Setari Cookie-uri

nimeni de nicaieri

De la: alex_angeel, la data 2009-09-13 17:11:24de cand exista tehnologia asta avansata am inceput sa vad tot mai putin oameni comunicand fata in fata...
e aiurea!! in felul asta multi din prietenii mei s-au schimbat total.stau in casa mai mereu ,daca ies mereg doar in cluburi sau la mumca/scoala sia cam atat.nu mai au hobby-uri ,nu mai au personalitate sunt neutri cam la tot ce e in jurul lor iar toleranta nu e punctul lor forte.
cat despre prietenie adevarata ,e un lucru cat se poate de rar .
eu incerc sa ii scot din casa ,sa face ceva util ,sa ne gasim lucruri in comun ,sa facem miscare dar nu prea au vointa

...din cauza la criza draga
cristiana_cris
Postat pe 17 Septembrie 2009 11:19
bai nene ,voi sunteti chiar nebuni!zice omul ceva si voi repede cu bata dupa el.ce e asa de greu de inteles?asta e parerea mea despre comunicarea in prezent si da pe forum scriu aceasta parere pt ca aici va gasesc ,aici va faceti veacu.daca nu vine muntele la Mahomed ,atunci vine Mahomed la munte.dar daca voi nu stiti decat sa faceti misto si sa luati totul in deradere asta e doar problema voastra.si diferenta in a comunica cu o persoana in lumea virtual si in a comunica cu o persoana fata in fata e data de privitul in ochi,de un zambet real nu un maimutzoi d'asta galben,de o imbratisare etc .dar e greu la voi ca na scaunul e confortabil si e usor sa te iei de oameni .
alex_angeel
Postat pe 17 Septembrie 2009 11:30
De la: geo_x, la data 2009-09-13 19:02:39
si spui asta pe un forum! faaaain!!!!
ce urmeaza, sa ne vinzi castraveti?

normal ca scriu acest mesaj legat de comunicare interpersonala fata in fata aici pe un forum ca aici trebuie facuta schimbarea .in loc sa iti bagi bocancii in ce am spus ai face bine sa gandesti cand citesti.fericitule!!!
alex_angeel
Postat pe 17 Septembrie 2009 11:33
De la: anastasia_m, la data 2009-09-13 19:21:49

prea inteligent....................

adapteaza-te!!!!!!!!!!!!!!!!!

m-am adaptat dar nu vreau sa ma conformez cu situatia asta !de ce sa fiu ca intr-o turma de oi ,toti faceti misto si pt ca asa se poarta sa fac si eu.asta inseamna ca as fi ca voi.
alex_angeel
Postat pe 17 Septembrie 2009 11:37
De la: just_laura, la data 2009-09-16 18:55:22
De la: heaven2007, la data 2009-09-16 16:31:02
De la: geo_x, la data 2009-09-16 12:20:26
De la: heaven2007, la data 2009-09-16 11:42:53Nu inteleg de ce ati luat-o asa peste picior.Gluma e gluma,dar fata are nevoie de un sfat,indiferent ca il cauta in lumea virtuala.
Simonicik,inteleg ca depinzi in mare masura de un anumit cerc de prieteni.Pe ei probabil nu ii vei schimba,dar poti tu sa incerci sa mai cunosti si alte persoane si sa iti faci un cerc de prieteni mai potrivit cu felul tau de a fi.

n-am luat-o peste picior, ca-n lumea virtuala nu exista picior.
daca spuneai ca am luat-o peste fisier...poate!

Da,asa e,sa-mi fie cu iertare...

ingerash,tu esti???

