Setari Cookie-uri

very confused :(

Imi e cam rusine sa intreb asa ceva pe forum dar chiar sunt foarte confuza. Prietenul meu, care si-a inceput viata sexuala cu mine, mi-a marturisit ca nu are mereu orgasm cand ejaculeaza. Se mai intampla ca nici dupa 10 minute de "actiune, desi el incearca sa se abtina gandindu-se la altceva (pentru a mari durata actului), sa ejaculeze si sa nu aiba orgasm si acest lucru sa-l ia prin surprindere pana si pe el (nu numai pe mine,el nedand nici un semn gen "ah oh"). El spune ca acest lucru e datorat tensiunii mari acumulate in timp ( intalnirile noastre fiind rare) si pe parcursul preludiului. De asemenea dupa ce acest "rateu" se intampla, el propune sa trecem la "runda doi" pomenind si cuvantul "orgoliu" si ca e pentru placerea mea.El spune ca uneori reuseste sa treaca peste acel moment "cheie" si apoi lucrurile se desfasoara normal, durata actului marindu-se in mod semnificativ(spre beneficiul meu) si fiind finalizat cu un orgasm ca la carte ( cu tremurici etc) pentru el. Intrebarile mele sunt: 1)Nu cumva povestea lui e neverosimila? Ati mai intalnit cazuri de ejaculare fara orgasm? 2) Daca totusi presupuneti este adevarat, ce este de facut pentru a face situatia sa se normalizeze? Astept parerile tuturor dar mai ales ale baietilor. Nu fiti nici critici, nici cu prejudecati. Trebuies luate toate posibilitatile in calcul pentru gasirea unor (unei) solutii. Va multumesc pentru intelegere.
mihaela4you
Postat pe 17 Septembrie 2009 22:46
Nu ai cum sa ejaculezi fara sa ai orgasm ..
Cam ala ar fi produsul orgasmului la barbat ...
Ceea ce vrea el sa spuna ca fiind foarte excitat din cauza preludiului ejaculeaza precoce.. ceea ce pentru unii barbati e un pic de "lovit in orgoliu".
Oricum este foarte bine daca se poate controla pentru a avea amadoi orgasm.
KuKuDiKu
Postat pe 17 Septembrie 2009 23:56
Mda.... Banuiam eu ca minte si de fapt cred ca minciuna lui vine ca un lucru ce ar trebui sa-mi distraga atentia de la problema lui "precoce". Acum raman alte intrebari cum ar fi: care sunt factorii ce duc la aparitia si dezvoltarea problemei (oare printre acestia s-ar enumera si faptul ca avem relatii foarte rar ( de 2 ori pe luna pentru ca mie mi se taie cheful cand il vad atat de stangaci in timpul preludiului si apoi cu fata de nevinovat "Oops, iar S-A INTAMPLAT..." si ca restul timpului si-l petrece cu "manuela"? ) si care sunt solutiile pentru rezolvarea problemei si pasii in care aceasta se poate rezolva. Daca se poate rezolva...
mihaela4you
Postat pe 19 Septembrie 2009 23:40
"El spune ca acest lucru e datorat tensiunii mari acumulate in timp ( intalnirile noastre fiind rare) si pe parcursul preludiului." doooh! tu ce ai vrea? se intampla; ia faceti voi asta zilnic si ai sa vezi cum o sa fie totul normal;

Oricum nu ai ce sa faci... ori mai des, ori zi'i sa o bata'n cap cu cateva ore inainte si se rezolva; pe bune
pedROfilul
Postat pe 20 Septembrie 2009 00:36
De la: pedROfilul, la data 2009-09-20 00:36:57"El spune ca acest lucru e datorat tensiunii mari acumulate in timp ( intalnirile noastre fiind rare) si pe parcursul preludiului." doooh! tu ce ai vrea? se intampla; ia faceti voi asta zilnic si ai sa vezi cum o sa fie totul normal;

Oricum nu ai ce sa faci... ori mai des, ori zi'i sa o bata'n cap cu cateva ore inainte si se rezolva; pe bune


mare dreptate
i_andra
Postat pe 21 Septembrie 2009 08:45
De la: KuKuDiKu, la data 2009-09-17 23:56:49Nu ai cum sa ejaculezi fara sa ai orgasm ..
Cam ala ar fi produsul orgasmului la barbat ...
Ceea ce vrea el sa spuna ca fiind foarte excitat din cauza preludiului ejaculeaza precoce.. ceea ce pentru unii barbati e un pic de "lovit in orgoliu".
Oricum este foarte bine daca se poate controla pentru a avea amadoi orgasm.

