Mai multe
|
Pentru a completa tinuta ta in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau. |
||
|
munequita Postat pe 30 Octombrie 2009 15:41 |
||
|---|---|---|
Castigatorii din saptamana trecuta,au reusit sa isi trimita datele la adresa de email prin care au fost anuntati castigatori? am vazuut si pe forum postate mesaje, imediat dupa afisarea castigatorilor de saptamana trecuta, cum ca,dupa ce ai trimis o data prin reply datele cerute la ei, am mai primti inca un email spre sfarsitul saptamanii, ca si cum ei nu ar fi primit nimic, in care ne reaminteau ca dc nu trimitem datele pana Vineri(azi),se pierde premiul. Unde trebuie sa trimitem, ca este clar oi probela, si ei nu ne primesc emailurile...asa a patit si mama care este de asemenea castigatoare,si am mai auzit de la niste prietene..
|
||
|
andradeedee Postat pe 30 Octombrie 2009 16:08 |
||
| Pentru a ne completa tinuta de fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a aduce o noua colectie de arome. Astfel putem adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi si putem alege varianta potrivita stilului nostru. | ||
|
|
||
|
karmen_karma Postat pe 30 Octombrie 2009 16:14 |
||
De la: concursKudika, la data 2009-10-30 12:12:36Castigatorii acestei saptamani sunt: Felicitari castigatorilor! Sunteti norocosi cu o zi mai devreme , concursul trebuia sa se incheie pe 31 octombrie! |
||
|
Danyell_ Postat pe 30 Octombrie 2009 16:15 |
||
|
Noul Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome , un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi. |
||
|
danamugur Postat pe 30 Octombrie 2009 19:03 |
||
|
Noul Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome , un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi. |
||
|
kudika062383 Postat pe 30 Octombrie 2009 23:09 |
||
| Noul Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumieri francezi. | ||
|
kudika077569 Postat pe 31 Octombrie 2009 10:24 |
||
|
Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome , un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi. |
||
|
io_sunt Postat pe 31 Octombrie 2009 10:30 |
||
| Noul Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome , un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi. | ||
|
ispasion22 Postat pe 31 Octombrie 2009 12:23 |
||
| Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome: notele florale si note lemnoase senzuale in Lenor Parfumelle Subtile, note calde in Lenor Parfumelle Magnifique si note de mijloc florale sofisticate si senzuale in Lenor Parfumelle Seduisante. | ||
|
danyel10 Postat pe 31 Octombrie 2009 13:18 |
||
De la: concursKudika, la data 2009-09-16 17:23:22Raspunde in cadrul acestui topic la intrebarea: �Cum a fost creat noul Lenor Parfumelle?� si poti castiga una dintre cele 35 de sticle Lenor Parfumelle. Concursul se desfasoara in perioada 16 septembrie - 31 octombrie 2009, iar castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Verifica in fiecare saptamana daca te numeri printre fericitii castigatori. Mult succes! Lenor si-a strofocat simturile impreuna cu parfumierii francezi si asa au creat noul Lenor Parfumelle. |
||
|
valitaxx Postat pe 31 Octombrie 2009 13:36 |
||
De la: ispasion22, la data 2009-10-31 12:23:28Noul Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome , un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi. Voi folositi parfumul pe haine?? Ori poate o fi o noua gama de balsam de rufe.
|
||
|
valitaxx Postat pe 31 Octombrie 2009 13:37 |
||
De la: io_sunt, la data 2009-10-31 10:30:40Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome , un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi. Si tu-ti dai cu parfum pe haine?
