Cartea " Totul despre cresterea in inaltime"

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
CrestereInaltime Avatarul lui CrestereInaltime

5 mesaje
Membru din: 15/11/2009

INTRODUCERE

Inaltimea este o notiune foarte subiectiva. Ceea ce poate parea inalt cuiva, altcuiva ii poate pcrea scund. In orice caz, sunt o sumedenie de avantaje personale, profesionale si financiare in a fi mai inalt, cum ar fi:

* femeile sunt de obicei mai atrase de barbatii mai inalti
* societatea asociaza atribute ca puterea, inteligenta, abilitatile de lider, increderea si competenta cu persoanele mai inalte
* increderea mai mare in tine si o mai mare pretuire a propriei persoane
* barbatii mai inalti sunt cu 75% mai des selectati pentru un job, in comparatie cu cei mai scunzi si avand aceeasi experienta si referinte

Ca ne place sau nu, inaltimea joaca un rol in viata noastra de zi cu zi si in sansele noastre de a reusi. Poate fi factorului decisiv in privinta reusitelor tale personale si profesionale. Iata un alt aspect putin cunoscut - 95% din persoanele inalte din toata lumea au parinti mai scunzi ca ei si au crescut ca rezultat al anumitor factori pe care ii vom discuta in aceasta carte.

Informatiile din aceasta carte iti vor creste inaltimea, vor maximiza potentialul tau individual de crestere, oferindu-ti nn acelasi timp urmatoarele beneficiile suplimentare:

* o coloana vertebrala mai lunga, mai puternica, mai flexibila si mai supla
* un spate si un stomac modelate si suple
* capacitatea de a realiza miscari fizice dificile
* relaxare fizica si mentala sporita
* cresterea constientizarii privind dezvoltarea organismului
* imbunatatirea tonusului fizic

Te vei inalta, vei gandi mai limpede si vei avea o conditie fizica foarte buna prin programul de crestere din aceasta carte. Reducand efectele imbatranirii, vei fi gata sa iti traiesti viata la maxim! Aceasta carte promoveaza o stare de bine general, prin prezentarea de recomandari nutritive si numeroase exercitii pentru inlesnirea cresterii in inaltime, precum si informatii aditionale care pot fi acumulate de fiecare.

Indiferent de varsta pe care o ai, urmeaza recomandarile din aceasta carte si iti poti mari inaltimea si prestanta, in acelasi timp.

Pentru detalii vizitati www.banderas.ro
Raporteaza abuz de limbaj
www.banderas.ro