Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 18:03
Buna ....incep prin a va marturisi ca ma numesc Cristina , si sunt din sv:P In urma cu 3 ani si jumate l-am cunoscut pe ionut, de care m-am atasat foarte foarte mult , desi e mai mare decat mine cu 6 ani , pentru mine nu a contat asta .Am trecut printr o relatie de 3 ani , si cu bune si cu rele , totul a mers bine , eram aproape tot timpul impreuna, dar de la un timp totul s-a schimbat , el e foarte gelos , ceea ce mie nu mi place :(
In ultimul timp ne certam tot mai des ceea ce a dus la raceala ! el imi spune ca incearca sa se schimbe sa nu mai fie atat de gelos , posesiv , dar nu stiu ce sa mai cred ...nu stiu ce sa fac ca relatia dintre noi sa fie frumoasa ,nu as vrea sa ajungem la o despartire definitiva ..totusi avem 3 ani impreuna si nu mi-ar fi deloc usor...este cineva cu vreun sfat ...? va rog...
Multumesc foarte mult !!!!!!!!!!!:*:*:*:*
In ultimul timp ne certam tot mai des ceea ce a dus la raceala ! el imi spune ca incearca sa se schimbe sa nu mai fie atat de gelos , posesiv , dar nu stiu ce sa mai cred ...nu stiu ce sa fac ca relatia dintre noi sa fie frumoasa ,nu as vrea sa ajungem la o despartire definitiva ..totusi avem 3 ani impreuna si nu mi-ar fi deloc usor...este cineva cu vreun sfat ...? va rog...
Multumesc foarte mult !!!!!!!!!!!:*:*:*:*