|
||
|
valitaxx Postat pe 31 Octombrie 2009 13:40 |
||
| Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome , un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi. | ||
|
ispas_ion Postat pe 31 Octombrie 2009 21:36 |
||
| Noul Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome , un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi. | ||
|
froge_2003 Postat pe 31 Octombrie 2009 21:46 |
||
| Noul Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome , un plus de rafinament si eleganthainelor noastre in fiecare zi. | ||
|
gabriela_stanica Postat pe 31 Octombrie 2009 21:54 |
||
| Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome: notele florale si note lemnoase senzuale in Lenor Parfumelle Subtile, note calde in Lenor Parfumelle Magnifique si note de mijloc florale sofisticate si senzuale in Lenor Parfumelle Seduisante. | ||
|
alindumitru46 Postat pe 31 Octombrie 2009 22:13 |
||
| Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome , un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi. | ||
|
georgianatita Postat pe 31 Octombrie 2009 22:17 |
||
|
subasuflorian Postat pe 31 Octombrie 2009 22:25 |
||
|
kobroro Postat pe 31 Octombrie 2009 22:27 |
||
felicitarii tuturor castigatorilor
|
||
|
claudia_mami Postat pe 31 Octombrie 2009 22:58 |
||
| sunt 3 sapt de cand am castigt un lenor si nici acum nu am primit preimiul:( cand o a-l primesc? | ||
|
elilavi Postat pe 1 Noiembrie 2009 02:34 |
||
|
Lenor Parfumelle Seduisante -balsam de rufe concentrat a fost creat cu dragoste pentu noi femeile si in buchetul sau de parfum au fost puse toate florile ca folosindul zilnic la intreaga familie sa aducem un zimbet ,o floare,si o buna dispozitie tuturor Dizain ambalaj placut si practic pt sustinere iar capacul cu dozajul necesar Va multumim pt noul produs f bun. |
||
|
Anianamaria7 Postat pe 1 Noiembrie 2009 13:00 |
||
| Pentru a completa tinuta ta in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau. | ||
|
la_ank Postat pe 1 Noiembrie 2009 17:38 |
||
De la: concursKudika, la data 2009-10-30 12:12:36Castigatorii acestei saptamani sunt: Kudika, cum sa inchei concusul pe 30, cand ultima zi trebuia sa fie pe 31??????? |
||
|
valitaxx Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:18 |
||
Am castigat si eu! Multumesc Kudika!Am trimis si datele mele! Felicitari tuturor!
|
||
|
aanalis Postat pe 2 Noiembrie 2009 00:05 |
||
| Si eu am castigat!Multumesc Kudika! | ||
|
sgabyta80 Postat pe 3 Noiembrie 2009 10:15 |
||
De la: elilavi, la data 2009-11-01 02:34:29sunt 3 sapt de cand am castigt un lenor si nici acum nu am primit preimiul:( cand o a-l primesc?. SI EU AM PRIMIT UN MAIL "From: Vizeteu Adelina Sent: Fri, October 9, 2009 3:23:32 AM Subject: Castigator lenor In urma participarii la concursul Lenor de le kudika.ro ai castigat una dintre sticlele de Silan Perfume Pearls. Trimite-ne te rog un mail cu Numele complet, adresa completa, adresa de mail, nick-name-ul cu care ai participat si numarul de telefon pentru a putea primi premiul Multumesc si o zi frumoasa, Adelin" ....DUPA CARE AM M-AI PRIMIT UNUL "From: Vizeteu Adelina Sent: Fri, October 9, 2009 5:42:27 AM Subject: Castigator Lenor Buna ziua, In mailul anterior s-a facut o confuzie.Sunteti intr-adevar unul dintre castigatorii Lenor,adica a unei sticle de Lenor, ci nu Silan. Ne scuzati pentru inconveniente. Va dorim o zi cat mai frumoasa! Va multumim!" SI ATAT....ADICA DE ATUNCI CU TOATE CA AM TIRIMIS DATELE DE CONTACT PTR PREMIU SI AM MAI TRIMIS VREO DOUA MAIL-URI IN CARE AM INTREBAT CE SE INTAMPLA NU AM M-AI PRIMIT NIMIC!!! NICI RASPUNS ,NICI PREMIU NIMIK!!! |
||
|
foreverinlove Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:12 |
||
|
ghici ce..si eu am patit la fel:))) deci mai primim premiile alea azi?? sau e teapa? |
||
|
cristinne83 Postat pe 4 Noiembrie 2009 16:20 |
||
|
Buna! Poate ca nu s-au hotarat ce sa-ti trimita ca premiu...Silan sau Lenor !!?? Mai bine amandoua! |
||
|
Danyell_ Postat pe 4 Noiembrie 2009 16:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga cosmetice Elmiplant, Gerovital si Apidava in valoare de peste 400 lei! | 208 | De la: concursKudika 22 Martie 2012 20:30 |
| Franke si Ceresit iti aduc confort in bucatarie si multe premii! | 406 | De la: concursKudika 25 Ianuarie 2015 12:56 |
| Castiga un cantar de bucatarie de la Dr. Oetker! | 251 | De la: concursKudika 10 Iulie 2015 17:02 |
|
|
||
| Castiga 2 tinute office YOKKO | 826 | De la: concursKudika 23 Septembrie 2009 17:15 |
| Concurs: Castiga Un atlas al dorintelor zadarnice de Anuradha Roy! | 64 | De la: kudika392917 27 Iunie 2011 20:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.