Setari Cookie-uri

Base loveste un copil - de neiertat

De la: Altfel_, la data 2009-12-04 23:11:05stii bine ca nici pe mine nu ma reprezinta niciunul
dar, daca totusi s-a ajuns aici ,va trebui sa alegem raul cel mic...
altfel ,vor dipare pana si sperantele..
noapte buna !!

... bai baiatule ... dute ma, si continuati tratamentul la Balaceanca ... ai niste frinturi de idei in cap ceva de groaza ...

... baietas ... RAUL CEL MAI MIC ESTE BASESCU ... DIN ORICE PUNCT DE VEDERE ...

... stii de ce a fost votat base prima oara ? ... ai uitat deja ? ... DE GROAZA ... DA ... GROAZA ...
... groaza ca vin din nou lacustele psd ...
... groaza ca o sa numarati la propriu C_AIELE lui nastase
... groaza ca veti santajati cu dosare
... groaza ca romania iar va sta ''cuminte'' si va lua palme peste ochi de la oricine in mod incorect
... groaza ca veti auzi din nou de SPAGI INCREDIBILE si vi se va ride in fata
... groaza ca veti citi stenograme originale ale guvernului psd unde romanii sint impartiti ca niste capre
... groaza ca veti vedea PORTBAGAJE pline cu cadouri si nimeni nu va pati nimic
... groaza ca NUP va scrie pe orice dosar al oricarui psd-ist
... groaza ca veti fi calcati pe strada de parlamentari beti si tot voi veti fi declarati vinovati
... groaza ca veti fi inrolati ca niste capre in psd, folositi ca pe vremea raposatului
... groaza ca orice legile vor fi interpretate diferit pentru psd-isti decit pentru toti oamenii
... groaza ca ...

... asa ca nu convingi pe nimeni ca un prostanac impreuna cu sinucigasul crin nu aduc in spatele lor aceleasi CLICI ... asta este adevarul ... ei sint acolo ... ASTEAPTA SA VA RINJEASCA DIN NOU ...

... IOHANIS VA DISPAREA IN 4 LUNI ... pnl va fi inghitit de psd ... si veti continua sa ii numarati C_AIELE lui nastase ... iar bunicutza sa va dea lectii de comunism stiintific ...

marco918
Postat pe 5 Decembrie 2009 10:02
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-12-04 22:29:30
De la: Altfel_, la data 2009-12-04 22:22:18Vadim Tudor a hotarat..
isi indeamna electoratul sa vina cu totii la vot si sa voteze ca si el pe Mircea Geoana
ce l-a determinat sa hotarasca asa, va las sa aflati singuri..

am auzit, am ramas fara cuvinte... efectiv atata ura impotriva unui om mai rar, si asta ar trebui sa dea multora de gandit.... oricum si in orice caz eu una tot nu votez..... de data asta pot sa faca branza, macar la sectia unde voi fi eu o sa am grija sa nu existe dubii si mismasuri.

atat pot sa fac pt tara mea acum....

... simti si vezi corect ... e vorba de URA ... din multe motive ...

... parlamentarii de orice tip se credeau IMUNI la orice problema a romanilor si a romaniei
... parlamentarii niciodata nu au fost trasi la raspundere pentru legile lor strimbe, proastea, partinitoare
... parlamentari niciodata nu au crezut ca ei TREBUEI SA EXECUTE DORINTA POPORULUI
... parlamentarii se credeau extensia partidelor unde puteau sa joace jocurile lor fara ca cineva sa intervina vreodata
... parlamentarii nu erau si nu au fost niciodata evaluati asa cum au fost acum de catre presedinte
... parlamentarii nu vor sa le spuna cineva ce si cite privilegii le sint acceptate ca fiind de bun simt
... parlamentarii nu se asteptau ca presedintele sa foloseasca prerogativele sale pentru a opri, elimina sau sesiza abuzurile parlamentului
... parlamentarii nu credeau ca ei au vreo datorie fata de noi, poporul
... parlamentarii nu se asteptau sa fie impinsi de la spate de presedinte
... parlamentarii vor CIOLAN dar nu responsabilitati si datorii
... parlamentarii nu stiu si nu ii intereseaza cit rau fac OAMENILOR SIMPLI toate legile lor strimbe care se bat cap in cap si pe care nu stie nimeni sa le aplice. Ei de ce nu platesc pentru confuziile si abuzurile care s-au facut populatiei prin aceste legi ?
... parlamentarii ...