Ingerash...?Am I missing something here?
heaven2007
Postat pe 19 Septembrie 2009 11:33
din pacate cam asa este...dar uneori este mai comod sa citesti ceva pe net decat sa iesi afara...Eu cer ca trebuie sa insisti, sa nu te lasi batuta, inafara de internet putem avea si alte activitati.
lili_beatrice
Postat pe 19 Septembrie 2009 17:18
De la: lili_beatrice, la data 2009-09-19 17:18:42din pacate cam asa este...dar uneori este mai comod sa citesti ceva pe net decat sa iesi afara...Eu cred ca trebuie sa insisti, sa nu te lasi batuta, inafara de internet putem avea si alte activitati.
lili_beatrice
Postat pe 19 Septembrie 2009 17:19
Nu e mai placut sa stai pe internet si toata ziua in casa. Eu innebunesc daca nu ies o zi din casa, as iesi mereu peste tot. Cine se plange ca nu vrea sa stea pe internet si vrea sa iasa in oras, ar trebui sa ne adunam sa iesim
d47
Postat pe 19 Septembrie 2009 17:28
De la: alex_angeel, la data 2009-09-17 11:33:52
De la: geo_x, la data 2009-09-13 19:02:39
si spui asta pe un forum! faaaain!!!!
ce urmeaza, sa ne vinzi castraveti?

normal ca scriu acest mesaj legat de comunicare interpersonala fata in fata aici pe un forum ca aici trebuie facuta schimbarea .in loc sa iti bagi bocancii in ce am spus ai face bine sa gandesti cand citesti.fericitule!!!

io sincer, ma asteptam sa-mi spui acel mesaj oral, face to face, mano a mano............!!
no, ca-mi rasare alta intrebare in minte........tot asa, fara sa gandesc!
tu incerci sa ne convertesti la viata reala, sa renuntam la forum??? pentru ca schimbare asta inseamna!!
geo_x
Postat pe 19 Septembrie 2009 20:03
incerc doar sa imi spun parerea si sa conving(nu sa schimb) majoritatea ca e bine sa mai si iesim din case si sa mai facem si putina miscare ,sa socializam si in carne si oase ,sa ne bucuram de o zi insorita sau ploioasa asta fara sa renuntam la virtual (fiind cel mai rapid mediu de informare ).doar atat am vrut sa spun si m-ai intampinat tu si altii cu noroi aruncat in fata.topicul l-am deschis pt ca ma intereseaza si pt ca m-am lovit de asta si vroiam sa vb direct cu persoane in cauza .atat !nu am vrut sa vand gradinarilor castraveti sau sa deranjez pe cineva.
alex_angeel
Postat pe 21 Septembrie 2009 11:56
De la: alex_angeel, la data 2009-09-21 11:56:21incerc doar sa imi spun parerea si sa conving(nu sa schimb) majoritatea ca e bine sa mai si iesim din case si sa mai facem si putina miscare ,sa socializam si in carne si oase ,sa ne bucuram de o zi insorita sau ploioasa asta fara sa renuntam la virtual (fiind cel mai rapid mediu de informare ).doar atat am vrut sa spun si m-ai intampinat tu si altii cu noroi aruncat in fata.topicul l-am deschis pt ca ma intereseaza si pt ca m-am lovit de asta si vroiam sa vb direct cu persoane in cauza .atat !nu am vrut sa vand gradinarilor castraveti sau sa deranjez pe cineva.

nu te supara pe noi ..
e adevarat ca virtualitatea ne fura de multe ori ore pretiose care ar putea fii folosite pt a face alte activitati...dar la urma urmei...este un adapost , un loc minunat in care fiecare zice ce vrea, face ce vrea..unde fiecare este exact cum isi doreste sa fie..de aceea de multe ori creeaza si "dependenta"...e o senzatie placuta sa socializezi cu oamenii, si de a fii judecat doar dupa vorbe..si nu dupa aspect fizic, defecte..etc...
ce zici ? e un raspuns destul de pertinent ?

cantafabule
Postat pe 21 Septembrie 2009 12:40
De la: alex_angeel, la data 2009-09-21 11:56:21incerc doar sa imi spun parerea si sa conving(nu sa schimb) majoritatea ca e bine sa mai si iesim din case si sa mai facem si putina miscare ,sa socializam si in carne si oase ,sa ne bucuram de o zi insorita sau ploioasa asta fara sa renuntam la virtual (fiind cel mai rapid mediu de informare ).doar atat am vrut sa spun si m-ai intampinat tu si altii cu noroi aruncat in fata.topicul l-am deschis pt ca ma intereseaza si pt ca m-am lovit de asta si vroiam sa vb direct cu persoane in cauza .atat !nu am vrut sa vand gradinarilor castraveti sau sa deranjez pe cineva.

