Setari Cookie-uri

Concurs: 12 consultatii personalizate in Tarot

In acst an, mi-as dori ca Mosul sa imi aduca sanatate pentru mine si toti cei dragi. De asemenea, imi doresc si fericire alaturi de iubitul meu.
innyy
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:30

Anul acesta mosul vreau sa-mi aduca o bicicleta fitness nu prea m-ai am timp sa merg la sala si avand-o acasa e mult m-ai bine.Binenteles ca nu este suficient sala e sala ai multe aparate folositoare acolo dar asta e timpul nu-mi permite . Sper ca mosul sa citeasca scrisoarea mea sisa primesc ce-mi doresc.
nykol39
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:34
imi doresc o masina
kudika087797
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:37
hai mai mosule de ce vrei sa stie toata lumea ce-mi doresc?Ramane cum am stabilit cu mult timp in urma?..........deci nu accept nici un fel de refuzClar?.....ITI FOARTE MULTUMESC
concordia
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:40
Anul acesta de la Mos Craciun imi doresc o excursie la munte! Nu am fost niciodata iarna la munte
mella29
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:45
luna asta am facut 18ani.....si mi-as dori foarte mult o masina......nu neaparat s fie super mijto......dar care s ma duca si s ma aduca und vreau:));))
kudika087798
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:46
ma numesc SORIN si imi doresc de la Mos Craciun sa-mi pot ajuta mama singura fiinta din viata mea care a avut puterea sa ma creasca singura.Acum in ajun de Sarbatori as dori din tot sufletul meu sa pot sa o ajut financiar prin faptul ca munceste din puteri ca sa scapam de datorii si sa-i dau o clipa de fericire.Ma rog la Dumnezeu atat pentru voi cat si pentru mama mea.
kudika087800
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:51
vreau de la Mosu' un implant mamar:D
nicole24
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:52
sa ii aduca mosul...sanatate omului la care tin enorm si...respectiv tuturor celor dragi
kudika053707
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:53
mai mult noroc in viata si o lume mai buna
dylan2
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:55
Un bilet pentru o excursie intr-un loc exotic! ;x
only_me_9090
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:02
SE POATE MOS CRACIUN SA IMI ADUCI UN BEBE ASI FI TARE FERICITA SI SANATATE PT FAM MEA SI O CASUTA LA TARA IMI MAI DORESC DOAR ATAT CER PREA MULTTTT????????????CRACIUN FERICIT PT TOTI OAMENIIIIIIIII.................
iricat
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:02
liniste sufleteasca...simt ca am obosit...incep sa cred ca nu imi voi gasi linistea niciodata...tocmai acum sunt implicata emotional intr-o relatie, daca o pot numi asa...mi-a spus ca l-au trimis cu munca in Irlanda - din UK - dar el este acasa, in Romania...am simtit ca va veni din momentul in care a inceput sa urzeasca aceasta idee...l-am asteptat la aeroport si...asa a fost...el nu stie ca l-am vazut...am stat ascunsa, la 10 metri de el si nu puteam sa fac nimic...sunt deja4 zile de cand stau si plang si INCA mai sper ca ma va cauta, ca va zice ca a vrut sa imi faca o surpriza...
Concluzie...ce imi doresc? Sa-i dea gand bun, sa poata sa vada iubirea ce i-o port, sa ma poata iubi....vreau liniste in suflet...Oare are Mosul asa ceva prin sacul lui??
Carmen, 37 ani - Cluj Napoca
weirdaccent
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:05
Ma adresez pe aceasta cale prietenilor si cunoscutilor..Va informez ca sunt dispusa sa primesc incepand de azi cadourile de Craciun pt a evita aglomeratia din ultimul moment! Accept bani in numerar sau cecuri,bijuterii, parfumuri fine, haine de marca si chiar autoturisme, apartamente sau jucarii!Craciun fericit! Va multumesc pt intelegere!
kudika031566
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:07
... cred ca iubire si vacantele nu incap in sacul mosului asa ca eu aspir la ceva mai mic...un laptop.
ochiiverzi
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:21
Imi doresc un computer performan
kudika087752
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:24
un leptop si multa multa sanatate si armonie
aandra87
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:26
imi doresc un lap-top.:)
kudika004441
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:31
Buna ziua. Ma numesc Alina si imi doresc ca Mos Craciun sa imi aduca un bebelus. :p
Plopia
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:38
mi-as dori niste carti de tarot cu instructiuni,si sa pot sa gasesc pe cineva care sa ma initieze in ezoterism,sar putea ca mosul sa poata?
monky
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:38
imi doresc sa il adca pe cel de departe alaturi de mine...si sa traim o frumoasa poveste de dragoste!
capriciosac
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:39
Sanatate multi prieteni si iubirea de care am nevoie sa ma simt implinita ah si sa castig si eu la un concurs.
lumi27
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:42
Eu, de la mosul,imi doresc din tot sufletelul meu o pisica persana,de culoare alba,ca un fulg de nea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Diana_dulcika96
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:51
sincer.....as vrea liniste, calm si putere pentru fiecare persoana sa vada lucrurile mai pozitiv si sa comunice pentru rezolvarea problemelor.vreau sa ma trezesc in dimineata de Craciun si sa merg pe strada sa nu mai vada fete triste fara zambet,plistisite si scarbite de viata si de tot ce na inconjoara,vreau sa vad copii de mana cu parinti plimbandu-se in parc dar cu ambii parintii....nu doar cu unul ca celalalt e la munca sau are prea multa treaba...nu mai vreau atata egoism si nu mai vreau sa aud zicala: dar eu de ce sa dau la cineva , ce mie imi da cineva ceva.....tot ce vreau de craciun sunt emotiile unor oamneni pozitivi sanatosi mintal si capabili sa vada viata cu alti ochii cu ochii limpezi si curati, fara ura , ignoranta, nepasare si fara judecata.....eu in fiecre an sper ca o Mos Craciun o sa schimbe ceva si inca mai cred ca se poate ...chiar daca am 26 de ani.Va multumesc!!
mailatcris
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:55
imi doresc un LAPTOP
kudika087809
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:57
pt mine mosul a venit! Mi-a adus cel mai dulce iubit!
Emma4
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:13
sanatate familiei mele si la toti prietenilor mei va pupa dulce iulian
cel_mai_fin_baiat
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:15
Un aparat foto digital profesionist
grama_carmenFiz
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:19
As vrea un aspirator pt mama ca isi doreste mult.:):*
by_CoRinuTza
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:21
De la: concursKudika, la data 2009-11-23 12:14:21Kudika si Astrodestin te invita la un nou concurs!