fiind barbat, tin sa te contrazic.
felixcat
Postat pe 21 Septembrie 2009 21:23
sa stii ca se poate...poate sa ejaculeze fara sa aiba orgasm, dar nu este o ejaculare totala, doar un pic ca sa zic asa, si ar trebui sa te bucuri pt ca nu ffff multi barbati pot sa se controleze atat de bine iar asta e un beneficiu pt tine.si sotul meu procedeaza asa si ne simtim minunat:)
michelle24
Postat pe 25 Septembrie 2009 09:14
nu te minte. poti consulta un sexolog, sau pur si simplu, un psiholog. vei afla cu mare mirare probabil, ca la barbati, ejacularea nu e acelasi lucru cu orgasmul .da. barbatii pot ejacula fara sa aiba orgasm. in general se intampla cam in acelasi timp acest lucru, doar pentru ca, in momentul orgasmului, barbatii nu si mai controleaza ejacularea. cei care delimiteaza orgasmul de ejaculare sunt mai fericiti, deorece intr adevar pot avea un contact sexual de durata mai mare, i si pot satisface partenera, si pot relua cu mai mult succes activitatea , daca i si doresc o pauza. asta daca fac acest lucru constient. se pare ca prietenului tau nu i se intampla constient, si faceti si el si tu din asta o problema. ar trebui sa fie fericit ca i se poate intampla asta. ptr ca are posibilitatea de a relua si prelungi placerea fara sa oboseasca, pana la clipa orgasmului sau.
altfel stau lucrurile, daca el i si doreste un orgasm rapid,dupa cateva minute..asta il poate face sa gandeasca la acest fapt ca la un esec.. ceea ce in realitate nu e.
anda_a
Postat pe 3 Octombrie 2009 15:05
De la: mihaela4you, la data 2009-09-17 22:46:03Imi e cam rusine sa intreb asa ceva pe forum dar chiar sunt foarte confuza. Prietenul meu, care si-a inceput viata sexuala cu mine, mi-a marturisit ca nu are mereu orgasm cand ejaculeaza. Se mai intampla ca nici dupa 10 minute de "actiune, desi el incearca sa se abtina gandindu-se la altceva (pentru a mari durata actului), sa ejaculeze si sa nu aiba orgasm si acest lucru sa-l ia prin surprindere pana si pe el (nu numai pe mine,el nedand nici un semn gen "ah oh"). El spune ca acest lucru e datorat tensiunii mari acumulate in timp ( intalnirile noastre fiind rare) si pe parcursul preludiului. De asemenea dupa ce acest "rateu" se intampla, el propune sa trecem la "runda doi" pomenind si cuvantul "orgoliu" si ca e pentru placerea mea.El spune ca uneori reuseste sa treaca peste acel moment "cheie" si apoi lucrurile se desfasoara normal, durata actului marindu-se in mod semnificativ(spre beneficiul meu) si fiind finalizat cu un orgasm ca la carte ( cu tremurici etc) pentru el. Intrebarile mele sunt: 1)Nu cumva povestea lui e neverosimila? Ati mai intalnit cazuri de ejaculare fara orgasm? 2) Daca totusi presupuneti este adevarat, ce este de facut pentru a face situatia sa se normalizeze? Astept parerile tuturor dar mai ales ale baietilor. Nu fiti nici critici, nici cu prejudecati. Trebuies luate toate posibilitatile in calcul pentru gasirea unor (unei) solutii. Va multumesc pentru intelegere.

Ia zii ai urmat sfaturile si ai fost si tu cu prietenul la un medic specialist?
simonycik
Postat pe 3 Octombrie 2009 15:36
Ce medic specialist? Am intrebat doctorul de familie la ce medic specialist sa ma duc si ce mi-a raspuns? A inceput sa rada si a zis ca sa schimb baiatul pentru un BARBAT care a trecut deja de problemele astea de "inceput", sa nu imi mai complic existenta. Despre medici specialisti mi-a zis ca daca el nu are probleme cu hormonii sau prostata ( ?!?!?!?!) medicul la care ar trebui sa se duca este psiholog pentru ca el ar avea un blocaj mental sau ceva de genul, care se rezolva doar la medicul psiholog. De fapt sunt mai multe chestiuni la mijloc. El nu vrea sa recunoasca ca are o problema. Este foarte incapatanat. Da vina pe "frecventa" noastra desi el are "frecventa" lui personala, el singurel...... In plus suntem studenti si e mai complicat cu doctorii in cazul nostru. Problema cea mai mare este urmatoarea: El nu este destul de matur sa isi asume responsabilitatea pentru o viata sexuala. Pana acum imi era frica sa recunosc eu in sinea mea, dar asa este. Nu are curaj sa se duca la o vanzatoare si sa-i ceara prezervative. Cica il bufneste rasul. El prefera varianta cu achizitionarea de la supermarket o data cu restul produselor. Imi e greu sa recunosc ca persoana cu care am o relatie nu este pe deplin matura desi are varsta pe care o are respectiv 21 de ani. Imaturitatea lui se observa cred ca pe toate planurile la care va puteti gandi. Eu stau cu un copil si ma complac in situatia asta. Degeaba vorbesc cu el pentru ca nu reusesc sa schimb aparent nimic... Ce pot sa fac? Help me....
mihaela4you
Postat pe 24 Octombrie 2009 18:58
schimba-l cauta-ti si tu un barbat macar de 27 de ani.
taiko_delia
Postat pe 24 Octombrie 2009 19:09
De la: KuKuDiKu, la data 2009-09-17 23:56:49Nu ai cum sa ejaculezi fara sa ai orgasm ..
Cam ala ar fi produsul orgasmului la barbat ...
Ceea ce vrea el sa spuna ca fiind foarte excitat din cauza preludiului ejaculeaza precoce.. ceea ce pentru unii barbati e un pic de "lovit in orgoliu".
Oricum este foarte bine daca se poate controla pentru a avea amadoi orgasm.