..eu am o munca in prezent la care nu pot sa stau pe net si tre sa fac si destula miscare..evident ca de abia astept cand ajung seara acasa sa intru putin pe net sa ascult o muzica buna ..sa intru pe forum sa vad teme noi..pareri noi...la locul de munca anterior celui actual aveam posibilitatea si timpul de a sta pe net..dar.a fost si o perioada in care nu aveam net acasa...deci e un oarecare echilibru ca sa zicem asha...si prin urmare nu ma simt asha de intoxicata ca altzii....no ofense
kudika066423
Postat pe 21 Septembrie 2009 20:45
inteligent raspuns.Chiar asa,de ce sa nu stai in "comfortul propriei case" sa legi prietenii adevarate,sa vorbesti cu diverse persoane uitandu-te fix la un ecran plin de poze false sau mai bine poze de actori/actrite? Cum Doamne fereste sa mai iesi un pic la plimbare cu "golanii" astia care misuna peste tot?Cum sa mai ai timp de hobby-uri cand PC-ul e acolo cu web cam,internet de mare viteza si multe multe multe persoane care abia te asteapta sa stati "la taifas",sa impartasiti din experienta vasta de viata? Cum sa refuzi un asemenea "dar" al tehnologiei din zilele noastre? E fff greu,numai un OM adevarat din toate punctele de vedere poate sa-I reziste,dragilor.
dirty_dancing
Postat pe 26 Septembrie 2009 18:03
De la: dirty_dancing, la data 2009-09-26 18:03:00 E fff greu,numai un OM adevarat din toate punctele de vedere poate sa-I reziste,dragilor.

pana la fraza asta, te-am inteles.
da' exact cand sa citesc si fraza asta, un palpait de lumina a facut sa se stinga calculatoru' si sa ma lase in bezna ignorantei virrtuale.
deci, ce-ai vreut sa spui!!?
geo_x
Postat pe 27 Septembrie 2009 00:09

si cine ti-a spus ca daca socializam pe forum cand ploua si tuna afara, atunci cand e soare si frumos nu ne plimbam de mana prin parcuri sau prin padurile de la marginile oraselor????
ingusta idee....
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Septembrie 2009 00:13
nu doar am auzit am si vazut de nenumarate ori!!!!vad aici ca sunt uniicare cred ca emai bine sa stai in casa si sa legi prietenii virtuale ...WTF!!!!!!!!!! Oricum ma retrag din acest topic chiar daca eu l-am deschis pt ca nu am cum sa lupt cu morile de vant si cum nu va vad ,,live ,, ca sa imi pot da seama mai bine cine sunteti mai bine las asta in grija celor ce va cunosc deja....s-o trezi o data un revolutionar :)
alex_angeel
Postat pe 8 Octombrie 2009 11:18
De la: alex_angeel, la data 2009-09-13 17:11:24de cand exista tehnologia asta avansata am inceput sa vad tot mai putin oameni comunicand fata in fata...
e aiurea!! in felul asta multi din prietenii mei s-au schimbat total.stau in casa mai mereu ,daca ies mereg doar in cluburi sau la mumca/scoala sia cam atat.nu mai au hobby-uri ,nu mai au personalitate sunt neutri cam la tot ce e in jurul lor iar toleranta nu e punctul lor forte.
cat despre prietenie adevarata ,e un lucru cat se poate de rar .
eu incerc sa ii scot din casa ,sa face ceva util ,sa ne gasim lucruri in comun ,sa facem miscare dar nu prea au vointa

Se chiama dezumanizare ,depersonalizare si raspunsul til-ai dat singura cand ai amintit de tehnologie,eu am 77 de "prieteni" pe forum ,dar nu cunosc pe niciunul,cu toate ca as aprefera sa ne vedem ,sa vorbim face to face,sa facem ce fac prietenii impreuna,la terasa, la gratar , in concediu,in excursii,la shoping,etc.E dezolant dar daca ei prefera amicitia virtuala nu-i pot obliga sa se apropie mai mult decat vrea fiecare.E la moda sa fii cool,sa nu ai reactii la nimic ca si cum n-ai avea caracter sau personalitate.