... asa ca ... URA lor e indreptatita ... dar e URA LOR nu e URA NOASTRA ... aici e diferenta ...

...
marco918
Postat pe 5 Decembrie 2009 10:17
De la: Altfel_, la data 2009-12-04 22:51:33recunosc ca faci destul de mult ,dar nu faci totul
daca si vadim s-a hotarat ..

pt mine si ai mei..
iti oferim anticipat multumiri si
deocamdata virtuali ,de-i vrei reali promite-mi ca votezi..

... sobolane ... chiar atit de prosti crezi ca sint oamenii ... ce mai dati voi in REALITATE ? ... zdrente jegoase neocomuniste ...

... acum sinteti milogi si servili dupa ce ati vazut, ca toti romanii, ca prostanacul nu este o altenativa la un presedinte atit de puternic cum este BASESCU ... prostanacul este o JUCARIE in spatele caruia va reveni atmosfera de mafie si tradare de tara de dinainte de 2004 ...

... cum va puteti inchipui ca lumea a uitat ? ... cum va puteti inchipui ca oamenii renunta la demnitate ? ... cum va puteti inchipui ca oferind floricele si cadouri veti convinge pe cineva sa isi vinda constiinta si sa afecteze alte MILIOANE DE ROMANI ... HUUUUUUUOOOOOOO ...

.
marco918
Postat pe 5 Decembrie 2009 10:21
buna dimineata marco..
dupa inca o noapte de groaza ,cu ganduri si cosmaruri,iti inteleg comportamentul deviant plin de jigniri
doar ..,asta va caracterizeaza, incepand de la el si pana la ultimul membru al echipei ce a dus tara la ruina..
ve-ti avea o perioada destul de indelungata de opozitie si timp de relax
iti doresc o zi frumoasa
stef80
Postat pe 5 Decembrie 2009 10:26

... NU POTI RUINA O RUINA ... raspindacule ...

.... dar poti incepe sa numeri niste oua ... si tu faci asta deja ... poti sa incepi cu ale mele pina vei ajunge la ale ''domnului'' nastase, pe care le vei numara oficial dimineata si seara ... ... o zi cit mai proasta ... sa dati numai de stranieri sa va puna sula in coaste si altceva in ...
marco918
Postat pe 5 Decembrie 2009 10:29
multzumesc
atat poti ca si mentorul tau baselu',asta-i "bunul simt "ce va caracterizeaza..
stef80
Postat pe 5 Decembrie 2009 10:36
Asta e prima si ultima data ca scriu ceva pe topicul asta....
Uite ceva pt voi....
http://www.youtube.com/watch?v=ViWq4qtY1ZU

"politik kills politik kills politik kills
politik need votes
politik needs your mind
politik needs human beings
politik need lies

thats what my friend is an evidence politik is violence
what my friend is a evidence politik is violence

politik use drugs
politik use bombs
politik need torpedoes
politik needs blood
thats what my friend is an evidence politik is violence
what my friend is a evidence politik is violence

politik need force poltik need cries
politik need ignorance politik need lies "

Ceea ce nu inteleg......jignirile pe care vi le aruncati cu atata usurinta.....va aduce o schimbare?
Suntem in prag de sarbatori.....cand toata lumea ar trebui sa fie mai buna,mai toleranta cu semenii sai......
Frumos va sta....
andreea1976
Postat pe 5 Decembrie 2009 11:56
De la: Summer_, la data 2009-12-04 23:41:48E., un vot impotriva lui Base nu strica !

Sabrina_Nede
Postat pe 5 Decembrie 2009 12:24
De la: marco918, la data 2009-12-05 10:29:57

.... dar poti incepe sa numeri niste oua ... si tu faci asta deja ... poti sa incepi cu ale mele pina vei ajunge la ale ''domnului'' nastase, pe care le vei numara oficial dimineata si seara ... ... o zi cit mai proasta ... sa dati numai de stranieri sa va puna sula in coaste si altceva in ...