Poti castiga una dintre cele 12 consultatii personalizate in Tarot, oferite de Astrodestin.ro daca raspunzi la urmatoarea intrebare:

Ce iti doresti sa iti aduca Mos Craciun in acest an?

Concursul se desfasoara in perioada 23 nov - 20 dec 2009

Castigatoarele vor fi alese prin tragere la sorti, insa vor intra in tragerea la sorti numai raspunsurile relevante la intrebarea de mai sus.

Vor fi luate in considerare numai raspunsurile postate in acest topic de forum.

Castigatoarele isi vor putea primi raspunsurile aici:
http://www.astrodestin.ro/section/Intrebarea-zilei.html

Draga Mos Craciun,
Nu ti-am cerut nimic niciodata, iti aduci aminte, nu?
Am intrebat-o pe mama mea si mi-a spus ca eu nu am vrut ceva special vreodata.
Nu mai sunt la varsta la care sa-ti cer jucarii sau animalute, dar totusi anul asta chiar vreau ceva: vreau iubire.
Te rog Mosule, adu-mi linistea de care am nevoie. Nu-mi doresc nimic mai mult decat sa fie el langa mine, sa fie el cel care sa ma ridice atunci cand cad, sa-mi ofere si sa-i ofer iubire.
Crezi ca vei reusi? Eu astept. Diana
P.S. Si… sa stii ca am fost cuminte.

dia36
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Kudika si Always te invita la rasfat si premii 314 De la: maryyyana10 13 Decembrie 2009 14:36
Wizz Air iti da aripi sa descoperi Europa 460 De la: concursKudika 22 August 2012 15:08
Oxette da ora exacta in moda! 401 De la: concursKudika 20 Iunie 2011 17:15
Castiga una dintre cele doua rochii de zi oferite de Sense! 549 De la: concursKudika 24 Iulie 2014 18:17
Castiga 3 truse de machiaj bio de la Benecos! 251 De la: concursKudika 2 Noiembrie 2013 21:58