Mai multe
buna eu sunt baiat ,chiar daca descrierea spune ca e de sex feminin.in fine ...vreau sa va spun ca acum 1 an si 9 luni am cunoscut o fata extraordinara ..cel putin asa era atunci .ea este mai mica decat mine eu 28..ea 19 :D...dar de cand am cunoscut-o si pana azi am avut o temere aceea ca odata si odata tot am sa o pierd ..ea fiind mai tinerica .Eu am iubit-o si inca o mai iubesc,am simtit asta si de la ea ma iubea ff mult ,in schimb poate ca greseala mea a fost ca i-am lasat ff mult "spatiu'' adik libertate ,La un moment dat eu m-am racit ...un motiv ar fiacela ca primea beep-uri si nu stiam de la cine si de ce ,culmea e ca nu raspundea de fata cu mine niciodata ...asa credea ea ca era bine:D.OK ..eu am avut discutii pe tema asta ..dar mai grav a fost cand am vazut-o acum 3 zile venind de la o intalnire tocmai din alt oras....fara sa-mi spuna ,fara un telefon in ziua aceea ...soarta a facut ca eu sa o vad si sa ne intalnim .Ne -am vazut ,ea ff surprinsa ,bulversata...eu am inceput sa-i pun intrebari la care nu am primit raspun ....a fost sa se plimbe ...ce nu are voie ..ca doar eu i-am zis ca poate sa faca ce vrea ,,ei eu in momentul acela am hotarat sa punem punct relatie frumoase pe care am avut-o pan acum .A asta e a 2-a oara cand imi cere sa o iert....iar eu i-am spus ca dak se mai intampla a 2-a oara nu te mai iert pt nimik in lume,cu toate ca ea a insistat si m-a implorat ca nu a facut nimik si ca doar a fost o plimbare cu cineva.Spuneti-mi va rog ...am luat deciza cea buna ?...ma doare si pe mine sufletul cand spun DESPARTIRE....dar nu am mai rezistat ...am gresit si eu fata de ea ,recunosc ..prin cuvinte mai urate ...in fine dar ,,,nu am fost la altele :(....Credeti ca am procedat bine ?...pt ca eu cred ca dak a faut acum ...mai face si de acum incolo ..asta dak o iert....credeti asta?.....eu sunt zodia gemeni,iar ea este leu ....Sa va iubiti mult!
|
|
kudika062514 Postat pe 15 Septembrie 2009 07:56 |
|---|
| ar trebuii sa vorbesti cu ea,sa iti spuna ce anume isi doreste ea,pt ca daca tu o iubesti si ea nu iti impartaseste iubirea,tu vei avea de suferit,poarta o discutie serioasa cu ea,pt ca nu e normal sa se intample asa,si daca a fost bulversata inseamna ca e ceva mai mult decat atat,daca a reactionat asa... |
|
dennysutza Postat pe 20 Septembrie 2009 01:03 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ciudat sau ceva normal? | 60 | De la: Indiana_Jones 19 Septembrie 2011 23:53 |
| Intrebare | 26 | De la: Lusha_ubitik 14 Noiembrie 2009 23:49 |
| se poate sa fii rational cand iubesti? | 21 | De la: alic3utza 2 Februarie 2010 17:42 |
|
|
||
| Concursul "LUA-MI-AI PAPUCII" | 767 | De la: etta 9 Februarie 2009 14:21 |
| Probleme, probleme | 15 | De la: erikahd2008 18 Februarie 2009 11:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.