Esti sigur ca esti barbat ? Iam ai documenteaza-te, sau suna un prieten alea alea, vezi ca se poate sa ejaculezi si sa nu ai orgasm, blondule !
Summer_
Postat pe 24 Octombrie 2009 19:10
De la: taiko, la data 2009-10-24 19:09:27schimba-l cauta-ti si tu un barbat macar de 27 de ani.


Pai ce sa fac eu cu un barbat de 27 de ani? eu sunt studenta si am nevoie de un student, sa ne intelegem reciproc "durerile": locuitul la camin, lipsa banilor, lipsa mancarii de la mama de acasa, colegul/a de camera care iti mananca mancarea si zilele, caratul pachetelor de la gara etc. Ce vrea barbatul de 27 de ani? O relatie serioasa cu o fata pardon FEMEIE cu servici, matura, fara probleme minore ca ale mele, asta daca vrea o relatie. Daca vrea sex.... nu sunt eu aia care sa imi doresc la randul meu numai sex. Nu cochetez cu acel concept nou care se tot vehiculeaza pe internet de "sex buddies". Eu imi doresc o relatie.
mihaela4you
Postat pe 24 Octombrie 2009 19:21
da...este o situatie destul de delicata si care necesita rabdare si intelegere..ceea ce e mai nasol e ca el nu vrea sa recunoasca sau sa vorbeasca cu tine serios despre problema lui. Nu e normal sa aveti o relatie si sa o faceti atat de rar...ma gandesc ca ti la el, de aceea iti e atat de greu insa cu timpul probabil o sa te saturi si tu de situatia asta si cred ca la un moment dat va trebui sa pui piciorul in prag si sa-i explici ca nu e normal ceea ce se intampla. Daca te iubeste si nu vrea sa te piarda, o sa ia mai in serios situatia..daca nu, inseamna ca inca e un copil si vroba celui de pe forum, iti trebuie UN BARBAT ADEVARAT!:) BAFTA.:)
helenne22
Postat pe 24 Octombrie 2009 19:25
De la: KuKuDiKu, la data 2009-09-17 23:56:49Nu ai cum sa ejaculezi fara sa ai orgasm ..
Cam ala ar fi produsul orgasmului la barbat ...
Ceea ce vrea el sa spuna ca fiind foarte excitat din cauza preludiului ejaculeaza precoce.. ceea ce pentru unii barbati e un pic de "lovit in orgoliu".
Oricum este foarte bine daca se poate controla pentru a avea amadoi orgasm.


BA AI cum sa ejaculezi fara sa ai orgasm!! Informeaza-te mai bine...
rashela
Postat pe 24 Octombrie 2009 19:27
De la: KuKuDiKu, la data 2009-09-17 23:56:49Nu ai cum sa ejaculezi fara sa ai orgasm ..
Cam ala ar fi produsul orgasmului la barbat ...
Ceea ce vrea el sa spuna ca fiind foarte excitat din cauza preludiului ejaculeaza precoce.. ceea ce pentru unii barbati e un pic de "lovit in orgoliu".
Oricum este foarte bine daca se poate controla pentru a avea amadoi orgasm.



oooohhhh si cand te tezesti cu chiloteii patati dimineata dupa o noapte plina de vise "eroice" se numeste cum???? orgasm oniric???

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Octombrie 2009 19:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
simptome sau nu? 8 De la: _oktober_ 12 Octombrie 2011 20:18
As putea fii insarcinata? 2 De la: kudika_972970 28 August 2014 19:44
O sarcina nedorita!Cum se poate remedia situatia? 57 De la: Ionyssa 31 Martie 2011 16:24
liceu bun 12 De la: iulia069834 21 Decembrie 2009 19:51
BIROU DETECTIVI PARTICULARI UNITED 1 De la: lixandru 14 Septembrie 2009 11:03