Postat pe 8 Octombrie 2009 11:27
De la: alex_angeel, la data 2009-10-08 11:18:13nu doar am auzit am si vazut de nenumarate ori!!!!vad aici ca sunt uniicare cred ca emai bine sa stai in casa si sa legi prietenii virtuale ...WTF!!!!!!!!!! Oricum ma retrag din acest topic chiar daca eu l-am deschis pt ca nu am cum sa lupt cu morile de vant si cum nu va vad ,,live ,, ca sa imi pot da seama mai bine cine sunteti mai bine las asta in grija celor ce va cunosc deja....s-o trezi o data un revolutionar :)

che guevara in fusta!
inainte de aparitia internetului, oamenii stateau la gura sobei si citeau, impleteau , crosetau sau chiar faceau desene din cenusa.
nu crezi ca internetul ,ca si telefonia , ne apropie si nu ne mai da senzatia de singuratate?
cum crezi ca as fii indraznit sa-ti cer sa ne vedem live daca nu exista internetul? cum te cunosteam altfel!!!??
fuc! cate intrebari!!
geo_x
Postat pe 8 Octombrie 2009 11:35
De la: geo_x, la data 2009-10-08 11:35:16
De la: alex_angeel, la data 2009-10-08 11:18:13nu doar am auzit am si vazut de nenumarate ori!!!!vad aici ca sunt uniicare cred ca emai bine sa stai in casa si sa legi prietenii virtuale ...WTF!!!!!!!!!! Oricum ma retrag din acest topic chiar daca eu l-am deschis pt ca nu am cum sa lupt cu morile de vant si cum nu va vad ,,live ,, ca sa imi pot da seama mai bine cine sunteti mai bine las asta in grija celor ce va cunosc deja....s-o trezi o data un revolutionar :)

che guevara in fusta!
inainte de aparitia internetului, oamenii stateau la gura sobei si citeau, impleteau , crosetau sau chiar faceau desene din cenusa.
nu crezi ca internetul ,ca si telefonia , ne apropie si nu ne mai da senzatia de singuratate?
cum crezi ca as fii indraznit sa-ti cer sa ne vedem live daca nu exista internetul? cum te cunosteam altfel!!!??
fuc! cate intrebari!!

apropierea pe net e doar o iluzie.

Postat pe 8 Octombrie 2009 13:22
tot apropiere se numeste!
geo_x
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:30
Imi face si mie cineva un rezumat, please?
Lucia38
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:32
De la: Lucia38, la data 2009-10-08 13:32:58Imi face si mie cineva un rezumat, please?

un razumatel
geo_x
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:59
De la: geo_x, la data 2009-10-08 13:30:55tot apropiere se numeste!

eu nu simt mare lucru,oi fi mai nesimtita?

Postat pe 8 Octombrie 2009 14:21
De la: scorpio67, la data 2009-10-08 14:21:45

TU ai zis'o
yneedlove
Postat pe 8 Octombrie 2009 14:25
De la: yneedlove, la data 2009-10-08 14:25:04
De la: scorpio67, la data 2009-10-08 14:21:45

TU ai zis'o

Da tu de ce te bagi,ma rog in insensibilitatile omului?

Postat pe 9 Octombrie 2009 18:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Weekend la Barcelona (III) 0 De la: 16 Ianuarie 2010 10:09
Fetelor... As avea nevoie de un sfat . 9 De la: catyboy69 16 Aprilie 2010 09:27
Se poate schimba un barbat? 33 De la: kudika016422 16 Mai 2010 19:26
CE AR TREBUIE SA ALEG? 14 De la: Artemis25 23 Mai 2009 17:09
ajutorrrrrrr fetelorr..... 18 De la: kittycrys 17 Aprilie 2010 21:15