relatie e diferita,fiecare persoana are caracter si gusturi diferite.Bazeaza-te foarte mult pe intuitie si pe ceea ce-ti spune inima sa faci,sinceritatea si a fi tu insati in prezenta lui il vor atrage cu siguranta.Barbatilor in general le place sa fie apreciati si laudati dar nu exagera ca nu te mai ia in seama :-) Exact
|
||
|
simonycik Postat pe 2 Octombrie 2009 17:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Dilema... | 10 | De la: kudika_nikole 10 Ianuarie 2012 18:45 |
| Vremea iepurilor... | 2 | De la: mitura 15 August 2009 22:06 |
| Pentru ati umple buzunaru de bani | 1 | De la: gabcristi 3 Februarie 2009 22:34 |
|
|
||
| Intrebari fara raspuns | 9 | De la: dalilascumpy 10 Octombrie 2009 20:33 |
| Sora lui: o problema sau nu? | 4 | De la: rashela 15 Iulie 2011 12:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.