...Hello!~

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Fosta membra Kudika.ro
Deci... Hei! Eu iubesc sa cant si prietenii imi spun ca am o voce buna. Acum fac curs de chitara shi asta include si cantatul ..domn Profesor spune ca am o voce buna dar din cauza lipsei de exercitiu cateodata mai ies din tonaliatate. Am 13 ani si vad multe vedete care au inceput de mici precum Miley Cyrus , si altele ca si Demi Lovato sau Selena Gomez. Ele sunt din USA ..acolo daca ai talent reusesti foarte repede, iar aici in Romania te plimba pe la concursuri ca si Mamaia copiilor si dinastea.Nu vreau asa vreau sa reusesc in viata.Mi`e frica de ce va zice Mama mea.Din clasa a8a ma voi muta la scoala de Arte,dar nu stiu la ce profil.Mama spune sa ma duc la Arhitectura dar eu vreau la muzica,crede ca nu sunt talentata la muzica..Sunt eu mica dar ma preocupa foarte mult viitorul meu....
Raporteaza abuz de limbaj
Ty`Oh ...
Fosta membra Kudika.ro
urmeaza-ti visul....
apropo..imi place avatarul tau
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Daca iti doresti atat de mult sa canti, urmeaza-ti feelingul! Cine stie, poate vei ajunge si in USA, daca esti atat de hotarata si de preocupata de viitorul tau!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
si eu ma gandeam cand eram mica sa ma fac pilot de avioane si uite acum lucrez in domeniu tehnic...si atunci nici nu concepeam asa ceva!
viata este plina de surprize!daca poti sa iti urmezi visul este ok..daca nu trebuie sa te adapezi!
Raporteaza abuz de limbaj
Sa stii sa lupti cand vrei sa ai, sa nu regreti cand pierzi sau dai, sa poti urca cand altii te coboara, sa poti sa induri cand altii te inseala, sa poti zambi cand inima iti plange, sa-ti fie cald chiar daca afara ninge, sa poti avea dorinta chiar daca is clipe ce trec in nefiinta, sa poti trai cand lupta e pierduta, sa ai in viata tot ce sufletul iti cere: credinta, dragoste, placere.