Setari Cookie-uri

Concurs Lenor 16 septembrie - 31 octombrie 2009

De la: foreverinlove, la data 2009-11-04 10:12:49
De la: elilavi, la data 2009-11-01 02:34:29sunt 3 sapt de cand am castigt un lenor si nici acum nu am primit preimiul:( cand o a-l primesc?
.
SI EU AM PRIMIT UN MAIL
"From: Vizeteu Adelina
Sent: Fri, October 9, 2009 3:23:32 AM
Subject: Castigator lenor

In urma participarii la concursul Lenor de le kudika.ro ai castigat una dintre sticlele de Silan Perfume Pearls. Trimite-ne te rog un mail cu Numele complet, adresa completa, adresa de mail, nick-name-ul cu care ai participat si numarul de telefon pentru a putea primi premiul

Multumesc si o zi frumoasa,
Adelin"
....DUPA CARE AM M-AI PRIMIT UNUL
Sent: Fri, October 9, 2009 5:42:27 AM
Subject: Castigator Lenor

Buna ziua,

In mailul anterior s-a facut o confuzie.Sunteti intr-adevar unul dintre castigatorii Lenor,adica a unei sticle de Lenor, ci nu Silan.
Ne scuzati pentru inconveniente.

Va dorim o zi cat mai frumoasa!
Va multumim!"
SI ATAT....ADICA DE ATUNCI CU TOATE CA AM TIRIMIS DATELE DE CONTACT PTR PREMIU SI AM MAI TRIMIS VREO DOUA MAIL-URI IN CARE AM INTREBAT CE SE INTAMPLA NU AM M-AI PRIMIT NIMIC!!! NICI RASPUNS ,NICI PREMIU NIMIK!!!

Buna!
Poate ca nu s-au hotarat ce sa-ti trimita ca premiu...Silan sau Lenor !!??
Mai bine amandoua!

Danyell_
Postat pe 4 Noiembrie 2009 16:22
NOUL LENOR PARFUMELLE A FOST CREAT CU AJUTORUL PARFUMIERII FRANCEZI PENTRU A NE ADUCE O NOUA COLECTIE DE AROME,UN PLUS DE RAFINAMENT SI ELEGANTA HAINELOR NOASTRE..,SI POTI ALEGE VARIANTA POTRIVITA STILULUI TAU..
soniadenisa
Postat pe 5 Noiembrie 2009 09:21
A primit cineva premiul? Dintre castigatorii primelor saptamani?
MilitaruT
Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:35
Nu. Eu am fost anuntata pe 20-21 sept a.c. ,am trimis datele si nik,nada,vid, 0 barat. Nu stiu ce sa cred. Poate altii au mai mult noroc.
monikr1978
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:30
si eu am castigat si tot nimic ... am dat datele dar degeaba ... ce e de facut?
hetaira
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:03
Nici eu nu am primit.
ACUBENS
Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:45
De la: Danyell_, la data 2009-11-04 16:22:03
De la: foreverinlove, la data 2009-11-04 10:12:49
De la: elilavi, la data 2009-11-01 02:34:29sunt 3 sapt de cand am castigt un lenor si nici acum nu am primit preimiul:( cand o a-l primesc?
.
SI EU AM PRIMIT UN MAIL
Sent: Fri, October 9, 2009 3:23:32 AM
Subject: Castigator lenor

In urma participarii la concursul Lenor de le kudika.ro ai castigat una dintre sticlele de Silan Perfume Pearls. Trimite-ne te rog un mail cu Numele complet, adresa completa, adresa de mail, nick-name-ul cu care ai participat si numarul de telefon pentru a putea primi premiul

Multumesc si o zi frumoasa,
Adelin"
....DUPA CARE AM M-AI PRIMIT UNUL
Sent: Fri, October 9, 2009 5:42:27 AM
Subject: Castigator Lenor

Buna ziua,

In mailul anterior s-a facut o confuzie.Sunteti intr-adevar unul dintre castigatorii Lenor,adica a unei sticle de Lenor, ci nu Silan.
Ne scuzati pentru inconveniente.