Nu vreau sa ma cert cu tine sau alte chestii de genul . Dar vreau sa te intreb de ce esti un om care vede doar in fata ? In laterale esti perfect acoperit ! Adica ..e cazul sa-ti pui un semn de intrebare cand vezi ca atatea persoane iti reproseaza ceva.. Ar trebuii sa te gandesti ca tu esti unul , iar restul sunt multi... nu poti avea dreptate numai tu !
Get a life !
Sabrina_Nede
Postat pe 5 Decembrie 2009 12:27
De la: Sabrina_Nede, la data 2009-12-05 12:27:07

Nu vreau sa ma cert cu tine sau alte chestii de genul . Dar vreau sa te intreb de ce esti un om care vede doar in fata ? In laterale esti perfect acoperit ! Adica ..e cazul sa-ti pui un semn de intrebare cand vezi ca atatea persoane iti reproseaza ceva.. Ar trebuii sa te gandesti ca tu esti unul , iar restul sunt multi... nu poti avea dreptate numai tu !
Get a life !

... ti-ai dat raspunsul singura ... VAD IN FATA ... nu ma intereseaza cei ce vad in lateral sau in spate ... tot uitind-te in toate partile ajungi ca si ciini sa alergi cu multa putere si convingere dupa propria umbra ... simplificati-va modul de gindire (daca stiti cum) si o sa vedeti cite lucruri/activitati/ginduri inutile va intoxica ...

.
marco918
Postat pe 5 Decembrie 2009 13:27
De la: Sabrina_Nede, la data 2009-12-05 12:24:48
De la: Summer_, la data 2009-12-04 23:41:48E., un vot impotriva lui Base nu strica !

... daca ati vedea structura pe categorii sociale ai celor care voteaza partidul bunicutzei ramii traznit ... v-ar trece sa va mai trimite-ti pupicuri ...
marco918
Postat pe 5 Decembrie 2009 13:29
Bine.
Sabrina_Nede
Postat pe 5 Decembrie 2009 13:49
De la: marco918, la data 2009-12-05 13:29:23

... daca ati vedea structura pe categorii sociale ai celor care voteaza partidul bunicutzei ramii traznit ... v-ar trece sa va mai trimite-ti pupicuri ...

Chiar asa, am vazut si ne bucuram ca nu suntem in aceeasi oala cu oameni ca tine !
Summer_
Postat pe 5 Decembrie 2009 14:17
multumesc summer,pt ca i-ai raspuns si in numele meu..
stef80
Postat pe 5 Decembrie 2009 20:02
De la: Summer_, la data 2009-12-05 14:17:30

Chiar asa, am vazut si ne bucuram ca nu suntem in aceeasi oala cu oameni ca tine !

ai fost pe sufletul meu ! merg si eu o statie cu tine !!!
coldwind
Postat pe 5 Decembrie 2009 20:18
cred ca de data asta si marco va vota pentru
stef80
Postat pe 5 Decembrie 2009 20:22

:

dar poti macar sa o restaurezi nu s-o faci praf si pulbere si pe urma sa te uiti ca bou in teava si sa arati cu degetul pe unul si pe altul.... so mucles ca nici basescu si acolitii n-au facut nimic in 5 ani.... daca nu era pnl-ul va mancati unii pe altii ca viermii cadavrele.... si pdl-istii si psd-istii....

tariceanu ...blamat si vai soarta lui a avut tupeul sa i se opuna de multe ori lui basescu si bine a facut i-a mai temperat comportamentul de mardeias.... si mariner....

oare de ce naiba incerc eu sa-ti explic tie in mod civilizat ca basescu este o nulitate , si geoana la fel???? oricum ai creierul mult prea indoctrinat ca sa pricepi ceva.

dandanaua_reloaded
Postat pe 5 Decembrie 2009 20:49

... inteleg tataie ... ti-ai luat kilu de ulei si gainile jupuite ... pina la urma in aceiasi oala ajung ...

marco918
Postat pe 5 Decembrie 2009 23:51
De la: marco918, la data 2009-12-05 23:51:07

... inteleg tataie ... ti-ai luat kilu de ulei si gainile jupuite ... pina la urma in aceiasi oala ajung ...

Mai marco, de ce ma travestesti tu ?
Hai fugi la urne sa nu ti-o ia comunistii inainte !!!
Summer_
Postat pe 5 Decembrie 2009 23:57
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-12-05 20:49:59

:

dar poti macar sa o restaurezi nu s-o faci praf si pulbere si pe urma sa te uiti ca bou in teava si sa arati cu degetul pe unul si pe altul.... so mucles ca nici basescu si acolitii n-au facut nimic in 5 ani.... daca nu era pnl-ul va mancati unii pe altii ca viermii cadavrele.... si pdl-istii si psd-istii....

tariceanu ...blamat si vai soarta lui a avut tupeul sa i se opuna de multe ori lui basescu si bine a facut i-a mai temperat comportamentul de mardeias.... si mariner....

oare de ce naiba incerc eu sa-ti explic tie in mod civilizat ca basescu este o nulitate , si geoana la fel???? oricum ai creierul mult prea indoctrinat ca sa pricepi ceva.