Va dorim o zi cat mai frumoasa!
Va multumim!"
SI ATAT....ADICA DE ATUNCI CU TOATE CA AM TIRIMIS DATELE DE CONTACT PTR PREMIU SI AM MAI TRIMIS VREO DOUA MAIL-URI IN CARE AM INTREBAT CE SE INTAMPLA NU AM M-AI PRIMIT NIMIC!!! NICI RASPUNS ,NICI PREMIU NIMIK!!!

Buna!
Poate ca nu s-au hotarat ce sa-ti trimita ca premiu...Silan sau Lenor !!??
Mai bine amandoua!

Tot de la Vizeteu Adelina am primit mail,in care mi s-a spus ca am castigat in urma participarii,o sticla de Lenor.Am trimis inapoi un mail cu datele si ghici ce....niciun raspuns pana in ziua de azi!Eu cred ca e o pacaleala si o reclama la greu pe aici.Rusinica!!!Nu e vorba de premiul in sine,ca oricum imi cumpar balsam ,dar macar nu mai fraieriti lumea!!!
luyyzz
Postat pe 8 Noiembrie 2009 16:35
nu cred ca e vb de fraiereala.. nu se baga P&G in d-astea.. pai fac reclamatie!..mi astept nitel..nu are cum.
cristinne83
Postat pe 9 Noiembrie 2009 10:03
De la: cristinne83, la data 2009-11-09 10:03:04nu cred ca e vb de fraiereala.. nu se baga P&G in d-astea.. pai fac reclamatie!..mi astept nitel..nu are cum.

Am primit mailul acum o luna crede-ma si nici macar un telefon sau alte date lamuritoare nu au mai fost de atunci.Asteptam degeaba....parerea mea.Nu mai scriu ever la vreun concurs pe aici.
luyyzz
Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:26
Am trimis un mail pe la sfarsitul lunii octombrie si iata ce mi-au raspuns:
"Buna Dana,

Campania lenor se va termina pe 31 oct. In total, de pe toate site-urile partenere vor fi in jur de 1000 de castigatori. Premiile vor fi trimise dupa ce toti acestia isi vor trimite datele. Din acest motiv dureaza un pic mai mult.

Cu siguranta insa, il vei primi :)

Seara faina,
Raluca"

Eu spun sa mai avem putina rabdare si poate primim lenorul.
danuzzta
Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:41
Noul Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome , un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi.
adrianpol
Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:14
Pentru a completa tinuta ta in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau.
malustm
Postat pe 9 Noiembrie 2009 20:17
De la: danuzzta, la data 2009-11-09 17:41:55Am trimis un mail pe la sfarsitul lunii octombrie si iata ce mi-au raspuns:
"Buna Dana,

Campania lenor se va termina pe 31 oct. In total, de pe toate site-urile partenere vor fi in jur de 1000 de castigatori. Premiile vor fi trimise dupa ce toti acestia isi vor trimite datele. Din acest motiv dureaza un pic mai mult.

Seara faina,
Raluca"

Toate am spus,am trimis un mail,dar n-am zis cui.Tu cui i l-ai trimis?Ok,asteptam chiar eram curioasa,pt ca n-am castigat vreodata ceva la un concurs de genul acesta
luyyzz
Postat pe 10 Noiembrie 2009 11:42
De la: danuzzta, la data 2009-11-09 17:41:55Am trimis un mail pe la sfarsitul lunii octombrie si iata ce mi-au raspuns:
"Buna Dana,

Seara faina,
Raluca"