... aloooo ... cap de musca ... chiar nu te intrebi deloc cum naiba dupa 3 ani de guvern in care tara cica ar fi avut 8-9% cresterea anuala (fantastic) a cazut in bot dupa nici jumate de an de criza ... LIPSA FONDURILOR iti spune ceva ? ... si cum naiba se returneaza in ultimele zile aproape 2 miliarde de euro restituiri tva numai cunostintelor iar restul chitaie si acum ? ... nu a avut nici un curaj ... tariceanu, patriciu fac aceleasi jocuri ale psd-ului ... sint PSD-isti ...
... un cap de musca nu ma poate convinge ca are cum si cu ce sa il evalueze pe base ... e la mintea cocosului ... ca orice bucatareasa poti face politica cratitii dar sa fim rezonabili ...
marco918
Postat pe 5 Decembrie 2009 23:58
De la: Summer_, la data 2009-12-05 23:57:29
De la: marco918, la data 2009-12-05 23:51:07

Mai marco, de ce ma travestesti tu ?
Hai fugi la urne sa nu ti-o ia comunistii inainte !!!

... oricum votez cu 2 ore inainte ...
marco918
Postat pe 6 Decembrie 2009 00:01
ACUM CA AI DESCHIS ACEST TOPIC ...TE SIMTI MAI BINE???????????????
monaq
Postat pe 6 Decembrie 2009 00:01

... sobolanii rosii ... nu mai ziceti nimic ? ...
marco918
Postat pe 7 Decembrie 2009 00:56
EU unu ,nu-s "sobolan " si nici rosu ca tine
si NU am sa devin NICIODATA

stef80
Postat pe 7 Decembrie 2009 01:19
De la: monaq, la data 2009-12-06 00:01:30ACUM CA AI DESCHIS ACEST TOPIC ...TE SIMTI MAI BINE???????????????

desi era o "EA" si-a schimbat deocamdata sexul..
urmeaza ..,culoarea
stef80
Postat pe 7 Decembrie 2009 01:27
De la: Altfel_, la data 2009-12-07 01:19:15EU unu ,nu-s "sobolan " si nici rosu ca tine
si NU am sa devin NICIODATA

... esti un sobolan rosu, ca si restul psdistilor, si asta vei ramine ... o sursa de epidemii ...
marco918
Postat pe 7 Decembrie 2009 02:39
... sobolanilor, sa le aduceti aminte parlamentarilor ca trebuie SA SE REFORMEZE, incepind de ASTAZI, asa cum promiteau inainte de rezultate. Sa le aduceti aminte sa EXECUTE ceea ce le ordona POPORUL.
marco918
Postat pe 7 Decembrie 2009 08:17

.. alooooo ... nu raspundeti ? ... mai aveti din kilu de ulei si ala de zahar dat de STAPINII vostrii ? ...

marco918
Postat pe 7 Decembrie 2009 10:13
De la: marco918, la data 2009-12-07 10:13:48

.. alooooo ... nu raspundeti ? ... mai aveti din kilu de ulei si ala de zahar dat de STAPINII vostrii ? ...

nu uita de fasolea cu carnat...
Lucia38
Postat pe 7 Decembrie 2009 10:15
De la: Lucia38, la data 2009-12-07 10:15:40
De la: marco918, la data 2009-12-07 10:13:48

nu uita de fasolea cu carnat...

... aaaaa ... da ... ''sfinta'' fasole cu cirnati ...

... slugile ... nu mai ziceti nimic ? ... nu va mai da apa la moara ''profesionistii'' de le realitatea si antene ? ...

.

marco918
Postat pe 7 Decembrie 2009 12:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
joc jucaus 882 De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 19:19
Zi ce-ti trece prin cap! 2681 De la: Diavolyta_ 31 Martie 2013 09:17
sfat 2 De la: kudika052198 12 Aprilie 2010 16:24
de ce nu se opreste?pastila de a 2 a zi cauza? 4 De la: kudika_7881 20 Mai 2012 22:48
Eu am crescut in apartament cu WC, dar intotdeauna m-am intrebat cum se proceda la tara... 15 De la: Baiat_virgin 14 Mai 2012 21:21