Toate am spus,am trimis un mail,dar n-am zis cui.Tu cui i l-ai trimis?Ok,asteptam chiar eram curioasa,pt ca n-am castigat vreodata ceva la un concurs de genul acesta
luyyzz
Postat pe 10 Noiembrie 2009 11:43
Si eu am castigat sau cel putin asa zic ei caci pana acum nu am primit nimic;cred ce e totusi o pacaleala.Acum o sa mai astept altceva nici nu am de facut.
sgabyta80
Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:03
buna
poate ne fac vreo surpiza si folosesc datele noastre la altceva; asteptam degeaba premiul promis.
dana_2na
Postat pe 10 Noiembrie 2009 16:25
Si eu am castigat si pana acum nu am primit nimic. Poate sa-mi spuna cineva daca pana acum a primit premiul de la Lenor?
kudika029927
Postat pe 16 Noiembrie 2009 19:27
Pentru a completa tinuta ta in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau
h0atza
Postat pe 17 Noiembrie 2009 14:01
Noua colectie Lenor Parfumelle a fost creata impreuna cu parfumieri francezi pentru a adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi. Noua colectie de arome : Lenor Parfumelle Subtile , Lenor Parfumelle Magnifique si Lenor Parfumelle Seduisante combina multiple note florale pentru a crea rafinamentul specific frantuzesc
andrutza_mutu
Postat pe 19 Noiembrie 2009 12:27
Pentru a completa tinuta ta in fiecare zi, Lenor a lucrat cu parfumieri francezi pentru a-ti aduce o noua colectie de arome. Astfel poti adauga un plus de rafinament si eleganta hainelor tale in fiecare zi si poti alege varianta potrivita stilului tau
dana_2na
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:15
unde putem vedea castigatorii concursurilor pe kudika??????mersi
lumi_ni_ta
Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:48
a primit cineva premiul?mersi
td_maria
Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:12
De la: td_maria, la data 2009-11-26 11:12:12a primit cineva premiul?mersi

Eu nu am primit nimic.
danuzzta
Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:45
nici eu
rodykaa
Postat pe 26 Noiembrie 2009 17:48
Lenor Parfumelle a fost creat impreuna cu parfumierii francezi pentru a ne aduce o noua colectie de arome , un plus de rafinament si eleganta hainelor noastre in fiecare zi.
dana_2na
Postat pe 26 Noiembrie 2009 17:49
eu am mai castigat in campania asta de pe alt site si de acolo a venit imediat.....de acum o luna
de aici nu mi-a venit nimic din pacate.....
poate cel care se ocupa de aceasta campanie-concurs pe acest site ar trebui sa se intereseze ce se inampla si sa ne trimita si noua un mail cu informatia primita
multumim
corneliacornelia
Postat pe 27 Noiembrie 2009 11:35
A primit cineva premiul?????
SiriusA1V
Postat pe 5 Decembrie 2009 10:02
astazi, sambata 5dec mi-a venit lenorul cu firma de curierat
deci vine
mihaelamicu2001
Postat pe 5 Decembrie 2009 11:42
De la: mihaelamicu2001, la data 2009-12-05 11:42:54astazi, sambata 5dec mi-a venit lenorul cu firma de curierat
deci vine

In ce saptamana ai castigat? Si prin ce firma?
danuzzta
Postat pe 5 Decembrie 2009 12:57
eu nu am primit inca nimic
kudika029927
Postat pe 5 Decembrie 2009 17:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Lenjerie sexy pentru Ziua Indragostitilor! 1153 De la: alexandra_princess 17 Februarie 2010 17:29
Castiga o astrograma personalizata! 329 De la: concursKudika 21 Iulie 2009 12:04
Castiga unul dintre cele 8 vouchere de cumparaturi oferite ce Baneasa Shopping City! 220 De la: concursKudika 18 Ianuarie 2012 17:27
Cea mai urata despartire! 367 De la: _cristyna_ 30 Ianuarie 2009 11:04
Wizz Air iti da aripi sa descoperi Europa 460 De la: concursKudika 22 August 2012 15:08